The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2015, 20:47
[QUOTE=ABGwislakABG;1395332]Szok. Okazuje się, że w SKOKi są zamieszani również:

-Bayer Full
-Video
-Michał Wiśniewski
-Enej
-Robert Gawliński albo i jego sobowtór
-Akademia Młodego Piłkarza
-klub karate KYOKUSHIN
-"Shock Dance"
-"Remix"[/QUOTE

nie wiesz , albo nie pamiętasz dlaczego wołominiak emj10 nienawidzi Sasina i pis , cytat z wołominiaka" jak startowałem w wyborach samorządowych w wołominie zostałem wydymany przez Sasina i PIS"
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 20.03.2015, 21:07
Zapomniałeś Sołtysie wspomnieć o tym Panu po lewej stronie :

SKOK Wołomin pożyczył Serafinowi 3 miliony złotych. Kredytem zajmie się prokuratura

http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.03.2015, 22:41
To chyba ten sam co wykonał robotę na zlecenie służb z nagrywaniem gościa, która pogrążyłą ministra Sawickiego. Robotę dla WSI zrobił to i kredyt z Wołomina dostał. Pewnie Komorowski zatwierdził.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 21.03.2015, 10:38
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Szok. Okazuje się, że w SKOKi są zamieszani również:

-Bayer Full
-Video
-Michał Wiśniewski
-Enej
-Robert Gawliński albo i jego sobowtór
-Akademia Młodego Piłkarza
-klub karate KYOKUSHIN
-"Shock Dance"
-"Remix"
"Shock Dance" to dobra ekipa, więc ich w to nie mieszaj.

Jeśli już jesteśmy przy pupilach tego tematu to jeszcze jeden archiwalny smaczek rodem z wołomińskich gabinetów

IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 22.03.2015, 10:58
Polecam obejrzeć. Tacy ludzie decydują kto będzie głową państwa.
kerim1906
Banita

Stary 22.03.2015, 11:11
wołominiak emj10 "zapomniał" wkleić tego zdjęcia, cóż za niedopatrzenie rozmywacza

http://niezalezna.pl/65322-klamstwo-...ami-z-wolomina
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.03.2015, 11:54
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Polecam obejrzeć. Tacy ludzie decydują kto będzie głową państwa.
dłuuuuugie lata indoktrynacji przez polskojęzyczne media zrobiły kisiel z mózgów sporej części społeczeństwa
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.03.2015, 13:27
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=BQPDD8D55wM

EDIT: Krul Bul Pierszy droższy od Elki II: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,tit...?ticaid=1148d6
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 22.03.2015 o godz. 13:51.
Anty PO-PiS!!!
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.03.2015, 19:35
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
1. Wskazałem kogoś? Nie. Jak więc może to być brane pod uwagę?
2. A ja bym się nie obawiał obejrzawszy ww. "dzieła".
3. Mam więc nadzieję, że rzeczywiście tak będzie.
4. Primo- sam oceniłeś to jako "porównanie trafione w punkt. Secundo- odwracasz uwagę od clue, czyli żenującymi wymianami zdań najczęściej składających się z "uprzejmości". Tertio- nie jestem kimś w stylu Bogusława Kaczyńskiego. Wnioskuję jedynie o podstawowe zasady komunikacji z drugim człowiekiem.
5. Tak jak pisałem- partia przesłania oczy- nie zagłosujemy za czymś, co przyniesie wytchnienie krajowym przedsiębiorcom i gospodarce, tylko dlatego, bo głosowalibyśmy tak samo jak ruchersi
6. A dla PiSu to strzał w stopę patrząc na to co działo/dzieje się pod każdą notką platfusów na facebooku (spam "a co z kwotą wolną od podatku?"). Mogli trafić do tego elektoratu, przeciągnąć na swoją stronę. Feux pais.
7. Chyba nie czytałeś w ogóle ostatniego punktu. Powtórzę zatem- nie miałem/nie mam obecnie na tyle czasu, by sprawdzić wszystkie ich głosowania. Głosowania to najważniejszy punkt na który będę zwracał uwagę wybierając własnego kandydata/kandydatów przy urnie.
8. Nie, nic nie powinienem.
Sorry że z opóźnieniem (powody te same co zwykle)
ad1. Czy agitacja z definicji ma być "za czymś"? Patrz na kolegę kamikaze: od zawsze agituje na tym forum przeciw "Żydom" (pomijając fakt że w jego terminologii "Żydem" jest ten, kogo on sam uzna za "Żyda"). To tak jako przykład z własnego podwórka.
ad2. Nie jestem aż takim specem jak Ty, aby wypowiadać się na temat wartości artystycznej tych filmów. Jaka by ona nie była, uważam jednak że lepiej gdy ludzie oglądają filmy o podobnej tematyce, zamiast kolejnego "Łamacza nóg 8"
ad3. Ja również
ad4. Pierwsze primo: oceniłem (i nadal oceniam) jak trafione w punkt w sytuacji, gdy miałem do czynienia z ABGwislakABG, w sytuacji gdy rozmawiam z kandydatem na nowego Kaczyńskiego Bogusława (dobra analogia) zaczynam zauważać pewną kuriozalność całej sytuacji (co nawiasem mówiąc czyni ją jeszcze bardziej zabawną). Drugie primo: "żenującej wymiany zdań" było w tej polemice tyle co "wojny" w walce Luksemburga z Hitlerem, powiedziałbym że atak w swojej brutalności i prymitywiźmie był wyjątkowo jednostronny.I po trzecie primo: mimo braku ochoty wygląda na to że bardzo się starasz aby mimo wszystko pretendować do miana "forumowego Bogusia".
ad5. Nonsens. Szanse na przegłosowanie wspomnianych rozwiązań były mniej więcej takie same, jak szanse świni na to, aby zobaczyła niebo. A smród pozostał by na długie lata. To nie ma nic wspólnego z "partią przesłaniającą oczy", a z wyrzuceniem podrzuconego, zepsutego jajka. Dobra decyzja.
ad6. Przeciągnąć na swoją stronę elektorat Palikota? Za pomocą głosowania o kwocie wolnej od podatku? Żartujesz sobie? A jeśli chodzi o wrzutki urbanoplatfusów, to gdyby PiS zagłosował ramię w ramię z Palikotem to teraz pisaliby o tym że, de facto PiS jest jego sojusznikiem. Typowe podrzucenie zepsutego jaja. Dziwię się ze wysuwasz takie argumenty.
ad7. Powtórzę, jeśli nie jesteś sobie w stanie przypomnieć sobie "od ręki" głosowań (poza dwoma) w których PiS by Cię rozczarował, to naprawdę dobrze wróży .
ad8. Patrz punkt 7.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 22.03.2015 o godz. 19:38.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.03.2015, 19:50
Ad.1 - w takim razie możesz założyć, że agituję za Polską i propolskimi interesami.

Ad.2 - nie trzeba być specjalistą (sam nim nie jestem) od kinematografii by dostrzec antypolskie smaczki w ww. "dziełach".

Ad.4 - nie, nie aspiruję do miana "forumowego Bogusia". Nie mniej jednak doceniam tak dobre (zbytnie moim zdaniem) mniemanie o kulturze wypowiedzi mojej osoby. Sam mnie tym kandydatem namaściłeś. Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji

Ad. 5 - Nie mówimy tylko o przegłosowaniu. Smród? Smród jest właśnie teraz, tylko rozłożony na głosujących przeciw. To nie jest zgniłe jajo. Zgniłym jajem jest to, że tę ustawę rozpatrujemy pod kątem tego, czy zagłosować zgodnie z propolskim interesem czy przeciwko ruchersom. Chyba, że nie chcesz prześcignąć Namibii w rankingach

Ad.6 - zawiązujesz sprawę wyłącznie do kreatora ustawy. Tych wpisów była cała masa. Patrząc na profile losowo wybranych osób wielu było zwolenników m.in. Ruchu Narodowego, Korwina, KNP, PISu. Choć i tak przeważającymi byli tzw. niezdecydowani, bezpartyjni.

Ad.7 i 8 - mam jeszcze "trochę" czasu do jesiennych wyborów parlamentarnych. Mogę zapewnić, że będę szukać i wiercić (zarówno o UDSKiOR, ilości uprawnionych do ojro z budżetu podatników jak i głosowaniach) dziurę w całym. Na zakończenie ostatnie zdanie z pkt. 4:

Cytat:
Jednakże uprzedzam- może być taka chwila i wypowiedź, w której mój (zbyt dobry wizerunek) może Ci legnąć w gruzach. I wtedy nie miej do mnie pretensji
Anty PO-PiS!!!
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 23.03.2015, 11:28
Dukaczewski na froncie, tańce nad grobami - zdaje się gra wkracza w decydującą fazę... 10 kwietnia za pasem
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 24.03.2015, 10:51
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Przewrót na Ukrainie zdjęcia, które mówią więcej niż tysiąc słów.

http://www.liveleak.com/view?i=8bc_1416981355
Coś niesamowitego, jestem pod ogromnym wrażeniem ilości uczestników, tej skali i rozmachu
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 13:23
Hicior ostatniej doby o tym jak "prawicowe" portale usuwają archiwalne informację wychwalające SKOK Wołomin:
http://pikio.pl/niezalezna-pl-usuwa-...omin-artykuly/
http://www.wykop.pl/link/2460159/nie...uly-o-skokach/

Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą mamy kolejny odcinek tego procedurala. Jak nie ksiądz pedofil to SKOK Wołomin i jak tu nie pisać o Wołominie
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 13:26.
kerim1906
Banita

Stary 24.03.2015, 15:41
ha, ha egzotyczna para spijająca sobie z dzióbków ,wołominiak "bez poglądowy"wydymany przez PIS emj10 i człowiek z avatarem tranwestyty

i jeszcze jedno do rozmywacza emj10 "Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą"

zapamiętaj rozmywaczu i ściemniaczu g...o kogo obchodzi zawisza , sasin czy wałęsa w tej sprawie , tutaj liczy sie tylko jedno nazwisko , komorowski , zapamietaj i powtarzaj komorowski , bo to on jest prezydentem , bo to on broni wsi , bo to jego synalek jest prokurentem w firmie jak piszesz pieszczotliwie mariuszka z wsi , to on..... , reszta to nieistotne figury , zrozumiał ?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 15:52.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.03.2015, 17:11
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Hicior ostatniej doby o tym jak "prawicowe" portale usuwają archiwalne informację wychwalające SKOK Wołomin:
http://pikio.pl/niezalezna-pl-usuwa-...omin-artykuly/
http://www.wykop.pl/link/2460159/nie...uly-o-skokach/

Po serii zdjęć Sasina, Komorowskiego, Wałęsy, a nawet Zawiszy z Mariuszem i jego świtą mamy kolejny odcinek tego procedurala. Jak nie ksiądz pedofil to SKOK Wołomin i jak tu nie pisać o Wołominie
Mam nadzieje, że pogodzisz się z Sasinem i w najbliższych wyborach poprzesz Dude, który zebrał 1,6 miliona podpisów !!!!!! http://www.polskatimes.pl/artykul/37...niku,id,t.html
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.03.2015, 17:25
Cytat:
ha, ha egzotyczna para spijająca sobie z dzióbków ,wołominiak "bez poglądowy"wydymany przez PIS emj10 i człowiek z avatarem tranwestyty
Po co takie teksty? Napisali o głupich działaniach niezależnej.pl to skomentuj to co podali a nie wyzywasz ich. Albo jak Ci głupio komentować to się zabunkruj i się nie odzywaj bo tak to tylko wychodzi na to, że też nie jesteś taki bezstronny za jakiego się podajesz.
Często mówiłeś, że nie jesteś jakimś fanatykiem PiSu itp a co tylko jakaś sprawa związana z PiSem czy jego mediami to nigdy ich nie potępisz tylko tuszujesz sprawę. Musisz lepiej się kamuflować bo widać, że nie jesteś obiektywny.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Smuga
Senior Member

Stary 24.03.2015, 18:19
Od kiedy Giertych jest ICH Giertychem?
kerim1906
Banita

Stary 24.03.2015, 18:53
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Po co takie teksty? Napisali o głupich działaniach niezależnej.pl to skomentuj to co podali a nie wyzywasz ich. Albo jak Ci głupio komentować to się zabunkruj i się nie odzywaj bo tak to tylko wychodzi na to, że też nie jesteś taki bezstronny za jakiego się podajesz.
Często mówiłeś, że nie jesteś jakimś fanatykiem PiSu itp a co tylko jakaś sprawa związana z PiSem czy jego mediami to nigdy ich nie potępisz tylko tuszujesz sprawę. Musisz lepiej się kamuflować bo widać, że nie jesteś obiektywny.
ogarnij się i nie pouczaj, jak chcesz ich bronić to rób to , zawsze podkreślałem że jestem zwolennikiem PIS, niezależnie od tego punktowałem sprawy które mi się w ich działaniach nie podobają,dziwne ? dla mnie nie , co do wołominiaka to jak zwykle rozmywa temat bzdetami nieistotnymi dla sprawy , napisałem to w drugiej części postu, , kończąc , albo nie ogarniasz co pisałem i jakie mam poglądy albo ? już sam nie wiem co o Tobie sądzić ?
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 19:50
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Zablokowałem tego kmiotka z Limanowej w ubiegłym roku, więc jak widać na załączonym obrazku bezskutecznie opluwa monitor od tego czasu wyrzucając z siebie co rusz nowe inwektywy.

Na tyle stać nowego obrońcę PiS-u na tym forum. Nie robi im dobrej reklamy, gdyż gość z takim avatarem prezentuje niezwykle lichy poziom
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.03.2015, 20:04
Być może w końcu zacznie się zjednoczenie prawicy
https://www.youtube.com/watch?v=aewPy0aX-cc
Smuga
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:06
A, to ciekawe Sołtysie, że wiesz do kogo ten tekst Jaroo jest adresowany. Ponoć kerim jest na Twojej czarnej liście.

wislak68 napisał(a):
Tak czytam i się zastanawiam: czy sołtys uważa sam siebie za "nienormalnego" usera czy jest w tej "mniejszości" która to jednak czyta . Tak czy inaczej: słabo.
edycja
"Znowu zła bramka i zonk. Od pół roku mam zablokowanego tego usera, więc czytam jak tylko ktoś zacytuje"
Bardzo to ciekawe bo odpisałeś na post kerima który akurat nie był cytowany.
Ty też Sołtysie nie robisz dobrej reklamy PSL-owi. W ostatecznym rozrachunku jest więc remis.
kerim1906
Banita

Stary 24.03.2015, 20:17
"Zablokowałem tego kmiotka z Limanowej w ubiegłym roku, więc jak widać na załączonym obrazku bezskutecznie opluwa monitor od tego czasu wyrzucając z siebie co rusz nowe inwektywy"

Jaroo1 gratulacje , dołączyłeś do kumpli wołominiaka , przeczytaj mój post i porównaj z tym powyżej , jak potrafisz wyciągnij wnioski,
Smuga W ostatecznym rozrachunku jest więc remis."

nie wiem o jakim remisie piszesz ? i to tak radośnie ? porównasz mój post i wołominiaka ? znajdziesz różnicę ? nie robi na Tobie wrażenia że ktoś taki jak wołominiak obraża Wiślaka ? i to nie pierwszy raz ?
"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 20:21.
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:24
Smuga napisał(a):Wyświetl post
A, to ciekawe Sołtysie, że wiesz do kogo ten tekst Jaroo jest adresowany. Ponoć kerim jest na Twojej czarnej liście.

Ty też Sołtysie nie robisz dobrej reklamy PSL-owi. W ostatecznym rozrachunku jest więc remis.
Trudno żebym nie wiedział skoro Jaroo1 zamieścił w nim cytat, w którym widnieje polszczyzna na poziomie szóstej klasy podstawówki

Nie licząc pysia jest tu tylko jeden taki agent

PS. Czemu miałbym robić jakąś reklamę PSL-owi skoro jestem w opozycji do tej partii, która współrządzi w Wołominie z PiS-em?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.03.2015 o godz. 20:26.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:27
Dobra sołtysy i ich pomagierzy z pseudoprawicowych kanapowych partyjek Nocnej Zmiany, dzisiaj liczba dnia to 1,6 mln
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:28
Dobry wynik. Wyrównanie liczby podpisów JK sprzed 5 lat.

Komorowski będzie mieć w granicach 1-1,2 mln z tego co słyszałem, a Jarubas może dociągnie do 600 tys. podpisów.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:30
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Dobry wynik. Wyrównanie liczby podpisów JK sprzed 5 lat.

Komorowski będzie mieć w granicach 1-1,2 mln z tego co słyszałem, a Jarubas może dociągnie do 600 tys. podpisów.
Chyba plemników które mu wyciekły
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:32
Jakich plemników?
Smuga
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:34
Wiesz Sołtysie nieczęsto spotyka się ludzi z tak szerokimi znajomościami na politycznej szachownicy jak Twoja skromna osoba. Mało kogo kopnął zaszczyt bycia znajomym wicepremiera Piechocińskiego. A te igraszki z kerimem, to jakiś mechanizm wyparcia faktu, że Jarubasa w sondażach dystansują Korwin-Mikke, Kukiz i Ogórek?
kerim1906
Banita

Stary 24.03.2015, 20:35
Gwiaździsty;" dzisiaj liczba dnia to 1,6 mln "

"Bronisław Komorowski składając wniosek o rejestracje kandydatury przez PKW zgromadził 250 tys. podpisów poparcia."

dobre , rozmywacz wołominiak pisze o 1-1,2 mln bula " Komorowski będzie mieć w granicach 1-1,2 mln z tego co słyszałem"

"jednak obóz urzędującego prezydenta zachowuje spokój. - Nie no, to chyba żarty jakieś. Dla nas liczą się bezpośrednie spotkania z wyborcami. Nie bawimy się w żadne wyścigi na kartony - stwierdził Robert Tyszkiewicz, szef kampanii wyborczej Bronisława Komorowskiego. - Naszym celem było zarejestrowanie Bronisława Komorowskiego jako pierwszego oficjalnego kandydata i to udało nam się osiągnąć, zbierając w nieco ponad tydzień ćwierć miliona podpisów - dodał."

i dalej złote myśli wołominiaka" Jarubas może dociągnie do 600 tys. podpisów"

i konfrontujemy z tym http://wpolityce.pl/polityka/238366-...pcji-wyborczej
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 24.03.2015 o godz. 20:53.
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2015, 20:36
Smuga napisał(a):Wyświetl post
Wiesz Sołtysie nieczęsto spotyka się ludzi z tak szerokimi znajomościami na politycznej szachownicy jak Twoja skromna osoba. Mało kogo kopnął zaszczyt bycia znajomym wicepremiera Piechocińskiego. A te igraszki z kerimem, to jakiś mechanizm wyparcia faktu, że Jarubasa w sondażach dystansują Korwin-Mikke, Kukiz i Ogórek?
Wiesz nie chciałem się już tak bardzo chwalić po Twoim tekście jak napisałeś o rodzinnych koneksjach z baronem SLD-owskim. O dziwo bardziej od Piechocińskiego znam obecnie innego posła partii, której byś się nawet nie domyślił.

Niech dystansują Jarubasa, gdyż nawet nie pomyślałem żeby na niego głosować

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów