|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Online |
|
|
A co cie obchodzi ile zarabiaja?. Maja takie kontrakty podpisane to maja tyle regularnie dostawac jak w kazdym normalnym klubie. Sami sobie tych kontraktów nie podpisali. Niektorzy podobno kilka miesiecy czekaja na przelew.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Prezydent elekt powinien wybrać zatem grę w piłkę albo wystąpić w Warsaw Shore, a nie studiować prawo. Co to za głupie porównanie? A klub, jeśli chce wymagać i oczekiwać konkretnych efektów, powinien zacząć od siebie. Nie chodzi tylko o pieniądze, ale całą sytuację, która na pewno nie pozostaje bez wpływu na wyniki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zawsze byłem daleko od grupy spierającej się o pensję mimo że miałem nóż na gardle. Osiągnijcie coś w życiu a ktoś będzie się o Was ubiegał i zachowajcie pokorę... Porada gratis
Kolego Kurz pogadaj z rodzicami oni Ci wytłumaczą.
Ostatnio edytowane przez Barti : 04.06.2015 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tradycyjnie będą podziały na forum i pewnie kłótnie, ale tak naprawdę koniec końców wszyscy dostaną swoją kasę, zarówno piłkarze jak i zarząd. Tylko kibice są na tym całym burdelu na minusie, nie dość, że wydawali kasę, zdzierali gardła to jeszcze byli oszukiwani przez kilkanaście meczów, zarówno przez piłkarzy jak i prezesa.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie:
- Czy zajęcie dobrego miejsca w lidze (drugie, trzecie) skutkuje obowiązkiem grania w pucharach, czy można z tego przywileju zrezygnować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I jeszcze jedno, co chyba wszystkim umyka. Spora część zarobków naszych piłkarzy zależy od wyników. Przegrane to mniej kasy. Tak więc ta sytuacja dotykach wszystkich bez wyjątku. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Raczej zrujnowałby plany urlopowe... Bardziej się obawiam, że ktoś w klubie sobie uświadomił, że 2 lipca możemy nie mieć jedenastu piłkarzy do wystawienia na plac. Co już przerabialiśmy chyba w 2010 roku. I taki argument do mnie bardziej przemawia, niż domniemane straty finansowe z tego tytułu. No, chyba, że ktoś przedstawi realne wyliczenia kosztów. Co do zarobionych "groszy", przypomnę, że ostatnio była akcja z szalikami cegiełkami po 30 zł. Miały uratować klub... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kolego Kurz... Najmocniej przepraszam... Moje rozgoryczenie wynika z faktu, że zawsze najwięcej do powiedzenia o zarobkach w firmie mają osoby które nic nie znaczą. Porównywanie dzisiejszych piłkarzy z Henrykiem Reymanem czy JWP "filantropa" Cupiała z Panem Łopuszańskim to jak porównywanie (niech każdy sobie sam wpisze) z....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|