The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2015, 19:32
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
ten Marusik to "strzał" ale w stopę, od wczoraj pocieszanie się wzajemne korwinowców o słuszności wyboru a dzisjaj wylewanie żalów na PIS , no to z Marusikiem do boju korwinowcy , po te 1,5 %
uwielbiam takich pacjentów, którzy bawią się w jasnowidzów
to czy to był dobry ruch czy strzał w stopę to się okażę z czasem, dzisiaj trudno na ten temat dywagować, bo przyszłości nikt nie zna

za to znamy przeszłość i twój ukochany PIS głosujący za podwyżką podatku na paliwo
Powodzenia w zmienianiu Polski

p.s Błaszczak nie był strzałem w stopę u koryta ciągle wysoko się trzymacie to i Marusik też nie będzie

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Mi sie wydaje, ze to bardziej chodzi o sytuacje zagrozenia wplywow do budzetu z vatu na paliwach Wtedy by sie zgadzalo czemu akurat teraz to wprowadzili. Ciekawe tylko ile jeszcze takich kwiatkow w kilkuletnich ustawach trzymaja w zanadrzu.
Jasne na wincoki i wakacje w Brazylii muszą mieć Sikorskie Hofmany i inne złodzieje
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.01.2015 o godz. 19:35.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 06.01.2015, 21:12
paliwa już wyjaśniliśmy, wygląda na ukryty podatek urbanoplatfusów wprowadzony w czasie zjazdu ceny ropy. teraz zajmiemy sie Korwinem http://wiadomosci.onet.pl/kraj/co-pograzylo-korwin-mikkego-rzeczpospolita-poszlo-o-sprawy-obyczajowe/jkect

teraz doktor palikot to nam wyjaśni , doktorze czekamy , najlepsze że każde wyjaśnienie będzie śmieszne
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 06.01.2015, 21:22
Zeby wyjasnic jak on w wieku 72 lat dzieci jest jeszcze w stanie robic to faktycznie moze byc potrzebny doktor.
Z Radziem Sikorskim, wyksztalconym w Oksfordzie i tymi jego tlumaczeniami to prawda jest?
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 06.01.2015, 21:28
paliwa już wyjaśniliśmy, wygląda na ukryty podatek urbanoplatfusów wprowadzony w czasie zjazdu ceny ropy.
Skoro wyjasnilismy to po c.huj brniesz dalej,ze to ukryty podatek?
kerim1906
Banita

Stary 06.01.2015, 21:29
http://wpolityce.pl/polityka/228312-...a-rostowskiego

na radzia jest zlecenie , będą wychodzić coraz nowsze kwiatki , a koło pióra robią mu "koledzy i przyjaciele"

szpeniu, właśnie wyjaśniliśmy że to ukryty podatek i proszę grzeczniej bez nerwów , dzięki
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 06.01.2015 o godz. 21:31.
palikot
Senior Member

Stary 06.01.2015, 22:50
paliwa już wyjaśniliśmy, wygląda na ukryty podatek urbanoplatfusów wprowadzony w czasie zjazdu ceny ropy. teraz zajmiemy sie Korwinem http://wiadomosci.onet.pl/kraj/co-pograzylo-korwin-mikkego-rzeczpospolita-poszlo-o-sprawy-obyczajowe/jkect

teraz doktor palikot to nam wyjaśni , doktorze czekamy , najlepsze że każde wyjaśnienie będzie śmieszne
tak wyjaśniliśmy, że 123 posłów PISu głosowało za wprowadzeniem nowego podatku. PiS robi to samo co PO głosuje za podwyżką podatków, skończ się już ośmieszać

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Szpen
Senior Member

Stary 06.01.2015, 22:50
[URL]szpeniu, właśnie wyjaśniliśmy że to ukryty podatek i proszę grzeczniej bez nerwów , dzięki

Sprzedając polisy tez bierzesz te pigułki po których jesteś teraz? W niezle gowno pakujesz swoich klientów tak wypaczajac rzeczywistośc.
palikot
Senior Member

Stary 07.01.2015, 02:16

No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz

http://youtu.be/mz1KtdMnh9Q?t=19m46s
O Jeeeeebany. No spowiadać się tu któremu już nie staje!
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.01.2015 o godz. 02:30.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 07.01.2015, 09:46
pysio napisał(a):Wyświetl post
kerim1906 weź zmień avatar bo się ośmieszasz chłopcze...

Piszesz o wolności, a popierasz totalnie odmienne myślenie swojego góru Jarosława...

Brak konsekwencji.
Nie czepiaj sie kerima
Skoro zgodził się na rozreklamowanie tego drugoligowego zawodnika, a sponsorzy płacą to musi oblicze Dudy pokazywać.
Trochę dziwne że prezes nie znalazł wśród znanych rasowych polityków PISu kandydata na taki urząd. (może boi się że takich Hofmanów ma więcej w bliskim otoczeniu)

A za chwilę będzie nowy temat do wałkowania
Premier Ewa Kopacz poinformuje dziś, co zrealizowała oraz nad czym obecnie pracuje rząd.
Kopacz pod koniec grudnia zapowiedziała, że 7 stycznia zda relację z realizacji swego expose.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 07.01.2015, 10:12
palikot napisał(a):Wyświetl post
No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz
Najgorsze, że robi to pod politycznego młodziana Dudę. Zrozumiałbym, gdyby to był piłkarz, aktor/aktorka, czy jakiś mąż stanu pokroju Piłsudskiego, czy Dmowskiego, a tutaj zwykły szarak.

Najciekawsze w tym całym wyborze Dudy jest to, że po 11 listopada wielu myślało, że kandydatem na prezydenta został inny Duda - ten od "Solidarności, a tu okazało się, że to trzeci z Dudów zdecydowanie mniej znany od niego, a nawet od Ondreja Dudy
york09
Banita

Stary 07.01.2015, 10:37
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Najgorsze, że robi to pod politycznego młodziana Dudę. Zrozumiałbym, gdyby to był piłkarz, aktor/aktorka, czy jakiś mąż stanu pokroju Piłsudskiego, czy Dmowskiego, a tutaj zwykły szarak.
Nie chcę nic sugerować, ale może czuje jakiś fizyczny pociąg do niego (bo żeby facet tak się przymilał innemu facetowi? za nic!)
Biedroń przyznając się do swojej "inności" został posłem, a teraz prezydentem.
kerim1906
Banita

Stary 07.01.2015, 11:01
Widzę nerwowość palikot brak argumentów. Szpdniu to samo o jeszcze york i warszawiaczek inwektywy to wasz poziom gratuluję
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 11:03.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.01.2015, 11:27
0 retoryki, odnoszenia się do informacji zawartych na wklejanych stronach zarówno po jednej jak i drugiej stronie. Emj jak zwykle rozmywa, yorkuś tw-gw. Faktycznie wielki mi to skandal, 2 nieślubnych dzieci. Bo stary człowiek i może

Już sobie wyobrażam rozmowy niedokończone w rydz tv

Każdy ogarnięty mniej/więcej widzi, że po ploteczkach odnośnie ew. koalicji PiS-KNP to próba jej uwalenia już w zarodku. Taka mała polityczna aborcja.
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 07.01.2015, 11:38
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
0 retoryki, odnoszenia się do informacji zawartych na wklejanych stronach zarówno po jednej jak i drugiej stronie. Emj jak zwykle rozmywa, yorkuś tw-gw. Faktycznie wielki mi to skandal, 2 nieślubnych dzieci. Bo stary człowiek i może

Już sobie wyobrażam rozmowy niedokończone w rydz tv

Każdy ogarnięty mniej/więcej widzi, że po ploteczkach odnośnie ew. koalicji PiS-KNP to próba jej uwalenia już w zarodku. Taka mała polityczna aborcja.
Info o Korwinie podałem jako żart czekałem na "tłumaczenie" palikota doczekałem się inwektyw ,zgadzam się z ostatnim zdaniem
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.01.2015, 11:45

Najciekawsze w tym całym wyborze Dudy jest to, że po 11 listopada wielu myślało, że kandydatem na prezydenta został inny Duda - ten od "Solidarności, a tu okazało się, że to trzeci z Dudów zdecydowanie mniej znany od niego, a nawet od Ondreja Dudy
Jeśli wolisz Szczynukowicza, który podpisał ustawe o pracy do śmierci (67 lat), to Twój wybór.Skoro zwolennicy PO tak atakują doktora A. Dudę, to widać, że jednak Prezes PiS wyznaczył właściwego człowieka na Prezydenta Polski.
emj10
Senior Member

Stary 07.01.2015, 11:50
Nie wolę żadnego z nich, bo przy obecnych kandydatach znowu trzeba będzie oddać nieważny głos jak 4 lata temu.

PS. Ja zamierzam żyć trochę dłużej niż do 67 roku co patrzac na srednia wieku umierajacych z mojej rodziny w ostatnich latach (przeszlo 80 lat) jest wiecej niz mozliwe, a emerytura mi zwisa i powiewa, bo nie jestem w ZUS-ie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.01.2015 o godz. 11:54.
kerim1906
Banita

Stary 07.01.2015, 12:02
Nie wolę żadnego z nich, bo przy obecnych kandydatach znowu trzeba będzie oddać nieważny głos jak 4 lata temu.

PS. Ja zamierzam żyć trochę dłużej niż do 67 roku co patrzac na srednia wieku umierajacych z mojej rodziny w ostatnich latach (przeszlo 80 lat) jest wiecej niz mozliwe, a emerytura mi zwisa i powiewa, bo nie jestem w ZUS-ie.
rozmywacz w akcji. nikogo nie popiera urbamoplatfus. zslowiec lub komuch w zależności od sytuacji koń by się usmiał
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 12:06.
york09
Banita

Stary 07.01.2015, 12:15
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Skoro zwolennicy PO tak atakują doktora A. Dudę, to widać, że jednak Prezes PiS wyznaczył właściwego człowieka na Prezydenta Polski.
Eee no ja go nie atakuję, po prostu chciałbym się coś więcej dowiedzieć o tym panu,. skoro kandyduje na taki Urząd. A oprócz tego że był w ZHP żadnych jego dokonań nie znam.
No może jeszcze to że wstawił się do Prokuratora Generalnego w sprawie ułaskawienia Adama S.
Lech Kaczyński 9 czerwca 2009 roku ułaskawił Adama S., przedsiębiorcę z Kwidzyna. Trzy tygodnie wcześniej mężczyzna ten założył spółkę z Marcinem Dubienieckim, mężem Marty Kaczyńskiej.

Cytat:
Adam S. przez blisko osiem lat oszukiwał urząd skarbowy i Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych. Wyłudził z PFRON ponad 120 tys. zł, a Skarb Państwa stracił co najmniej 30 tys. zł.
Uwagę mediów przykuło ekspresowe tempo rozpatrzenia wniosku o ułaskawienie. Zaskakujące było także to, że przestępca został ułaskawiony mimo negatywnej opinii prokuratury.
No może jeszcze z tego też go znam:
Sąd Apelacyjny: A. Duda musi przeprosić R. Ciepielę
Ale nie wiem czy przeprosił.
Bo np. ta szczujnia grzecznie przeprosiła za różne kłamstwa.
Tu: http://niezalezna.pl/62985-oswiadcze...prawie-ruch-sa
Drugi raz tu:
http://niezalezna.pl/62986-oswiadcze...igora-chalupca
Oraz przeprosiny GZ
http://www.gazetapolska.pl/32064-osw...prawie-ruch-sa
http://www.gazetapolska.pl/32065-​os...igora-chalupca
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.01.2015 o godz. 10:28.
kerim1906
Banita

Stary 07.01.2015, 17:03
Szpen napisał(a):Wyświetl post
Sprzedając polisy tez bierzesz te pigułki po których jesteś teraz? W niezle gowno pakujesz swoich klientów tak wypaczajac rzeczywistośc.
szpeniu ty dalej robisz na kasie czy właśnie cię zwolnili, kompleksy masz jakieś czy co ?

a teraz cytat z palikota
"No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz "
janusz to ty ? nazwisko to samo i poziom ten sam

i na koniec popis yorkusia" Nie chcę nic sugerować, ale może czuje jakiś fizyczny pociąg do niego (bo żeby facet tak się przymilał innemu facetowi? za nic!)
Biedroń przyznając się do swojej "inności" został posłem, a teraz prezydentem."

yorkuś tak po ludzku , nie wstyd ci ?

i na deser warszawiaczek urbanoplatfus , zslowiec czy komuch( niepotrzebne w zależności od sytuacji skreślić)
"Najgorsze, że robi to pod politycznego młodziana Dudę. Zrozumiałbym, gdyby to był piłkarz, aktor/aktorka, czy jakiś mąż stanu pokroju Piłsudskiego, czy Dmowskiego, a tutaj zwykły szarak."
polecam dla ciebie avatar , dody, koseckiego i jeszcze mąż stanu ? myslę że jako czasami zeteseelowiec pasuje piechociński, we wcieleniu urbanoplatfusa wybierz tuska, a jako komuch ?dawaj spawacza
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 17:13.
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 07.01.2015, 22:13
rozmywacz w akcji. nikogo nie popiera urbamoplatfus. zslowiec lub komuch w zależności od sytuacji koń by się usmiał
Generalnie nie reaguje na takie posty ale w stosunku do emjota robisz to tak czesto ze juz nie wytrzymuje. Chlopie! Zrozum, ze ktos moze miec inne widzenie swiata niz Ty. Zaakceptuj to. Wyzywasz goscia, ktory ma rowniez inne widzenie swiata niz moje ale tak go wychowali, taka ma percepcje rzeczywistosci jest innym czlowiekiem niz ja czy Ty. Po prostu. Docen to ze jest kulturalny, rzeczowy i ciekawie toczy sie z nim dyskutuje. Wolisz poziom yorka? Bylo tu juz naprawde paru adwersarzy na poziomie i juz ich nie ma. Zostala garstka. Zupelnie nie potrzebne sa te epitety, czemu maja sluzyc ataki ad personam?. Szanujmy sie. To tak tylko pisze bez urazy kerim
Ostatnio edytowane przez sambo : 07.01.2015 o godz. 22:16.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Szpen
Senior Member

Stary 07.01.2015, 23:08
szpeniu ty dalej robisz na kasie czy właśnie cię zwolnili, kompleksy masz jakieś czy co ?
daj namiary na tych co płacą Ci za avatar i za te durne posty. Dorobiłbym, a po tobie widać, że to łatwa robota.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.01.2015, 23:16
Ponieważ okazuje się że modem przestał być ten który wydawał się nieusuwalny, dlatego jest mi niezmiernie przyjemnie przywitać się po dłuższej nieobecności. A jak widzę sporo się zmieniło. I trudno powiedzieć czy na lepsze. Gdy widzę takie wypociny: "No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz" to myślę sobie że niedaleko pada palikot od Palikota. Jeszcze tylko jakiś gumowy penis, jakiś świński ryj i samozwańczy "prawicowiec" powróci do korzeni. I jeszcze ta klaka ze strony sołtysa i trollotutki (jeśli ktoś woli może być prostytrolla). Normalnie triumwirat .
Ale w sumie fajnie że wiślacy mogą zobaczyć "korwinowca w akcji". Człowiek od razu pozbywa się wszelkich złudzeń.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 07.01.2015 o godz. 23:21.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.01.2015, 00:16
Okazuje się, że te nowo narodzone dzieci to... jedno ma rok a drugie 4 lata (źródło - Wipler).
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 08.01.2015, 07:51
Zapewne jest to wewnątrz partyjna rozgrywka chłopaków, którzy poczuli bliski smak koryta. Obsadzili kilka stołków w europarlamencie i mając na horyzoncie wybory do Sejmu, skoczyli sobie do gardeł. Tam to dopiero się zacznie przy ustalaniu list wyborczych. Na pewno będzie się działo.
york09
Banita

Stary 08.01.2015, 08:35
Nie rozumiem, czy wy zazdrościcie Mikusiowi tej gromadki dzieci albo go za to potępiacie.
Przecież gościa stać płacić alimenty i nie wypiera się dzieci.
Biedroń przyznając się do swojej "inności" został posłem, a teraz prezydentem."
yorkuś tak po ludzku , nie wstyd ci ?
A za co!?
Dzisiaj znalazłem taki wpis: (na jakimś blogu)
Cytat:
Jeden z dziennikarzy ważnego dziennika niedawno na Twitterze napisał, iż czy nam się podoba, czy nie, przyjdzie taki dzień, że Robert Biedroń sięgnie po najwyższy urząd w kraju.

Uwaga ta mi się spodobała, a nawet jest bliska, gdyż podobnie oceniam polityczne zdolności prezydenta Słupska. Wygrać w tak niekorzystnym partyjnie położeniu i przy seksualności, którą wszak nie epatuje, mógł tylko nieprzeciętny pracuś.

Nie zraził się pruderią elektoratu, skruszył go i został prezydentem pięknego miasta. Ale jak miałby sięgnąć najwyższego urzędu w kraju, będąc politykiem Twojego Ruchu, albo niszowej lewicy.

Biedroń jest bystrzejszy od przeciętnych polityków i żurnalistów. Kropla drąży skałę, nie od razu Kraków zbudowano, itd. Biedroń jest cierpliwy, pozycję polityczną buduje niestandardowo.

Oto wiceprezydentem Słupska zrobił kogoś nie ze swoich partyjnych szeregów, ale z Paltformy Obywatelskiej. Wygrał w drugiej turze z politykiem PO, Zbigniewem Konwińskim i jego koledze proponuje zastępstwo, Markowi Biernackiemu ze Słupska.

Może to mieć przyczynę w przyszłej koalicji w radzie miejskiej. Ale Platforma też jest zaskoczona, ma dopiero przyjąć oficjalne stanowisko. Niemniej posunięcie świadczy, że Biedroń jest dobry w te klocki.

Nie ma obawy, że Biedroń zniknie gdzieś na prowincji, jest ważnym elementem nowoczesności, której Polska potrzebuje jak kania dżdżu. Polityka centralna o niego się upomni i kto wie, czy faktycznie nie sięgnie po najwyższy urząd w kraju - czy to nam się podoba, czy nie. Biedroń potrafi realizować cele mimo oporu obyczajowego i skamieliny tradycji.
Może mi ktoś powie za co mam A. Dude popierać?
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.01.2015 o godz. 10:42.
kerim1906
Banita

Stary 08.01.2015, 10:53
sambo napisał(a):Wyświetl post
Generalnie nie reaguje na takie posty ale w stosunku do emjota robisz to tak czesto ze juz nie wytrzymuje. Chlopie! Zrozum, ze ktos moze miec inne widzenie swiata niz Ty. Zaakceptuj to. Wyzywasz goscia, ktory ma rowniez inne widzenie swiata niz moje ale tak go wychowali, taka ma percepcje rzeczywistosci jest innym czlowiekiem niz ja czy Ty. Po prostu. Docen to ze jest kulturalny, rzeczowy i ciekawie toczy sie z nim dyskutuje. Wolisz poziom yorka? Bylo tu juz naprawde paru adwersarzy na poziomie i juz ich nie ma. Zostala garstka. Zupelnie nie potrzebne sa te epitety, czemu maja sluzyc ataki ad personam?. Szanujmy sie. To tak tylko pisze bez urazy kerim
dawaj to "moje wyzywanie" , warszawiaczek na tym forum rozmywa każdą dyskusje , w zależności od sytuacji jest urbanoplatfusem lub zeteselowcem , czasami nawet otrze się o komucha, udaje niezależnego i nikogo nie popierającego , jak pytasz ? to Ci odpowiem , tak wolę "poglądy" yorkusia bo chociaż z nimi się nie zgadzam nie udaje kogoś innego niż jest w rzeczywistości, jak doceniasz warszawiaczka Twoja sprawa i pozwól że będę miał inne zdanie i będę go punktował bardziej niż innych bo swoim zachowaniem i brakiem honoru na to zasługuje, na koniec nie sugeruj mi "wyzywania" czy "epitetów" bo takich nie znajdziesz , nazywam rzeczy po imieniu bez owijania w bawełnę , bez obaw nie czuje do Ciebie urazy , masz prawo do swojego zdania na ten temat i ja go szanuję
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.01.2015 o godz. 10:57.
emj10
Senior Member

Stary 08.01.2015, 11:56
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Ponieważ okazuje się że modem przestał być ten który wydawał się nieusuwalny, dlatego jest mi niezmiernie przyjemnie przywitać się po dłuższej nieobecności. A jak widzę sporo się zmieniło. I trudno powiedzieć czy na lepsze. Gdy widzę takie wypociny: "No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz" to myślę sobie że niedaleko pada palikot od Palikota. Jeszcze tylko jakiś gumowy penis, jakiś świński ryj i samozwańczy "prawicowiec" powróci do korzeni. I jeszcze ta klaka ze strony sołtysa i trollotutki (jeśli ktoś woli może być prostytrolla). Normalnie triumwirat .
Ale w sumie fajnie że wiślacy mogą zobaczyć "korwinowca w akcji". Człowiek od razu pozbywa się wszelkich złudzeń.
Cieszymy się niezmiernie, a ja przyznam uczciwie, że naprawdę raduję się z tego powrotu, bo pomimo wielu utarczek uważam, że podniesie to znacząco poziom tego wątku.

Pozdrawiam i życzę miłego pisania

sambo napisał(a):Wyświetl post
Sambo, wiesz ja zablokowałem tego typka szybko, już w kwietniu, czyli w tym samym miesiącu kiedy pojawił się na forum i nie musiałem mieć jakiś specjalnych powodów oprócz tego, że wszystkie posty, które pojawiły się na w tym temacie odnosiły się do mnie, więc od razu pomyślałem, że objawienie się takiej osoby, która w pierwszych postach pisała o "sołtysie", "miłośniku ELKI" i o jakiś korporacyjnych furach nie jest przypadkowe i nie było

Od razu podsumowałem to w ten sposób.
Proponuję wklej sobowtórze swoje wszystkie posty, które napisałeś od założenia multikonta od początku kwietnia w następnym komentarzu i wtedy zadaj pytanie kogo komentarze są żałosne. Ok?

Dziwne, że kręcą się one koło tych samych tematów i tych samych forumowiczów, a ich poziom intelektualny i gramatyczny powala, acz w negatywnym tego słowa znaczeniu
Po czym zapadł wyuczona odpowiedź.
pamiętaj każdy Twój wpis wypunktuje, czy to w politycznym ,czy w smoleńskim, czy innym temacie
Jak ktoś chce można przeczytać całość.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...45#post1357445

Jakoś brakuje mi tam kilku wcześniejszych postów, ale trzeba byłoby zapytać adminów, czy nic nie zostało pokasowane w późniejszym czasie
kerim1906
Banita

Stary 08.01.2015, 13:05
płaczku warszawski , dalej kłamiesz , znajdz moją wypowiedz o wyimaginowanych "sołtysach" czy " miłośnikach elki" , kłamałeś cały czas o multikontach , insynuowałeś o koncie Drozda , do momentu aż admin publicznie to zdementował , jak widać wcześniej też na tobie się poznali , napisz jeszcze bo dawno nie pisałeś niedoszły radny jak to PIS cie wydymał w tym twoim mitycznym wołominie , , dobrze że to wkleiłeś warszawiaczku , już w pierwszym poście kłamałeś i insynuowałeś , sambo poczytaj a potem wcielaj się w obrońcę koniunkturalistyhttp://wislakrakow.com/forum/showthr...45#post1357445,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.01.2015 o godz. 13:14.
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 08.01.2015, 18:02
5.5tys. ludzi (golrnicy) zasili grono bezrobotnych.Pewnie polowa wyjedzie za granice.Sytuacja naprawde jest nie ciekawa.Np.taka Sosnica dzielnica Gliwic cala praktycznie cala ta dzielnica pracuje w KWK Makoszowy lub Sosnica i z dnia na dzien wszyscy taraca prace...w tym jedyni zywicele rodzin,mlodzi z kredytami... co za parszywy rzad. Plakac sie chce. Za pare lat z Polski zostanie park Narodowy bo mlodzi wyjada a starzy wygina bo nie bedzie skad emerytur odzyskac.
kerim1906
Banita

Stary 08.01.2015, 18:32
Glazik napisał(a):Wyświetl post
5.5tys. ludzi (golrnicy) zasili grono bezrobotnych.Pewnie polowa wyjedzie za granice.Sytuacja naprawde jest nie ciekawa.Np.taka Sosnica dzielnica Gliwic cala praktycznie cala ta dzielnica pracuje w KWK Makoszowy lub Sosnica i z dnia na dzien wszyscy taraca prace...w tym jedyni zywicele rodzin,mlodzi z kredytami... co za parszywy rzad. Plakac sie chce. Za pare lat z Polski zostanie park Narodowy bo mlodzi wyjada a starzy wygina bo nie bedzie skad emerytur odzyskac.
zaraz zacznie się akcja obrzydzania górników, nastawiania społeczeństwa przeciwko nim, "ekonomiści" będą opowiadać o kosztach utrzymania nierentownych kopalń ,zrobią sondaże na zamówienie, i tak będzie to się kręcić jak kręciło się z likwidowanymi innymi branżami , ostatnio na tapecie były stocznie których juz nie ma a stoczniowcy dostali propozycje nowych "zawodów"np strzyżenie psów ( to nie żart , to fakt) mam nadzieje że górnicy pokażą solidarność i postawią się skutecznie urbanoplatfusom i zeteselowcom

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów