The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2015, 03:16
Ja natomiast Michała Buchalika autentycznie podziwiam. Chlop ma do bronienia talent podobny do kazdego z nas, a broni w ekstraklasowym klubie, co miesiac kasuje pewnie kolo 30 kafli, ladna zona, dobry samochod, duze mieszkanie, ogolnie zyc nie umierac. Nie sztuką jest być w czymś dobrym i pobierać za to hajs, sztuką jest byc chujowym i zyc jak król, wystarczy sie dobrze ustawić i mieć trochę szczęścia jak nasz poczciwy Buchal.

Teraz na powaznie. ....a pisalem ze to recznik juz w pierwszej chwilii po transferze. Pisali do mnie chlopaki z Lechii, ze co my odpierdalamy jak mozemy brac taką łajzę na bramkę. Jak to jest ....a mozliwe, ze pilka z autu leci jakies osiem godzin, mozna wyjsc na szluga, zrobic sobie kawę, a ona dalej leci, a profesjonalny podobno bramkarz jej nie łapie, tylko jest przyspawany do linii jakby go tam jakies oddzialowywanie magnetyczne trzymało. Pisałem po 1. kolejce, po Górniku Łęczna: Buchalik do wyejbania, bedziemy tracic przez niego punkty. Ale nie - dać mu szansę, znawcy wiedzieli lepiej. Zaryzykuje tezę: odejmujemy wszystkie bledy "bramkarza" = miejsce na podium z bezpieczna przewaga, a nawet walka o mistrzostwo. Jacek szmato, za to ze sprowadziles to beztalencie do nas sto chujow Ci na pysk.

Jak dzisiaj zobaczylem co ten parapilkarz wyczynia w 90 minucie, grajac na czas, zalala mnie krew, autentycznie dostalem ....icy. Kur.wo posluchaj, to nie Odra Wodzislaw, powinienes zesrac sie na miętowo, zeby jak najszybciej wykopać piłkę w kierunku czarnego, bo to jedyny pilkarz, ktory soba ostatnio cos reprezentuje (sam nie wierzę, że to piszę), a nie do chuja grac na czas, no ja .......e! Przecież to jest niepojęte. Podp.iździe prezentuje parafutbol, tj. wrzut z autu, karny, dluga pilka, jakies wykopki w polu karnym , a ten ....a cymbał gra na czas. Szkoda mi tylko Arka, widać ile kosztuje go gra z beneficjentami PFRON-u w około.

Uryga, wszystko na temat tego pseudogracza, podawacza do najblizszego (do tylu) napisalem juz ostatnio, nie bede sie powtarzal. Stilic Stojanov, Brożek siwy i słaby, ale to wszystko nic w obliczu występów naszego Cesarza Bramki, Króla Przedpola.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów