|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Co do meczu z Lechem, oni sami przyznali że zaspali, dali sobie wbić dwa głupie gole, ale jak przyszło co do czego to zrobili swoje i doprowadzili do remisu. Wierz mi albo nie - nie jestem fanem stylu gry Legii, napiszę więcej - tak sędziowie wydatnie im wielokrotnie pomogli w odniesieniu zwycięstw, a ja sam podobnie jak większość tego forum szydzilem z zamieszania z Celtikiem, ALE nie sposób jest nie docenić tego, ze nauczyli się grać na wynik, wytrzymują presję, a jak trzeba to będą wygrywać, podobnie jak wiosną tego roku. Jeśli pamięć mnie nie myli to od czasu walkowera z Jagą, do momentu gdy mieli pewne mistrzostwo nie przegrali niczego, dopiero po balandze dali sie ograć Ruchowi. I jeszcze właśnie o Ruchu dwa słowa, oczywiście nie jestem zdziwiony ze Kocian wyleciał, to takie typowo polskie postępowanie, z gowna bata nie ukrecisz ale wymagać od gościa trzeba. Zrobił 3 miejsce, otarł sie o grupę LE, ale przegrał kilka meczów i wyjazd. Żenujące tym bardziej ze wraca skompromitowany w kadrze Waldek King. Kto następny w kolejce? Tarasiewicz, Podolinski i stawiam trochę na wyrost - nasz Franciszek. |
|
|