|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie przejdziemy do III rundy eliminacyjnej? Przez przesady. Na takich pastuchów to skład jest już teraz. Dopiero schodki zaczną się w III rundzie el. LM, bo nie będziemy w tym roku rozstawieni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak bedzie szansa to krety beda placic przeciw parchom. Co jak co ale $ sie u nich znajdzie
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
parchy i Zagłębie? Dwie drużyny które już raz sobie sprzedawały mecze - wynik mnie nie dziwi.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Musieli oddać ze europejskie puchary
|
|
|
|
Guest
|
|
|
No to na górze i na dole wszystko jasne.
Ostatnie pytanie - kto wejdzie do pucharów - Lechia czy Pogoń. Dla mnie na 95% Lechia. Spadek kretów jest niewiarygodną sprawą. Jedna z może 5 ekip ustawionych ekonomicznie i to znacznie powyżej średniej wylatuje z ligi w której połowa to golasy z długami niespłaconymi od np. 10 lat (Ruch). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Gdybysmy nie mieszkali w Polsce to bym byl pewien ze jestesmy w LE.. niestety tutaj decyzje gowno znacza i jesli Ruch bedzie 3 to nie wierze ze sie ta decyzja utrzyma.. kiedy ostateczne decyzje w sprawie licencji na wystepy w pucharach europejskich ? Pogon z obecna gra raczej niema zadnych szans.. zwlaszcza po wczorajszej kompromitacji
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie posialiśmy
![]()
Dobrze by było, żeby się nie utrzymała i nie było żadnego zielonego stolika. Niech gra 3 w lidze, bez względu na to kim będzie. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Piast przeżył to co my czyli Bach Bach Karabach Miło zaskoczył Śląsk z Brugią ale póżniejsze łomoty z Sevilla były solidne A Legia no cóż jeśli jarało Cię emocjonowanie się całej Warszawy tym czy strzelą w grupie jakąś bramkę czy też nie to już twoje "zboczenie" nie moje ![]() W nadchodzącym sezonie żaden z klubów nie wzmocnił się na tyle aby być pewnym tego że będzie lepiej. Wprawdzie Legia zamiata ta ligę jednak Euriopa już wiele razy udowadniała że to ciut więcej. Dodatkowo jak już ktoś pisał w 3 rundzie nie będą rozstawieni i jak dostanie ich w swoje lapki taki Maccabi, Dynamo Czy Salzburg będzie w pape. Chyba że się poszczęści... Lech w każdej rundzie będzie rozstawiony ale jeśli ostatnio dostał w łeb od Litwonów to czy można być spokojnym jesli na ich drodze stanie Rosenborg czy Dynamo Moskwa... Reasumując słabość naszej ekstraklasy co rusz jest demaskowana. Potentaci na rynku krajowym z ostatniego sezonu - a także i z tego - na rynku europejskim nie znacza nic... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tego się trzeba trzymać ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
No trzeba pogratulować forumowym innowiercom
Gra może nie zachwyca ale i tak wystarcza na wciagniecie tej buraczanej ligi nosem. Jedyną poukladana na dzień dzisiejszy drużyna to i są wyniki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wkoncu maja to wymarzone 10 MP....
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
moze strzela bramka w 6-tym meczu LE , slabosc polskiej ligi polega na wygranej lidze najbiedniejszego kraju UE przez legie NIE wspolczuje ......p.s a Zaglebie
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Właśnie się dowiedziałem że "na wszelki wypadek" ostatnie 4 mecze Lecha sędziowali panowie z Warszawy.
Obleśny ma mistrza. Gratulacje dla kibiców Legii. Super sezon. Może w tym roku uda się w pucharach załatwić fajnych sędziów i zdobyć nawet ze 3 gole? Kto wie? |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak Wisły na sędziów nie stać to trzeba u buka grać.
Najlepiej w Fortunie bo na na sędziów w pucharach zbieramy ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zbierajcie, zbierajcie bo bez tego ani rusz...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście jest to nieprawda.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W Chorzowie remis walka o 3 miejsce rozgorzała na nowo. Swoja droga obydwa karne z d...
Z d... są też wyRUCHani kibice, którzy na dojscia do piłki Guerierra reagowali małpimi odgłosami...
Masz rację to nieprawda w ostatnich 4 meczach "tylko" 3 razy kuchenkom gwizdali chlopaki ze stolicy. Po latach panowania Fryzjera szanowne kolegium sedziow dla swietego spokoju odpusciloby sobie takie mianowanie sedziow... Ale moze tak musi być. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ale jak oni widzą to inaczej to niech gryzą ścianę. Smacznego! ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Właśnie zobaczyłem ligę od kuchni i mogę stwierdzić, że większego buraka i wieśniaka jak Rumak dawno u nas w lidze nie było. Tak idiotycznego zachowania mimo wszystko się po nim nie spodziewałem.
Zero szacunku dla takich cepów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"Po drugie dwa z tych trzech meczów Lech spokojnie wygrał" Nie chodzi że wygrał, chodzi o zasadę i przyzwoitość, poza tym jakieś kartki z du.y chyba dostali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A to kazdy sedzia z Warszawy musi byc z automatu za Legia?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Włochata klata się do Ciebie uśmiecha
![]() A co do rumaka to jego ego prawie jak shaggiego ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak to taka napinka, eureka mamy spisek: Lech dostał w 5 meczach 3 sedziów z Warszawy, dwa mecze wygrał, jeden zasłużenie przegrał, ale były kartki. Tak jakby w każdym polskim meczu ligowym nie było kartek z dupy Mało to u nas słoików? Mało gości, którzy kochają Widzew czy Górnika, ale zostali na stałe?
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 19.05.2014 o godz. 21:01.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wychodzi jednak na to, że tak. I Lech został tak skrzywdzony przez sędziego z Warszawy, że nie został podyktowany karny bodajźe dla Lechii. Ach te teorie spiskowe.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie kłócić się, my kupujemy sędziów bo bez tego wiadomo że dzisiaj to Wisła lub Lech miałby mistrza i niech tak zostanie
![]() Jak to mówią nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie
Ostatnio edytowane przez krwawy : 19.05.2014 o godz. 21:07.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak co roku powtarzam - lepsza Legia niż zgoda pejsów.
Grają najlepiej, maja najabrdziej ogarnięty zarząd, akademię, to mają i mistrza. Tak się robi klub, a wasze płacze o sędziów nie zdadzą się tu na nic. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A ja się wyłamę i pogratuluje warszawiakom mistrzostwa. Powiem więcej, mam nadzięję że uda wam się dostać do LM.
MAm gdziesz wasz wynik sportowy, czy to że może wyjdziecie z grupy. Argument odjazdu o lata świetlne też jakoś mnie nie boli, gdyż w sytuacji jakiej my się znajdujemy nawet naście lat nie wystarczy by dorównać waszym aspektom sportowym. MAm natomiast nadzeję,że taki awans wytrąci argument z ręki, panującej patologi wśród większości polskich klubów. GDzie wizja rozwoju sięga...pozostania w ekstraklasie, teraz, za rok, za dziesięć lat. A jak by jeszcze było mało, to celem jest osiągnąć to najmniejszym możliwym kosztem. JEsteśmy chyba jedynym krajem w Europie gdzie występ w pucharach jest traktowany jako kara, a juz kminka o przegrywaniu by samemu się z tego dylematu wyeliminować uważam za kurestwo. Kurestwo i patologia która do niczego dobrego nas nie doprowadzi, dlatego mam nadzieję że pokażecie jak i gdzie się zarabia prawdziwe pieniądze . Widzę potrzebę jakiegoś wstrząsu, jakiegoś bodzca...być moze zazdrość lub chęć położenia łapy na kase z centrali spowoduje, że zaczniemy się wszyscy rozwijać. Bo jest żle, może być gorzej a że lepiej nie było, to wmawiają że widoczna jest poprawa. Jeśli sukcesem jest uzyskanie licencji to ....a dno. Tutaj nie ma czego gratulować tylko bić basebolem po pustym łbie, mądrzejszy nie będzie.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 20.05.2014 o godz. 01:01.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A ja najbardziej nie lubię Legii. Za Obleśnego, za to że wmawiają każdemu kto ma jakieś pretensje do nich że ma kompleksy, za sędziów. Może rzeczywiście są w tej chwili najlepsi w Polsce (ale nie na pewno, coś mi z tymi sędziami śmierdzi). Ich jedynym dokonaniem jest to że są z Warszawy co umożliwia im osiąganie największych przychodów, reszta to efekt tego faktu i układów, a nie jakiś super zarząd i prezes z najbardziej owłosiona klatą w Polsce. I ta ich akademia też jest przereklamowana, większość "wychowanków" jest kupowana z innych klubów.
Oni naprawdę wierzą jacy to super nie są, jakiego genialnego prezia mają, super akademie, a wystarczy wpuścić ich do europy, gdzie nikt im nie daje forów a sędziowie nie wiedzą jacy oni są zajefajni i wychodzi cała prawda o ich potędze. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|