|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Moim zdaniem to jest kluczowy mecz tej wiosny. Przed nami już za chwilę dwa ważne (właściwie najważniejsze w najbliższych miesiącach) mecze z Legią i Cracovią, więc to jest idealne spotkanie, żeby nabrać pewności siebie i wrócić na właściwe tory. Ostatni dzwonek przed naszymi piłkarzami... Obyśmy widzieli nie tylko progres w grze, ale też stwarzanie i przede wszystkim wykorzystywanie sytuacji.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No i chyba jest też czas żeby udowodnić, że w Krakowie i okolicach jest trochę więcej niż 9 tys. kibiców Wisły
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Większość zbiera siły, żeby to udowodnić za dwa tygodnie. Jak będą derby. Na Zawiszy niestety się to nie uda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
3 pkt. bez dyskusji,jeżeli faktycznie chcemy się liczyć w walce o coś więcej niż tylko pierwsza ósemka. Z drugiej strony, im dłużej będzie wynik 0:0 tym większa nerwówka i co raz to śmielsze kontry Zawiszy.
Jak im coś wpadnie to Franz pewnie może się już pakować. Zakładam jednak wariant optymistyczny i 3:0. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chcialbym jutro zobaczyc taka jedenastke...
Miśkiewicz Burliga Głowacki Guzmics Dudka Uryga Jović Stilić Barrientos Guerrier Brożek Jak dla mnie z takim składem jutro mamy spokojne 3-0. Paweł sie przełamie i strzeli ze dwie, a jedną dołoży Donald. Warto miec marzenia ![]() ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co i rusz czytam że celem są puchary, także w zapowiedzi tego meczu na wislakrakow.com można wyczytać że 'jak nie wygramy to ciężko będzie o puchary' a i gdzieniegdzie można napotkać głosy że Smuda poleci jak nie wywalczy w/w. Generalnie puchary, puchary, puchary. Abstrahując zupełnie od naszej postawy sportowej... to czy ktokolwiek w klubie zadał sobie pytanie 'czy w ogóle mamy szansę na licencję na puchary?'. W tamtym sezonie jeśli mnie pamięć nie myli to nie dostaliśmy. Zaczynamy następny sezon z ujemnym punktem (punktami?) nie bez przyczyny. Dadzą więc tak niewypłacalnemu klubowi licencję?
A co do meczu... jedyne co mogę napisać to że 3 raz w tej rundzie podczas meczu będę w pracy, widziałem tylko tę kapę z Lechią, i po tym meczu, oraz następnych wynikach wnioskuję że jutro może być ciężko. Obstawiam że Zawisza w tej rundzie ostro popunktuje (jak na Zawiszę), i czuję że może też i na nas coś zdobyć. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Rozumiem ze czasem wypadnie cos ,ktoś ma dluzszy dojazd, jest chory czy cos ... ale nagle 60 % ludzi na to cierpi |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Najtańszy bilet kosztuje 15 ulgowy, czyli tyle ile kosztuje paczka papierosów. Nie powiesz mi, że nikt tyle nie uzbiera. A tych najtańszych biletów pozostało jeszcze sporo.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ogolnie jest kupa
nie tylko pilkarsko ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na Derby już na 2 tygodnie przed meczem poszło więcej biletów niż na Zawiszę. Przerażające, ale przecież na Zawiszy się przecież nikt tak polansować nie może jak na żydach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a ile sprzedanych biletów jest na derby, wiesz coś?
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
dajcie spokój... wszyscy wyprztykali się z kasy na szaliki. Poszła ogromna ilość około 1000 sztuk.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Remis to maks, co może z tego być. Koncepcja Smudy się wyczerpała, a Zawisza nie dostarcza już punktów tak łatwo jak jesienią.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj 3-0, Paweł Brożek x3
Kto tego nie zobaczy na żywo ten faja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Ciężko powiedzieć, jaki będzie końcowy rezultat tego meczu. Po ostatnich wynikach naszej drużyny trudno być optymistą. Zawisza łatwo tych punktów nie da sobie wydrzeć. Dla nich każdy punkt jest teraz na wagę złota. Outsiderzy na wiosnę zawsze spinają pośladki mając przed oczyma widmo spadku do niższej ligi. Patrząc na historię pojedynków tych dwóch drużyn trzeba wyciągnąć wniosek, że Wisła nie może odpuszczać, bo jeden moment nieuwagi i punkty powędrują do Bydgoszczy. No nic nie ma wyjścia te trzy punkty na naszym koncie po tym meczu są obowiązkiem piłkarzy naszego zespołu. JJBG!
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś numer do Dyzmy? Chciałbym się zgłosić z małą propozycją do niego. Otóż kiedyś grałem w piłkę ( całkiem dobrze mi szło ) i chciałbym dołączyć do składu. Kontrakt nie musi być duży - wystarczy jakieś 3000 zł/mc. Na pewno przebijam umiejętnościami takich "tuzów" jak Boguski, Guerrier, Uryga czy Sarki. Zastąpiłbym ich godnie. Obiecuje gryźć trawę i zapieprzać po boisku do ostatniego tchu. Wstydu moja grą na pewno nie przyniosę Wiśle i będę reprezentował jej barwy z dumą. Nie można tego samego powiedzieć o dzisiejszych "bohaterach" tego klubu, którzy mecz za meczem hańbią ten klub. Także jakby ktoś miał do niego numer to poproszę. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
CUPIAŁ was kocha KOCHA.............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Poza indywidualnymi "przebłyskami" zero pomysłu na grę. Zastanawiam się po co te wszystkie przygotowania przedsezonowe, wyjazdy, ciepłe baseny...
Zero pomysłu. Zero. Mam nadzieję że zarząd ma pomysł na nowego trenera. Zmiana dla zmiany nie ma sensu, ale jeśli jest jakiś sensowny kandydat, chyba nie ma na co czekać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Smuda wy...........jazd z Wisły!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jak Wam nie pasuje to se do szafy pośpiewać .Prezes Całuje WAS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Porażka z ostatnią drużyną tabeli w dodatku grającą w 10, kompletna kompromitacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Gratulacje dla Zawiszy, trzeba brać jak inni dają.
Dać walkowera Legii i niech przygotowują się do Derbów Krakowa pod okiem NOWEGO TRENERA(pal licho kto nim będzie bo nikt nie jest taki ograniczony jak obecny). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
cały czas broniłem Smudy, az do tego momentu. juz nie mam sił. zjechani nasi sa ze nie ma nawet sił rękawamik oddychac. dramat. mam nadzieje ze w poniedziałek rano usłysze z radia "Franciszek Smuda nie jste juz trenerem Wisly Kraków"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|