|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Siemstein sosenko moja kochana!!!
A co do tematu. Skoro od kilku lat sie nic nie zmienia to po co trzymac Dyzme, no po co sie pytam Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 07.03.2015 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moskal wróć - niech Nasze gwiazdy dostają aneksy do umów że za każde zagranie piłką nie po ziemi dostają 200 zł mniej wypłaty.ZIEMIĄ grać - raz tak zagraliśmy dzisiaj i byłą akcja. Podnoszenie piłki to u Nas recydywa.Zwłaszcza że murawa wydaję się idealna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Samemu mnie nie interere co tam było skandowane na niego. Nie każdy jest tak spokojnym, cierpliwym i wyrachowanym skurvysynem jak ja. Jedyne jego osiągnięcie to wpojenie Tobie podobnym, że jest jedyny i niezastąpiony. A inkasuje sporą kwotę. Nie robi tego bezinteresownie byśmy wygłaszali peany na jego cześć. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
W sumie mógł na konferencjach mówić "kibice cwele, wypierdalać", tak samo by cię zabolało jak "nie możecie od nas wymagać bo mamy tylu piłkarzy ilu mamy" Brawo!Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez siemstein : 07.03.2015 o godz. 20:47.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Petrescu jest wolny. Tylko, że Cupiał nie ma jaj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jak czytam niektóre nazwiska, które niektórzy tutaj rzucają aż mi się włosy na głowie jeżą. Michniewicz, Wdowczyk, Zieliński. Wy tak na poważnie? Ludziom, którzy byli umoczeni i zostali skazani za korupcję trzeba powiedzieć stanowcze: NIE. Z polskich kandydatur realnie patrząc, to IMO Lenczyk i Urban wydają się być optymalni. Ale mają w ogóle sens takie dywagacje? Skoro Cupiał nie zwolnił Smudy w zeszłym sezonie po kompromitującej go serii przegranych spotkań, która zapisała się w annałach klubowych, to nie zwolni go, tym bardziej teraz. Chyba, że w tym roku nie pofarci się nam, tak jak ubiegłej wiosny i wypadniemy poza mistrzowską 8.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Urban!? Smuga nie żartuj, to nie jest śmieszne. Do dziś nam się odbija byłym cskovcem.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Kurz : 07.03.2015 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jaki ku.rwa Lenczyk? Niech wypie.rdala dalej lizać jaja pastuchom i probkom towarzysza Filipiaka. Za to co mówił o Wiśle byle sie przypodobac żydom powinien dostać bana na Reymonta na zawsze.
Krótka jest pamięć niektórych. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dla mnie Urban byłby dobrym kandydatem na trenera Wisły. Może to nie jest idealny kandydat ale ma trochę zalet. Dobra gra w obronie, wybieganie piłkarzy + nie bał się nigdy stawiać na młodych piłkarzy. Poza tym jest z Jaworzna a nie z Warszawy. Pytanie czy nas na niego stać?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Odpowiedź. Nie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Urban nie potrafił zmusić do pracy zblazowanych gwiazdeczek w Warszawie, nie uda mu się i tutaj.
Lenczyk to kolejny dziadek z pomysłami na pracę z piłkarzami z lat 90. Obu panom stanowcze NIE. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jeśli chcemy zmiany trenera to musi być to zmiana NA LEPSZE. Co nam z nowego "Smudy"? Co nam z wynalazkó typu Lenczyk czy Urban? Tylko zagranica. "Polska myśl szkolenia" już nieraz pokazała, że jest g**no warta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zgadzam się - Urban czy Lenczyk to kosmiczne pomysły. Tylko zagranica, ale kto jak kasy nie ma?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przez polską ligę przez ostatnie lata przewinęła się masa zagranicznych trenerów. Jedni bardziej znani drudzy trochę mniej. W większości przypadków kończyło się, to mizerią. Jestem sceptyczny, co do tego pomysłu. Poza tym zagraniczny trener powinien bazować na mocnych fundamentach, a niestety u nas w klubie od wielu lat jest prowizorka i to w wielu segmentach.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak śmieję się z pomysłów SKWK tak dzisiejszy tekst
http://skwk.pl/pilkanozna/12-wazne-p...po-dyszce.html o zrzutce po dyszce dla Smudy polepszył mi humor. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że był to ostatni mecz tego szkodnika w Wiśle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
odnosnie Franka i dzisiejszego meczu to na koniec gdy lecialy pociski w jego stronę to nie wszystkim chyba się to do końca podobało, niektórzy z C patrzyli się na siebie i nie byli przekonani czy pociski są słuszne, nie wiem jak to wyglądało w tv, ale zmiany nic nie wniosly. Chyba mu się koncepcja i wizja zespołu nie udaje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A co byście powiedzieli na powrót Kazia Moskala do Wisły? Ja na ten moment nie widzę lepszego rozwiązania. Wiślak z krwi i kości, aktualnie bez pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ciekaw jestem czy jak Gaszynski bedzie chcial zwolnic Smude to czy Cupial mu na to pozwoli. Czekamy na jakas dezycje mam nadzieje ze Franio poleci bo jak nie to walczymy o utrzymanie.....w sumie to chyba juz walczymy.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Powiedzmy sobie szczerze, jeżeli nie znajdzie się pieniędzy to nikt normalny nie przyjdzie tutaj pracować. Przede wszystkich czas najwyższy skompletować sztab szkoleniowy, uzupełnić braki personale. Po drugie, osoba która (ewentualnie) przyjdzie na R22, musi mieć już wyrobioną markę i autorytet, która będzie sobie umiała ustawić zawodników. Wątpią aby np. Ojrzyński sprawdziłby się w Krakowie, fakt faktem, zrobił przyzwoita drużynę z Korony oraz Bielska ale to zespoły i innych celach i potencjale piłkarzy niż Wisła. Aktualna sytuacja mówi co innego, jednak potencjał w naszym zespole jest. Smuda był w pewnym stopniu dobry, ale ten czas już minął wraz z dniem kiedy Prezesowi zamarzyły się puchary i taki wyznaczył cel przed drużyną. Ogólne zdziwienie.. ''Jakie puchary? Gramy sobie tutaj przez 1,5 roku, zero presji, poprzednia władza nie miała żadnych wymagań, jak się uda to się uda a jak nie to nic wielkiego się nie stanie...'' a tu nagle trzeba spiąć dupę, bo Prezes głośno powiedział o pucharach i naszych gwiazdorów coś przeraziło. Co mnie wkurza.. Nieomylność Smudy, gość myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. A tak nie jest, nie dość że ośmiesza siebie to jeszcze od 1,5 roku Wisłę. Szukanie winnych wszędzie, tylko nie w sobie. Niewyparzony język. Skłaniałbym się do powrotu Petrescu, ale wiem że to jest nierealnym snem. Znowu pewnie będziemy oglądać jakiegoś tymczasowego fachowca a od czerwca kolejna PMS. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
)Sam nie wiem, może gdyby mu dać tyle czasu ile dostał Smuda, to by to wszystko poukładał. ![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podstawowe pytanie ile jeszcze moze wytrzymac Cupiał z taka gra druzyny Smudy. Co z tego, ze na jesien narobił nam punktow jak teraz wszystko traci. Jak juz druzyna z Zawisza nie wygrywa i gra tak katastrofalnie to chyba prawda jest, ze graja przeciwko niemu. Byłem za jego sprowadzeniem bo lepszej opcji nie było ale gdyby sie takowa przytrafiła to osobiscie bym sie nie zastanawiał i sie z nim pozegnał. Wcale sie nie dziwie, ze dzisiaj był pocisk na niego no bo ilez mozna ogladac taka kaszane
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|