|
Co i rusz czytam że celem są puchary, także w zapowiedzi tego meczu na wislakrakow.com można wyczytać że 'jak nie wygramy to ciężko będzie o puchary' a i gdzieniegdzie można napotkać głosy że Smuda poleci jak nie wywalczy w/w. Generalnie puchary, puchary, puchary. Abstrahując zupełnie od naszej postawy sportowej... to czy ktokolwiek w klubie zadał sobie pytanie 'czy w ogóle mamy szansę na licencję na puchary?'. W tamtym sezonie jeśli mnie pamięć nie myli to nie dostaliśmy. Zaczynamy następny sezon z ujemnym punktem (punktami?) nie bez przyczyny. Dadzą więc tak niewypłacalnemu klubowi licencję?
A co do meczu... jedyne co mogę napisać to że 3 raz w tej rundzie podczas meczu będę w pracy, widziałem tylko tę kapę z Lechią, i po tym meczu, oraz następnych wynikach wnioskuję że jutro może być ciężko. Obstawiam że Zawisza w tej rundzie ostro popunktuje (jak na Zawiszę), i czuję że może też i na nas coś zdobyć.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
|