|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy jak schowam flaszkę absoluta do zamrażalnika to mi nie pieprznie przez 12 godzin ?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam butelkę żubrówki białej od Sylwestra w lodówce i ma się dobrze.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytał o zamrażalnik a nie lodówke
![]() Wszystko zależy od temperatury jaką masz z zamrażalniku. Kiedyś słyszałem ze powoli może zamarzać od -25. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A nie lepiej tak?
http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...90115134806212 Albo pizz ze koszty zawyżone, ze nie byłeś informowany o tych kosztach które są niewspółmiernie wysokie. Maja cennik z taką opłatą? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1) musisz zapoznac sie z regulaminem studiow; jesli takiej info nie ma to nie maja prawa nawet pierdnac.
2) 7x60zł= 420 zł 3) sprobuj udac sie do szkoly sredniej w ktorej mature zdales; jest szansa, ze maja tam jakies ksero czy odpis tego dokumentu 4) wedlug mnie nie powinienes placic nic jesli sprawe umorzono, czyli oni sprawe przegrali wiec na pewno nie powinienes placic nic za czas, przez ktory byla klotnia i sprawa w sadzie. Ewent jest opcja, ze musisz cos zaplacic za okres od umorzenia do 1szej proby odebrania dokumentu po umorzeniu( chyba ze od razu zarzadales dokumentu). ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
zna się ktoś na deskach snowboardowych ? może ktoś w sklepie z takimi pracował albo pracuje ?
![]()
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Siema
czy jest na forum ktoś z uprawnieniami archeologa? Potrzebuję żeby mi "klepnął" odhumusowanie działki przed budową, która znajduje się niby w strefie ochrony konserwatorskiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co chcesz wiedziec o deskach? Kilka kupowalem moze cos poradze.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrą szkołę językową w Krakowie ? W paru widziałem promocje 2 kursy w cenie jednego.. A co szkoły to chodzi głównie o jakość nauczania, atmosfere itp Wszelkie informacje mile widziane
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tanie a dobre kurtki zimowe w Krakowie gdzieś?
W Diversie są zajebiste, strasznie mi sie podobają, ale chodzą po 250-300zł, a szukam czegoś za max 200. Chyba że ma ktoś jakieś zniżki w Diversie wieksze? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki jezyk?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powód: Wygrana z TSP !
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 24.10.2014 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Słuchajcie, chciałbym re-instalować system w swoim laptopie ponieważ już tak zamula, że nawet przy otwieraniu zakładek w Mozzili łapie zawiasy, podobnie jak przy chodzeniu po katalogach na dysku. Obecnie w lapku siedzi Windows Vista Business zainstalowany od nowości. Mój laptop to IBM Lenovo SL500 2746 - 3ZG. Możecie mi podpowiedzieć jak się przygotować do tego procesu i jak go wykonać ? Czytałem, że potrzebuję mieć jakąś partycję "Recovery". Gdzie to znajdę ? Wchodząc w Mój komputer mam takie dyski: SV_Preload ( C
, Lenovo ( Q , SERVICE003 (S![]() Poradzicie coś ? Kwestię zgrania danych pomijam bo to oczywistość. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do niemieckiego to nie wiem niestety ale angielski na naprawde dobrym poziomie to Bell i York. Nie polecam Empik bo oszuści i Profilingua bo masówka okropna i duże grupy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Zgraj sterowniki do komputera na pendrive - po formacie mogą się przydać. Potem ściągnij skądś system, stwórz bootowalny pendrive/płykę i z poziomu BIOSu odpal komputer z niej. Zainstaluj system, wgraj te sterowniki i wszystko. Ja zawsze tak robiłem, wiem, że zależnie od laptopa mogą być inne sposoby ale ten robi pełen, czysty format.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
Spróbuj przy uruchamianiu nacisnąć F11. Powinno Ci włączyć Rescue and Recovery |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duże grupy ? Koleżanka chodziła u mówi że max 15 osób w grupie więc tragedii pod tym względem nie ma. Aaa i wiadomo poziom angielskiego juz dość zaawansowany ( B1 lub B2 ) a niemiecki od podstaw...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Mój Lenovo tak ma. I chyba wszystkie Lenovo z Vistą. Jesli się myle to sorry. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
kiedy i od której do której godziny są treningi na zarabiu w myślenicach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bywałem w bazie koło 16-17 i wtedy mieli zazwyczaj gierki na boisku. Pewnie jeszcze rano koło 10 jest trening na boisku lub ewentualnie siłka.
Edit: Pytanie " kiedy" jest co najmniej dziwne. Na pewno nie w dniu meczu oraz dzień po meczu, który często jest wolny lub tylko rozbieganie i odnowa.. Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 28.10.2014 o godz. 16:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
15 osob do efektywnej nauki języka to moim zdaniem zbyt duża grupa.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ok. Profi-lingua kusi tym 2 językiem w cenie. Zawsze można sobie przypomnieć podstawy języka którego kiedyś tam sie uczyło.
Edit: I pamiętaj że max 15 osób czyli może być też 9 osób w grupie ( w co nie wierze ) ale jest to możliwe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Telefon Sony Xperia M2. Pytanie. Aktualizować system ?
|
|
|