|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
No i nie tak daleko Platinium na ul. Mogilskiej..Reklamować nie trzeba, wielki minus to wieczny tłok.. ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzięki wielkie!
Szukałem czegoś blisko żeby już nie bulić i tracić czasu na dojazd. Ta na ul. Majora pasuje mi idealnie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam Panowie.
mam sprawę do osób bardziej kumatych ode mnie w temacie siłowni i suplementacji.Od marca ruszam z siłką.Nie jest to moja pierwsza przygoda,bo w zeszłym roku chodziłem rok do pure.Ale do rzeczy,jestem osoba szczupłą o atletycznej budowie ciała przy wzroście 177 ważę 68,5 kg.Mimo iż mógłbym jeść sporo mam bardzo małe szanse na przytycie.Tzn jakiś tam tłuszczyk się odkłada na brzuchu lecz jest od razu spalany ponieważ praktycznie codziennie gram dość intensywnie się ruszam,a do tego posiadam świetną przemianę materii.Do rzeczy,wrzucę Wam zdjęcie mojej sylwetki i sylwetki gościa który ma ciało takie do którego chciałbym dążyć.Bardzo proszę w miarę możliwości o doradzenie mi jakie odżywki zacząć stosować (zaznaczam że nie chcę się faszerować jakimś syfem),bo dietę mam w sumie rozpisaną(no chyba że jakaś inna będzie wymagana to proszę).plan treningowy jakiś rozsądny też by mógł być aczkolwiek po necie tyle tego krąży. oto moja sylwetka: http://oi60.tinypic.com/2gtojg9.jpg a to jest taka jaką chciałbym mieć ( w sumie zastanawiam się która jest lepsza) wydaje mi się że ten gość po lewej : http://oi59.tinypic.com/zxlm43.jpg ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
poza te diete może być pw
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak wasze laski ćwiczą to spoko suple do łyknięcia
https://www.facebook.com/photo.php?f...3274428&type=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany co na wzmocnienie stawów(bieganie,basen)?
![]() Brać Animal Flex czy cos lepszego polecicie? z góry dzięki edit Kocur głownie o kolana chodzi ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.03.2014 o godz. 20:05.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ale których stawów ?
![]() Ja np. mam lekką wadę kolan i żeby je wzmacniać, rehabilitant (ortopeda) zaleca ćwiczenia stacjonarne - bieganiem jeszcze bym sobie rozpieprzył. A ogólnie pływanie jest dobre na wszystko - od stóp do głowy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lepszy rower (stacjonarny), gdyż powoduje powstawanie nowej chrząstki w kolanach. Natomiast bieganie wbrew pozorom nie obciąża aż tak bardzo kolan. Najgorsze jest statyczne dźwiganie dużych ciężarów (przysiady, martwy).
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja po 1km po miękkiej trawie czuje ból - więc kupa.
Na rowerze jeżdżę - ja mam mikro pęknięcia - chondromalacja rzepki - franca się nie chce jakoś odbudować a już też różne prochy jadłem. Odpukać na rowerze, nartach, rolkach mogę zapieprzać. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy jest tutaj ktoś kto chodzi do Platinium na Mogilskiej i mógłby napisać swoją opinię? Głównie chodzi mi o jakość sprzętu, atmosferę i obładowanie ludźmi, głównie rano albo 14-16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
do godziny 16 znośnie jeśli chodzi o ilość osób, po 17 już gorzej
atmosfera w porządku, sprzęt raczej najwyższej klasy, ogólnie strasznie dużo tego jest, zdecydowanie polecam, jak chcesz wiecej szczegolow to priv aaaaa i pierwszy trening za free, także sam mozesz zobaczyc jak wygląda bez kosztów Powód: .
Ostatnio edytowane przez GonzoNS : 13.03.2014 o godz. 21:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
....... Platinium, idź na silownie na Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bieganie super sprawa. Pamiętam jak człowiek jeszcze w szkołach jak miał przebiec kilometr to szło sie porzygać. A teraz to mp3 załączone i nie wiesz kiedy Ci czas zleci. Basen to samo,może nie gubi się aż tak wagi jak przy bieganiu ale zajebiście rzeźbi sylwetkę i nerwy łagodzi po robocie. Co do siłowni-to jak jeszcze zdrowotnie mogłem się bawic w ciężary to wiem,że najlepiej po.......ić wszystie eksklusiv miejsca jak pure,jakies platinum czy inne. Najlepiej się ćwiczy na chamskiej siłowni na wolnych cieżarach,a nie maszynach z nasa
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 14.03.2014 o godz. 00:05.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A jak nie to zostaje Synvisc. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A ten Animal jest potwierdzony? Bo kiedyś wszyscy ortopedzi przepisywali glukozaminę a okazało się że wszystkie preparaty na rynku gówno dają
![]() Ja właśnie natrafiłem na to: http://www.goandrun.pl/zestaw-kledzikowych-cwiczen/ Właśnie czytam fora biegowe - wszyscy polecają te ćwiczenia rękami i nogami ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bieganie po asfalcie zawsze niszczy stawy, jak jest możliwość to starać sie biegać po ziemi (miękka nawierzchnia np. las )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przyjdź i sprawdź się w zawodach na wyciskanie sztangi połowy wagi ciała i nie tylko !!!
przy okazji moc atrakcji z okazji urodzin fitness academy miejsce : siłownia fitness academy w centrum king square (obok tandety) czas 29 marca godzina 11 nagród MOC ![]() strona wydarzenia na fejsbuku : https://www.facebook.com/events/2438...44120239123229 zapraszam do kliknięcia DOŁĄCZ! (bardzo mile widziane późniejsze zaproszenie znajomych) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Panowie gdzie w centrum polecacie kupić suple oprócz galerii?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli nie zależy Ci na czasie to radze kupować przez allegro od sprawdzonych sprzedawców zazwyczaj przesyłka free, dużo gratisów przy dużych i małych zamówieniach). jeśli chodzi o sklep internetowy to najniższe ceny z tego co wiem są na MusclePower
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zapraszam do moich sklepów ul. Szlak 47 (na przeciwko ZUS na Pędzichowie) lub ul. Dietla 36
Powiedz, że jesteś z forum to dostaniesz gratisy i rabat ![]() https://www.facebook.com/sportxplode
Ostatnio edytowane przez qqbaa : 26.03.2014 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytanie bardzo absurdalne i dobrze wiem jaka będzie odpowiedź, ale dla spokoju sumienia zapytam czy żaden sklep nie oferuje wymiany produktów po otwarciu i symbolicznym zużyciu za odpowiednią dopłatą?
Przypadkiem kupiłem białko o smaku ciastka i serdecznie rzygam tym smakiem, a mam ponad 2kg jeszcze... ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie wiem, ale zawsze mozesz spróbować gdzieś dać ogloszenie ze sprzedasz albo wymienisz na inny smak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
qqbaa - sprawdź priv, proszę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam za drugiego posta pod rząd, ale chciałem, by się uaktualnił temat.
Zechciałby ktoś ogarnięty zerknąć na mój plan treningowy, dietę, suplementację ,bo idzie na to sporo czasu, pieniędzy i wysiłku i nie chciałbym, żeby to szło na marne? Mam to wszystko od specjalisty, ale wolę się upewnić i dowiedzieć się z róznych źródeł. ![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jest uniwersalny sposób na zakwasy czy po prostu trzeba swoje odcierpieć
![]() Wczoraj się lekko zarżnąłem na rowerku i ledwo chodzę ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
piwo jest dobre na zakwasy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna karnetu na siłownię i regularnego ćwiczenia. Ciągle jednak nie zacząłem swojej przygody z siłownią, gdyż niemal dwa lata temu doznałem kontuzji kręgosłupa - wypadł mi dysk. Po wizytach u kilku lekarzy (i wysłuchaniu ich rad) dałem sobie spokój z uprawianiem jakiegokolwiek sportu. Jednak nie wytrzymałem dłużej niż rok i wbrew zaleceniom lekarza wróciłem do aktywności fizycznej. I tutaj moje pytanie do osób ogarniętych w temacie. Czy mimo kontuzji mogę zacząć ćwiczyć na siłowni? Jeśli tak, to jakich ćwiczeń z pewnością nie mogę wykonywać? Czytałem już trochę o tym w Internecie, jednak za dużo na ten temat to nie ma. Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc (będę również wdzięczny za jakieś porady dla początkującego). Pozdrawiam
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakies bialko na masę ? Cena bez znaczenia
![]() |
|