The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hegemon
Junior Member

Od: 07.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.06.2015, 07:51
Osobiście to mam w du..e kto zostanie mistrzem. Nie lubię obu klubów, jednak patrząc w przyszłość to chyba lepiej dla nas aby to Lech został mistrzem. Oni nic nie ugrają w el. LM , natomiast Legia może przypadkiem się zakwalifikować i zgarnąć trochę kasy. Myślę, ze dałoby to im niezłego kopa i zastrzyk finansowy, co raczej przełożyłby się na ich dominację w lidze na kolejne lata.
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.06.2015, 11:41
Cytat:
Nikt jeszcze nie został MP 2015 więc nie wiem, czego nam tutaj gratulujecie
Nikt wam tutaj niczego nie gratuluje, poza sprzedażą własnego klubiku.
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 05.06.2015, 12:54
Przydałoby się oczyścić trochę atmosferę
Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę. W jednym i drugim klubie są ludzie, którzy po prostu niby chcą ale nie za bardzo im wychodzi
Jeśli ktokolwiek wierzy, że będzie inaczej to radzę spojrzeć w tabelę, w ilość przegranych/remisów i w te zajebiste składy, które i tak zostaną wykastrowane
Najciekawszą sprawą w tej chwili jest to, czy Zawisza jednak się utrzyma Będzie ciężko, ale liczę że tak właśnie będzie. Dołowali przez długi czas, wszyscy ich skazali na porażkę. Później seria zwycięstw i teraz wyłożenie się na ostatniej prostej? Szkoda by było.
Ciekawe tez jest to, co będzie ze Śląskiem. Puchary niezła sprawa, ale losowanie może ułożyć się tak, że wyjazd będzie długi i kosztowny a skład...jest jaki jest.

Jaroo1 - W taki sposób możemy pisać do usranej śmierci i będziemy w tym samym gównie się obracać. Wjedzie ktoś z Lecha albo Legii i odpowie dosadnie na takie gadanie...i będzie dym. Jeśli na tym Tobie zależy to spoko. Pytanie tylko czy jest sens.
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.06.2015 o godz. 13:12.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.06.2015, 13:09
Cytat:
Ani Lech nie zakwalifikuje się do LM bo nie będzie rozstawiony ani Legia jeśli cudem wygra ligę.
Logika mówi co innego. Jeśli Amica zwana Lechem pokona galaktyczną Legię, która zdominowała, a właściwie miała zdominować ligę na dziesiątki lat (tylko w tym sezonie Amica taka mocna) wygra ligę oznaczało to będzie, że Amica > Legii.
Skoro Legia to klub na miarę LM to tym bardzie Amica pokonując galaktyczną Legię powinna z palcem w dupie awansować do LM.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2015, 19:40
Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy

P.s gdzie twoje berło berło i korona gdzie twoje mistrzostwo 7egio pie...lna
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.06.2015, 20:18
Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.06.2015, 20:34
Legia sprzedała Radovicia i od tego momentu wszystko się gdzieś popsuło.

W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia.

A w Krakowie? Ktoś pamięta głosy typu: "co nam z kolejnego mistrzostwa?" Dziś 4 rok czekamy na europejskie puchary.

Gratulacje dla trenera Skorży.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.06.2015, 20:45
Trzeba jasno powiedzieć że Skorża to konkretny trener. Gdyby Amica dalej trzymała Rumaka pewnie loserzy już od kilku kolejek pili by szampana. Dobry trener to podstawa.

Mimo wszystko wolałem Amicę z MP niż pchanych przez sędziów i PZPN loserów. Pomijam kwestię kibicowską - bo teraz FC Lecha w Krakowie czyli parchactwo będzie wypinało klaty jakby to oni zdobyli mistrza.

Nie mniej już rzygałem tym syfem. Zwłaszcza po meczu Legia-Jagiellonia. Starczy tego pchania loserów.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 07.06.2015, 21:16
Legia jest jak Komorowski - i Legia, i Komorowski mając wszystkie atuty w ręku przegrali na własne życzenia.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Od: 03.2009

Stary 07.06.2015, 21:26
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha. Za tę butę, buractwo i medialne spuszczanie nad Legia - należało się kur*om dostać w pałę.
Otóż to, osobne gratulacje dla Skorży, szybko zapominamy o Rumaku Choć nie ma co ukrywać, LM nie będzie, nie ten skład, ale najważniejsze jest MISTRZOSTWO.
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.06.2015, 21:29
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
W przyszłym sezonie o mistrzostwo będzie chciała powalczyć na poważnie jeszcze Lechia.
Po tym jak piłkarze Lechii cieszyli się z odpadnięcia z pucharów w środę to nie wróżę im sukcesów w polskiej lidze.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.06.2015, 21:31
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
I tyle co mozna napisać sensownego po tej ostaniej kolejce. Szczypta zadowolenia na kilka minut i powrót do szarej rzeczywistosci.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.06.2015, 08:26
Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle Zimny kubeł wody dla pewnych osób.
Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami.
Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli.
Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką.

Odpowiedz cytując
kiep23
Junior Member

Od: 10.2014

Stary 08.06.2015, 08:58
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Hadaj to skończony idiota brawo polecam maść na bUl dupy

i piszę to kibic klubu który nie istnieje na arenie międzynarodowej od 4 lat. Pamiętasz jeszcze Twoje berło?

My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów?

gratulacje dla Lecha
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 08.06.2015, 09:07
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha za MP. Wygrali zasłużenie i tyle Zimny kubeł wody dla pewnych osób.
Tak, wiele z tych .......onych gadek o "2 równych składach" oraz o "zjedzeniu ligi" to wina dziennikarzy .... wie czemu pompujących ten balon Oczywiście Berg ze swoim .......eniem, oraz zawodnicy którzy myślą że się przeciwnik położy przed nimi też mają za uszami.
Gratki dla Jagi, gdyby nie sędziowie to by pewnie 2 albo i 1 miejsce zdobyli.
Trzeba pamiętać że pycha kroczy przed porażką.
ze co

sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i
Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
mtk
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.06.2015, 09:53
Cytat:
My przeżyjemy bez mistrza jakiś czas. A Wy ile przeżyjecie bez jakichkolwiek sukcesów?
Zdobądźcie najpierw tyle koron ile my to pogadamy.
Mocny ból dupy we stolycy.
Idiota hadaj:
https://www.youtube.com/watch?v=Qtpm...ature=youtu.be

i nauka ambicji według szczypiornisty kucharczyka:
http://ekstraklasa.tv/michal-kucharc...eba-nam/qrezbb
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.06.2015, 10:00
wiertar napisał(a):Wyświetl post
ze co

sami, na czele z waszym prezesikiem podkrecaliscie ten balonik napinajac sie od 3 kolejki że mistrzostwo macie pewne a reszta nich walczy o 2 miejsce. teraz lepiej wszystko zwalić na media, ktore oczywiscie swoje zrobiły. zgubiła Was, czyli kibiców, pilkarzy, działaczy pycha i pewnośc siebie bo wszyscy wypowiadali sie w podobnym tonie. wiec przestancie zwalac na innych a sami jebnicie się w pierś. .... w dupe Lechowi tak jak i
Legii, ale z jednej strony cieszy mnie ze wlasnie sami na wlasne zzyczenie wyjebali sie we wlasną dupe i nawet bandyci w czarnych strojach nie dali rady im pomoc.
Wybacz ale .......isz głupoty.
Podkręcają media i zawodnicy nie kibice. Mam wymienić płaczących po Cupiale mistrzów klawiatur ?
Od zawsze pisałem swoje ale nie do każdego docierało.
Przejdź się na Żyletę, pogadaj z kibicami Legii a potem ....... dyrdymały ale nie z netu, bo tutak każdy wie lepiej.

Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 08.06.2015, 10:16
nie jeden twoj kolega po szalu pisałtutaj wychwalne posty na temat wielkiej Legii i pewnego już mistrzostwa, nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie.

nawet teraz dużo jest wypowiedzi że to wcale nie wina Leegii tylko Górnika, bo to oni podłożyli się. ....a wszyscy przeciwko Legii, a o kilkunastu punktach które zdobyliście dzieki sedziom to jakoś wydusić z siebie nie możecie.

Boguś tez nie wypowiadał sie bunczucznie o reszcie ligi ktora to legia ogra drugim skladem?

za bardzo uwierzyliscie w siebie w swoją wydumaną wielkośc... macie tego efet

przejdź się na zylete... aleś znalazł wytlumaczenie
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 08.06.2015, 10:53
wiertar "nie jeden tez sie tutaj zakladał ze po sezonie Legia bedzie pierwsza w tabeli, i to na kilka kolejek przed koncem. nie bede teraz tego szukal bo mi sie niechce i mam to w dupie"

dokładnie , ja chyba pamiętam , pojawiał się tu taki ze stolycy napinacz" to tylko ja" czy coś w tym stylu , zakładał się i szydził jak to maja" miszcza"
a ten kreseq to ciekawe zjawisko , obraża swoich zawodników to jedno , ale pozwala sobie na obrażanie naszych zawodników a na" shoutbox" Wiślacy dyskutują z nim jak równy z równym , może im to nie przeszkadza ?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.06.2015, 12:24
Obrażam ....y które grają piach. Obrażam Koseckiego który ubiera się jak moja siostra, obrażam Boguskiego który ma głos jak moja siostrzenica, obrażam Rzeźniczak który ciska medalem o ziemie jak idiota, i obrażam Gargułe bo żuje gumę i sprzedaje mecze. Jak wam to nie pasuje to macie problem.
Nie ma świętych bo to piłka. Jak można wyśmiać Legię czy Lecha to i można Wisłę, chyba że jesteście niepokalani...

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 08.06.2015, 12:51
nie rozumiesz , obrażaj sobie swoich koseckich czy rzezniczaków,natomiast od Wiślaków wara , nie pozwole na to żeby jakiś warszawiaczek obrażał piłkarzy Wisły bez względu na to jacy oni są , taki już jestem , inni mnie nie obchodzą
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.06.2015, 13:20
Gratulacje dla Lecha.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 08.06.2015, 13:56
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Gratulacje dla Lecha.
jak zwykle prowokujesz ?, wy warszawiaczki macie to we krwi ?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.06.2015, 14:17
Ale czym prowokuję? Byli lepsi to gratuluję. A przecież się tu wpisują.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 08.06.2015, 14:33
kerim1906, weź się uspokój bo Ci żyłka pęknie
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 08.06.2015, 14:47
0 22 prowokujesz , dobrze o tym wiesz , wklejaj życzenia dla amici na swojej stronce ,tutaj nikt im nie gratuluje , co nie znaczy, że dobrze się nie stało
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.06.2015 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 08.06.2015, 15:34
kerim jak zwykle gadasz głupoty Tutaj dziękuje się przeciwnikowi, obraża się sprzedajnych gości i śmieje zarówno z pedała Koseckiego jak i głosu Boguskiego. Nie pasuje to załóż sobie swoje forum
Gratulacje dla Lecha Poznań !

Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 08.06.2015, 17:16
nie miał kto was prowokatorów wyprostować ? już ci pisałem odp...l się od Boguskiego , ładnie się warszawka panoszy , masakra , traktują to jak własne forum
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.06.2015, 17:34
Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 08.06.2015, 17:42
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Ja mimo, że Lecha nie lubię to mu gratuluję. Gratuluję Maćkowi Skorży, gratuluję piłkarzom i kibicom. Byli najlepsi, więc mają mistrza. Kerim1906 nie rób z siebie zapyziałego i zacietrzewionego kibica. Amica ma mistrza, gratulacje i na tym poprzestańmy. Bez zbędnych napinek. Od tego jest przyszły sezon, żeby grać tak, by Amica mistrza nie zdobyła
Ty też nie rozumiesz ? jako kibic Wisły możesz gratulować komu chcesz , napiętnować piłkarzy Wisły za gre czy olewanie gry , ale nie wierze że możesz dopuszczać żeby jakieś warszawskie anonimy obrażały piłkarzy Wisły bredząc coś o czyimś głosie, to szmaciarstwo i ja to artykułuje, nie pozwolę na obrażanie naszych piłkarzy na tym forum, na koniec , ciesze się że warszawka dała d..y chociaż im się"należało mistrzostwo", to boli ich najbardziej , amice nie gratuluje bo nie czuje takiej potrzeby , mogę ? , mogę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów