The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.12.2014, 19:59
Cytat:
"Wisła Kraków SA dementuje pojawiające się w mediach doniesienia o rzekomych testach zawodników z Peru. Informujemy także, że za nieprawdziwe należy uznać wiadomości jednego z portali o testach medycznych zawodnika* - Jahirsino Julio Baylón Yglesias."
No i klub popsuł zabawę hejterom którzy dali się wypuścić menadzerowi z Peru...Stanowski i jemu podobni maja kiepski wieczór, drugie info tego wieczora o Wiśle i drugie dla nich kiepskie...
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.12.2014, 20:00
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Poszlo oficjalne dement z klubu.
Lolek miał zawsze 100% info...może cos się zmienilo...
no ciekawa sprawa, a może nowy prezes chce uszczelnić klub żeby żadne info nie wypływało tak jak kiedyś, np taka akcja tylko lolek dostał info(jawna podpucha)>lolek daje dalej>info wychodzi>wiadomo, że lolek puszcza i dziękujemy
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 30.12.2014, 20:21
Miga na TT:

Cytat:
Mateusz Miga@MateuszMiga2 min2 minuty temu
GKS Katowice chce Tomasza Zająca z Wisły. Piłkarz porozumiał się już w/s kontraktu, teraz do porozumienia muszą dojść kluby.
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.12.2014, 20:21
shaggy napisał(a):Wyświetl post
No i klub popsuł zabawę hejterom którzy dali się wypuścić menadzerowi z Peru...Stanowski i jemu podobni maja kiepski wieczór, drugie info tego wieczora o Wiśle i drugie dla nich kiepskie...
Nie wiadomo czy ten wyrok ws. Telefoniki będzie miał jakikolwiek wpływ na Wisłę. To tylko takie spekulacje.
Z tymi piłkarzami to chyba dobra nowina, ale nie ma gwarancji, że nie przyjdą jeszcze gorsi.

Te doszukiwania się postawy anty wiślackiej na weszlo to jakaś żenada. Tak trudno dostrzec, że obśmiewają kiedy mają powody i analogicznie z pochwałami?
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
marian paździoch
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.12.2014, 20:24
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Nie łykajcie wszystkiego jak pelikany
Wiesz może czy można się spodziewać kogoś nowego już na starcie przygotowań?
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.12.2014, 20:54
3-4 przemyslane transfery i mozna pomyslec o pierwszej 3 ciekawie sie robi panowie
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 30.12.2014, 21:39
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Te doszukiwania się postawy anty wiślackiej na weszlo to jakaś żenada. Tak trudno dostrzec, że obśmiewają kiedy mają powody i analogicznie z pochwałami?
Tam niczego nie trzeba sie doszukiwac... tam tak po prostu jest
Stanowski po prostu ma swoich pupilków i to na każdym polu od klubów poprzez prezesów czy menadzerów (Piekarski i Leśnodorski z Legią w zamian za info z pierwszej reki, Osuch, Michniewicz, Boniek itd...) i tych po których jeździ (Kucharski, Smuda, Wisła, Lech, Kołtoń). Dzisiaj m. in. za takie podejście do sprawy Stanowskiemu oberwało się w jednym z programów od Michała Kołodziejczyka z Rzepy.
Z Wisły kpi się tam jeśli jest tylko okazja nawet na podstawie plotek nie do końca sprawdzonych (np. Peruwiańczycy na testach), nawoływano aby sportowo skończyć Burligę i wiele wiele innych przykładow które szkoda wymieniać.

Legię za żenujący list reklamujący Żyrę ledwie pogłaskano każdy inny klub za taką kompromitację w Europie Stano bez mrugnięcia okiem by rozsmarował... podobnie jak za świetną współpracę z Fluminense, który podsyła do Polski Ronanów i inne wynalazki...

Krytyka np Legii czy też działań wspomnianego Piekarskiego albo Bońka w większości polega na wytykaniu błędów w sposób konstruktywny aby w przyszłości na pewnych polach działać lepiej inni nie mogą liczyć na takie traktowanie i jedzie się z nimi bez trzymanki.

Wiem zaraz mi tutaj zacytujecie "Stokrotkę" z Tefałenu: jak pan se kupisz tv to będziesz tam transmitował co będziesz chciał...
Podobnie z portalami jakbym założył sobie swój to bym pisał co chciał...
Zgadza się ale nigdy się nie zgodzę na to żeby ktoś mi mówił że deszcz pada gdy ktoś bez pardonu w nie zawsze słusznie (albo w sposób przesadnie żenujący) pluje na moją Wisełkę....
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 30.12.2014, 21:45
Shaggy nic dodac nic ujac pelna racja.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Stary 30.12.2014, 22:03
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Tam niczego nie trzeba sie doszukiwac... tam tak po prostu jest
Stanowski po prostu ma swoich pupilków i to na każdym polu od klubów poprzez prezesów czy menadzerów (Piekarski i Leśnodorski z Legią w zamian za info z pierwszej reki, Osuch, Michniewicz, Boniek itd...) i tych po których jeździ (Kucharski, Smuda, Wisła, Lech, Kołtoń). Dzisiaj m. in. za takie podejście do sprawy Stanowskiemu oberwało się w jednym z programów od Michała Kołodziejczyka z Rzepy.
Z Wisły kpi się tam jeśli jest tylko okazja nawet na podstawie plotek nie do końca sprawdzonych (np. Peruwiańczycy na testach), nawoływano aby sportowo skończyć Burligę i wiele wiele innych przykładow które szkoda wymieniać.

Legię za żenujący list reklamujący Żyrę ledwie pogłaskano każdy inny klub za taką kompromitację w Europie Stano bez mrugnięcia okiem by rozsmarował... podobnie jak za świetną współpracę z Fluminense, który podsyła do Polski Ronanów i inne wynalazki...

Krytyka np Legii czy też działań wspomnianego Piekarskiego albo Bońka w większości polega na wytykaniu błędów w sposób konstruktywny aby w przyszłości na pewnych polach działać lepiej inni nie mogą liczyć na takie traktowanie i jedzie się z nimi bez trzymanki.

Wiem zaraz mi tutaj zacytujecie "Stokrotkę" z Tefałenu: jak pan se kupisz tv to będziesz tam transmitował co będziesz chciał...
Podobnie z portalami jakbym założył sobie swój to bym pisał co chciał...
Zgadza się ale nigdy się nie zgodzę na to żeby ktoś mi mówił że deszcz pada gdy ktoś bez pardonu w nie zawsze słusznie (albo w sposób przesadnie żenujący) pluje na moją Wisełkę....

Jak dla mnie to oczywiste, kiedy mają za co obśmiewać to obśmiewają i na odwrót. Wisły nie ma za bardzo za co chwalić w przeciwieństwie do Legii jak i PZPNu. Po tym jak przyjeżdżał do nas jakiś rumuński student i syn kumpla Smudy to ci Peruwiańczycy nie brzmieli zbyt abstrakcyjnie. To co stało się z naszym klubem po tylu mistrzostwach to istna tragedia. Jesteśmy klubem, który ledwo wiąże koniec z końcem. Jeszcze parę lat temu tak samo chwalono Wisłę z jej poziom sportowy i tak samo obśmiewano np. testy bramkarzy. Zawisza rok temu chwalona, a teraz żadnego dobrego słowa o niej. To samo z Legią, za co można jej wbić szpilke to wbijają. Trudno omawiać każdy przykład który podałeś, ale po prostu widzisz co chcesz widzieć. Fakty są takie, że jako kibic Wisły też chciałbym mieć takie problemy jak współpraca z Flu i głupawy list.

Nie chce Cie nigdzie wysyłać. Po prostu bawi mnie to doszukiwanie się na sile postawy 'pro' i 'anty' w każdym artykule. Przykładowo mój kumpel z Cracovii twierdzi, że weszło jest przychylne Wiśle i przeciwko Pasom. Najgorzej to ma chyba Widzew Łódź, o nich można pisać tylko źle to pewnie ich kibice twierdzą to samo co Ty.
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 30.12.2014, 22:12
A, kto wymyślił i promował koszulki z napisem "Fuck UEFA"? Jak Legia ewidentnie dała dupy z kartkami Bereszyńskiego, to Stanowskiemu piana z pyska leciała i machał szabelką w kierunku UEFA i wszystkich, którzy mieli odmienne zdanie niż on oraz Leśniodorski. Chociaż sam za Smudą niespecjalnie przepadam i wiele razy go krytykowałem także na tym forum, to uważam, że moje wypowiedzi, to pikuś w porównaniu z tym jak obsmarowuje go wesz(L)o. Widocznie tam dzień bez uszczypliwości czy wręcz nieraz chamstwa wobec Smudy i Wisły, to dzień stracony.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 30.12.2014, 22:48
Zwłaszcza, że Smuda musiał im czymś pewnie podpaść, tutaj artykuł z 14.09.2008r:
http://www.weszlo.com/2008/09/14/nie...m-jest-glupio/
Odpowiedz cytując
WhiteDoctor
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 30.12.2014, 23:44
stanowski to hu.j, ku.rwa i legionista resztę dopowiedzcie sobie sami...-
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.12.2014, 00:03
W jaki sposób może być obiektywny ktoś, kto pisał dla "Nasza Legia"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 31.12.2014, 00:39
wszystkie ....y i inne epitety pod kierunkiem Stanowskiego to tylko woda na mlyn dla warszawiakow , wszak i tak pol polski trzyma za LetFootbalWinem i nic tego nie zmieni - jedyna kontra dla nich to stworzenie strony proWislackiej i negujaca Lossersow , niestety szmata byla pierwsza- i ma za soba cala armie prowarszawskich pismakow- dajac te linki i dyskutujac tylko mnozycie jego popularnosc , to jest klub pismakow i PZPNu i narzekania na wislackim forum nic nie dadza- albo niech przejmie paleczke i zrobi tej dziwce konkurencyjna strone albo wogole nie cytujcie Go tutaj i nie robcie mu reklamy
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.12.2014, 07:58
Zamiast tracić czas na na zawracaniu sobie głowy prolegijnym pismakiem, skoncentrujmy się na pozytywach, które dotykają na koniec roku Wisłę.
A skoro już ktoś chce o nim pamiętać ( przy okazji Sylwestra ), to życzę Wam, żeby sukcesy Wisełki w 2016 doprowadziły go do ślinotoku, a nas do trybunowej ekstazy.
AMEN !!!
Czesiu... Co ty robisz zarazo
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.12.2014, 09:24
Prawda jest taka, że Legia zawsze jest, była i będzie uprzywilejowana w mediach. Cała dziennikarska "śmietanka" właściwie urzęduje w Warszawie, tu Leśny zaprosi ich na bankiecik, tam wypije winko z pismakiem... Nie jest to żadne odkrycie i trzeba po prostu się przyzwyczaić do tego ich lizania po jajkach. Nawet ślepy by zauważył, że ten klub jest uznawany za jedyny słuszny, dobro narodowe pokroju reprezentacji.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.12.2014, 13:02
Lolek z Wislaportal potwierdza testy medyczne wiec pewniak ...
tylko teraz pytanie, czy Jovic czy ten Peruwiańczyk
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Stary 31.12.2014, 13:14
Rozumiem, że jeżeli uważam Legie za najsilniejszy, sportowo, marketingowo, finansowo, organizacyjnie klub w Polsce to też jestem prolegijny? Dobrze im nie życzę, ale z miła chęcią chciałbym to samo powiedzieć o Wiśle, która wegetuje po czasach wieloletniej dominacji. Chciałbym żeby Berg sprowadzał syna kumpla, który jest rezerwowym w 4 lidze niemieckiej, chciałbym testowania studentów, długów, braku sponsora od wielu lat, budżetu 3 razy mniejszego, braku wypłat dla piłkarzy, pustych trybun z powodu protestu.
Naprawdę przykro mi, że Wisła daje więcej powodów do obśmiewania niż Legia, ale akurat nie winiłbym za to Weszło. Na pocieszenie można powiedzieć, że sąsiadka zza błoń daje powody wyłącznie do naśmiewania się.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 31.12.2014, 13:21
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
tylko teraz pytanie, czy Jovic czy ten Peruwiańczyk
Lolek faktycznie potwierdzil jeszcze wczoraj wieczor ze testy były na pewno ...tyle ze on nigdzie nie potiwerdzal na 100% o kogo chodzi i tyle...
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 31.12.2014, 13:21
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jeżeli uważam Legie za najsilniejszy, sportowo, marketingowo, finansowo, organizacyjnie klub w Polsce to też jestem prolegijny? Dobrze im nie życzę, ale z miła chęcią chciałbym to samo powiedzieć o Wiśle, która wegetuje po czasach wieloletniej dominacji. Chciałbym żeby Berg sprowadzał syna kumpla, który jest rezerwowym w 4 lidze niemieckiej, chciałbym testowania studentów, długów, braku sponsora od wielu lat, budżetu 3 razy mniejszego, braku wypłat dla piłkarzy, pustych trybun z powodu protestu.
Naprawdę przykro mi, że Wisła daje więcej powodów do obśmiewania niż Legia, ale akurat nie winiłbym za to Weszło. Na pocieszenie można powiedzieć, że sąsiadka zza błoń daje powody wyłącznie do naśmiewania się.
Jest taki temat Ekstraklasa 14/15 myślę że to odpowiedni temat na twoje wywody o wielkości Legii.Ten temat nazywa się polityka transferowa Wisły a z tego co wiem żadnym zawodnikiem Legi się nie interesujemy.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.12.2014, 13:35
Lolek faktycznie potwierdzil jeszcze wczoraj wieczor ze testy były na pewno ...tyle ze on nigdzie nie potiwerdzal na 100% o kogo chodzi i tyle...

tylko pytanie teraz, czy to TEN Lolek
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 31.12.2014, 13:51
Czyli cos jest na rzeczy...
Lolek się wczoraj potwierdzal ze On to On....
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2014, 13:55
cash_X napisał(a):Wyświetl post

tylko pytanie teraz, czy to TEN Lolek
pomijając czy jego info jest prawdą, to jak to mógłby być inny lolek? Przecież tam normalnie zakłada się konto.
Odpowiedz cytując
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.12.2014, 14:03
Ano tak, że jakiś czas temu przewinęła się informacja, że konto miał usunąć a wolny nick jest znowu do wzięcia
Odpowiedz cytując
pijokot
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 31.12.2014, 14:24
Nie przypominam sobie, żeby Lolek usuwał konto.
Na 100% to ten Lolek, ponieważ jak się jest zalogowanym to nick wyświetla Lolek, a jakby nie byl zalogowany to by był nick ~~~~Lolek.

Szacunek dla Lolka i tego Pana:
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
A np. Boban Jovič?
Wszystkim życzę Szczęsliwego Nowego Roku Wiślacy!
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.12.2014, 15:19
Jak Boban potwierdza w wywiadzie ,ze ma propozycje z naszej ligi to może rzeczywiście cos jest na rzeczy
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 31.12.2014, 15:25
Abstrahując od nowych - coś rusza się z juniorami. Zając do Katowic, co z resztą? Myślę, że na takiego Lecha w I lidze znalazł by się chętny, pytanie tylko - czy Smuda chce ich puszczać, żeby na wszelki wypadek mieć rezerwę?
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Stary 31.12.2014, 15:48
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Abstrahując od nowych - coś rusza się z juniorami. Zając do Katowic, co z resztą? Myślę, że na takiego Lecha w I lidze znalazł by się chętny, pytanie tylko - czy Smuda chce ich puszczać, żeby na wszelki wypadek mieć rezerwę?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...jak_najwiecej/

Jest taki pomysł, ale Lech chce walczyć o miejsce w składzie Wisły. Cieszy upór, ale czy to dla niego najlepsze?
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.12.2014, 16:57
Co do polityki transferowej to tutaj o mlodziezowcach w lidze. Wisla wypada nawet calkiem calkiem
http://www.weszlo.com/2014/12/31/wie...okosow-wystap/
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 31.12.2014, 17:45
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Co do polityki transferowej to tutaj o mlodziezowcach w lidze. Wisla wypada nawet calkiem calkiem
http://www.weszlo.com/2014/12/31/wie...okosow-wystap/
Jak na nienawidzącego młodzieży Smudę to nawet bardziej niż całkiem całkiem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów