|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
pytanie tylko na czym. Może na następny mecz zrobisz słomiane kukły co by zasłoniły ten napis na trybunie ?![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Chodziłem dla Wisły i uważałem, że bojkot to głupota. Nie jestem przez tych panów mile widziany na stadionie więc nie chodzę. BTW mogę przypomnieć kilka wpisów jaką radość wywoływała u niektórych niska frekwencja na stadionie, może to jest stan pożądany?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przede wszystkim klub musi zaczac splacac dlugi wobec pilkarzy bo kazdy wie ze zawodnik nie oplacany ma niska motuwacje a opoznienia powyzej 3. miesiecy sa niedopuszczalne i ogolnie jakiekolwiek opoznienia sa karygodne!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zobaczymy co będzie w kolejnych meczach, ale "dzięki" reformie ekstraklasy to granie na poważnie zaczęło się dopiero teraz. Cały sezon stał sie tylko przygrywką którą można traktować ulgowo bo po podziale punktów różnice są minimalne.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byle nie zbyt ulgowo bo można się potem bronić przed spadkiem. Reforma zdała egzamin co by nie mówić, zwłaszcza jeżeli jest podział punktów, co niektórym już nie pasuje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W Warszawie na dziś ciężko znaleźć kogoś komu by podział punktów pasował. Dlatego ten podział jest zajebiesty
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Tu bramkarz wyznaczał linię spalonego, a gol Guły ewidentnie nie powinien być uznany. ![]() Powód: lepsze ujęcie
Ostatnio edytowane przez jova : 10.05.2015 o godz. 13:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
tak be te wu. Kiedy i z kim ostatnio Wisła wygrała u siebie strzelając 4 gole? Nie był to mecz z Legią, który skończył się 4-0? w 2010r?
A tak, racja. Wyleciało mi to z głowy. Ale tak gwoli ścisłości to konkretnie ilość 4 bramek to chyba z Legią ![]()
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 10.05.2015 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak, za Maaskanta w 2010 roku. W zeszłym roku wygrali 5-0 z Pogonią.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
oby tak dalej.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
jova "To chyba oczywiste, że chodziło mu o tę konkretną sytuację, a nie o ogólny przepis."
skupiłem się na tym fragmencie wypowiedzi "(bramkarz wyznacza linię spalonego, a nie obrońca!)." rozumiejąc że tak kolega zinterpretował przepisy w ogóle , faktycznie chodziło mu o tę sytuacje i stąd moja "wpadka", ze screena spalony , poczekam jeszcze na lepszą jakość wieczorem u kanałowców , na żywo i w powtórkach nie wyglądało mi to na spalonego |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Oglądałem to z dwóch ujęć kamery, klatka po klatce, i moim zdaniem nie ma tu o czym dyskutować. Ewidentny spalony. Akcja była na tyle dynamiczna, że zupełnie nie wychwyciłem tego podczas meczu, ale powtórki nie pozostawiają wątpliwości.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jova "Akcja była na tyle dynamiczna, że zupełnie nie wychwyciłem tego podczas meczu, ale powtórki nie pozostawiają wątpliwości."
pewnie też się tym zasugerowałem , bo na żywo i w powtórkach podczas meczu nie miałem wątpliwości , spalonego nie było , przyjmuję że był spalony ,screeny nie pozostawiają wątpliwości chociaż mam do nich ograniczone zaufanie , delikatne przesunięcie momentu dotknięcia piłki zmienia obraz spalonego , co ciekawe komentatorzy z "kaziem" na czele nie szaleli w tym temacie , faktycznie było to dynamiczne i ciężko było dopatrzyć się spalonego |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Panowie.
Spalonego nie było ponieważ sędzie go nie odgwizdał. A czy była pozycja spalona ? była. I co z tego? Nic. 4-1 bez zmiany i do zapomnienia od jutra. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Przykład Jankowskiego, Guerriera i Boguskiego pokazuje, że nie można skreślać nikogo z góry. Barrientos gra totalny muł ale patrząc na resztę można mieć nadzieję, że nagle wystrzeli. Super mecz, super występ, bramka co prawda ze spalonego, ale druga połowa absolutnie dla nas. Spory optymizm przed piątkową Lechia, zza horyzonty wyłaniają się puchary..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Długo czekałem na taki mecz, żeby z umiarkowanym spokojem oglądać większość spotkania. W każdym aspekcie piłkarskiego rzemiosła byliśmy lepsi, cieszy walecznosc i skuteczność. Brawo
![]() Kamyczek do ogródka tkto frekwencja. Spodziewałem się niskiej, ale że będzie ponizej 9k?! Dramat. Oby za tą wygraną poszła dobra gra i 3 punkty w Gdańsku. To może przyczynić się do radykalnego wzrostu liczby widzów na meczu z Pogonią. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Oby to nie był jednorazowy wyskok jak Pogoń w zeszłym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
jednak z tą moją znajomością przepisów nie jest tak źle ![]() pzdr! edit: też mnie zdziwiło, że nikt tego nie wychwycił, tylko ja
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 10.05.2015 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Dokladnie Co jak co ale nie spodziewal bym sie ze na meczu spadniemy ponizej 10 tys,to nieprzystoi na plus wynik i gra na minus niestety :frekwencja,choc doping przyzwoity. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Niestety, jeżeli na sektorze C nadal będą rządzić bandyci opłakujący śmierć innego bandyty to większych frekwencji nie ma co się spodziewać. Już widzę, jak ojcowie będą brać swoje dzieci w miejsce, gdzie skanduje się, że "zawsze i wszędzie policja j****a będzie". Nawiasem mówiąc brawa dla piłkarzy za odśpiewanie "Wisełka najlepsza będzie", pokazaliście, że jesteście milion razy inteligentniejsi od bandy "kumatych" ćwierćmózgów.
Jak już o ćwierćmózgach mowa - wie ktoś o co chodziło z incydentem na sektorze D11, po którym wyprowadzono z sektoru pewnego pana o twarzy nieskalanej myślą? Siedziałem parę rzędów dalej i nie wychwyciłem. Co do samego meczu - piłkarsko bomba. Grajcie tak pany dalej, a reszta sama się ułoży. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Teraz się chyba po prostu obrazili na piłkarzy, że nie dali im szansy na kolejne śpiewy podczas kolejnego meczu z L. I postanowili nie przychodzić na R22. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
Mam nadzieje że jesteś posiadaczem Prawa jazdy i jeżdzisz samochodem. Następnym razem jak przekroczysz prędkość o 20km/h to policjant w,,,bie Ci z klamki między oczy bo będziesz bandytą drogowym |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
nie chce umniejszac zaslug zawodnikow w meczu bo bardzo cieszy to okazale zwyciestwo ale .....nastepny mecz zweryfikuje naprawde forme Wisly , cieszy mnie ten wynik i gra, ale oby sie nie okazalo ze ten wczorajszy mecz, -nie oszukujmy sie bardzo slaby Gornik bedzie dostawal od wszystkich takie oklepy , zastanawiam sie tylko czy wczoraj Wisla byla tak dobra czy Gornik tak beznadziejny ....wszystko okaze sie za tydzien w Gdansku , oby obecne erekcje nie zmienily sie ZNOWU w burze depresjii forumowych ...jedna jaskolka wiosny nie czyni ...osobiscie zalezy mi na jak najlepszym wyniku po to zebym uwierzyl ze zawodnikom chce sie grac pomimo zaleglosci finansowych - bo puchaery europejskie to obawiam sie ze bedzie kolejny wstyd typu Levadia, Tibilisi czy jakies inne dzikusy z karabachu ....heheh - to bylby fajny paradoks zakwalifikowac sie do pucharow i zrezygnowac ze wzgladu na brak kasy i umiejetnosci ( taki zarcik dla napinaczy i innych sharksow netowych )
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 10.05.2015 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Skończmy pierd... jak to policja wszędzie czatuje tylko po to żeby pognębić biednych obywateli. Jak obywatele sami się proszę ( czyli lezą w 50 na paru psów z pukawkami albo jadą 200 na ograniczeniu do 110 ) to winnych trzeba szukać gdzie indziej. "Chcącemu nie dzieje się krzywda". Biedny ojciec 6 letniego syna. To co ....a robił na murawie? Powinien być z tym synem na rodzinnym albo na spacerze w parku. A co do meczu i "oprawy" - paru dzieciaków sobie pobluzgało na w tym konkretnym przypadku średnio winną policję a reszta odczuwała tylko niesmak. Co do wymiaru sportowego - aż dziwnie było oglądać mecz w 80 min i nie bać się o wynik. Górnik słaby i zupełnie bez motywacji. Pytanie co kierowało naszymi, że akurat w tym meczu postanowili zagrać tak jak potrafią?
Ostatnio edytowane przez rafkur : 11.05.2015 o godz. 08:02.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ok koniec o meczu proszę dalej można dyskutować. Sprawy kibicowski omawiamy tu kibicowanie na polskich stadionach
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|