|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
kiedyś w Polańczyku byłem w studenckich czasach na kampingu. Co to tam się działo w tych namiotach po 8 zł / doba i prysznicu 50 groszy / minuta ! fiu fiu... eh... to były czasy... laski jeszcze bez 1 kg tapety idących nad wodę, luz blues...
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Telefonu nie znalazłem do tej co ja byłem - ale jak wpiszesz "nocleg Polańczyk" to kwater jest dosłownie kilkaset - od pokoi po całe domki do wynajęcia. Kajaki to inna firma - tam jest wiele klubów żeglarskich i każdy ma wypożyczalnie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ja wróciłem z Krościenka właśnie, polecam to miejsce, jeśli masz ochotę i na rowery i na kajaki
i bliżej niż w Bieszczady.![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Odwiedzał ktoś Słowacki Raj? Warto się wybrać?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jak najbardziej. Trzy najlepsze wycieczki:
- Sucha Bela - Wielki Sokół - Przełom Hornadu Najbardziej znane i najbardziej popularne trasy w Raju. Dwie pierwsze wejście wąwozami w górę - wiadomo, drabinki, łańcuchy itp Ostatni to szlak wzdłuż rzeki - oczywiście metalowe mostki, drabinki również Każdą z nich można zrobić w 1 dzień - wyjazd z Krakowa, 5 godz wycieczka i powrót wieczorem. Dojazd z ominięciem dróg krajowych - nie trzeba winietek. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Akurat chcę zahaczyć na kilka dni na Słowację i zastanawiam się co oprócz Tatralandii i jaskiń jeszcze warto odwiedzić.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Aquapark w Popradzie jest chyba nawet ciut lepszy niż Tatralandii ale chyba też ciut droższy
![]() Słowacji Raj polecam, jaskinie Bielska oraz obie pod Chopokiem - Demianowskie: Wolności i Lodowa. No i najlepsza atrakcja - największy (podobno) zamek w Europie Spiski Hrad: Widok z wieży na "pół" Słowacji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ktoś może polecić nocleg w przyzwoitej cenie w okolicach Wenecji ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest coś takiego jak Hotel Tonight, na f4f podają kody jak załadować sobie ta aplikacje. I można spać za free
Przynajmniej ja ostatnio tak spałem w Salzburgu. Jedna lipa jest taka że nocleg można kupić dopiero w dniu przyjazdu, bo dodają te pokoje które im zostały. Na ile jedziesz? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Na 2 noce i z dzieckiem, to nie będę czekał do ostatniego dnia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zim zum hotel Adria. 1* ale w miare czysto i male sniadanie w cenie.Blisko przystanku autobusowego do Wenecji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje namiary na fajne sprawdzone miejsce nad naszym Polskim morzem.Chodzi mi o jakieś kwatery prywatne albo domki letniskowe, najlepiej w okolicy Gdańska,Jastrzębiej Góry, inne miejsca też wchodzą w gre, przeglądam oferty po necie, ale zawsze to lepiej coś sprawdzonego.Może bracia z Gdańska mogli by też podpowiedzieć jakąś fajną opcje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.fly4free.pl/forum/hotel-d...z-mwz,81,51795
Fajna zniżka. Możecie poszukać czegoś ciekawego. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A czy da się w tym portalu bez logowania i rejestrowania zobaczyć czy jest objęty dany hotel zniżką? bo klikam na wybrany daje date w którą chce przyjechać i potem jest tylko okno z moimi danymi i nr. karty.
OK znalazłem. kurde kusząca propozycja tylko mam pytanie co jeżeli ja tam o nich przyjadę a oni będą chcieli ściągnąć całość kwoty ze mnie? i jeszcze jedno pytanie mi się nasunęło. Bo na tej stronie hotele.info znalazłem ofertę z Lublina za 69zeta dla 2os w hotelu 4* a u nich na stronie w czasie rezerwacji online jest że kosztuje tki pokój 200zł. To już naprawdę ja tego nie czaję.
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 15.07.2014 o godz. 10:08.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potrzebuje kwatery w Świnoujściu na dwie noce w sierpniu dla jednej osoby. Gdzie tego szukać bo nie oganiam tych polskich stronek z noclegami.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Witam.
Ma ktoś może sprawdzony nocleg dla wiekszej grupy w pobliżu miejscowosci Orebic w Chorwacji ? ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam podobną prośbę co użytkownik wyżej. Wybieramy się pierwszy raz w kilka osób do Chorwacji, na początku Września. Mógłby ktoś polecić fajne miejsce ? A najlepiej z namiarem na sprawdzony nocleg. Dzięki z góry.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Czy w Zakopcu pod koniec sierpnia jest szansa znaleźć kwaterę na kilka dni - bez wyżywienia - pokój z łazienką dajmy na to 30-40 zł ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Co do Zakopanego - moi rodzice rok temu byli w pierwszy weekend września, kiedy bodajże były jakieś zawody w skokach narciarskich. Spali w bardzo dobrych warunkach za 45 zł, więc na pewno na koniec sierpnia w nieco niższych kwotach też coś znajdziesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanko odnośnie Tatralandii. Wiem że dość częsty wątek w tym temacie.. Mianowicie. Wiem że jadąc na Trstene i potem w Podbielu skręcając na Habovke, Zuberec nie trzeba winiet bo nie jedziemy płatnymi drogami. Jakie macie wskazówki czy doświadczenie z drogi i pobytu w samym Aqua parku ? Mieliście może okazje spotkać słowackich policjantów ? Srają sie o apteczke albo o trójkąt ? Jak właśnie sam pobyt w parku wodnym, gdzie warto sie pobawić, z czego często korzystać a czego unikać.. ? Wszelkie info mile widziane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam, może był ktoś niedawno we Władysławowie i ma jakiś nocleg do polecenia ? 40-50 zł (jak się da to taniej
![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Masz rację, do Tatralandii można jechać bez winiety- ale pamiętaj że drogi krajowej również podpadają pod opłaty - nie tylko ekspresówki i highway'e ![]() Co do wyposażenia - zero problemu, zgodnie z konwencją wiedeńska auto ma spełniać wymogi wyposażenia obowiązujące w kraju rejestracji. Inna sprawa że policje mają de best - potrafią władować 20 ojro za przekroczenie prędkości o 3 km/h ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
All inclusive to to nie jest, ale żeby się tylko przespać to jest chyba ok ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mistrze,
na Wegry to bardziej oplaca sie wymieniac PLN na HUF czy lepiej karta placic ? |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
I jedno i drugie. Jak byłem 2 lata temu to w większości knajp można płacić kartą, tak samo na stacjach benzynowych ale np. za parkingi czy w małych winiarniach / piwniczkach z winem tylko gotówką.
Oczywiście wszystkie sklepy typu Tesco płacisz kartą. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chodzi mi o to, czy majac mozliwosc placenia gotowka i karta, co sie bardziej oplaca (przelicznik)
Np jak bylem w Rumunii 2 lata temu, to o wiele bardziej oplacalo sie placic karta niz gotowka (lepszy przelicznik, a w Krakowie walute kupowalem najtaniej) -- popatrzylem sobie na kursy nbp, chyba lepiej miec karte
Ostatnio edytowane przez mic : 11.08.2014 o godz. 08:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
najlepiej karta na grubsze płatności i gotówka na drobiazgi. Unikać jedynie wypłacania z bankomatu - można się naciąć. I uważać na DCC - nie zgadzać się na taki rodzaj obciążenia (grube krętactwo)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Koljedzy potrzebuje jakies przykladowe ze 2-3 rozpiski na wyjście w Tatry dla kilku osób, poziom zaawansowania nie może być zbyt wysoki ze względu na 2 osoby które pierwszy raz będą w górach. Osobiście myślałem o Dolinie Pięciu Stawów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a ile dni w planach?
|
|