|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Pozwole sobie przytoczyc to co napisalem na sb przed chwila. Zdajecie sobie sprawe z naszej historii, z tego do czego te kacapaskie ....iszony sa zdolne a jednoczesnie sie chcecie do nich sadzic z lapami. Wytlumaczcie mi to. Zrozumialbym taka postawe jakbysmy jakas potezna armia dysponowali. Liczycie na pomoc innych w razie konfliktu jak przed 2WS niektorzy liczyli ?
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
kolego , pomyśl , jakby zrobili to Ukraińcy to dowody dawno były by na stole ,ruscy mordercy maja swoje interesy i doskonale wiesz że są chronieni , jak chcesz to brnij w "dowody"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Napisalem przeciez, ze mi nie trzeba zadnych dowodow na to zeby wiedziec ze kacapy to ....iska, tak samo ukraincy, amerykanie, niemcy i wszyscy, ktorym zalezy na tym zeby Polska byla slaba. Odpowiedz lepiej na moj post o jedno oczko wyzej.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 20.03.2015 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
oczko wyżej piszesz jak aparatczyk urbanoplatfusowy chociaż nim nie jesteś , oni lata z reżimowymi mendiami mówili o wymachiwaniu szabelka i wywoływaniu wojny z Rosją przez Kaczyńskich , wpisujesz się w ich retrorykę , wskaż gdzie ja czy Gwiazdzisty "sadzę się z łapami do kacapów" ? . pisanie o tym że są odpowiedzialni za Smoleńsk czy malezyjski samolot jest tego dowodem ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok moze zbyt doslownie to okreslilem, z drugiej strony biorac powyzszy fakt jacy sa ruscy, to moze i taki Putin tak odebrac nasze zaangazowanie w konflikt na Ukrainie jako potwarz, zniewage, zaproszenie do konfliktu badz wymachiwanie szabelka badz sadzenie sie do niego z lapami, nie wiem, nie jestem Putinem i nie mysle jak on.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A już stawianie Amerykanów w jednym szeregu z Rosjanami czy Niemcami to już kabaret. Dzisiaj można tylko zazdrościć tym, którzy znaleźli się na terenach wyzwolonych w 1945 r. przez USA, my znaleźliśmy się na tych "wyzwolonych" przez ZSRR. Dostrzegasz różnicę czy nie ? Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 20.03.2015 o godz. 12:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
O co w ogóle chodzi z tym samolotem? To był samolot normalny a nie jakiś wojskowy? Co więc za różnica czy zestrzelili go Ruscy czy Ukraińcy? Odbywa się tam wojna więc obydwa Państwa polują na wroga. Chyba oczywiste jest, że w tym przypadku doszło do ogromnego błędu i zestrzelenia nie tego samolotu co trzeba.
Przecież jak to zrobili Rosjanie to nieumyślnie. Chyba, że chodzi Wam o to, że Ruski mówili, że w wojnie nie uczestniczą a tu by się okazało, że ich rosyjskie a nie separatystyczne pociski lądują w samolotach? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, o co chodzi z tym czy Putin czy Ukraińcy? Co to za różnica dla tej tragedii oprócz tego, że należy się wyjaśnienie sprawy?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pierwszy cytat" Chyba oczywiste jest, że w tym przypadku doszło do ogromnego błędu i zestrzelenia nie tego samolotu co trzeba."
drugi cytat " Przecież jak to zrobili Rosjanie to nieumyślnie" albo jesteś .naiwny albo ..... ? , sam sobie dopowiedz nie pasujesz mi ani do pierwszej ani do drugiej odpowiedzi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiego znowu guru, co Ty sobie ubzdurałeś?
Czy Ty potrafisz logicznie myśleć? Wyobraź sobie taką sytuacje. Jest wojna rosyjsko-ukraińska, po stronie Rosji walczą tam jacyś separatyści jeszcze, naiwni wierzą, że Rosja nie walczy na tej wojnie tylko sami separatyści. Ale to jest nieważne. Jest wojna, tak? Na wojnie bywa tak, że czasami się zabija wroga, czasami się go ostrzeliwuje różnymi pociskami. I co w tej wojnie ROSYJSKO-UKRAIŃSKIEJ daje zestrzelenie jakiegoś malezyjskiego samolotu z cywilami OBCOKRAJOWCAMI na pokładzie. Tam ie zginął chyba nawet ani jeden cywil rosyjski czy ukraiński, a tym bardziej żaden wojskowy lub polityk. Jaki więc cel ma którakolwiek ze stron aby zestrzelić taki samolot? Chyba proste jest to, że był to błąd i został zestrzelony nieodpowiedni samolot. Oczywiście sprawę trzeba wyjasnić, kto to zrobił trzeba się dowiedzieć ale podnoszenie argumentu, że Rosja czy Ukraina jest "ble" za to, że zestrzeliła ten samolot, ZA TO, ŻE SIĘ POMYLIŁA to debilizm. Nie rozumiem więc na podstawie tego przypadku "jechania" po ruskich (lub Ukraińcach), bo co, bo się im coś pojebało i "zdjęli" niewinne osoby? Pisałem to w kontekście politycznym, że tak powiem, oczywiście tragedia pozostaje tragedią, żal ludzi i oczywiście należy się dokładne wyjaśnienie kto to zrobił. ![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"I co w tej wojnie ROSYJSKO-UKRAIŃSKIEJ daje zestrzelenie jakiegoś malezyjskiego samolotu z cywilami OBCOKRAJOWCAMI na pokładzie"
a co dał kursk ? dubrowka , bloki , jednak jesteś naiwny , w wykonaniu morderców ruskich to pokaz siły , nie ma tutaj znaczenia że to byli cywile , w teatrze na Dubrowce tez byli cywile , to samo wysadzenie bloków z cywilami , a Biesłan i niewinne dzieci ? jeszcze raz powtórzę, to pokaz siły i wzbudzenie strachu , taki sygnał "nie cofniemy się przed niczym " na koniec prośba, nie pisz już o przypadku bo to niedorzeczne |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Tak czy inaczej w chwili obecnej nie wiesz nic a jesteś święcie przekonany kto, po co i dlaczego. Tak czy inaczej nie masz na dzień dzisiejszy podstaw aby twardo bronić swojej tezy więc się zastanów co piszesz i czy na miejscu jest jeszcze z Twojej strony wytykanie komuś, że się myli, że jest naiwny czy, że się w jakiegoś guru zapatrzył - ciekawe jest też skąd wiesz kto jest moim guru (pomijam, że nie ma takiej osoby w ogóle bo nie jestem ciotą, która bezgranicznie zaufa komukolwiek kogo zna tylko z przekazu medialnego, z jego pracy, w której skład wchodzi styl bycia przed kamerą). Wszystko naginasz, nadinterpretujesz i wmawiasz ludziom nieprawdę po to żeby potwierdzać i mieć "dowody" na swoje wymysły. EDIT http://telewizjarepublika.pl/posel-p...fon,18488.html Cyrk pierwszej klasy, oni powinni jeździć po Polsce i występy dawać. Gościu z PiSu mówi o ważnych rzeczach. Na sali jakieś szemranie. Marszałek wyłącza gościowi mikrofon żeby go uciszyć. Gościu nadaje dalej, robi swoje, schodzi z mównicy po czym wszystko wraca do normalności i zdaje się, że wszyscy mają wyjebane na to co on mówił a ci co nie mają to się cieszą jak dzieci (zamiast być w....ionymi na Zdradka). Jak to są te elity, ci poważni ludzie, którzy mają kulturę, potrafią się zachować itp to ja nie wiem... Banda ćwoków i tyle. Tam tylko, niektórzy z PiSu to są normalni ludzie ale nie wszyscy. Reszta to takie pajace, które się bawią w najważniejszym budynku w Polsce (najważniejszym pod tym względem, że tam się ustala prawo) jakby byli w kinie, teatrze czy cyrku. Ciekawe w ogóle jak to jest, że taki cwelek jak Radek, który mówił o dożynaniu watach itp może być Marszałkiem Sejmu. Po pierwsze nie godzi się - wiadomo, że większość PiSowców .......i POwców i na odwrót ale robią w bardziej kulturalny i wyważony sposób (przynajmniej na wizji) żeby gościu, który wypowiada takie słowa pełnił taką funkcję. A po drugie Marszałek CHYBA powinien być teoretycznie bezstronny i trochę bardziej wyważony w wypowiedziach niż ten zdrajca.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 20.03.2015 o godz. 14:41.
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Tak czy inaczej w chwili obecnej nie wiesz nic a jesteś święcie przekonany kto, po co i dlaczego"
za długo żyję na tym świecie aby mieć jakiekolwiek wątpliwości "Wszystko naginasz, nadinterpretujesz i wmawiasz ludziom nieprawdę po to żeby potwierdzać i mieć "dowody" na swoje wymysły." co naginam czy nadinterpretuję ? podałem kilka dowodów ponieważ się dziwiłeś po co to ruskim było ? zostańmy przy swoim , mam nadzieję że niedługo będą na stole niepodważalne dowody co do Smoleńska czy malezyjskiego samolotu Jaroo1 tutaj masz odpowiedz http://wpolityce.pl/polityka/237960-bartosz-kownacki-skoro-marszalek-sikorski-wylacza-mikrofon-na-slowa-prezydent-komorowski-to-znaczy-ze-platforma-jest-przerazona-nasz-wywiad
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.03.2015 o godz. 14:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
". Naginasz jeszcze to odnośnie jakiegoś mojego guru"
ok , ten kawałek wycofuję "Podałeś dowody z przeszłości" już pisałem , mam nadzieję na szybkie dowody z terazniejszości
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.03.2015 o godz. 14:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No i dzisioj Pisoki i Plaformersy wmieszały nas oficjalnie w nie naszą wojnę
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie do końca, gdyż ta brygada działa już dobre parę lat biorąc udział m.in. w misjach w Iraku i Afganistanie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Brygada...ukrai%C5%84ska Sporo zaskoczenie dotyczące Jarubasa. Złożył dzisiaj 450 tys. podpisów, a kolejne 50 tys. dołoży na dniach. Pewne podium w wyścigu na liczbę podpisów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 20.03.2015 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|||
|
Cytat:
Co do dzisiejszego głosowania: Cytat:
Cytat:
![]() Jest jedna droga obejścia, z której Stany kiedyś skorzystały podczas wojny z Vietnamem. Ale musiałyby mieć w tym jakiś interes. A jak kiedyś wspominałem ich interesy przesuwają/przesunęły się w rejon Azji Południowo-Wschodniej. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
z dedykacją dla ściemniaczy i rozmywaczy jak wołominiak emj 10 , i dla innych też
http://wpolityce.pl/polityka/237997-...rzeba-zobaczyc |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W zbieraniu głosów ZSL ma szczególne doświadczenie - co pokazały ostatnie wybory.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.03.2015 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Racja, lecz nie zapominajmy, że w Stanach już niedługo odbędą się wybory prezydenckie. Jednym z najpoważniejszych kandydatów w prawyborach u Republikanów jest Jeb Bush, który, podobnie jak jego brat opowiada się za większą aktywnością USA w rejonie Europy Środkowo-Wschodniej. Nie zapominajmy też o intensywnych negocjacjach na linii USA-Iran (Stany grają na osłabienie kontaktów tego państwa z Rosją) oraz przełom w relacjach między Stanami, a Kubą.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
USA sie nie miesza w Iran za bardzo poki co bo Obama jest za bardzo bierny pod koniec kadencji pomimo silnych naciskow ze strony zydowskiej. To juz moje takie prywatne zdanie - poki Obama jeszcze piastuje swoja posade nie bedzie sie pod jej koniec pchal w wieksze konflikty. Jak dojdzie do zmiany na stanowsiku prezydenta USA - wtedy to juz kazda opcja bedzie mozliwa - Ukraina i Iran - wtedy sie potocza dalsze losy swiata ale tak jak wczesniej wspomnialem - do konca kadencji negroidalnego prezydenta nic powaznego sie nie stanie, gorzej pozniej po ewentualnej zmianie.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 20.03.2015 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ostatnio w kwestii SKOK Wołomin uaktywnił się dobrze znany w tym temacie Jacek Sasin. Szybko zostało mu wypomniane, że z Mariuszem zna się nie od lat i nie jedną imprezę razem obstawiali
![]() http://polishcsr.blogspot.com/2012/0...ok-woomin.html ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
rozmywacz w akcji ,wołominiak jesteś nagi , d...a na wierzchu
jeszcze raz http://wpolityce.pl/polityka/237997-...rzeba-zobaczyc czytaj i przekazuj dalej , nie rozmywaj i nie ściemniaj i madame premiera ze skokami pod rękę , zrezygnowała ? , a to niespodzianka http://wpolityce.pl/polityka/238010-...o-miesiac-temu
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.03.2015 o godz. 20:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
-Bayer Full -Video -Michał Wiśniewski -Enej -Robert Gawliński albo i jego sobowtór -Akademia Młodego Piłkarza -klub karate KYOKUSHIN -"Shock Dance" -"Remix" ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|