The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2014, 13:20
Nie przejdziemy do III rundy eliminacyjnej? Przez przesady. Na takich pastuchów to skład jest już teraz. Dopiero schodki zaczną się w III rundzie el. LM, bo nie będziemy w tym roku rozstawieni.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.05.2014, 13:25
Jak bedzie szansa to krety beda placic przeciw parchom. Co jak co ale $ sie u nich znajdzie
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 18.05.2014, 16:43
parchy i Zagłębie? Dwie drużyny które już raz sobie sprzedawały mecze - wynik mnie nie dziwi.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.05.2014, 16:50
Musieli oddać ze europejskie puchary
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.05.2014, 19:05
No to na górze i na dole wszystko jasne.
Ostatnie pytanie - kto wejdzie do pucharów - Lechia czy Pogoń. Dla mnie na 95% Lechia.
Spadek kretów jest niewiarygodną sprawą. Jedna z może 5 ekip ustawionych ekonomicznie i to znacznie powyżej średniej wylatuje z ligi w której połowa to golasy z długami niespłaconymi od np. 10 lat (Ruch).
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 18.05.2014, 19:31
Gdybysmy nie mieszkali w Polsce to bym byl pewien ze jestesmy w LE.. niestety tutaj decyzje gowno znacza i jesli Ruch bedzie 3 to nie wierze ze sie ta decyzja utrzyma.. kiedy ostateczne decyzje w sprawie licencji na wystepy w pucharach europejskich ? Pogon z obecna gra raczej niema zadnych szans.. zwlaszcza po wczorajszej kompromitacji
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 18.05.2014, 19:46
arti napisał(a):Wyświetl post
posiejecie jutro jakieś punkty?
Nie posialiśmy

Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Zobaczymy jak w Lidze Mistrzów poradzi sobie Nowa Legia, według mnie bez 3 bardzo dobrych transferów pokroju niedawnego Ljuboji na bank nie przejdą nawet 3 rundy eliminacyjnej.
Możemy nie przejść, bo w puli rywali 3 rundy mamy tych samych co w 4, czyli dwa razy gramy z ekipą typu Steaua czy Celtic. Celem faza grupowa LE - tradycyjnie.

Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Gdybysmy nie mieszkali w Polsce to bym byl pewien ze jestesmy w LE.. niestety tutaj decyzje gowno znacza i jesli Ruch bedzie 3 to nie wierze ze sie ta decyzja utrzyma..
Dobrze by było, żeby się nie utrzymała i nie było żadnego zielonego stolika. Niech gra 3 w lidze, bez względu na to kim będzie.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.05.2014, 20:07
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli porażki zespołu w grupach LE jest nazywana eurow.......em, to ja sobie życzę dla naszej Wisły co sezon takich eurow.......i
Lech do grup nie dotarł wyłożył się na Żalgirisie...
Piast przeżył to co my czyli Bach Bach Karabach
Miło zaskoczył Śląsk z Brugią ale póżniejsze łomoty z Sevilla były solidne
A Legia no cóż jeśli jarało Cię emocjonowanie się całej Warszawy tym czy strzelą w grupie jakąś bramkę czy też nie to już twoje "zboczenie" nie moje

W nadchodzącym sezonie żaden z klubów nie wzmocnił się na tyle aby być pewnym tego że będzie lepiej.
Wprawdzie Legia zamiata ta ligę jednak Euriopa już wiele razy udowadniała że to ciut więcej.
Dodatkowo jak już ktoś pisał w 3 rundzie nie będą rozstawieni i jak dostanie ich w swoje lapki taki Maccabi, Dynamo Czy Salzburg będzie w pape. Chyba że się poszczęści...

Lech w każdej rundzie będzie rozstawiony ale jeśli ostatnio dostał w łeb od Litwonów to czy można być spokojnym jesli na ich drodze stanie Rosenborg czy Dynamo Moskwa...

Reasumując słabość naszej ekstraklasy co rusz jest demaskowana. Potentaci na rynku krajowym z ostatniego sezonu - a także i z tego - na rynku europejskim nie znacza nic...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 18.05.2014, 20:09
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Reasumując słabość naszej ekstraklasy co rusz jest demaskowana. Potentaci na rynku krajowym z ostatniego sezonu - a także i z tego - na rynku europejskim nie znacza nic...
To akurat prawda, dlatego:

Wprawdzie Legia zamiata ta ligę
Tego się trzeba trzymać
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 18.05.2014, 20:50
No trzeba pogratulować forumowym innowiercom Gra może nie zachwyca ale i tak wystarcza na wciagniecie tej buraczanej ligi nosem. Jedyną poukladana na dzień dzisiejszy drużyna to i są wyniki.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.05.2014, 20:56
Wkoncu maja to wymarzone 10 MP....
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 18.05.2014, 22:43
moze strzela bramka w 6-tym meczu LE , slabosc polskiej ligi polega na wygranej lidze najbiedniejszego kraju UE przez legie NIE wspolczuje ......p.s a Zaglebie mam nadzieje ze druzyna zyjaca z Moich podatkow nigdy jua nie wejdzie do TME
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 19.05.2014, 16:38
Właśnie się dowiedziałem że "na wszelki wypadek" ostatnie 4 mecze Lecha sędziowali panowie z Warszawy.
Obleśny ma mistrza. Gratulacje dla kibiców Legii. Super sezon. Może w tym roku uda się w pucharach załatwić fajnych sędziów i zdobyć nawet ze 3 gole? Kto wie?
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 19.05.2014, 17:54
Jak Wisły na sędziów nie stać to trzeba u buka grać.
Najlepiej w Fortunie bo na na sędziów w pucharach zbieramy
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Stary 19.05.2014, 18:04
Zbierajcie, zbierajcie bo bez tego ani rusz...
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 19.05.2014, 18:51
Janusz napisał(a):Wyświetl post
Właśnie się dowiedziałem że "na wszelki wypadek" ostatnie 4 mecze Lecha sędziowali panowie z Warszawy
Oczywiście jest to nieprawda.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.05.2014, 19:01
W Chorzowie remis walka o 3 miejsce rozgorzała na nowo. Swoja droga obydwa karne z d...
Z d... są też wyRUCHani kibice, którzy na dojscia do piłki Guerierra reagowali małpimi odgłosami...

krwawy napisał(a):Wyświetl post
Jak Wisły na sędziów nie stać to trzeba u buka grać.
Najlepiej w Fortunie bo na na sędziów w pucharach zbieramy
kretyn czy on tak zawsze

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście jest to nieprawda.
Masz rację to nieprawda w ostatnich 4 meczach "tylko" 3 razy kuchenkom gwizdali chlopaki ze stolicy. Po latach panowania Fryzjera szanowne kolegium sedziow dla swietego spokoju odpusciloby sobie takie mianowanie sedziow... Ale moze tak musi być.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 19.05.2014, 19:40
Masz rację to nieprawda w ostatnich 4 meczach "tylko" 3 razy kuchenkom gwizdali chlopaki ze stolicy
To po pierwsze. Po drugie dwa z tych trzech meczów Lech spokojnie wygrał. Po trzecie ileż można słuchać tego .......enia, Lechia po prostu była lepsza i zasłużyła na 3 pkt

Ale jak oni widzą to inaczej to niech gryzą ścianę. Smacznego!
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 19.05.2014, 19:46
Właśnie zobaczyłem ligę od kuchni i mogę stwierdzić, że większego buraka i wieśniaka jak Rumak dawno u nas w lidze nie było. Tak idiotycznego zachowania mimo wszystko się po nim nie spodziewałem.
Zero szacunku dla takich cepów.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.05.2014, 20:02
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Właśnie zobaczyłem ligę od kuchni i mogę stwierdzić, że większego buraka i wieśniaka jak Rumak dawno u nas w lidze nie było. Tak idiotycznego zachowania mimo wszystko się po nim nie spodziewałem.
Zero szacunku dla takich cepów.
To gamon jakich mało....
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Stary 19.05.2014, 20:20
"Po drugie dwa z tych trzech meczów Lech spokojnie wygrał" Nie chodzi że wygrał, chodzi o zasadę i przyzwoitość, poza tym jakieś kartki z du.y chyba dostali
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.05.2014, 20:28
A to kazdy sedzia z Warszawy musi byc z automatu za Legia?
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Stary 19.05.2014, 20:48

kretyn czy on tak zawsze
Włochata klata się do Ciebie uśmiecha

A co do rumaka to jego ego prawie jak shaggiego
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Stary 19.05.2014, 20:53
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
A to kazdy sedzia z Warszawy musi byc z automatu za Legia?
Jasne że nie. Proponuje wystąpić do FIFA żeby w eliminacjach do pucharów sędziował wam Warszawiak.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 19.05.2014, 20:56
Janusz napisał(a):Wyświetl post
"Po drugie dwa z tych trzech meczów Lech spokojnie wygrał" Nie chodzi że wygrał, chodzi o zasadę i przyzwoitość, poza tym jakieś kartki z du.y chyba dostali
Jakby chodziło o zasady i przyzwoitość to wziąłbyś pełną pulę sędziów ekstraklasowych, następnie wyliczył jaki procent meczów dany arbiter sędziował w całym sezonie (bo są tacy co dziesiątki i tacy co kilka), następnie wyliczył jaki procent jest z Warszawy, następnie prawdopodobieństwo prowadzenia danego meczu przez arbitra z Warszawy, następnie procent meczów każdego klubu z ekstraklasy jaki sędziował sędzia z Warszawy, a następnie dopiero przedstawił badanie i omówił wyniki.

A tak to taka napinka, eureka mamy spisek: Lech dostał w 5 meczach 3 sedziów z Warszawy, dwa mecze wygrał, jeden zasłużenie przegrał, ale były kartki. Tak jakby w każdym polskim meczu ligowym nie było kartek z dupy

Mało to u nas słoików? Mało gości, którzy kochają Widzew czy Górnika, ale zostali na stałe?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 19.05.2014 o godz. 21:01.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.05.2014, 20:58
Wychodzi jednak na to, że tak. I Lech został tak skrzywdzony przez sędziego z Warszawy, że nie został podyktowany karny bodajźe dla Lechii. Ach te teorie spiskowe.
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Stary 19.05.2014, 21:02
Nie kłócić się, my kupujemy sędziów bo bez tego wiadomo że dzisiaj to Wisła lub Lech miałby mistrza i niech tak zostanie

Jak to mówią nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie
Ostatnio edytowane przez krwawy : 19.05.2014 o godz. 21:07.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.05.2014, 22:06
Jak co roku powtarzam - lepsza Legia niż zgoda pejsów.

Grają najlepiej, maja najabrdziej ogarnięty zarząd, akademię, to mają i mistrza. Tak się robi klub, a wasze płacze o sędziów nie zdadzą się tu na nic.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 20.05.2014, 00:42
A ja się wyłamę i pogratuluje warszawiakom mistrzostwa. Powiem więcej, mam nadzięję że uda wam się dostać do LM.

MAm gdziesz wasz wynik sportowy, czy to że może wyjdziecie z grupy. Argument odjazdu o lata świetlne też jakoś mnie nie boli, gdyż w sytuacji jakiej my się znajdujemy nawet naście lat nie wystarczy by dorównać waszym aspektom sportowym.

MAm natomiast nadzeję,że taki awans wytrąci argument z ręki, panującej patologi wśród większości polskich klubów. GDzie wizja rozwoju sięga...pozostania w ekstraklasie, teraz, za rok, za dziesięć lat. A jak by jeszcze było mało, to celem jest osiągnąć to najmniejszym możliwym kosztem.
JEsteśmy chyba jedynym krajem w Europie gdzie występ w pucharach jest traktowany jako kara, a juz kminka o przegrywaniu by samemu się z tego dylematu wyeliminować uważam za kurestwo. Kurestwo i patologia która do niczego dobrego nas nie doprowadzi, dlatego mam nadzieję że pokażecie jak i gdzie się zarabia prawdziwe pieniądze .

Widzę potrzebę jakiegoś wstrząsu, jakiegoś bodzca...być moze zazdrość lub chęć położenia łapy na kase z centrali spowoduje, że zaczniemy się wszyscy rozwijać. Bo jest żle, może być gorzej a że lepiej nie było, to wmawiają że widoczna jest poprawa.

Jeśli sukcesem jest uzyskanie licencji to ....a dno. Tutaj nie ma czego gratulować tylko bić basebolem po pustym łbie, mądrzejszy nie będzie.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 20.05.2014 o godz. 01:01.
Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Stary 20.05.2014, 02:08
A ja najbardziej nie lubię Legii. Za Obleśnego, za to że wmawiają każdemu kto ma jakieś pretensje do nich że ma kompleksy, za sędziów. Może rzeczywiście są w tej chwili najlepsi w Polsce (ale nie na pewno, coś mi z tymi sędziami śmierdzi). Ich jedynym dokonaniem jest to że są z Warszawy co umożliwia im osiąganie największych przychodów, reszta to efekt tego faktu i układów, a nie jakiś super zarząd i prezes z najbardziej owłosiona klatą w Polsce. I ta ich akademia też jest przereklamowana, większość "wychowanków" jest kupowana z innych klubów.
Oni naprawdę wierzą jacy to super nie są, jakiego genialnego prezia mają, super akademie, a wystarczy wpuścić ich do europy, gdzie nikt im nie daje forów a sędziowie nie wiedzą jacy oni są zajefajni i wychodzi cała prawda o ich potędze.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów