|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tiaaa, te 10 tyś. to jest liczba łącznie ze sprzedanymi karnetami. Sam klub podaje, że przy frekwencji podaje ile zostało sprzedanych biletów na dany mecz i karnetów. Przecież gołym okiem było widać, że nie ma więcej niż 5 tyś. Dzisiaj będzie tyle samo ale jeszcze mniej.
Spodziewam się, że z każdym meczem podczas trwania bojkotu będzie coraz mniej ludzi. Ci, którzy teraz dostaną darmowe wejściówki (a akcja jest naprawdę masowa) pewnie przyjdzie z ciekawości, ale nie sa to kibice, którzy będą chodzić regularnie (może jakiś promil z tego) 1906% poparcia dla SKWK ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
- 2 tys karnetów na C - 500 dzieci... to było 7500 z niebojkotującymi Dziś dochodzi: Rozdane vouchery po zakładach pracy na E15 a odpadają bojkotujący z innych sektorów. Frekwencja sztucznie może być nadmuchana nawet na 12 tys. Ile z tego będzie ludzi na stadionie co kupiło bilet lub mają karnet? Pewnie tyle co z Ruchem po mobilizacji tych co kochają Wisłę inaczej(znaczy się co im się miłość przypomniała do Wisły, bo jesiennej letargu )![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Brawo sektor D za dzisiejszy wieczór , mimo braku zorganizowanego dopingu było jeszcze lepiej z dopingiem niż na Ruchu . Nie ma ludzi nie zastąpionych , chociaż każdy by wolał żeby Wiślacka brać trzymała się razem , no ale kibicowanie to nie przymus . Do - OpEnTaNy - wychowałem się jak każdy małolat na młynie czyli sektorze X na starym stadionie w 2 lidze ( mój rocznik w nicku ) .Już jestem za stary żeby siedzieć na C z małolatami teraz oni nazywają mnie piknikiem . Do zobaczenia na Podbeskidziu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Lenny_77, ja jestem rocznik '78 i też byłem w drugiej lidze. teraz często chodzę na C (chodziłem), bo nie mogę spokojnie usiedzieć na krzesełku
U mnie w domu, zostałem tak wychowany, że czasem trzeba poświecić się aby osiągnąć cel, dla jakiegoś większego dobra. Może nie do końca wiesz o co chodzi w konflikcie z Bendarzem? Nie jest to sprawa tylko SKWK. Jak chodziłeś w latach 90 na mecze to wiesz jak to wtedy wyglądało: na koronie stadionu umundurowane oddziały, gaz łzawiący itp. Sam wiesz jak było. A teraz bednarz zaprasza ich na sektor w dodatku po cywilnemu, to przypomina chowanie się straży miejskiej w krzakach, żeby dorwać kierowce. Ja nie mam szacunku dla tego gościa i chce, żeby się wyniósł z klubu - pamiętasz jak był "lubiany" jak przyjeżdżał z legią, jego chamskie zachowania? Tacy ludzie się nie zmieniają. Do zobaczenia na stadionie, ale wtedy kiedy już nie będzie na nim Bednarza. Z Wiślackim podrwieniem dla braci po szalu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.03.2014 o godz. 22:32.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
I mamy milicyjny stadion...brawo Jacek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Może ktoś podać w jakich firmach rozdawano te bezpłatne bilety? Chodzi mi o informacje z pierwszej reki, a nie plotki przeczytane na forum. I czy potrzebne były karty kibica?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.03.2014 o godz. 15:21.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To teraz dopiero poajwili się prawdziwi kibice...
Jakze się ciesze ze ze stadionu zostało wyrzuconych tylu złych kibicow a na tym stadionie wkoncu pojawili się Ci prawdziwi... Nareszczie....Jacku 1906% poparcia... .....łysy chuju... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
no poszło bo przed derbami nie była fajna atmosfera
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Bardziej dziwi mnie fakt, że na oficjalnej żadnego komunikatu nie było z tego co pamiętam, a przecież prawie się do rekordu zbliżyliśmy (wiosna 2012 - 10 722 karnety).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Liczę, że osoby, które wyzywają fanatyków od osób, które niszczą klub udadzą się na dwa najbliższe wyjazdy (w tym derby). Tym razem Jackowi nie uda się chyba zbłaźnić jak w przypadku wyjazdu na Zagłębie czy Legie. Mam cichą nadzieję, że chociaż jeden z paru wiernych typu Viper, bonawentura,mazo,raindog, jerry.lii.lewis, GrzegorzTS czy FraMat podzieli się relacją z wyjazdu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Z tego co wiem to derbów już w tym sezonie nie ma, chyba że są to mnie możesz uświadomić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Uświadomię Cię z miłą chęcią, bo tylko pokazałeś, obraz "konsumentów" i ich/wasz stosunek do klubu. Derby są i to już jutro z Hutnikiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Której sekcji?
@frg Ironiczne, oczywiście ironiczne. Tak z nudów. ![]() Sezon ogórkowy trwa - jest to trochę męczące. Nawet nie ma o czym poczytać, czy napisać. Wybacz.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.05.2014 o godz. 09:41.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mam nadzieje, że to było ironiczne pytanie....
jeżeli jednak nie to podpowiem: piłka nożna. ehhhh ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Pytanie do kibiców LECHII GDAŃSK!!!
Czy jak będę na PGE Arenie 3h przed meczem to zdążę załatwić wszystkie formalności, żeby wejść spotkanie z Wisłą? Pracuję obecnie na Kaszubach dlatego jadę na mecz indywidualnie. ps. dodatkowe pytanie: jak wygląda sytuacja kibicowska w Bytowie? pozdr ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
bez problemu zalatwisz i wejdziesz, mysle, ze nawet spokojnie 1,5h przed meczem .
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale ten nasz system biletowy jest zjebany.
Wybrałem bilety, dałem wstecz w czasie płatności żeby wybrać inny sektor, a tamto nie zostało anulowane. Jest cały czas oczekuje na płatność, a ja nie mam innego linka. Nie mam jak wrócić do płatności. Niby jest jakiś koszyk ale odsyła na ekran początkowy. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1. Bojkot
2. Czeka się w takich sytuacjach ok 5h i się odblokuje miejsce i opcja zapłaty 3. I tak już nie kupisz internetowo bo już mniej niż doba do spotkania ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, widzę właśnie, że 5 godz. trzeba czekać. Komedia. Chyba muszę zbojkotować.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
hehehehehehe ..... a kolejki takie same jak przed bojkotem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Sorry Panowie,ale wypadłem ostatnio z obiegu. Dlaczego nie mogę kupić biletów przez neta na jutro?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Klub zmienia system sprzedaży, bo inaczej mógłby nie uciągnąć takiego ogromu kibiców...
|
|
|