The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2014, 10:21
Janusz napisał(a):Wyświetl post
@!!IRIVER!! Nie przesadzaj, w Turcji, Lokeren i na Pepsi z Lechem tak się koncentrowali i mobilizowali że hej.
Nie oglądałem meczu z Lokeren, więc oceniać go nie będę. Z Turasami zagrali słabo, ale każdy kto by tam pojechał z polskich ekip, dostałby w......., mimo wyniku trzeba uczciwie przyznać, że Trabzon to inna półka i będę bardzo zaskoczony jeśli nie ograja Legii w Warszawie.
Co do meczu z Lechem, oni sami przyznali że zaspali, dali sobie wbić dwa głupie gole, ale jak przyszło co do czego to zrobili swoje i doprowadzili do remisu. Wierz mi albo nie - nie jestem fanem stylu gry Legii, napiszę więcej - tak sędziowie wydatnie im wielokrotnie pomogli w odniesieniu zwycięstw, a ja sam podobnie jak większość tego forum szydzilem z zamieszania z Celtikiem, ALE nie sposób jest nie docenić tego, ze nauczyli się grać na wynik, wytrzymują presję, a jak trzeba to będą wygrywać, podobnie jak wiosną tego roku. Jeśli pamięć mnie nie myli to od czasu walkowera z Jagą, do momentu gdy mieli pewne mistrzostwo nie przegrali niczego, dopiero po balandze dali sie ograć Ruchowi.

I jeszcze właśnie o Ruchu dwa słowa, oczywiście nie jestem zdziwiony ze Kocian wyleciał, to takie typowo polskie postępowanie, z gowna bata nie ukrecisz ale wymagać od gościa trzeba. Zrobił 3 miejsce, otarł sie o grupę LE, ale przegrał kilka meczów i wyjazd. Żenujące tym bardziej ze wraca skompromitowany w kadrze Waldek King.

Kto następny w kolejce? Tarasiewicz, Podolinski i stawiam trochę na wyrost - nasz Franciszek.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów