|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Zapomniałeś Sołtysie wspomnieć o tym Panu po lewej stronie
: ![]() SKOK Wołomin pożyczył Serafinowi 3 miliony złotych. Kredytem zajmie się prokuratura ![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Polecam obejrzeć. Tacy ludzie decydują kto będzie głową państwa.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
wołominiak emj10 "zapomniał" wkleić tego zdjęcia, cóż za niedopatrzenie rozmywacza
![]() http://niezalezna.pl/65322-klamstwo-...ami-z-wolomina |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=BQPDD8D55wM
EDIT: Krul Bul Pierszy droższy od Elki II: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,tit...?ticaid=1148d6
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.03.2015 o godz. 13:51.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
ad1. Czy agitacja z definicji ma być "za czymś"? Patrz na kolegę kamikaze: od zawsze agituje na tym forum przeciw "Żydom" (pomijając fakt że w jego terminologii "Żydem" jest ten, kogo on sam uzna za "Żyda"). To tak jako przykład z własnego podwórka. ad2. Nie jestem aż takim specem jak Ty, aby wypowiadać się na temat wartości artystycznej tych filmów. Jaka by ona nie była, uważam jednak że lepiej gdy ludzie oglądają filmy o podobnej tematyce, zamiast kolejnego "Łamacza nóg 8" ad3. Ja również ad4. Pierwsze primo: oceniłem (i nadal oceniam) jak trafione w punkt w sytuacji, gdy miałem do czynienia z ABGwislakABG, w sytuacji gdy rozmawiam z kandydatem na nowego Kaczyńskiego Bogusława (dobra analogia) zaczynam zauważać pewną kuriozalność całej sytuacji (co nawiasem mówiąc czyni ją jeszcze bardziej zabawną). Drugie primo: "żenującej wymiany zdań" było w tej polemice tyle co "wojny" w walce Luksemburga z Hitlerem, powiedziałbym że atak w swojej brutalności i prymitywiźmie był wyjątkowo jednostronny.I po trzecie primo: mimo braku ochoty wygląda na to że bardzo się starasz aby mimo wszystko pretendować do miana "forumowego Bogusia". ad5. Nonsens. Szanse na przegłosowanie wspomnianych rozwiązań były mniej więcej takie same, jak szanse świni na to, aby zobaczyła niebo. A smród pozostał by na długie lata. To nie ma nic wspólnego z "partią przesłaniającą oczy", a z wyrzuceniem podrzuconego, zepsutego jajka. Dobra decyzja. ad6. Przeciągnąć na swoją stronę elektorat Palikota? Za pomocą głosowania o kwocie wolnej od podatku? Żartujesz sobie? A jeśli chodzi o wrzutki urbanoplatfusów, to gdyby PiS zagłosował ramię w ramię z Palikotem to teraz pisaliby o tym że, de facto PiS jest jego sojusznikiem. Typowe podrzucenie zepsutego jaja. Dziwię się ze wysuwasz takie argumenty. ad7. Powtórzę, jeśli nie jesteś sobie w stanie przypomnieć sobie "od ręki" głosowań (poza dwoma) w których PiS by Cię rozczarował, to naprawdę dobrze wróży .ad8. Patrz punkt 7.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 22.03.2015 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ad.1 - w takim razie możesz założyć, że agituję za Polską i propolskimi interesami.
Ad.2 - nie trzeba być specjalistą (sam nim nie jestem) od kinematografii by dostrzec antypolskie smaczki w ww. "dziełach". Ad.4 - nie, nie aspiruję do miana "forumowego Bogusia". Nie mniej jednak doceniam tak dobre (zbytnie moim zdaniem) mniemanie o kulturze wypowiedzi mojej osoby. Sam mnie tym kandydatem namaściłeś. Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji ![]() Ad. 5 - Nie mówimy tylko o przegłosowaniu. Smród? Smród jest właśnie teraz, tylko rozłożony na głosujących przeciw. To nie jest zgniłe jajo. Zgniłym jajem jest to, że tę ustawę rozpatrujemy pod kątem tego, czy zagłosować zgodnie z propolskim interesem czy przeciwko ruchersom. Chyba, że nie chcesz prześcignąć Namibii w rankingach ![]() Ad.6 - zawiązujesz sprawę wyłącznie do kreatora ustawy. Tych wpisów była cała masa. Patrząc na profile losowo wybranych osób wielu było zwolenników m.in. Ruchu Narodowego, Korwina, KNP, PISu. Choć i tak przeważającymi byli tzw. niezdecydowani, bezpartyjni. Ad.7 i 8 - mam jeszcze "trochę" czasu do jesiennych wyborów parlamentarnych. Mogę zapewnić, że będę szukać i wiercić (zarówno o UDSKiOR, ilości uprawnionych do ojro z budżetu podatników jak i głosowaniach) dziurę w całym. Na zakończenie ostatnie zdanie z pkt. 4: Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dukaczewski na froncie, tańce nad grobami - zdaje się gra wkracza w decydującą fazę... 10 kwietnia za pasem
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Hicior ostatniej doby o tym jak "prawicowe" portale usuwają archiwalne informację wychwalające SKOK Wołomin:
http://pikio.pl/niezalezna-pl-usuwa-...omin-artykuly/ http://www.wykop.pl/link/2460159/nie...uly-o-skokach/ Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą mamy kolejny odcinek tego procedurala. Jak nie ksiądz pedofil to SKOK Wołomin i jak tu nie pisać o Wołominie ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 13:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ha, ha egzotyczna para spijająca sobie z dzióbków ,wołominiak "bez poglądowy"wydymany przez PIS emj10 i człowiek z avatarem tranwestyty
i jeszcze jedno do rozmywacza emj10 "Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą" zapamiętaj rozmywaczu i ściemniaczu g...o kogo obchodzi zawisza , sasin czy wałęsa w tej sprawie , tutaj liczy sie tylko jedno nazwisko , komorowski , zapamietaj i powtarzaj komorowski , bo to on jest prezydentem , bo to on broni wsi , bo to jego synalek jest prokurentem w firmie jak piszesz pieszczotliwie mariuszka z wsi , to on..... , reszta to nieistotne figury , zrozumiał ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Często mówiłeś, że nie jesteś jakimś fanatykiem PiSu itp a co tylko jakaś sprawa związana z PiSem czy jego mediami to nigdy ich nie potępisz tylko tuszujesz sprawę. Musisz lepiej się kamuflować bo widać, że nie jesteś obiektywny. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na tyle stać nowego obrońcę PiS-u na tym forum. Nie robi im dobrej reklamy, gdyż gość z takim avatarem prezentuje niezwykle lichy poziom ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Być może w końcu zacznie się zjednoczenie prawicy
https://www.youtube.com/watch?v=aewPy0aX-cc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A, to ciekawe Sołtysie, że wiesz do kogo ten tekst Jaroo jest adresowany. Ponoć kerim jest na Twojej czarnej liście.
wislak68 napisał(a):
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Zablokowałem tego kmiotka z Limanowej w ubiegłym roku, więc jak widać na załączonym obrazku bezskutecznie opluwa monitor od tego czasu wyrzucając z siebie co rusz nowe inwektywy"
Jaroo1 gratulacje , dołączyłeś do kumpli wołominiaka , przeczytaj mój post i porównaj z tym powyżej , jak potrafisz wyciągnij wnioski, Smuga W ostatecznym rozrachunku jest więc remis." nie wiem o jakim remisie piszesz ? i to tak radośnie ? porównasz mój post i wołominiaka ? znajdziesz różnicę ? nie robi na Tobie wrażenia że ktoś taki jak wołominiak obraża Wiślaka ? i to nie pierwszy raz ? "
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie licząc pysia jest tu tylko jeden taki agent PS. Czemu miałbym robić jakąś reklamę PSL-owi skoro jestem w opozycji do tej partii, która współrządzi w Wołominie z PiS-em?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 20:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra sołtysy i ich pomagierzy z pseudoprawicowych kanapowych partyjek Nocnej Zmiany, dzisiaj liczba dnia to 1,6 mln
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry wynik. Wyrównanie liczby podpisów JK sprzed 5 lat.
Komorowski będzie mieć w granicach 1-1,2 mln z tego co słyszałem, a Jarubas może dociągnie do 600 tys. podpisów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakich plemników?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz Sołtysie nieczęsto spotyka się ludzi z tak szerokimi znajomościami na politycznej szachownicy jak Twoja skromna osoba.
A te igraszki z kerimem, to jakiś mechanizm wyparcia faktu, że Jarubasa w sondażach dystansują Korwin-Mikke, Kukiz i Ogórek?![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gwiaździsty;" dzisiaj liczba dnia to 1,6 mln
""Bronisław Komorowski składając wniosek o rejestracje kandydatury przez PKW zgromadził 250 tys. podpisów poparcia." dobre , rozmywacz wołominiak pisze o 1-1,2 mln bula "jednak obóz urzędującego prezydenta zachowuje spokój. - Nie no, to chyba żarty jakieś. Dla nas liczą się bezpośrednie spotkania z wyborcami. Nie bawimy się w żadne wyścigi na kartony - stwierdził Robert Tyszkiewicz, szef kampanii wyborczej Bronisława Komorowskiego. - Naszym celem było zarejestrowanie Bronisława Komorowskiego jako pierwszego oficjalnego kandydata i to udało nam się osiągnąć, zbierając w nieco ponad tydzień ćwierć miliona podpisów - dodał." i dalej złote myśli wołominiaka" Jarubas może dociągnie do 600 tys. podpisów" i konfrontujemy z tym http://wpolityce.pl/polityka/238366-...pcji-wyborczej
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 20:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niech dystansują Jarubasa, gdyż nawet nie pomyślałem żeby na niego głosować ![]() |
|
|