|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kasa jest z UFO za podpisanie kontraktu z nimi i części przychodów. PRZYCHODÓW, nie zysków.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A co z tymi kłopotami bogactwa , o których mówił łysy oszust i kłamca ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie "tyka" mnie to więc w ogóle. Ale jeśli masz jeszcze cierpliwość: napisz co oprócz tego co napisałem chciałbyś jako kibic a nie masz ... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jakby tak Jacka przetrzepać to może by odpuscił rozpoczęte przez siebie dzieło.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak powinnismy postąpić z Jackiem...to jego przeznaczenie. Wejsc na konferencje prasowa i wyniesc gnoja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Cupiał kiedyś był znany z tego, że każdego na którego padło podejrzenie o paranie się korupcją wywalał z klubu na zbity pysk (ostatni tego przykład to chyba Kurdziel za kadencji Holendrów). Tymczasem w kadrze zespołu jest piłkarz, który ma takie zarzuty postawione. Ba, ostatnio nawet przedłużył kontrakt bo poprzedni wygasł. Cupiałowi się nagle odwidziało? Jesteś w stanie to jakoś logicznie wytłumaczyć?
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
A co do tego, co bym chciał mieć: 1)Nie bezpieczeństwa a WOLNOŚĆI(!) 2)Nie dobrej gry zespołu a 1906% serca oddanego dla Wisły 3)Nie godziwych warunków oglądania a bycia wśród ludzi, którzy całym sercem są z Wisłą
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 00:43.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zakazy wygasły czy nie ? Jak jakaś banda uszkodzi cię mocno bo też ceni sobie wolność to z powództwem cywilnym polecisz do organizatora Wolność musi mieś swoje granice. Chyba każdy stadion ma swoje regulaminy. ok ale ty coś pisałeś o tym co ma zapewnić Zarząd ... zaangażowanie to raczej kwestia trenera , no może też systemu motywacyjnego ale tak naprawdę wiele zależy od indywidualnego podejścia i charakteru zawodnika
Jeśli obowiązują to sorki ... i cześć moich "wywodów" nie ma uzasadnienia ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 12.07.2014 o godz. 11:32.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
||
|
Tak wygasły! Nie wiem czy już otwierać fanclub Jacka, czy poczekać do dnia meczowego jak sądzisz?
Może ktoś powinien mu dać order odrodzenia Polski za to że skasował? Cytat:
![]() Logika jest w tym sformułowaniu zacna Zresztą ja nie jestem zwolennikiem komunistycznych metod oskarżania wszystkich do o koła z tego powodu, że nie potrafi zidentyfikować się sprawców, zresztą metod których się w poprzednim poście wypierałeś które teraz przytaczasz jako argument. Mało spójności w twoich postach widzę. Cytat:
Cytat:
![]() Dlatego ważne jest poszanowanie wolności ludzi i ich potrzeb, bo wtedy coś się tworzy fajnego. Przytaczanie w argumentach zjawisk patologicznych, które są marginalne i nie mają związku ze sprawą jest głupie i nierób tego, bo nie gadasz z jakimś bolkiem.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.07.2014 o godz. 18:35.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ryba psuje się od głowy. Jak Cupiał się w porę nie otrząśnie to nie będzie czego ratować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowacki:
"To, że są pewne zaległości wiadomo nie od dziś. Wspominałem wiele razy, że zdajemy sobie sprawę z trudnej sytuacji klubu i nikt z nas nie robi z tego problemu. Najważniejsze dla nas jest jednak to, by dobrze prezentować się na boisku, a reszta to sprawy drugorzędne. Oczywiście są one ważne, ale pojawił się pomysł jak to wszystko wyregulować – zakończył" o co chodzi ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ten pomysl to ciecia, oddanie pionu marketingu UFO, walka z kibicami itd. Faktycznie, prowadzi nas to do bogactwa. Ale jak to, przecież już mieliśmy mieć kłopoty?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że nikt się z nami nie liczy. Dziennikarze, działacze, siłą rzeczy piłkarze.
Klub powinien na kolanach bić się o kibica, tym bardziej w naszym wypadku. A tutaj mamy sytuację proporcjonalnie odwrotną. Środkowy palec w kierunki całej rzeszy wiernych kibiców, którzy w jakimś stopniu za ciężko zarobione swoje pieniądze, wiele lat wspierali ten klub. Doping też nie był bez znaczenia bo jak widać dosadnie obecnie, otoczka widowiska jest niezbędna. "Pieprzcie się, poradzimy sobie bez was.", a przecież piłka jest dla kibiców, nie dla kilku panów w lepszej kategorii garniturów. Absurdalny jest ten świat piłki w dzisiejszych czasach. Właśnie dlatego w Polsce nigdy nie będzie takiego poziomu jak choćby w Holandii czy Niemczech. Tam fundamenty mocnego klubu oparte są na zupełnie innych aspektach. U nas jak w polityce, każdy robi koło swojego tyłka. Byle jak najdłużej wpadało te 40 tysięcy... potem przyjdzie ktoś po mnie, niech się martwi. Cegiełkę dokładają też ku.wy dziennikarskie wchodzące w różne układy, które są jak chorągiewki na wietrze. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wygrywa jedność i solidarność wśród kibiców. Nie ma zakazów? Okej ale nadal jest policja.
Nie wiesz o co chodzi? To Ci wytłumaczę w najprostszy sposób. Dla działaczy liczy się tylko to a byś kupił bilet, żeby kasa się zgadzała. Potem mają Cię w dupie. Możesz zwrócić bilet? Wymienić? Zwrócić karnet? - NIE. Ponieważ jest to skomplikowana operacja, która w normalnym klubie, aspirującym do miana profesjonalnego jest zwyczajnie nie do zrobienia.. Dlaczego? Wciąż się nad tym zastanawiam. Nikt nie olewa u nas kibiców? Dziwne naprawdę, bardzo dziwne. Nie możemy wrócić na stadion jak gdyby nigdy nic. Z prostej przyczyny, Bednarz będzie miał nas nadal w dupie, dla niego ważne będzie to że 3000 osób z sektora C kupiło bilet za 20 złotych więc kasa wpłynie na konto. Walka na stadionie nie da żadnych efektów. Trzeba bojkotować mecze mimo tego, że to nie piłkarze są winni całej tej sytuacji... Zobaczymy jaką śpiewkę przyjmie Jacek na rundę jesienną. W sumie to już dobrze się ustawił. Brak sprzedaży karnetów przez neta - jest po części wymówką słabej sprzedaży w rundzie jesiennej. Hmm, słaba frekwencja? No pewnie dlatego, że nie ma na jesieni atrakcyjnych przeciwników. Ten człowiek na wszystko znajdzie wytłumaczenie. Boi się konfrontacji z kibicami, bo jak widać zapomniało mu się zrobić prezentacji drużyny, jest słaby psychicznie a przed mediami zgrywa wielkiego bohatera i myśli że na kartach historii naszego klubu zapisze się złotymi zgłoskami.. Niestety jest w błędzie. Przyzwyczaiłem się, że moje poglądy są dla wielu kontrowersyjne i część osób tu piszących się z nimi nie zgadza. Jednak wiem, że są też osoby które mają podobne zdanie do mnie i na stadionie się nie pojawią.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.07.2014 o godz. 11:24.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
czy osobom z (byłymi?) blokadami klub sprzeda bilety na mecz wyjazdowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Yyyy a kiedy będzie prezentacja piłkarzy?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
DP:
Rusza sprzedaż karnetów i biletów na mecze Wisły Klub liczy na większe wpływy z dnia meczu i szuka nowych sponsorów http://www.dziennikpolski24.pl/artyk....html?cookie=1 Maks Michalczak wypowiedział sie troche na temat systemu spredaży biletów, promocji i organizacji wyjazdów przez klub etc. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla bednarza i maksia - http://www.youtube.com/watch?v=mPyCZ-nGSIc#t=54 ![]()
Wisła Kraków
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
^^ Jaką robią papkę z mózgów ludzi. Dalej żyją w swoim świecie..
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kocur : 14.07.2014 o godz. 11:39.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
właśnie tego zmienili system, gdyż m.in nowy operator mógł im zagwarantować większe wsparcie techniczne widocznie stary system poza tym że był wadliwy (a to dało się zauważyć) to i obsługę mieli fatalną |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Brawo - ilość osób wspierających zależy od rodzaju aplikacji, a nie od podpisanego kontraktu na wsparcie - "miszcz"
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Zresztą i tak są bzdury bo w aktualnej sytuacji na komplet z Legią nie ma co liczyć chyba, że będziemy gromić jak za Kasperczaka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kur..... już rzygac się chce...
Kolejny dzień człowiek wraca do domu czyta brednie tego poje..... Przykre... Bylbym za tym żeby wprowadzić obowiązkowy ubior -garnitur i krawat-będzie elitarnie i chyba bezpiecznie... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|