|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
paliwa już wyjaśniliśmy, wygląda na ukryty podatek urbanoplatfusów wprowadzony w czasie zjazdu ceny ropy. teraz zajmiemy sie Korwinem http://wiadomosci.onet.pl/kraj/co-pograzylo-korwin-mikkego-rzeczpospolita-poszlo-o-sprawy-obyczajowe/jkect
![]() teraz doktor palikot to nam wyjaśni , doktorze czekamy , najlepsze że każde wyjaśnienie będzie śmieszne ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zeby wyjasnic jak on w wieku 72 lat dzieci jest jeszcze w stanie robic to faktycznie moze byc potrzebny doktor.
Z Radziem Sikorskim, wyksztalconym w Oksfordzie i tymi jego tlumaczeniami to prawda jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
http://wpolityce.pl/polityka/228312-...a-rostowskiego
na radzia jest zlecenie , będą wychodzić coraz nowsze kwiatki , a koło pióra robią mu "koledzy i przyjaciele" szpeniu, właśnie wyjaśniliśmy że to ukryty podatek i proszę grzeczniej bez nerwów , dzięki
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 06.01.2015 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz ![]() http://youtu.be/mz1KtdMnh9Q?t=19m46s
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.01.2015 o godz. 02:30.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
Skoro zgodził się na rozreklamowanie tego drugoligowego zawodnika, a sponsorzy płacą to musi oblicze Dudy pokazywać. Trochę dziwne że prezes nie znalazł wśród znanych rasowych polityków PISu kandydata na taki urząd. (może boi się że takich Hofmanów ma więcej w bliskim otoczeniu) A za chwilę będzie nowy temat do wałkowania Premier Ewa Kopacz poinformuje dziś, co zrealizowała oraz nad czym obecnie pracuje rząd. Kopacz pod koniec grudnia zapowiedziała, że 7 stycznia zda relację z realizacji swego expose. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Najciekawsze w tym całym wyborze Dudy jest to, że po 11 listopada wielu myślało, że kandydatem na prezydenta został inny Duda - ten od "Solidarności, a tu okazało się, że to trzeci z Dudów zdecydowanie mniej znany od niego, a nawet od Ondreja Dudy ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
(bo żeby facet tak się przymilał innemu facetowi? za nic!)Biedroń przyznając się do swojej "inności" został posłem, a teraz prezydentem. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Widzę nerwowość palikot brak argumentów. Szpdniu to samo o jeszcze york i warszawiaczek inwektywy to wasz poziom gratuluję
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
0 retoryki, odnoszenia się do informacji zawartych na wklejanych stronach zarówno po jednej jak i drugiej stronie. Emj jak zwykle rozmywa, yorkuś tw-gw. Faktycznie wielki mi to skandal, 2 nieślubnych dzieci. Bo stary człowiek i może
![]() Już sobie wyobrażam rozmowy niedokończone w rydz tv Każdy ogarnięty mniej/więcej widzi, że po ploteczkach odnośnie ew. koalicji PiS-KNP to próba jej uwalenia już w zarodku. Taka mała polityczna aborcja. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wolę żadnego z nich, bo przy obecnych kandydatach znowu trzeba będzie oddać nieważny głos jak 4 lata temu.
PS. Ja zamierzam żyć trochę dłużej niż do 67 roku co patrzac na srednia wieku umierajacych z mojej rodziny w ostatnich latach (przeszlo 80 lat) jest wiecej niz mozliwe, a emerytura mi zwisa i powiewa, bo nie jestem w ZUS-ie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.01.2015 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 12:06.
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
No może jeszcze to że wstawił się do Prokuratora Generalnego w sprawie ułaskawienia Adama S. Lech Kaczyński 9 czerwca 2009 roku ułaskawił Adama S., przedsiębiorcę z Kwidzyna. Trzy tygodnie wcześniej mężczyzna ten założył spółkę z Marcinem Dubienieckim, mężem Marty Kaczyńskiej. Cytat:
Sąd Apelacyjny: A. Duda musi przeprosić R. Ciepielę Ale nie wiem czy przeprosił. Bo np. ta szczujnia grzecznie przeprosiła za różne kłamstwa. Tu: http://niezalezna.pl/62985-oswiadcze...prawie-ruch-sa Drugi raz tu: http://niezalezna.pl/62986-oswiadcze...igora-chalupca Oraz przeprosiny GZ http://www.gazetapolska.pl/32064-osw...prawie-ruch-sa http://www.gazetapolska.pl/32065-os...igora-chalupca
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.01.2015 o godz. 10:28.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
a teraz cytat z palikota "No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz "janusz to ty ? nazwisko to samo i poziom ten sam i na koniec popis yorkusia" Nie chcę nic sugerować, ale może czuje jakiś fizyczny pociąg do niego (bo żeby facet tak się przymilał innemu facetowi? za nic!)Biedroń przyznając się do swojej "inności" został posłem, a teraz prezydentem." yorkuś tak po ludzku , nie wstyd ci ? i na deser warszawiaczek urbanoplatfus , zslowiec czy komuch( niepotrzebne w zależności od sytuacji skreślić) "Najgorsze, że robi to pod politycznego młodziana Dudę. Zrozumiałbym, gdyby to był piłkarz, aktor/aktorka, czy jakiś mąż stanu pokroju Piłsudskiego, czy Dmowskiego, a tutaj zwykły szarak." polecam dla ciebie avatar , dody, koseckiego i jeszcze mąż stanu ? myslę że jako czasami zeteseelowiec pasuje piechociński, we wcieleniu urbanoplatfusa wybierz tuska, a jako komuch ?dawaj spawacza
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 07.01.2015 o godz. 17:13.
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Generalnie nie reaguje na takie posty ale w stosunku do emjota robisz to tak czesto ze juz nie wytrzymuje. Chlopie! Zrozum, ze ktos moze miec inne widzenie swiata niz Ty. Zaakceptuj to. Wyzywasz goscia, ktory ma rowniez inne widzenie swiata niz moje ale tak go wychowali, taka ma percepcje rzeczywistosci jest innym czlowiekiem niz ja czy Ty. Po prostu. Docen to ze jest kulturalny, rzeczowy i ciekawie toczy sie z nim dyskutuje. Wolisz poziom yorka? Bylo tu juz naprawde paru adwersarzy na poziomie i juz ich nie ma. Zostala garstka. Zupelnie nie potrzebne sa te epitety, czemu maja sluzyc ataki ad personam?. Szanujmy sie. To tak tylko pisze bez urazy kerim
Ostatnio edytowane przez sambo : 07.01.2015 o godz. 22:16.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ponieważ okazuje się że modem przestał być ten który wydawał się nieusuwalny, dlatego jest mi niezmiernie przyjemnie przywitać się po dłuższej nieobecności. A jak widzę sporo się zmieniło. I trudno powiedzieć czy na lepsze. Gdy widzę takie wypociny: "No widzisz, Korwin ma 72 lata i rucha laski, a ty siedzisz w politycznym 24h na dobę i konia walisz" to myślę sobie że niedaleko pada palikot od Palikota. Jeszcze tylko jakiś gumowy penis, jakiś świński ryj i samozwańczy "prawicowiec" powróci do korzeni. I jeszcze ta klaka ze strony sołtysa i trollotutki (jeśli ktoś woli może być prostytrolla). Normalnie triumwirat
. Ale w sumie fajnie że wiślacy mogą zobaczyć "korwinowca w akcji". Człowiek od razu pozbywa się wszelkich złudzeń.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 07.01.2015 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Okazuje się, że te nowo narodzone dzieci to... jedno ma rok a drugie 4 lata (źródło - Wipler).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zapewne jest to wewnątrz partyjna rozgrywka chłopaków, którzy poczuli bliski smak koryta. Obsadzili kilka stołków w europarlamencie i mając na horyzoncie wybory do Sejmu, skoczyli sobie do gardeł. Tam to dopiero się zacznie przy ustalaniu list wyborczych. Na pewno będzie się działo.
|
|
|
|
Banita
Offline |
||
|
Nie rozumiem, czy wy zazdrościcie Mikusiowi tej gromadki dzieci albo go za to potępiacie.
Przecież gościa stać płacić alimenty i nie wypiera się dzieci.
Dzisiaj znalazłem taki wpis: (na jakimś blogu) Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.01.2015 o godz. 10:42.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.01.2015 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||||
Pozdrawiam i życzę miłego pisania ![]()
![]() Od razu podsumowałem to w ten sposób.
http://wislakrakow.com/forum/showthr...45#post1357445 Jakoś brakuje mi tam kilku wcześniejszych postów, ale trzeba byłoby zapytać adminów, czy nic nie zostało pokasowane w późniejszym czasie ![]() |
||||
|
|
Banita
Offline |
|
|
płaczku warszawski , dalej kłamiesz , znajdz moją wypowiedz o wyimaginowanych "sołtysach" czy " miłośnikach elki" , kłamałeś cały czas o multikontach , insynuowałeś o koncie Drozda , do momentu aż admin publicznie to zdementował , jak widać wcześniej też na tobie się poznali , napisz jeszcze bo dawno nie pisałeś niedoszły radny jak to PIS cie wydymał w tym twoim mitycznym wołominie , , dobrze że to wkleiłeś warszawiaczku , już w pierwszym poście kłamałeś i insynuowałeś , sambo poczytaj a potem wcielaj się w obrońcę koniunkturalistyhttp://wislakrakow.com/forum/showthr...45#post1357445,
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 08.01.2015 o godz. 13:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
5.5tys. ludzi (golrnicy) zasili grono bezrobotnych.Pewnie polowa wyjedzie za granice.Sytuacja naprawde jest nie ciekawa.Np.taka Sosnica dzielnica Gliwic cala praktycznie cala ta dzielnica pracuje w KWK Makoszowy lub Sosnica i z dnia na dzien wszyscy taraca prace...w tym jedyni zywicele rodzin,mlodzi z kredytami... co za parszywy rzad. Plakac sie chce. Za pare lat z Polski zostanie park Narodowy bo mlodzi wyjada a starzy wygina bo nie bedzie skad emerytur odzyskac.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|