|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
no ciekawa sprawa, a może nowy prezes chce uszczelnić klub żeby żadne info nie wypływało tak jak kiedyś, np taka akcja tylko lolek dostał info(jawna podpucha)>lolek daje dalej>info wychodzi>wiadomo, że lolek puszcza i dziękujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Miga na TT:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
||
Z tymi piłkarzami to chyba dobra nowina, ale nie ma gwarancji, że nie przyjdą jeszcze gorsi. Te doszukiwania się postawy anty wiślackiej na weszlo to jakaś żenada. Tak trudno dostrzec, że obśmiewają kiedy mają powody i analogicznie z pochwałami? ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wiesz może czy można się spodziewać kogoś nowego już na starcie przygotowań?
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
3-4 przemyslane transfery i mozna pomyslec o pierwszej 3 ciekawie sie robi panowie
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Stanowski po prostu ma swoich pupilków i to na każdym polu od klubów poprzez prezesów czy menadzerów (Piekarski i Leśnodorski z Legią w zamian za info z pierwszej reki, Osuch, Michniewicz, Boniek itd...) i tych po których jeździ (Kucharski, Smuda, Wisła, Lech, Kołtoń). Dzisiaj m. in. za takie podejście do sprawy Stanowskiemu oberwało się w jednym z programów od Michała Kołodziejczyka z Rzepy. Z Wisły kpi się tam jeśli jest tylko okazja nawet na podstawie plotek nie do końca sprawdzonych (np. Peruwiańczycy na testach), nawoływano aby sportowo skończyć Burligę i wiele wiele innych przykładow które szkoda wymieniać. Legię za żenujący list reklamujący Żyrę ledwie pogłaskano każdy inny klub za taką kompromitację w Europie Stano bez mrugnięcia okiem by rozsmarował... podobnie jak za świetną współpracę z Fluminense, który podsyła do Polski Ronanów i inne wynalazki... Krytyka np Legii czy też działań wspomnianego Piekarskiego albo Bońka w większości polega na wytykaniu błędów w sposób konstruktywny aby w przyszłości na pewnych polach działać lepiej inni nie mogą liczyć na takie traktowanie i jedzie się z nimi bez trzymanki. Wiem zaraz mi tutaj zacytujecie "Stokrotkę" z Tefałenu: jak pan se kupisz tv to będziesz tam transmitował co będziesz chciał... Podobnie z portalami jakbym założył sobie swój to bym pisał co chciał... Zgadza się ale nigdy się nie zgodzę na to żeby ktoś mi mówił że deszcz pada gdy ktoś bez pardonu w nie zawsze słusznie (albo w sposób przesadnie żenujący) pluje na moją Wisełkę.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Shaggy nic dodac nic ujac pelna racja.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Jak dla mnie to oczywiste, kiedy mają za co obśmiewać to obśmiewają i na odwrót. Wisły nie ma za bardzo za co chwalić w przeciwieństwie do Legii jak i PZPNu. Po tym jak przyjeżdżał do nas jakiś rumuński student i syn kumpla Smudy to ci Peruwiańczycy nie brzmieli zbyt abstrakcyjnie. To co stało się z naszym klubem po tylu mistrzostwach to istna tragedia. Jesteśmy klubem, który ledwo wiąże koniec z końcem. Jeszcze parę lat temu tak samo chwalono Wisłę z jej poziom sportowy i tak samo obśmiewano np. testy bramkarzy. Zawisza rok temu chwalona, a teraz żadnego dobrego słowa o niej. To samo z Legią, za co można jej wbić szpilke to wbijają. Trudno omawiać każdy przykład który podałeś, ale po prostu widzisz co chcesz widzieć. Fakty są takie, że jako kibic Wisły też chciałbym mieć takie problemy jak współpraca z Flu i głupawy list. Nie chce Cie nigdzie wysyłać. Po prostu bawi mnie to doszukiwanie się na sile postawy 'pro' i 'anty' w każdym artykule. Przykładowo mój kumpel z Cracovii twierdzi, że weszło jest przychylne Wiśle i przeciwko Pasom. Najgorzej to ma chyba Widzew Łódź, o nich można pisać tylko źle to pewnie ich kibice twierdzą to samo co Ty. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
A, kto wymyślił i promował koszulki z napisem "Fuck UEFA"? Jak Legia ewidentnie dała dupy z kartkami Bereszyńskiego, to Stanowskiemu piana z pyska leciała i machał szabelką w kierunku UEFA i wszystkich, którzy mieli odmienne zdanie niż on oraz Leśniodorski. Chociaż sam za Smudą niespecjalnie przepadam i wiele razy go krytykowałem także na tym forum, to uważam, że moje wypowiedzi, to pikuś w porównaniu z tym jak obsmarowuje go wesz(L)o. Widocznie tam dzień bez uszczypliwości czy wręcz nieraz chamstwa wobec Smudy i Wisły, to dzień stracony.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zwłaszcza, że Smuda musiał im czymś pewnie podpaść, tutaj artykuł z 14.09.2008r:
http://www.weszlo.com/2008/09/14/nie...m-jest-glupio/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
stanowski to hu.j, ku.rwa i legionista resztę dopowiedzcie sobie sami...-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
W jaki sposób może być obiektywny ktoś, kto pisał dla "Nasza Legia"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
wszystkie ....y i inne epitety pod kierunkiem Stanowskiego to tylko woda na mlyn dla warszawiakow , wszak i tak pol polski trzyma za LetFootbalWinem i nic tego nie zmieni - jedyna kontra dla nich to stworzenie strony proWislackiej i negujaca Lossersow , niestety szmata byla pierwsza- i ma za soba cala armie prowarszawskich pismakow- dajac te linki i dyskutujac tylko mnozycie jego popularnosc , to jest klub pismakow i PZPNu i narzekania na wislackim forum nic nie dadza- albo niech przejmie paleczke i zrobi tej dziwce konkurencyjna strone albo wogole nie cytujcie Go tutaj i nie robcie mu reklamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zamiast tracić czas na na zawracaniu sobie głowy prolegijnym pismakiem, skoncentrujmy się na pozytywach, które dotykają na koniec roku Wisłę.
A skoro już ktoś chce o nim pamiętać ( przy okazji Sylwestra ), to życzę Wam, żeby sukcesy Wisełki w 2016 doprowadziły go do ślinotoku, a nas do trybunowej ekstazy. AMEN !!! ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że Legia zawsze jest, była i będzie uprzywilejowana w mediach. Cała dziennikarska "śmietanka" właściwie urzęduje w Warszawie, tu Leśny zaprosi ich na bankiecik, tam wypije winko z pismakiem... Nie jest to żadne odkrycie i trzeba po prostu się przyzwyczaić do tego ich lizania po jajkach. Nawet ślepy by zauważył, że ten klub jest uznawany za jedyny słuszny, dobro narodowe pokroju reprezentacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tylko teraz pytanie, czy Jovic czy ten Peruwiańczyk
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem, że jeżeli uważam Legie za najsilniejszy, sportowo, marketingowo, finansowo, organizacyjnie klub w Polsce to też jestem prolegijny? Dobrze im nie życzę, ale z miła chęcią chciałbym to samo powiedzieć o Wiśle, która wegetuje po czasach wieloletniej dominacji. Chciałbym żeby Berg sprowadzał syna kumpla, który jest rezerwowym w 4 lidze niemieckiej, chciałbym testowania studentów, długów, braku sponsora od wielu lat, budżetu 3 razy mniejszego, braku wypłat dla piłkarzy, pustych trybun z powodu protestu.
Naprawdę przykro mi, że Wisła daje więcej powodów do obśmiewania niż Legia, ale akurat nie winiłbym za to Weszło. Na pocieszenie można powiedzieć, że sąsiadka zza błoń daje powody wyłącznie do naśmiewania się. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli cos jest na rzeczy...
Lolek się wczoraj potwierdzal ze On to On.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ano tak, że jakiś czas temu przewinęła się informacja, że konto miał usunąć a wolny nick jest znowu do wzięcia
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie przypominam sobie, żeby Lolek usuwał konto.
Na 100% to ten Lolek, ponieważ jak się jest zalogowanym to nick wyświetla Lolek, a jakby nie byl zalogowany to by był nick ~~~~Lolek. Szacunek dla Lolka i tego Pana: Wszystkim życzę Szczęsliwego Nowego Roku Wiślacy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak Boban potwierdza w wywiadzie ,ze ma propozycje z naszej ligi to może rzeczywiście cos jest na rzeczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Abstrahując od nowych - coś rusza się z juniorami. Zając do Katowic, co z resztą? Myślę, że na takiego Lecha w I lidze znalazł by się chętny, pytanie tylko - czy Smuda chce ich puszczać, żeby na wszelki wypadek mieć rezerwę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jest taki pomysł, ale Lech chce walczyć o miejsce w składzie Wisły. Cieszy upór, ale czy to dla niego najlepsze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co do polityki transferowej to tutaj o mlodziezowcach w lidze. Wisla wypada nawet calkiem calkiem
http://www.weszlo.com/2014/12/31/wie...okosow-wystap/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|

|