The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cpc
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.12.2014, 10:29
Szpen napisał(a):Wyświetl post
york, przestań. Demokracja ma to do siebie że każdy ma wolnośc słowa i wiary. Jeden wierzy w Pszczółkę maję, inny wspiera Kościół Latającego Spaghetti, a trzeci oddany jest wierze w działania Prezesa. Nic Ci do tego.
Jakbyś miał choć minimalne pojęcie na temat wdrażania systemów informatycznych/przemysłowych w dużych instytucjach takich jak banki, operatorzy telekomunikacyjni, firmy produkcyjne czy ministerstwa to wiedziałbyś, że w przypadku PKW system liczenia głosów nie powinien być oddany do użytku w ogóle.

Powstaje teraz pytanie - czy było to świadome działanie czy wynik głupoty połączony z ignorancją członków PKW. Jeśli jednak było to świadome działanie to stworzono, chcąc nie chcąc, idealne warunki pod szereg nieprawidłowości, a irregularities to właśnie nieprawidłowości, których wystąpienia i skali nikt nie zaprzecza, nawet prezydent.

Jest jeszcze kilka innych aspektów tej całej afery wyborczej jak odpowiedzialność karna na poszczególnych szczeblach czy walka o transparentność przyszłym wyborów oraz stworzenie odpowiedniej procedury i nadzoru na wdrażaniem nowego systemu informatycznego. Oczywiście tych wszystkich kwestii PO boi się jak ognia co również jest znamienne.

Więc plakat PIS jest akurat wg mojej oceny bardzo trafny.
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 06.12.2014, 11:38
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
Da ktoś temu opłacanemu trollowi bana ?
Jest na kilku(?) innych forach różnej tematyki robiący taki sam spam z przygotowanymi postami i linkami m.in.
http://www.forum.polityka.org.pl/vie...5b7ce7f#237407
http://peb.pl/polityczna-piaskownica...ychopat-4.html
Kumaty jak ta sprawa się skończyła
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post
Złożyłem sprzeciw i teraz na pierwszej sprawie na pytanie sądu czy się leczę gdzieś, odpowiedziałem, że korzystam z poradni psychiatrycznej (dałem zaświadczenie) po czym sąd postanowił skierować mnie na badanie do "swojego" psychiatry oraz dał mi z urzędu adwokata.
Żółte papiery pomogły.
-------------------------------------------------
Jak to jest czy wolno kościołowi mieszać się do polityki
Marsz PISu 13.12
Cytat:
Oprócz artystów, dziennikarzy i byłych ludzi opozycji, w skład Komitetu weszli także duchowni. Wśród popierających inicjatywę PiS są m.in.: abp Wacław Depo oraz biskupi Wiesław Mering, Ignacy Dec, Antoni Dydycz, Edward Frankowski, a także kapelan Solidarności ks. Stanisław Małkowski.
A inny Bp.
To jest wielki skandal". Bp Tadeusz Pieronek krytykuje kapłanów, którzy poparli marsz PiS
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.12.2014, 12:01
sambo napisał(a):Wyświetl post
Orban ostro staje na odciski. Neofaszystowski dyktator idący do łóżka z Putinem. No no. Brakuje tylko katastrofy w Gibralatrze.

To jest jedna z największych oficjalnych chamskich odzywek w stosunku do głowy państwa i to wybranego w wyborach.

To jest po prostu skandal jakich mało!

http://rt.com/news/211171-hungary-mc...ictator-orban/
Wiem że to sarkazm, ale Twój post przypomniał mi o pewnej kwestii. Czasami się zastanawiam, dlaczego niektórzy- ci co zaczynają interesować/interesują się polityką- trochę zaczynają zachowywać się jak fanatycy, bo myślą tak jak dana partia przykaże... Przychodzi Wam czasami myśleć trochę inaczej niż "linia partii" nakaże?

Orbana uważam, za wybitnego przywódcę Węgier, mądrze lawiruję między płaszczyznami- Europejską i Rosyjską z korzyścią dla kraju. Bardzo podoba mi się pewne zdanie wypowiedziane przez Piłsudskiego...

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!"

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 06.12.2014, 12:41
Tak Orban lawirował, że przegrał najistotniejszą sprawę dla Węgier, a mianowicie South Stream, którego jedna nitka miała kończyć się właśnie na Węgrzech. Paradoksem naszych czasów jest przemiana o 180 stopni w "Gazecie Polskiej" z wychwalania pod niebiosa Orbana na traktowanie go jako podnóżek Putina
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 06.12.2014, 13:03
Ale to Orban czy Putin przegrał?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Stary 06.12.2014, 13:10
Chwilowo Orban, bo Putin w tym tygodniu podpisał umowę na rurociąg do Turcji, a dodatkowo powróciły pomysły Jamału 2, bądź szybszej rozbudowy North Stream.

Pamiętam jak przez lata wykłócałem się tutaj o Orbana, gdy nie można było napisać na niego złego słowa, gdyż nie było to zgodne z linią partii, która od 2010 roku chciała w Polsce drugiego Budapesztu.

Teraz mam nadzieję, że niektórzy zrozumieli, że to co robi Orban i Węgry niekoniecznie musi być korzystne dla Polski. A działania na rzecz budowy South Stream, dopuszczenie Rosji do europejskiego rynku elektrowni atomowych oraz bojkotowanie wraz ze Słowacją przesyłu gazu rewersem na Ukrainę to były działania wbrew naszym interesom.
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.12.2014, 13:35
york09 napisał(a):Wyświetl post
Jak to jest czy wolno kościołowi mieszać się do polityki
Nie. Jak sama pisownia wskazuje, kościół to taki budynek a w zezwoleniu na jego wzniesienie nie ma nic na temat jego mieszania się do polityki.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.12.2014, 14:37
jest biznes.

https://www.youtube.com/watch?v=f3fzy4H4VyY
Ojciec Tadeusz jak Prometeusz https://www.youtube.com/watch?v=YOQNMsGDe0I
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.12.2014, 17:24
hahahaha
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 07.12.2014, 12:30
Pan marszałek samochodzik

http://www.wprost.pl/ar/483914/Pan-m...k-samochodzik/
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 08.12.2014, 09:18
emj10 napisał(a):Wyświetl post
PiS, a wcześniej PC przez wiele lat należało do tego postsolidarnościowego układu. PC uwłaszczało się niby na tyle ile im Wałęsa pozwolił, ale też mieli swoje dojścia przez co zbudowali niezłą maszynkę do robienia pieniędzy. Dopiero tąpnięcia związane z odejściem Jarosława Kaczyńskiego z urzędu od Wałęsy oraz kolejne z lat 2005-2007 zróżnicowały ten układ.

.........
czyli od 1991 roku (od wyjścia Jarka z gabinetu Wałęsy) możemy założyć że PC jest poza układem postokrągłostołowym ( akurat negatywne określenie postsolidarniościowe nie jest na miejscu bo postsolidarnościowi są Gwiazdowie,Wyszkowski czy Walentynowicz a to akurat nie są osoby z "układu") Więc z łaski swojej nie siej tu propagandy sugerując że PiS /PC były w układzie a jeśłi były (załóżmy na Twoją korzyść te 2 lata) to nie w stopniu choćby porównywalnym z KLD/PO/UW/SLD/PSL. Można się spierać o te 2 lata 89-91 i kłócić się czy był to wał,oszustwo,udział w układzie czy strategiczny krok bez którego nie można było realnie walczyć z tym układem. Inaczej dokonujemy swoistej abberacji. Wielokrotnie podkreślałem że w ŻADNEJ partii nie ma ludzi 100% uczciwych bo te obrastają partyjnym planktonem który chce się nażreć synekurami. Jak założysz emj swoją partię to zobaczysz jak to działa. Cały widz w tym czy partia / prezes z tym walczy, jakie wyznacza standardy , jakie ma cele i jak je realizuje. Umówmy się że Kaczyńscy są jednymi z uczciwszych ludzi w polskiej polityce i dlatego są opluwani przez hejterów, trolli i innych opłaconych lub nie ale nakręconych nienawiścią przez owy "układ" drobnych gnojków. Dowodzą tego nawet sondaże - ostatnio ( tydzień lub dwa temu) mówili o tym na gadzinowym TOK FM gdzie generalnie wyśmiewając Jarka chyba niechcący wśród wielu szyderstw podali informację że mimo sondaży które mówią że Kaczyński uznawany jest za największego polskiego patriotę naszych czasów i tak ma największy negatywny elektorat i to się nigdy nie zmieni. Czego to dowodzi?
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
york09
Banita

Stary 08.12.2014, 09:54
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
TOK FM gdzie generalnie wyśmiewając Jarka chyba niechcący wśród wielu szyderstw podali informację że mimo sondaży które mówią że Kaczyński uznawany jest za największego polskiego patriotę naszych czasów i tak ma największy negatywny elektorat i to się nigdy nie zmieni. Czego to dowodzi?
Dowodzi to temu że jego otoczenie to buraki. Razem z O. Rydzykiem.
Do rządzenia krajem potrzebni są ludzie którzy znają kompromis (patriotyzm tu nie potrzebny)
PIS na pierwszym miejscu stawie kościół, nawet jako katolikowi mnie się to nie podoba. Hierarchowie są od spraw pozaziemskich.
Co do spraw zagranicznych to prezes wyobraża sobie Polskę jako centrum Europy a wszystko ma się kręcić wokół nas. Prezes nie jest w stanie dogadać się z resztą Unijnych państw. A z nim raczej też by się nikt nie dogadał.

Umówmy się że Kaczyńscy są jednymi z uczciwszych ludzi w polskiej polityce i dlatego są opluwani przez hejterów-- uczciwi ludzie nie są opluwani.
Arapaho powiedz jak na świecie odebrane jest takie coś jak prezes razem ze swoimi politykami + ks. Małkowski odprawiają jakieś czary przed Pałacem Prezydenckim.
Czyż takim postępkiem nie robi z siebie pośmiewisko? Możni tego świata takie coś oglądają i czy taka osoba może być poważnie traktowana jako premier państwa.

Tutaj potwierdzenie inności prawych i sprawiedliwych

Chyba zapomniano ich poinformować że to nie TEN wrak Ciekawe czy wypuszczą Holendrów z terytorium Polski?

W tle wrak z Ukrainy
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.12.2014 o godz. 11:20.
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.12.2014, 10:29
Umówmy się że Kaczyńscy są jednymi z uczciwszych ludzi w polskiej polityce
to są czy mamy sie umawiać?

jak policzysz na ile nieruchomościach się uwłaszczyli, kto i jaką kasę wykładał na ich fundacje itd i wypiszesz mi czarno na białym, że to było czyste to Ci uwierzę.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.12.2014, 10:49
to są czy mamy sie umawiać?

jak policzysz na ile nieruchomościach się uwłaszczyli, kto i jaką kasę wykładał na ich fundacje itd i wypiszesz mi czarno na białym, że to było czyste to Ci uwierzę.
Wasz pasożytniczy tryb życia władzy bije wszelkie rekordy http://fakty.interia.pl/prasa/news-w...mmentsZoneList
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.12.2014, 10:58
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Wasz pasożytniczy tryb życia władzy bije wszelkie rekordy http://fakty.interia.pl/prasa/news-w...mmentsZoneList
jak zwykle takie gadanie: Ja kradnę, bo Ty kradniesz więcej. Albo: jestem mądrzejszy, bo Ty jesteś głupszy.

nikt nie powinien kraść - a jeśli już to za kradzież odpowiadać.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.12.2014, 13:16
Co tu dużo mówić , w Sejmie złodziej na złodzieju ,wyciągają kase skąd się tylko da . Takie mamy "elyty"
york09
Banita

Stary 08.12.2014, 13:26
Nie wiem jaki problem aby posłowie dostarczali rachunki za paliwo i na tej podstawie dostali by kasę.
Stare powiedzenie: "okazja czyni złodzieja"

Girzyński: Wszystkim, którzy mnie krzywdzą - przebaczam!
Na prawdę zacny człowiek, ze świecą takiego szukać
http://www.fakt.pl/polityka/posel-gi...ly,508855.html
Ostatnio edytowane przez york09 : 08.12.2014 o godz. 14:00.
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.12.2014, 14:53
Na forum kibiców Wisły prym w temacie wiedzie banda lewaków...kabaret
TYLKO WISŁA!
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 08.12.2014, 15:54
i płatnych trolli, którzy całe dnie wklejają swoje posty i regułki na różne fora

Jakby Sikorski był w PiSie york już zasypałby nas linkami i wypowiedziami "autorytetów" na jego temat ....
Arapaho
Senior Member

Stary 08.12.2014, 16:13
Dowodzi to temu że jego otoczenie to buraki. Razem z O. Rydzykiem.
No widzisz znów nie zrozumiałeś. Dowodzi to tego że Lis ,Olejnik i Michnik spółka z o.o. zlasowały wam lemingóm mózgi że nawet nie potraficie prostego wniosku z ich sondaży wyciągnąć

Do rządzenia krajem potrzebni są ludzie którzy znają kompromis (patriotyzm tu nie potrzebny)
Wiesz co to jest kompromis? Jak ja uważam że ludzie powinni jeść kremówki,a ty że gówno to ustalamy kompromis że sprzedamy gówno o wyglądzie kremówki. Właśnie takich czarodzieii kompromisu mamy od 25 lat w rządzie i takie kiepy jak ty cieszą się że mamy Pendolino jeżdzące 160 km/h czyli tyle ile przedwojenna Luxtorpeda. Ale za to w łądniejszym opakowaniu. Albo lustracja. Byli sobie zbrodniarze komunistyczni i mieli kasę. To się dogadali z Tuskami i Komorowskimi że kasą i majątkiem się z nimi podzielą i już nie będą zbrodniarzami.To jest kompromis. Dlatego mamy taki burdel w kraju. Powodzenia mistrzu

PIS na pierwszym miejscu stawie kościół, nawet jako katolikowi mnie się to nie podoba. Hierarchowie są od spraw pozaziemskich.
Katolik mówi że księża są od spraw pozaziemskich W sumie to się nie dziwie już że lewakiem jesteś, ty przecież nic nie łapiesz. Wytłumaczę. Ksiądz jest głosicielem słowa Bożego które to nierozłącznie wiąże się z szeregiem postępowań, zachowań i działań ludzkich mających doprowadzić ludzi do zbawienia w niebie.
Ponadto ksiądz jest CZŁOWIEKIEM i OBYWATELEM który jak każdy inny ma swoje prawa (i obowiązki) w tym wyrażania opinii na sprawy swojego kraju. NIe widzę tu nic pozaziemskiego. Lewak chce odbierać prawa innemu człowiekowi ?...

Co do spraw zagranicznych to prezes wyobraża sobie Polskę jako centrum Europy a wszystko ma się kręcić wokół nas. Prezes nie jest w stanie dogadać się z resztą Unijnych państw. A z nim raczej też by się nikt nie dogadał.
Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie, są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwamy, im wyższy przedstawiamy typ człowieka.
Chyba to stwierdzenie wyjaśnia wszystko? Każdy w UE ma swoje interesy, my Polacy mamy swoje i nie ma powodu z nich rezygnować choćby dlatego że przez główne kraje UE jesteśmy poszkodowani, to przez NIemcy zostaliśmy zrujnowani, a przez Francję i Wlk.Brytanie sprzedani do strefy sowieckiej i okrojeni z 30% terytoriów. NIe jesteśmy byle jakim narodem żeby sobie nami morde wycierać i handlować nami na lewo i na prawo. Dawno by z tym nie było problemu gdyby nie liczne sprzedajne typy które idą na kompromisy które zwykle kończą się dla nas kremówkami o smaku g...a

Umówmy się że Kaczyńscy są jednymi z uczciwszych ludzi w polskiej polityce i dlatego są opluwani przez hejterów-- uczciwi ludzie nie są opluwani.
Człowieku plujesz tu na PIS którąś już stronę a podaje ci liczne przykłady faktycznych oszustów,zdrajców, krętaczy na co nie reagujesz. Więc mi tu nie pier...l że JK jest nieuczciwy bo jakoś UKŁAD mimo swoich potężnych pieniędzy ,sędziów na telefon, mediów rządowych nie mógł mu nic zarzucić. Wrzucają co najwyżej nomen omen kaczki medialne że coś tam Telegraf, coś tam Srebrna ale nie wiadomo co -nikt nic nie znalazł-mimo że wszyscy od Wałesy , przez NIesiołowskiego,Tuska i Palikota szukali

Arapaho powiedz jak na świecie odebrane jest takie coś jak prezes razem ze swoimi politykami + ks. Małkowski odprawiają jakieś czary przed Pałacem Prezydenckim.
Czyż takim postępkiem nie robi z siebie pośmiewisko? Możni tego świata takie coś oglądają i czy taka osoba może być poważnie traktowana jako premier państwa.
Możni tego świata rzucą ochłapy lemingom, dadzą usłużnemu premierowi Polski stanowisko za potężną kasę i pacynki będą im skakać jak im zagrają. Śmiać się czy płakać. Z tego twojego zdania biją KOMPLEKSY przez duże K. Mały człowiek napisał mały tekst.
Te czary to domaganie się od 4 lat tego co 4 razy mniejsza Holandia załatwiła w 6 miesięcy. To jest miara jaką MOŻNI tego świata traktują rządy. Widzisz to czy nie? Wiesz o czym pisze?Otwórz oczy bo nie jest jeszcze za późno chyba że ważniejsze są te 5 zł od Palikota za debile posty

Tutaj potwierdzenie inności prawych i sprawiedliwych
Chyba zapomniano ich poinformować że to nie TEN wrak Ciekawe czy wypuszczą Holendrów z terytorium Polski?

W tle wrak z Ukrainy
Tu jesteś chyba gość z kosmosu , Ci ludzie właśnie kumają że jakaś tam Holandia jest poważnie traktowana ,a POlską sobie tyłek podcierają bo mamy bandę sprzedawczyków na wysokich stanowiskach ( zresztą od 300 lat ,polecam poczytać o Targowicy) i drugą liczną bandę ciemniaków którzy dostają orgazmu jak ich nazwą postępowymi europejczykami (co najmniej jakby w Afryce żyli) i rzucą im ochłap w postaci nowych hipermarketów (zachodnich) i zbudują (lub nie) 100 km autostrad (jakby w krajach w których UE nie ma nie powstawały)
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 08.12.2014 o godz. 16:18.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 08.12.2014, 16:39
Cytat:
Na forum kibiców Wisły prym w temacie wiedzie banda lewaków...kabaret
To, że oni tacy są, że tu piszą to pół biedy, dziwne tylko, że administracja nie wywali takich typów na zbity pysk z tego forum.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.12.2014, 17:23
Trolownia widać czeka na instrukcje od góry (linki,wykresy, opinie), bo sama nie jest w stanie nic konstruktywnego napisać w obronie swoich pracodawców.
Jedyne na co stać POlitłuków to wrzucić linka o Girzyńskim, który przewalił podatnika na 200zł (co też nie jest do końca pewne) i zabrał mame do Paryża na własny koszt (nie żebym bronił Pisowców z Madrytu, ale z tego co gada teraz Hofmann, to nie istnieje żadna "kilometrówka" i brali hajs za najtańszy bilet, zobaczymy ile w tym prawdy).
[][][][]> T S W <[][][][]
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 08.12.2014, 17:58
Panowie, sprawa jest prosta. Sam pracuję w jednym z urzędów, też jeżdżę w delegacje i każda delegacja jest rozliczana na podstawie biletów. Nie ma generalnie zaliczek. Najpierw wykładam własne pieniądze, później przedstawiam bilety PKP / PKS II klasa, opisane, z konkretnymi datami, najlepiej imienne zakupione przez internet. Chce ktoś przyjechać swoim samochodem? Proszę bardzo. Na własny koszt lub w bardzo, bardzo wyjątkowych sytuacjach za uprzednim pozwoleniem Dyrektora Generalnego. W MOPS w Krakowie zgłasza się 80 - letnia babcia po zasiłek celowy na zakup leków. Żeby dostać 100 zł, musi najpierw przedstawić recepty, że ma leki do wykupienia, a następnie w ciągu miesiąca przedstawić imienną fakturę, że zakupiła te leki lub że leki te wykupiła już wcześniej i chce się ubiegać o refundację tego wydatku. Nie rozliczy się? Wszczynane jest postępowanie administracyjne, którego koszty nomen - omen przewyższają często wartość udzielonej pomocy i pieniądze musi babcia oddać.
Moja delegacja to dajmy na to 200 zł na bilety, pomoc dla babci 100 zł na leki. I takie kwoty się rozlicza skrupulatnie. 30, 40 czy 70 tysięcy jednego czy drugiego pana posła bierze się na wiarygodność i zaufanie. Gdzie sens? Gdzie logika?
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 08.12.2014, 19:15
Nawet lewicowy publicysta zauważył jak GW manipuluje

Cytat:
Manipulujesz Gazeto na głównej. Jeśli do tej kwoty dodasz 30172 zł i 38 gr (z tego samego roku) w poprzedniej kadencji to wychodzi ta sama co zawsze u Neumanna kwota 35103,60 pln.

https://twitter.com/MajewskiMichal
emj10
Senior Member

Stary 08.12.2014, 21:35
Majewski lewicowy
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Stary 08.12.2014, 21:40
A jaki jest? namawiając profesor Magdalenę Środę (odeszła w czerwcu) do pisania felietonów zapewne potwierdził to, że Wprost jest prawicowe Chyba, że pomyliłeś go z prawicowcem Aleksandrem Majewskim
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 08.12.2014 o godz. 21:42.
emj10
Senior Member

Stary 08.12.2014, 22:23
Nie no Michał Majewski jako dziennikarz śledczy przez dekadę należał do zespołu krwistej lewicowej Rzepy

Bajki to możesz opowiadać yorkusiowi.
york09
Banita

Stary 09.12.2014, 08:37
Kacze wspomnienia z 13 grudnia 1981r

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/co-...la_218101.html
Podpisał co trzeba było i wypuścili do domu.

Człowieku plujesz tu na PIS którąś już stronę a podaje ci liczne przykłady faktycznych oszustów,zdrajców, krętaczy na co nie reagujesz. Więc mi tu nie pier...l że JK jest nieuczciwy bo jakoś UKŁAD mimo swoich potężnych pieniędzy ,sędziów na telefon, mediów rządowych nie mógł mu nic zarzucić. Wrzucają co najwyżej nomen omen kaczki medialne że coś tam Telegraf, coś tam Srebrna ale nie wiadomo co -nikt nic nie znalazł-mimo że wszyscy od Wałesy , przez NIesiołowskiego,Tuska i Palikota szukali
Arapaho rozumiem że można pluć na wszystkich tylko nie na PIS. Ty jadem opluwasz każdego kto źle napisze o twoim guru jarkaczym.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.12.2014 o godz. 08:46.
Arapaho
Senior Member

Stary 09.12.2014, 08:49
Poczytaj lepiej swojego guru NIesiołowskiego herbu "Szczaw" który wczoraj u Lisa -pomiędzy kolejnymi syknięciami jadem - twierdził że podczas internowania miał superkomfortowe warunki i nie ma absolutnie żadnych pretensji do ówczesnej władzy czy Wałęsy ps."Bolek" któremu do Arłamowa SBcy wódę wozili. Taka to była "katownia"
york09
Banita

Stary 09.12.2014, 09:06
Internowanie polegało na tym aby działaczy odizolować od społeczeństwa. To nie byli ludzie z wyrokami.
Jednym trafiło się gorzej innym całkiem przyjemnie, a jeszcze inni przy mamusi zostali. (oczywiści po podpisaniu stosownych dokumentów o współpracy )
Szczególnie zasłużeni mieli dobre warunki tylko dlatego aby naród nie protestował że komuchy w więzieniach bez wyroków przywódców pozamykali.
Nawet w ówczesnym Dzienniku pokazywali w jakich to luksusowych warunkach są przetrzymywani przywódcy Solidarności.
A teraz prezes chce sobie datę 13 XII przywłaszczyć . ( człowiek, który chyba jako jeden z ostatnich Polaków dowiedział się o wprowadzeniu stanu wojennego jak sam mówi - ok. godz. 11)
Mógł wtedy na ulicę wyjść i domagać się wolności o którą teraz walczy nie bojąc się że go spałują lub zamkną.
Zresztą on nie o wolność walczy ale o władzę dla siebie,bo urna pokazała mu gdzie jego miejsce.

który wczoraj u Lisa -pomiędzy kolejnymi syknięciami jadem
Widzę że oglądasz Lisowe programy! a jak ja coś lisowego wkleję to się oburzasz.
Ostatnio edytowane przez york09 : 09.12.2014 o godz. 10:35.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów