The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.12.2014, 19:39
Filmik nie kłamie. Niestety w mediach Karnowskich tego nie ma.

Cytat:
Tamtejsza obwodowa komisja wyborcza obradowała w tym samym składzie i nie kryła zdumienia informacjami rzecznika PiS-u. Jak mówili jej członkowie, o rzekomych nieprawidłowościach dowiedzieli się z mediów. Nie było żadnych uwag do protokołu, który powstał po głosowaniu
Przewodniczący komisji Roman Falandysz pytany, czy mogło dojść do głosowania poza lokalem wyborczym, odpowiedział: - Komisja nie może tego potwierdzić, bo czegoś takiego nie było.
Krzysztof Sobolewski, pełnomocnik Komitetu Wyborczego PiS, nie chciał wypowiedzieć się o rzekomych nieprawidłowościach wyborczych przed kamerą. Odesłał do rzecznika partii.

Stwierdził jedynie, że o nieprawidłowościach w Korchowie Pierwszym poinformował mąż zaufania ze strony PiS. On też miał widzieć głosowanie poza lokalem wyborczym.

Przewodniczący komisji zapewnił, że w Korchowie Pierwszym nie było męża zaufania z PiS-u. A ci, którzy byli, nie zgłaszali żadnych uwag.
Wszystko to powiedział mąż zaufania którego tam nie było.
Ostatnio edytowane przez york09 : 04.12.2014 o godz. 19:44.
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 04.12.2014, 19:45
Ile byli Państwo w stanie kupić za średnią pensję w 2003 roku a ile w 2013?

LINK
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.12.2014, 20:37
Ta tabelka już była ze dwa razy rozkładana na części pierwsze w tym temacie
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.12.2014, 22:20
Wartość pieniądza spadła.
Tak właśnie czytam se doniesienia z Europy. W Belgii 15 grudnia szykują strajk i to dość gruby, bo wszyscy nie idą do pracy, tylko na ulice ma być ogólnonarodowy paraliż. To pokłosie podniesienia wieku emerytalnego do 67 roku. Widać, tam się nie pierdo.lą i nie dają w dupe ruchać nie to co u nas.
Zastanawiam się czy media o tym coś powiedzą... ostatnio cisza była, a pół miasta roznieśli. ciekaw jestem
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 04.12.2014, 22:26
W Polsce Tvn lub jeden z drugim ekspertem powiedzą, że trzeba bo ZUS nie wytrzyma, a ludzie dają się ruchać w dupe, bo pamiętają Pewexy i cieszą się ciepłą wodą z kranu. Cóż taki kraj- widocznie tu lubią jak się ludzi mocno trzyma za mordę, a wszelka oznaka nieposzułeńsztwa jest nazywana prze prezydenta, premiera i media "podpalaniem Polski" i "PiS`owskimi metodami".

Jeśli faktycznie taki procent wyjedzie z kraju, jak z ludzi po moim kierunku- to pozdro 600. Zostaną tu same lemingi... i ukraińcy

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Stary 04.12.2014, 22:40
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli faktycznie taki procent wyjedzie z kraju, jak z ludzi po moim kierunku- to pozdro 600. Zostaną tu same lemingi... i ukraińcy
Z ciekawości jako to procent wyemigrował? Patrzę tak po swoich klasach z podstawówki, liceum, a nawet po znajomych ze studiów i to są to raczej pojedyncze osoby. Przykładowo siebie nie zaliczam do emigrantów, bo od kilkunastu lat byłem jedną nogą za granicą, a drugą w Polsce

Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Reasumując SLD ma się teraz finansowo gorzej z czym się zgodzę - tyle tylko że nie jest to wynik mniejszego uwłaszczenia a mniejszych dotacji z budżetu spowodowanych takimi a nie innymi wynikami wyborczymi.
Jeżeli jednak nadal twierdzisz że PiS jest w porównywalnym stopniu beneficjantem przemian - do UW/KLD/PO/SLD to jestes w grubym błędzie a już powtarzanie od wielu lat tego samego sloganu opartego na Srebrnej czy Telegrafie a obecnie jeszcze SKOKach które z uwłaszczeniami nie miały nic wspólnego może tylko nasuwać myśl że pisze to osoba z nadania a nie bezstronny obserwator polityczny.
Zakładając nawet korzystną dla Ciebie wersję zdarzeń że w/w spółki trafiły w ręcę Kaczyńskich w niejasnych okolicznościach to miej proporcje mocium Panie. W pierwszych wersach powinieneś atakować PO/PSL i SLD - zjechać ich tu z góry na dół i ich liczne przypadki niejasnych spraw dot.finansowania. Ale jednak nie. O dziwno chłopcem do bicia jest PiS- który rządził całe 18 m-cy i który NAWET jeśłi -zyskał stosunkowo najmniej. Z uporem godnym lepszej sprawy toczysz boje choćby tak kluczowe jak to że Wołominie Sasin załatwił posady swoim a nie Waszym.
Jak tam emj sprawa zakładów o autostrady na Euro ? Odświeżyłbym temat bo A4 chyba nie doleciała jeszcze na Ukrainę Wiem że to nie tak ważna sprawa jak wołomińskie boje ale tak nieśmiało spytam?
Chyba tylko to zostało do nadrobienia z ostatnich nieodpisanych postów.

Przekształcenia po roku 1989, uwłaszczenie się partii na majątku narodowym opisywałem już na tyle szeroko, że powinno być już doskonale znane moje zdanie na ten temat. Układ postsolidarnościowy jest jednym z głównych beneficjentów przemian jakie zaszły w naszym kraju. Nie tylko odziedziczył w podziale po Okrągłym Stole wiele mediów i przedsiębiorstw z nimi związanych, ale też brał czynny udział w prywatyzacji oraz w przejmowaniu poszczególnych spółek SP.

Dlatego nie wiem czemu miałbym najpierw atakować jednych, a drugich nie skoro nie jest znana do końca skala przejętego mienia i kto ma jaki w tym udział.

Najbardziej znane są dwie komisje likwidacyjne. Jedna dotycząca mienia PZPR, a drugach likwidacji RSW. Odnośnie tej drugiej w cytacie opisano trzy główne gazety, które trafiły do konkretnych środowisk politycznych wraz z siedzibami, zapleczem drukarskim i innymi nieruchomościami.

http://www.histmag.org/Prasa-na-gruz...azka-Ruch-8099

Cytat:
Wszystkie trzy omówione „stare” tytuły, w PRL będące ważnymi elementami systemu prasowego, po perturbacjach lat 90. zostały zamknięte („Sztandar” w 1997 r., „Express” w 1999 r.). Jedynym przykładem zachowania wpływu partii politycznej na tytuł, który przetrwał transformację, była spadkobierczyni „Trybuny Ludu”, kontrolowana przez SdRP/SLD „Trybuna”, która wydawanie zresztą i tak zawieszono w 2009 r.
Z fragmentu tekstu Tomasza Mielczarka można wyczytać jak wyglądały początki pracy po 1989 roku oraz kulisy przejęcia poszczególnych mediów przez dane ugrupowania. Bezpośrednio na początku lat 90-tych swoje gazety dostały partie tj. KNP, PC i PSL, a "Trybuna" po perturbacjach i dwukrotnej zmianie nazwy trafiła w ręce SdRP.

Od strony 12 część dotycząca KNP, PC i PSL.
http://www.ujk.edu.pl/ibib/studia/pd..._prasa_inf.pdf

Odnośnie zakładu autostradowego to jak dobrze pamiętasz nie byłem jego stroną, a ze względu na to, że nie sprecyzowano jasno na samym początku co jest "przyczyną finansową" niewybudowania autostrady, a także przez to, że w okolicach Euro strony zakładu nie mogły się dogadać to zakład został nierozstrzygnięty.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 04.12.2014 o godz. 22:44.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.12.2014, 00:00
Z mojej podstawówki na 28 osob 15 jest na stałe zagranicą, z liceum na ok 30 osob również połowa jest zagranicą. W tej chwili kontynuuję edukację i również zdecydowana większość osób planuje stąd wyjechać- i wręcz się nie może doczekać kiedy to zrobi.

Oczywiście można zaklinać rzeczywistość, ale jak kto woli
Do tej szkoły norweskiego co chodzę, to praktycznie same "inżyniery"- oni zapewne też palą się by tu pracować
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.12.2014 o godz. 00:05.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Stary 05.12.2014, 01:10
Ode mnie z tego co się orientuję to z podstawówki wszyscy są obecnie w kraju. Moja dawna dziewczyna z podstawówki wróciła właśnie na stałe z Wloch i wzięła ślub w listopadzie. Z LO kilka osób było na Erasmusach, a kumpela siedziała kilka lat w Walencji, ale w tym roku wróciła. We wrześniu organizowałem spotkanie licealne i frekwencja była całkiem niezła ok. 20 osób, a z rozmów wynikało, że chwilowo nikt nie wyjeżdża.

Ze studiów owszem wyjechało sporo osób. Albo zostali po Erasmusach, albo wyjechali do rodzin w Irlandii, czy Hiszpanii. Łącznie może z 10 osób będzie.

Z rodziny została tylko siostra w Szkocji z mężem i dzieckiem, a tak to wszyscy wrócili w przeciągu ostatnich dwóch lat. Nie liczę oczywiście starej emigracji rozsianej po świecie.

Także z mojej perspektywy, mimo ze nie jest to reprezentatywne widac, ze po ostatniej fali powrotow zmniejszyla się znaczaco liczba znajomych na emigracji.

Oczywiscie statystyki temu przecza, bo zblizamy się znowu do rekordow z roku 2006.
york09
Banita

Stary 05.12.2014, 10:46
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post

LINK
Znaczy się mam rozumieć że Miller musi do władzy dojść?

Pomnik Lecha Kaczyńskiego oblany farbą
http://www.wprost.pl/ar/483536/Zdewa...-Kaczynskiego/
Kaczyński na tym pomniku wyglądał jakby był w tortilli, więc ktoś polał go sosem.
PS Tylko wyjątkowi złośliwcy mówią, że to nie tortilla, ale kaftan bezpieczeństwa.
Ostatnio edytowane przez york09 : 05.12.2014 o godz. 11:21.
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 05.12.2014, 11:20
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):Wyświetl post

LINK
Inflacja i spadek siły nabywczej pieniądza
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.12.2014, 11:44
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Ode mnie z tego co się orientuję to z podstawówki wszyscy są obecnie w kraju. Moja dawna dziewczyna z podstawówki wróciła właśnie na stałe z Wloch i wzięła ślub w listopadzie. Z LO kilka osób było na Erasmusach, a kumpela siedziała kilka lat w Walencji, ale w tym roku wróciła. We wrześniu organizowałem spotkanie licealne i frekwencja była całkiem niezła ok. 20 osób, a z rozmów wynikało, że chwilowo nikt nie wyjeżdża.

Ze studiów owszem wyjechało sporo osób. Albo zostali po Erasmusach, albo wyjechali do rodzin w Irlandii, czy Hiszpanii. Łącznie może z 10 osób będzie.

Z rodziny została tylko siostra w Szkocji z mężem i dzieckiem, a tak to wszyscy wrócili w przeciągu ostatnich dwóch lat. Nie liczę oczywiście starej emigracji rozsianej po świecie.

Także z mojej perspektywy, mimo ze nie jest to reprezentatywne widac, ze po ostatniej fali powrotow zmniejszyla się znaczaco liczba znajomych na emigracji.

Oczywiscie statystyki temu przecza, bo zblizamy się znowu do rekordow z roku 2006.
Takie były przed 25 laty i są plany w stosunku do Polaków. Nikt ich nie zabija , ale robi się wszystko żeby MŁODZI emigrowali , albo zabijali się sami (rekordowe 8 tys samobójstw rocznie ) W stosunku do starych i chorych rząd stosuje ukrytą eutanazję w postaci niebotycznych kolejek do lekarzy i szpitali.......... W Tel Awiwie natomiast wydaje się tysiące wiz ....
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.12.2014 o godz. 11:56.
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.12.2014, 12:20
Szpen napisał(a):Wyświetl post
to jest sekta.

jest biznes.

https://www.youtube.com/watch?v=f3fzy4H4VyY
york09
Banita

Stary 05.12.2014, 12:26
Okazuje się, że ci "najszczęśliwsi" często nie radzą sobie z problemami, które bywają wprost proporcjonalne do stanu konta.
http://nakoksie.pl/10-bogatych-ludzi...i-samobojstwo/
Samobójstwami Polska nie odbiega od światowych statystyk.
Samobójstwo powiązane są z zaburzeniami psychicznymi, (ostrzegam przed czyt. Sakiewicza i Karnowskich i Radia Maryja)
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.12.2014, 12:43
york09 napisał(a):Wyświetl post
Okazuje się, że ci "najszczęśliwsi" często nie radzą sobie z problemami, które bywają wprost proporcjonalne do stanu konta.
http://nakoksie.pl/10-bogatych-ludzi...i-samobojstwo/
Samobójstwami Polska nie odbiega od światowych statystyk.
Samobójstwo powiązane są z zaburzeniami psychicznymi, (ostrzegam przed czyt. Sakiewicza i Karnowskich i Radia Maryja)
to z tego dobrobytu "zielonej wyspy" made in PO/PSL ludziom przewraca się w głowach
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.12.2014 o godz. 12:52.
frank
Member

Od: 03.2013

Stary 05.12.2014, 13:38
AYALA gość wrzuca posty na poziomie gimnazjum, argumenty też nie trafiają. To zwykły troll, a trolla nie warto karmić, wtedy może sam zdechnie z głodu.
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 05.12.2014, 14:06
..........

Przekształcenia po roku 1989, uwłaszczenie się partii na majątku narodowym opisywałem już na tyle szeroko, że powinno być już doskonale znane moje zdanie na ten temat. Układ postsolidarnościowy jest jednym z głównych beneficjentów przemian jakie zaszły w naszym kraju. Nie tylko odziedziczył w podziale po Okrągłym Stole wiele mediów i przedsiębiorstw z nimi związanych, ale też brał czynny udział w prywatyzacji oraz w przejmowaniu poszczególnych spółek SP.

........................
To z jakim układem jak nie postsolidarnościowym próbuje walczyć PiS, z którą to walkę jest odsądzany od czci i wiary przez tuby rżadowe czyli WSI24 i gadzinową GW? Pokarzesz mi drugą partię która walczy z układem?

Odnośnie zakładu autostradowego to jak dobrze pamiętasz nie byłem jego stroną, a ze względu na to, że nie sprecyzowano jasno na samym początku co jest "przyczyną finansową" niewybudowania autostrady, a także przez to, że w okolicach Euro strony zakładu nie mogły się dogadać to zakład został nierozstrzygnięty.
Nie twierdzę że byłeś stroną- jednak w dyskusji uczestniczyłeś- i to bynajmniej nie jako strona negująca prawdopodobieństwo oddania ich w terminie.O takich rzeczach powinieneś tutaj pisać i to napiętnować bo to są jawne kpiny ze społeczeństwa . Wieloletnie opóźnienia inwestycyjne (autostrady,gazoport,łupki). Oszustwa (Nowak,Sawicka,Chlebowski).Nieudolność (strata generalicji i prezydenta,dowództwa lotnictwa,brak zwrotu wraku, podsłuchy kelnerów, liczenie głosów).Chamstwo (NIesiołowski,Kutz,Palikot,Olszewski,Szejnfeld,Ryf iński). To jest obraz układu rządzącego. Ty jednak nie trzymasz jakichkolwiek proporcji -w sprawie PiSu wypowiadasz się co najmniej jakby to oni rządzili ostatnie 7 lat a wcześniej posiadali ogromne wpływy polityczno-biznesowe które to wykorzystywali w niecnych celach. Nie twierdzę że politycy PiSu są bez skazy , co najmniej kilku na miejscu Jarka bym usunął ze ścisłego kierownictwa, a kilku innych odsunał od występów w mediach co nie zmienia faktu że na tle Plafusów .PSL,palikociarzy czy SLD są jako całość o niebo lepsi i uczciwsi.
Dlatego też mogę jasno powiedzieć że nie wypowiadasz się obiektywnie mimo że próbujesz na takiego się kreować i przez to karmisz i nakręcasz takie trolle jak yorka czy szpenia.
Nie chce mi się tu wklejać kilkuset Twoich postów anty pisowskich więc tych kilka zdań krytyki obozu rządzącego które wkleiłeś nawet nikt nie zdążył wyłapać. Sam się ustawiasz w tej pozycji.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 08.12.2014 o godz. 08:50.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
york09
Banita

Stary 05.12.2014, 14:17
Jak to PIS robi z siebie idiotów.

To jest PiSowy produkt eksportowy, będą za jego pomocą propagować „geniusz prezesa”.
Cytat:
Pytaliśmy europosłankę jak to możliwe, że europosłowie z PiS nie widzą, że tego typu obciachowe działanie nie przyniesie zamierzonego skutku. – Oni są tak zafiksowani, że zatracili zdolność oceny własnych działań.
Już raz Bruksela pokazała preziowi co sądzi o wyborach, a oni dalej głupa rżną.
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 05.12.2014, 14:18
Panowie tak dla przypomnienia:

Kocur napisał(a):
Nie cytować trolla!!
kerim1906 napisał(a):
kocur ostrzegał mnie aby nie cytować trola york09, a Wy dyskutujecie z nim bez ograniczeń, pytam PO CO ?podobnie jak można kogoś wybuczeć , tak można kogoś zignorować, poza tym , jest na tej stronie moderator?
uposledzony_ale_kumaty napisał(a):
ten york09 to opłacany troll na X forach pisze to co tu m.in.
http://peb.pl/6186461-post80.html
http://www.forum.polityka.org.pl/vie...7edafa0#231508
BBudowniczy napisał(a):
SmutnymRomantykiem, Jurijem z forum Legii czy też yorkiem09 z peb? Sam się musisz zdecydować, na którym froncie Ci najlepiej idzie A może jest was trójeczka i dostajecie te same wytyczne na e-maile, tylko nie chciało się wam ich przerabiać i doprowadziliście do dekonspiracji? Kto to wie
Teraz dodam coś od siebie i mam nadzieję, że wreszcie, to poskutkuje:

Ostatnio edytowane przez Smuga : 05.12.2014 o godz. 15:58.
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
york09
Banita

Stary 05.12.2014, 14:36
Zapomniałem że tutaj prawda o pisie boli.
Tutaj się wychwala prezesa j jego owieczki (czyt. gang Hofmana)
Co nie zmienia faktu że pis robi nam obciach na cały świat.
emj10
Senior Member

Stary 05.12.2014, 14:54
To z ajkim układem jak nie postsolidarnościowym próbuje walczyć PiS, z którą to walkę jest odsądzany od czci i wiary przez tuby rżadowe czyli WSI24 i gadzinową GW? Pokarzesz mi drugą partię która walczy z układem?
PiS, a wcześniej PC przez wiele lat należało do tego postsolidarnościowego układu. PC uwłaszczało się niby na tyle ile im Wałęsa pozwolił, ale też mieli swoje dojścia przez co zbudowali niezłą maszynkę do robienia pieniędzy. Dopiero tąpnięcia związane z odejściem Jarosława Kaczyńskiego z urzędu od Wałęsy oraz kolejne z lat 2005-2007 zróżnicowały ten układ.

Nie twierdzę że byłeś stroną- jednak w dyskusji uczestniczyłeś- i to bynajmniej nie jako strona negująca prawdopodobieństwo oddania ich w terminie.
Ja właśnie wątpiłem, że nie będzie żadnych opóźnień. Odsyłam do postów z początku zakładu czyli z przełomu lat 2010 i 2011. Zakład jednak nie dotyczył wątpienia, bądź nie, a inwestycji zerwanych z przyczyn finansowych, które zostały niedookreślone.

Wieloletnie opóźnienia inwestycyjne (autostrady,gazoport,łupki). Oszustwa (Nowak,Sawicka,Chlebowski).Nieudolność (strata generalicji i prezydenta,dowództwa lotnictwa,brak zwrotu wraku, podsłuchy kelnerów, liczenie głosów).Chamstwo (NIesiołowski,Kutz,Palikot,Olszewski,Szejnfeld,Ryf iński). To jest obraz układu rządzącego. Ty jednak nie trzymasz jakichkolwiek proporcji -w sprawie PiSu wypowiadasz się co najmniej jakby to oni rządzili ostatnie 7 lat a wcześniej posiadali ogromne wpływy polityczno-biznesowe które to wykorzystywali w niecnych celach. Nie twierdzę że politycy PiSu są bez skazy , co najmniej kilku na miejscu Jarka bym usunął ze ścisłego kierownictwa, a kilku innych odsunał od występów w mediach co nie zmienia faktu że na tle Plafusów .PSL,palikociarzy czy SLD są jako całość o niebo lepsi i uczciwsi.
Dlatego też mogę jasno powiedzieć że nie wypowiadasz się obiektywnie mimo że próbujesz na takiego się kreować i przez to karmisz i nakręcasz takie trolle jak yorka czy szpenia.
Nie chce mi się tu wklejać kilkuset Twoich postów anty pisowskich więc tych kilka zdań krytyki obozu rządzącego które wkleiłeś nawet nikt nie zdążył wyłapać. Sam się ustawiasz w tej pozycji.
Co do ustawiania się w danej pozycji to jest to wyłącznie perspektywa Twoja i innych, którzy złego słowa na PiS nie napiszą, a ja staram się pisać dużo na ten temat, gdyż znam ze swojego podwórka tę partię i uważam, że w dużej mierze jest to złodziejska partia, która nie odbiega zbytnio od reszty pod względem korupcji i krętactwa. Oczywiście do 2010 roku patrzyłem na nich trochę inaczej, ale mazowiecka gwardia Sasina pokazała mniej więcej jaki poziom reprezentuje odkąd dostali przykaz rozlania się pod Warszawą. Także nie dziw się, że patrzę im intensywniej na ręce skoro widzę i słyszę co czynią w moim rodzinnym mieście.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.12.2014 o godz. 15:02.
Szpen
Senior Member

Stary 05.12.2014, 15:43
Jak to PIS robi z siebie idiotów.

To jest PiSowy produkt eksportowy, będą za jego pomocą propagować „geniusz prezesa”.

Już raz Bruksela pokazała preziowi co sądzi o wyborach, a oni dalej głupa rżną.
york, przestań. Demokracja ma to do siebie że każdy ma wolnośc słowa i wiary. Jeden wierzy w Pszczółkę maję, inny wspiera Kościół Latającego Spaghetti, a trzeci oddany jest wierze w działania Prezesa. Nic Ci do tego.
york09
Banita

Stary 05.12.2014, 15:49
Szpen napisał(a):Wyświetl post
york, przestań. Demokracja ma to do siebie że każdy ma wolnośc słowa i wiary.
Wolność słowa to nijak się ma do ośmieszania własnego kraju za granicą.
Szpen
Senior Member

Stary 05.12.2014, 16:07
Wolność słowa to nijak się ma do ośmieszania własnego kraju za granicą.
A tam ośmiesza. Taki folklor raczej. Brytole tez maja w dupie co gada Nigel Farage
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 05.12.2014, 16:14
Da ktoś temu opłacanemu trollowi bana ?
Jest na kilku(?) innych forach różnej tematyki robiący taki sam spam z przygotowanymi postami i linkami m.in.
http://www.forum.polityka.org.pl/vie...5b7ce7f#237407
http://peb.pl/polityczna-piaskownica...ychopat-4.html

PS. Tak wygląda hiPOkryzja! Błękitny marsz, propozycja alternatywnego parlamentu i „wyjście na ulice”. Przypominamy, jak Platforma „podpalała Polskę”!
http://wpolityce.pl/polityka/224746-...a-polske-wideo
emj10
Senior Member

Stary 05.12.2014, 18:12
Nie no to jest naprawdę dobre. Trolle znają się nawzajem z różnych forów. Ciekawe na ilu forach naraz siedzą nasze trolle
http://peb.pl/polityczna-piaskownica...sowaae-11.html

york09
Cytat:
Napisał Klamot88
Po czym wnioskujesz, że jestem wielbicielem Kaczora :O
Bo jesteś starym znajomym z innego forum.
Jeżeli chodzi o PIS to ja uwielbiam wszystko co nie związanie z PISem oraz "ojcem inkasentem" (patrz spoiler)
Jak można wierzyć partii która na swoim marszu propaguje faszyzm!
-//- -//- -//- której w/ce prezes tłumaczy akta na rosyjski
-// -//- -//- która obiecała 3 mln mieszkań, a teraz bilion na repolonizację
Jeden już cuda obiecywał a teraz mam wierzyć jeszcze większym oszołomom?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.12.2014 o godz. 18:16.
Smuga
Senior Member

Stary 05.12.2014, 18:48
Oprócz yorkusia okupującego kilka forów dyskusyjnych jest też taki jeden troll, który jak sam przyznał udziela się na forum Legii.
emj10
Senior Member

Stary 05.12.2014, 18:52
Kto to taki? Zdaje mi się, że z tego forum, więcej niż jedna osoba ma konto na forum Legii, ale nie będę wytykał palcami
Smuga
Senior Member

Stary 05.12.2014, 18:56
Mam na myśli użytkownika, który lubi arbuzy.
emj10
Senior Member

Stary 05.12.2014, 19:23
Nie wiem kto lubi arbuzy?
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.12.2014, 21:13
Orban ostro staje na odciski. Neofaszystowski dyktator idący do łóżka z Putinem. No no. Brakuje tylko katastrofy w Gibralatrze.

To jest jedna z największych oficjalnych chamskich odzywek w stosunku do głowy państwa i to wybranego w wyborach.

To jest po prostu skandal jakich mało!

http://rt.com/news/211171-hungary-mc...ictator-orban/
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.12.2014 o godz. 21:16.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów