The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2015, 07:57
lopez71 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje że jesteś posiadaczem Prawa jazdy i jeżdzisz samochodem. Następnym razem jak przekroczysz prędkość o 20km/h to policjant w,,,bie Ci z klamki między oczy bo będziesz bandytą drogowym
Ja jestem posiadaczem i jeżdżę dużo i szybko. Miałem okazję być łapanym wiele razy przy przekroczeniu prędkości nawet o 90 km/h i nikt mi klamki nie przykładał a tylko kulturalnie zostałem poinformowany ile mnie ten luksus będzie kosztował.
Skończmy pierd... jak to policja wszędzie czatuje tylko po to żeby pognębić biednych obywateli. Jak obywatele sami się proszę ( czyli lezą w 50 na paru psów z pukawkami albo jadą 200 na ograniczeniu do 110 ) to winnych trzeba szukać gdzie indziej. "Chcącemu nie dzieje się krzywda".
Biedny ojciec 6 letniego syna. To co ....a robił na murawie? Powinien być z tym synem na rodzinnym albo na spacerze w parku.

A co do meczu i "oprawy" - paru dzieciaków sobie pobluzgało na w tym konkretnym przypadku średnio winną policję a reszta odczuwała tylko niesmak.
Co do wymiaru sportowego - aż dziwnie było oglądać mecz w 80 min i nie bać się o wynik. Górnik słaby i zupełnie bez motywacji. Pytanie co kierowało naszymi, że akurat w tym meczu postanowili zagrać tak jak potrafią?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 11.05.2015 o godz. 08:02.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów