The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2014, 18:36
Kasa jest z UFO za podpisanie kontraktu z nimi i części przychodów. PRZYCHODÓW, nie zysków.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.07.2014, 19:15
A co z tymi kłopotami bogactwa , o których mówił łysy oszust i kłamca ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 11.07.2014, 19:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A co z tymi kłopotami bogactwa , o których mówił łysy oszust i kłamca ?
Przeciez jest kłopot bogactwa...
Dlugow tyle ze już nie wiadomo za co sie zabierać....
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 11.07.2014, 21:11
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Łatwo powiedzieć " Dziękujemy P. Cupiał, ale już odejdź, czekamy na sponsora z Kataru"

Niestety na dzień dzisiejszy bez Cupiała będziemy gnić w 3-4 lidze. Długi holenderskie nas tam niechybnie chcą sprowadzić. A lepszych 'właścicieli' nie widać. Chyba że wiesz o czymś czego ja nie wiem.

Nie wiem czy obecna sytuacja gdzie Wisła, która ledwo wiąże koniec z końcem potrwa jeszcze rok, 2 czy 5 lat. Mieliśmy 14 lat tłustych gdzie wieszano transparenty "Boguś Cupiał Zawsze z Wisłą", teraz po 3 latach chudych słyszę już ' Żegnaj Cupiale". Szlag mnie trafia widząc takie hasła.

Łaska kibica na pstrym koniu jeździ.
Skąd ten mit o długach holendrów... To, że wtedy pensje były duże to fakt, ale jakim trzeba być ignorantem, żeby nie widzieć jakie pieniądze zgarnęliśmy z gry w pucharach. Gdyby Holendrzy zostali w klubie i dostali wolną rękę pewnie bylibyśmy w zdecydowanie lepszym położeniu, a zamiast tego mamy Bednarza idiotę, trenera, który trenerem jest tylko na papierku i najbiedniejszy klub w lidze przez sposób w jaki jest obecnie zarządzany.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post

Potencjał tego klubu i potencjał tego miasta jest marnowany przez nasz obecny układ właścicielsko - zarządzający. Co więcej kklub został obarczony daniną dla UFA SPORTS i innymi długami, które całkowicie przekreśla nam możliwość wyjścia na prostą przez obecna jednostkę czyli Wisłe S.A. Niestety najlepszym rozwiązaniem będzie zawiązanie nowej spólki piłkarskiej przez TS WISŁA i zgłoszenie jej do niższych lig, ułożenie się z miastem na wynajem stadionu i kierowanie tam młodzieży do gry. Będzie to rozwiązanie BOLESNE DLA WIELU, DŁUGOTRWAŁE CZASOWO - tzn. terapia szokowa. Ale chyba w naszej sytuacji będzie to rozwiązanie najlepsze z możliwych...
Głównie bolesne dla tych, dla których liczy się tylko 90 minut meczu co 2 tygodnie i jak najwięcej bramek. Jeżeli mielibyśmy grać w niższej lidze, stawiam, że na drugiej stronie błoń wzrosła by frekwencja "znawców futbolu".
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.07.2014, 21:18
To powinno spotkać łysego zakłamańca

https://www.youtube.com/watch?v=sxo5Z0rSgkU
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.07.2014, 21:25
palikot napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Ja nigdy nie pójdę na stadion pod patronatem człowieka, który jedyną możliwość jaką mi dał wrócenia na stadion to PRL-owska lojalka.
Musisz cokolwiek podpisywać ? Może jestem niedoinformowany: zakazy nadal obowiązują ?

1)To co kto wymaga to jest jego osobista sprawa i ty nie jesteś nikogo panem, żeby mu mówić, co powinien wymagać od klubu komuchu jeden.
Komunistą nigdy nie byłem, i kompletnie nie wiem dlaczego miałbym nim być .... Twoje meandry logiki są dla mnie zbyt kręte
Nie "tyka" mnie to więc w ogóle.
Ale jeśli masz jeszcze cierpliwość: napisz co oprócz tego co napisałem chciałbyś jako kibic a nie masz ...
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Janusz94
Member

Od: 04.2011

Stary 11.07.2014, 21:28
Jakby tak Jacka przetrzepać to może by odpuscił rozpoczęte przez siebie dzieło.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 11.07.2014, 23:51
Janusz94 napisał(a):Wyświetl post
Jakby tak Jacka przetrzepać to może by odpuscił rozpoczęte przez siebie dzieło.
Tak powinnismy postąpić z Jackiem...to jego przeznaczenie. Wejsc na konferencje prasowa i wyniesc gnoja...
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.07.2014, 00:04
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zdaje sobie sprawę, że istnieje bardzo duży sentyment do właściciela, ale też sobie trzeba zadać pytanie i chłodno odpowiedzieć sobie w myśli- kto tak naprawdę tym klubem steruje Bednarz czy Cupiał.

Proponuję troszkę więcej logiki i pragmatyzmu
Cupiał kiedyś był znany z tego, że każdego na którego padło podejrzenie o paranie się korupcją wywalał z klubu na zbity pysk (ostatni tego przykład to chyba Kurdziel za kadencji Holendrów). Tymczasem w kadrze zespołu jest piłkarz, który ma takie zarzuty postawione. Ba, ostatnio nawet przedłużył kontrakt bo poprzedni wygasł. Cupiałowi się nagle odwidziało? Jesteś w stanie to jakoś logicznie wytłumaczyć?
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.07.2014, 00:36
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Musisz cokolwiek podpisywać ? Może jestem niedoinformowany: zakazy nadal obowiązują ?
No to chyba jesteś, skoro nie doszedłeś jeszcze do tego, że wszyscy którzy chcieli wrócić na stadion w czasie obowiązywania blokady KK, musieli przyjść do klubu i podpisać treść lojalki, że zgadzają się ze wszystkim decyzjami Jacka, policją na stadionie i to, że będą przestrzegać regulaminu.

Cytat:
Komunistą nigdy nie byłem, i kompletnie nie wiem dlaczego miałbym nim być .... Twoje meandry logiki są dla mnie zbyt kręte
Nie "tyka" mnie to więc w ogóle.
Ale jeśli masz jeszcze cierpliwość: napisz co oprócz tego co napisałem chciałbyś jako kibic a nie masz ...
Mało istotne jest to do czego ty się poczuwasz, ludzie mają różne schorzenia, dlatego ja to rozumiem i moim celem jest to, żebyś zauważył twoje zapędy do uszczęśliwiania ludzi na siłę, żebyś się zastanowił nad tym co piszesz a nie etykietyzowanie ciebie, bo napinka była fajna w gimbazie, tylko nie za bardzo ma ona znaczenie.

A co do tego, co bym chciał mieć:
1)Nie bezpieczeństwa a WOLNOŚĆI(!)
2)Nie dobrej gry zespołu a 1906% serca oddanego dla Wisły
3)Nie godziwych warunków oglądania a bycia wśród ludzi, którzy całym sercem są z Wisłą
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 00:43.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 12.07.2014, 11:30
No to chyba jesteś, skoro nie doszedłeś jeszcze do tego, że wszyscy którzy chcieli wrócić na stadion w czasie obowiązywania blokady KK, musieli przyjść do klubu i podpisać treść lojalki, że zgadzają się ze wszystkim decyzjami Jacka, policją na stadionie i to, że będą przestrzegać regulaminu.
No dalej nie wiem: " musieli" ? czy "muszą" ?
Zakazy wygasły czy nie ?
A co do tego, co bym chciał mieć:
1)Nie bezpieczeństwa a WOLNOŚĆI(!)
Jak jakaś banda uszkodzi cię mocno bo też ceni sobie wolność to z powództwem cywilnym polecisz do organizatora
Wolność musi mieś swoje granice. Chyba każdy stadion ma swoje regulaminy.

2)Nie dobrej gry zespołu a 1906% serca oddanego dla Wisły
ok ale ty coś pisałeś o tym co ma zapewnić Zarząd ... zaangażowanie to raczej kwestia trenera , no może też systemu motywacyjnego ale tak naprawdę wiele zależy od indywidualnego podejścia i charakteru zawodnika

3)Nie godziwych warunków oglądania a bycia wśród ludzi, którzy całym sercem są z Wisłą
wracamy do początku: czyli do odpowiedzi czy zakazy w tej chwili obowiązują czy nie.
Jeśli obowiązują to sorki ... i cześć moich "wywodów" nie ma uzasadnienia ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 12.07.2014 o godz. 11:32.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.07.2014, 18:26
No dalej nie wiem: " musieli" ? czy "muszą" ?
Zakazy wygasły czy nie ?
Tak wygasły! Nie wiem czy już otwierać fanclub Jacka, czy poczekać do dnia meczowego jak sądzisz?
Może ktoś powinien mu dać order odrodzenia Polski za to że skasował?

Cytat:
Jak jakaś banda uszkodzi cię mocno bo też ceni sobie wolność to z powództwem cywilnym polecisz do organizatora
Wolność musi mieś swoje granice. Chyba każdy stadion ma swoje regulaminy.
Oczywiście, nie wolno robić opraw, przypadkiem brzydko krzyczeć a już w ogóle nie wolno stać na schodach i odpalać rac i opuszczać swojego miejsca bo ktoś ucierpi i klub zostanie pozwany
Logika jest w tym sformułowaniu zacna
Zresztą ja nie jestem zwolennikiem komunistycznych metod oskarżania wszystkich do o koła z tego powodu, że nie potrafi zidentyfikować się sprawców, zresztą metod których się w poprzednim poście wypierałeś które teraz przytaczasz jako argument. Mało spójności w twoich postach widzę.

Cytat:
ok ale ty coś pisałeś o tym co ma zapewnić Zarząd ... zaangażowanie to raczej kwestia trenera , no może też systemu motywacyjnego ale tak naprawdę wiele zależy od indywidualnego podejścia i charakteru zawodnika
Zarząd ma zapewnić jak najlepsze możliwości i warunki do tego, aby klub się rozwijał w każdym aspekcie. Ale nie dlatego się chodzi dla Wisły.

Cytat:
wracamy do początku: czyli do odpowiedzi czy zakazy w tej chwili obowiązują czy nie.
Jeśli obowiązują to sorki ... i cześć moich "wywodów" nie ma uzasadnienia ...
Obowiązuje zasada: Albo szanujemy wolność człowieka, albo pod pretekstem bezpieczeństwa mu ją ograniczamy. Ja na to drugie się nie godzę, bo to jest pierwszy krok do ubezwłasnowolnienia (po drodze krok po kroczku ci ograniczają coraz więcej). Dlatego nie podpisuje żadnych lojalek, nie akceptuje ludzi, którzy ci coś ograniczają zakazują, odbierają prawo i ich nie toleruję, nie ważne, czy to zrobił wczoraj, czy zrobi jutro. Być może są ludzie, którzy chcą być niewolnikami, skazani na łaskę wielce czcigodnego pana ( w tym przypadku Jacka), krzyż im na drogę, ale ja w tej ramie nie chcę funkcjonować i jak widać cały ruch kibicowski w Polsce też nie. Można się zgodzić na unormowanie takich rzeczy, które wpływają na bezpieczeństwo faktycznie. Natomiast jak ktoś chcę ingerować w potrzeby ludzi i sugerować im, jaki jest najlepszy sposób na kibicowanie(jak to robił Jacek ostatnio i wielu tzw. "ekspertów"), co powinno być modne, a już w ogóle co jest po drodze z interesami ludzi, którzy na tym zarabiają grube miliony, to ja takim ludziom mówię jak JKM wczoraj Boniemu.
Dlatego ważne jest poszanowanie wolności ludzi i ich potrzeb, bo wtedy coś się tworzy fajnego. Przytaczanie w argumentach zjawisk patologicznych, które są marginalne i nie mają związku ze sprawą jest głupie i nierób tego, bo nie gadasz z jakimś bolkiem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 18:35.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 12.07.2014, 18:57
Ryba psuje się od głowy. Jak Cupiał się w porę nie otrząśnie to nie będzie czego ratować.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 12.07.2014, 20:45
Głowacki:
"To, że są pewne zaległości wiadomo nie od dziś. Wspominałem wiele razy, że zdajemy sobie sprawę z trudnej sytuacji klubu i nikt z nas nie robi z tego problemu. Najważniejsze dla nas jest jednak to, by dobrze prezentować się na boisku, a reszta to sprawy drugorzędne. Oczywiście są one ważne, ale pojawił się pomysł jak to wszystko wyregulować – zakończył"
o co chodzi ?
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.07.2014, 20:50
Ten pomysl to ciecia, oddanie pionu marketingu UFO, walka z kibicami itd. Faktycznie, prowadzi nas to do bogactwa. Ale jak to, przecież już mieliśmy mieć kłopoty?
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.07.2014, 08:50
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt się z nami nie liczy. Dziennikarze, działacze, siłą rzeczy piłkarze.
Klub powinien na kolanach bić się o kibica, tym bardziej w naszym wypadku.
A tutaj mamy sytuację proporcjonalnie odwrotną.
Środkowy palec w kierunki całej rzeszy wiernych kibiców, którzy w jakimś stopniu za ciężko zarobione swoje pieniądze, wiele lat wspierali ten klub. Doping też nie był bez znaczenia bo jak widać dosadnie obecnie, otoczka widowiska jest niezbędna.
"Pieprzcie się, poradzimy sobie bez was.", a przecież piłka jest dla kibiców, nie dla kilku panów w lepszej kategorii garniturów.
Absurdalny jest ten świat piłki w dzisiejszych czasach.

Właśnie dlatego w Polsce nigdy nie będzie takiego poziomu jak choćby w Holandii czy Niemczech.
Tam fundamenty mocnego klubu oparte są na zupełnie innych aspektach.

U nas jak w polityce, każdy robi koło swojego tyłka. Byle jak najdłużej wpadało te 40 tysięcy... potem przyjdzie ktoś po mnie, niech się martwi.

Cegiełkę dokładają też ku.wy dziennikarskie wchodzące w różne układy, które są jak chorągiewki na wietrze.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 13.07.2014, 11:21
Kto dzisiaj zabrania chodzić na mecze Wisły ?
Nie Jacek a urażona duma kibiców ...
inaczej to ujmując jest walka o władzę na trybunach. Kibice uważają że przyjęcie zasad proponowanych przez Bednarza to porażka a przyjście na stadion jest równoznaczne z przyjęciem tych zasad.
Mnie np na mecze nie pozwalają chodzić zasady, które od małego były mi wpajane jako kibicowi. Jeżeli moi koledzy zostali nagrodzeni zakazami stadionowymi, to sorry. Jeżeli szanowny pan prezes wprowadza na stadion służy policyjne, to ja się wypisuje z takiego cyrku. Przyznam, że jest mi ciężko momentami, bo na Reymonta i nie tylko stawiałem się regularnie, ale jeżeli ktoś niszczy mój klub, nasze trybuny - a o losie kibiców decydują osoby, które nie mają zielonego pojęcia o kibicowaniu, bo jedyne co oglądają to finał LM i MŚ.
Wygrywa jedność i solidarność wśród kibiców. Nie ma zakazów? Okej ale nadal jest policja.

Nie bardzo wiem o co ci chodzi ?
..................... co masz dostać od "zarządu" po zakupie biletu ? - przecież nie chodzi ci o kiełbasę ...chyba ...
Po zakupie biletu masz prawo wymagać:
- godziwych warunków oglądania
- bezpieczeństwa (!) na stadionie
- dobrej gry zespołu ( co już częściowo zależy od właściciela = kasy na transfery)
Nie wiem na czym polega wg ciebie olewanie kibiców, którzy kupili bilet... Doprecyzuj
Ponadto twoja uwaga dotyczy raczej tych co kupują karnet ... bo w przypadku kupowania pojedynczych biletów nikt nie oleje kibica wiedząc że w takim przypadku drugi raz nie przyjdzie.

Jak walczyć z Bednarzem ?
Trzeba go punktować jak to robi SKWK ale w mediach, na stadionie i poprzez osoby zbliżone do Cupiała ...
Niech odważny sponsor oficjalnie zaproponuje coś właścicielowi ....
bo na razie to wygląda to na jakieś dziwne podchody pana Wawry...

Nie wiesz o co chodzi? To Ci wytłumaczę w najprostszy sposób. Dla działaczy liczy się tylko to a byś kupił bilet, żeby kasa się zgadzała. Potem mają Cię w dupie. Możesz zwrócić bilet? Wymienić? Zwrócić karnet? - NIE. Ponieważ jest to skomplikowana operacja, która w normalnym klubie, aspirującym do miana profesjonalnego jest zwyczajnie nie do zrobienia.. Dlaczego? Wciąż się nad tym zastanawiam.

Nikt nie olewa u nas kibiców? Dziwne naprawdę, bardzo dziwne.

Nie możemy wrócić na stadion jak gdyby nigdy nic. Z prostej przyczyny, Bednarz będzie miał nas nadal w dupie, dla niego ważne będzie to że 3000 osób z sektora C kupiło bilet za 20 złotych więc kasa wpłynie na konto. Walka na stadionie nie da żadnych efektów. Trzeba bojkotować mecze mimo tego, że to nie piłkarze są winni całej tej sytuacji...

Zobaczymy jaką śpiewkę przyjmie Jacek na rundę jesienną. W sumie to już dobrze się ustawił. Brak sprzedaży karnetów przez neta - jest po części wymówką słabej sprzedaży w rundzie jesiennej. Hmm, słaba frekwencja? No pewnie dlatego, że nie ma na jesieni atrakcyjnych przeciwników. Ten człowiek na wszystko znajdzie wytłumaczenie. Boi się konfrontacji z kibicami, bo jak widać zapomniało mu się zrobić prezentacji drużyny, jest słaby psychicznie a przed mediami zgrywa wielkiego bohatera i myśli że na kartach historii naszego klubu zapisze się złotymi zgłoskami.. Niestety jest w błędzie.

Przyzwyczaiłem się, że moje poglądy są dla wielu kontrowersyjne i część osób tu piszących się z nimi nie zgadza. Jednak wiem, że są też osoby które mają podobne zdanie do mnie i na stadionie się nie pojawią.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2014 o godz. 11:24.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 13.07.2014, 11:53
czy osobom z (byłymi?) blokadami klub sprzeda bilety na mecz wyjazdowy?
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 13.07.2014, 11:53
Yyyy a kiedy będzie prezentacja piłkarzy?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 13.07.2014, 12:11
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Zapewne nie będzie...
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.07.2014, 12:26
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post

szkoda kasy na fotografa ....
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.07.2014, 21:00
DP:
Rusza sprzedaż karnetów i biletów na mecze Wisły
Klub liczy na większe wpływy z dnia meczu i szuka nowych sponsorów

http://www.dziennikpolski24.pl/artyk....html?cookie=1

Maks Michalczak wypowiedział sie troche na temat systemu spredaży biletów, promocji i organizacji wyjazdów przez klub etc.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.07.2014, 22:35
Cytat:
Prezes Wisły Jacek Bednarz zaznaczał niedawno, że odkąd na trybunach nie pojawią się protestujący fani, na stadionie nie doszło do żadnych ekscesów, łamania regulaminu.- Nie było ksenofobii, rasistowskich zachowań, wulgarnych przyśpiewek. Jeśli to odpowiadało kilku tysiącom ludzi, którzy przychodzili na mecze, to wierzę, że może być ich więcej. Stanie się tak pod warunkiem, jeśli znów nie trzeba będzie się wstydzić, że ktoś na trybunach propaguje treści antysemickie, nawołuje do nienawiści - mówił prezes Bednarz.
Cytat:
Jeżeli się okaże, że mecze wyjazdowe cieszą się dużym zainteresowaniem, to weźmiemy pod uwagę organizację transportu na wyjazdy – mówi Maksymilian Michalczak.
Cytat:
Codziennie prowadzi rozmowy i spotkania dotyczące pozyskania sponsorów. Chodzi nam o to, aby zbudować piramidę sponsorką od najmniejszych sponsorów, po tego, który otrzyma miejsce na koszulce. Pewne firmy już wyrażają zainteresowanie. Ale jak wiemy, w biznesie takie rozmowy muszą potrwać, prosiłbym więc o cierpliwość, a myślę, że z biegiem czasu będziemy mogli informować o konkretnych decyzjach – informuje Maksymilian Michalczak.
....a, ale brednie.
dla bednarza i maksia - http://www.youtube.com/watch?v=mPyCZ-nGSIc#t=54
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 14.07.2014, 09:46
^^ Jaką robią papkę z mózgów ludzi. Dalej żyją w swoim świecie..
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 14.07.2014, 09:55
Cytat:
Wcześniej, gdyby pojawiła się awaria systemu, to Sportdata była w stanie oddelegować do pomocy tylko jedną osobę. A przy meczach z frekwencją jak podczas spotkania z Legią Warszawa był problem z systemem. Jedna osoba do pomocy to było za mało. Teraz, gdyby się cokolwiek stało będziemy mogli liczyć na większe wsparcie – wyjaśnia rzecznik Wisły Maksymilian Michalczak.
Czyli zmieniali system do zakupów biletów zamiast zwiększyć np. o 3 osoby zespół wspierający aplikację ?!?!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 14.07.2014 o godz. 11:39.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.07.2014, 11:31
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Czyli zmieniali system do zakupów biletów zamiast zwiększyć np. o 3 osoby zespół wspierający aplikację ?!?!

czytanie ze zrozumieniem

właśnie tego zmienili system, gdyż m.in nowy operator mógł im zagwarantować większe wsparcie techniczne

widocznie stary system poza tym że był wadliwy (a to dało się zauważyć) to i obsługę mieli fatalną
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 14.07.2014, 11:39
Brawo - ilość osób wspierających zależy od rodzaju aplikacji, a nie od podpisanego kontraktu na wsparcie - "miszcz"
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 14.07.2014, 14:11
Zresztą i tak są bzdury bo w aktualnej sytuacji na komplet z Legią nie ma co liczyć chyba, że będziemy gromić jak za Kasperczaka.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.07.2014, 14:17
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Brawo - ilość osób wspierających zależy od rodzaju aplikacji, a nie od podpisanego kontraktu na wsparcie - "miszcz"
Cytat:
Firma Sportdata zmieniła system i osoby, które go obsługują.
IMHO Tak jak dla mnie wdrożenie jest od momentu 'chce' do momemntu 'mam' tak rzecznik wystarczy że wie co się zmieni, za co zapłacili i ile osób system 'obsługuje'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 14.07.2014, 15:26
Kur..... już rzygac się chce...
Kolejny dzień człowiek wraca do domu czyta brednie tego poje.....
Przykre...
Bylbym za tym żeby wprowadzić obowiązkowy ubior -garnitur i krawat-będzie elitarnie i chyba bezpiecznie...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów