|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trzy Kafki może? http://www.trzykafki.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany był z Was ktoś nad polskim morzem zimą ? Gdzie warto pojechać ?
Chciałbym zrobić mały wypad na 2 max 3 dni,żeby odetchnąc od całego zgiełku ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ceny noclegów baaardzo zróżnicowane ale jest w czym wybierać. Tam czy gdzie indziej uważam że warto, minusem tylko na 2-3 dniowy wyjazd jest czas dojazdu. Chyba ze planujesz maksymalnie skorzystać z tzw. autostrady to pasowałoby ci jechać gdzieś bliżej Rozewia, Jastrzębiej Góry ale tam są klify a tego akurat ja nie lubię, lubię przestrzeń. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kllify odpadają,też ku normalnej plaży i przestrzeni bym się skłaniał. Poszukam w takim razie info o tym Unieście jak tak polecasz. Dzięki wielkie.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jakieś noclegi w okolicy Międzylesia? ktoś coś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakiś pensjonat lub coś w ten deseń nad Polskim morzem? Póki co nie ma znaczenia w którym miejscu,ważne aby nie było to 150zł za nocleg i kwatera prywatna w pokoju a'la melina. Nie wiem dlaczego w Zakopanem w sezonie letnim można bez najmniejszych problemów przebierać w ofertach 60-70 zł w komfortowych warunkach z obsługą a nad morzem nie mogę znaleźć przybliżonych warunków za 100-120 zł.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 10.01.2014 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
nie wiem czy to dobry temat
jakaś knajpka z bilardem i piwem czynna już od godzin porannych (9-10), zna ktoś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Witam.Wybieram się do Harrahova z rodziną .Polecacie jakieś noclegi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakieś pomysły na tani dojazd na linii Kraków-Gdańsk i z powrotem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Polskibus
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z tego co patrzyłem to jest koszt 55 zł. w jedną stronę. Studencki mnie w pociągu taniej wyjdzie chyba.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aa jak studencki to chyba od tlk nie ma nic tańszego. chyba ze jesteś elastyczny w dacie podróży to możesz kombinować jak robią promo czyli około 3mce przed podróżą.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
poleca ktoś tani nocleg w Madrycie?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Zamierzam połazić trochę po Pieninach, znacie jakieś przytulne miejsce w niewygórowanej cenie na nocleg? Dobrze jakby było z wyżywieniem.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dzien dobry w ten piekny kwietniowy dzien. Moje pytanie jest standardowe. Potrzebuje jakis fajny nocleg w Zakopanem lub okolicy. Jesli w okolicy to tak niedaleko PKSu jakiegos zeby do Zakopca raz, dwa mozna bylo dojechac. Jesli w Zakopcu to tez nie za daleko centrum.
Koncowka maja, 3 osoby, cena w sumie nie gra roli ale zeby tez nie wiadomo jak drogo bylo. Jakby ktos ogarnial te szlaki turystyczne to tez bylbym wdzieczny jakby mi opisal ktos jak, gdzie i ktoredy. Wiem, ze sam sobie moge na interneie poszukac ale uwazam, ze czyjes doswiadczenie jest bardziej przydatne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam Was,
Wybieram się z kolegami na weekend majowy do Serbii, w planach mamy miasta: Subotica, Novi Sad, Belgrad i twierdzę w Golubac. Czy ktoś z Was mógłbym polecić co warto tam zobaczyć? Może znacie jakieś miejsca po drodze, które warto odwiedzić? Poszukuję również serbskich dinarów i chorwackich kun, gdyby ktoś miał na odsprzedaż, proszę o kontakt. Wezmę po obecnym kursie NBP. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Co do szlaków turystycznych to ciężko wróżyć jakie warunki pogodowo - śnieżne będą w końcówce maja. Z doświadczenia wiem, że w tym terminie to zazwyczaj leży jeszcze w sporo śniegu wysoko i na te bardziej ambitne cele w Tatrach Wysokich to potrzeba mieć ze sobą raki i czekan bo może być różnie. Przy dobrej pogodzie i warunkach to polecam takie szlaki: - Palenica Białczańska, Rusinowa Polana, Gęsia Szyja, Psia Trawka, Toporowa Cyrhla - Kuźnice, Hala Gąsienicowa, Czarny Staw i dalej jak warunki będą dobre uderzyć na Przełęcz Karb albo wrócić do Kuźnic (z Hali bądź jak będą siły po zejściu z Przełęczy Karb to można jeszcze na Kasprowy) - Palenica Białczańska, Dolina 5 Stawów i jak warunki pozwolą to albo na Zawrat albo na Kozi Wierch (oba szlaki technicznie łatwe, wystawa południowa także tam śnieg "szybciej" znika i może się tak zdarzyć, że pod koniec maja te szlaki będą czyste od śniegu i lodu) - Morskie Oko, Czarny Staw pod Rysami - Dolina Chochołowska, Grześ, a jak warunki pozwolą to dalej na Rakoń i Wołowiec - Dolina Kościeliska a jak warunki pozwolą to na Ornak (lub Czerwone Wierchy) Nie wiem tylko jak u ciebie i kompanów z kondycją, ale zawsze można te warianty skrócić czy też dostosować do waszych możliwości. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja ostatnim razem do Zakopanego zatrzymałem sie tutaj : http://www.willarys.pl/index.html i polecam,nie w centrum i nie daleko od niego (około 15 minut spacerkiem).Jednak łatwo można znaleźć noclegi droższe czy też tańsze i bliżej centrum |
|
|
|
Guest
|
|
|
Dzieki wielkie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2014
Offline |
|
|
Bardzo taniej noclegi można znaleźć na Cyrhli, do centrum niedaleko, a jednak w spokojnym miejscu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Cyrhli to blizej do Murzasichle niż centrum Zakopanego
Ja ponawiam pytanie odnośnie turystycznej miejscowości nad Polskim morzem (zbliżonej turystycznie do Zakopanego).
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 08.04.2014 o godz. 09:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Szukam taniego w miare noclegu w Zako tylko zeby miał wi-fi, innyh wymagań nie mam ;p Albo gdzieś w centrum albo w pobliżu doliny chochołowskiej jakby ktoś miał jakiś namiar byłoby fajnie.
Powód: no aneks w postaci czajnika się zda xD
Ostatnio edytowane przez Arkas : 15.04.2014 o godz. 13:04.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A aneksu kuchennego to nie potrzebujesz?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
gdzie polecacie zjeść jakiś smaczny ale nie drogi obiad w Wiśle? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na ciepłe weekendy jak znalazł:
http://www.zalewchechlo.pl/fullscreen/home/ polecam bardzo fajne miejsce ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Póki co to są plany ale zamierzam wybrać się ze znajomymi w okolicę Chorwacji czy też Czarnogóry jak i również podobnych rejonów? mógłby ktoś polecić jakieś lokum? miejsca? i jak cenowo to wygląda. Z góry dziękuje.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ktoś poleci jakąś miejscówkę tak do 150km od Krakowa? dla 2 osób żeby można było sobie pochodzić jakimś rowerkiem albo kajakiem popływać? na 4-5dni. cena za nocleg to powiedzmy 30zł od osoby.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tylko 150km? - warto podjechać nad Solinę - miejscowość Polańczyk.
Rok temu płaciłem za pokój 28 zł - po negocjacjach. Rowerem wszędzie no i kilka portów z kajakami - też po negocjacjach jak obiecałem że będę codziennie po min. 2 godz pływał to mi spuścili do 10 zł / godzina ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
te 150 to tak orientacyjnie, morze raczej odpada. A masz jakiś namiar na tą kwaterę? i kajaki to też od nich czy już ktoś inny?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|