The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2014, 11:15
Nie rozumiem dlaczego was tak cieszy spodziewana (i przeze mnie takze) niska frekwencja i beznadziejny doping.

Podobno nieistotne jest udawadnienie czegolowiek komus, kogo sie nie szanuje, a nawet nim pogardza. A to, co robi grupa KMWTW wlasnie tak wyglada. Po za tym (wiem ze odbiegam od tematu) zanim sie czlowiek za cos wezmie powienien sprawdzic czy cel w ogole jest mozliwy.
DysoN
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 21.03.2014, 11:22
Lenny_77 napisał(a):Wyświetl post
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata
hahaha prosze Cie przeczytaj co napisales i sie zastanow jeszcze raz hahahaha...
po 1 polska to nie anglia i daleko na do takich pieniedzy po 2 co maja wspolnego z tym kibice jesli uwazasz ze to wina kibicow ze poziom ekstraklapy jest taki no to nie mam pytan po 3 my nie damy zrobic z siebie za przeproszeniem cip to ze wychowales sie na nowym stadionie i za bardzo Ci europa zapachnialo to wasz problem otrzasnij sie. sory za skladnie pisane w amoku poziom niektorych osob mnie oslabia najchetniej poprosze o bana
Ostatnio edytowane przez OpEnTaNy : 21.03.2014 o godz. 11:25.
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 21.03.2014, 12:32
Tiaaa, te 10 tyś. to jest liczba łącznie ze sprzedanymi karnetami. Sam klub podaje, że przy frekwencji podaje ile zostało sprzedanych biletów na dany mecz i karnetów. Przecież gołym okiem było widać, że nie ma więcej niż 5 tyś. Dzisiaj będzie tyle samo ale jeszcze mniej.

Spodziewam się, że z każdym meczem podczas trwania bojkotu będzie coraz mniej ludzi. Ci, którzy teraz dostaną darmowe wejściówki (a akcja jest naprawdę masowa) pewnie przyjdzie z ciekawości, ale nie sa to kibice, którzy będą chodzić regularnie (może jakiś promil z tego)

1906% poparcia dla SKWK
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 21.03.2014, 12:56
Lenny_77 napisał(a):Wyświetl post
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata
Buehehe
- 2 tys karnetów na C - 500 dzieci... to było 7500 z niebojkotującymi
Dziś dochodzi: Rozdane vouchery po zakładach pracy na E15
a odpadają bojkotujący z innych sektorów.
Frekwencja sztucznie może być nadmuchana nawet na 12 tys. Ile z tego będzie ludzi na stadionie co kupiło bilet lub mają karnet? Pewnie tyle co z Ruchem po mobilizacji tych co kochają Wisłę inaczej(znaczy się co im się miłość przypomniała do Wisły, bo jesiennej letargu )
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Lenny_77
Junior Member

Od: 11.2003

Stary 22.03.2014, 00:15
Brawo sektor D za dzisiejszy wieczór , mimo braku zorganizowanego dopingu było jeszcze lepiej z dopingiem niż na Ruchu . Nie ma ludzi nie zastąpionych , chociaż każdy by wolał żeby Wiślacka brać trzymała się razem , no ale kibicowanie to nie przymus . Do - OpEnTaNy - wychowałem się jak każdy małolat na młynie czyli sektorze X na starym stadionie w 2 lidze ( mój rocznik w nicku ) .Już jestem za stary żeby siedzieć na C z małolatami teraz oni nazywają mnie piknikiem . Do zobaczenia na Podbeskidziu
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2014, 08:00
Lenny_77, ja jestem rocznik '78 i też byłem w drugiej lidze. teraz często chodzę na C (chodziłem), bo nie mogę spokojnie usiedzieć na krzesełku
U mnie w domu, zostałem tak wychowany, że czasem trzeba poświecić się aby osiągnąć cel, dla jakiegoś większego dobra. Może nie do końca wiesz o co chodzi w konflikcie z Bendarzem? Nie jest to sprawa tylko SKWK. Jak chodziłeś w latach 90 na mecze to wiesz jak to wtedy wyglądało: na koronie stadionu umundurowane oddziały, gaz łzawiący itp. Sam wiesz jak było. A teraz bednarz zaprasza ich na sektor w dodatku po cywilnemu, to przypomina chowanie się straży miejskiej w krzakach, żeby dorwać kierowce.
Ja nie mam szacunku dla tego gościa i chce, żeby się wyniósł z klubu - pamiętasz jak był "lubiany" jak przyjeżdżał z legią, jego chamskie zachowania? Tacy ludzie się nie zmieniają.
Do zobaczenia na stadionie, ale wtedy kiedy już nie będzie na nim Bednarza.
Z Wiślackim podrwieniem dla braci po szalu.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 22.03.2014, 11:36
Cytat:
Pytacie o milicję na trybunach? Oczywiście, że byli obecni.
Na zdjęciu górne części sektora C. (byli porozstawiani)
Nie było ich zbyt wielu bo sektor C był w 99% pusty. Spokojnie, Kojak to cwany lis. Przygrywać w chuja może z kolegą z Gazety Wyborczej. Do tego kilkunastu pajaców po cywilnemu w barwach Wisły dla niepoznaki.

Walka trwa! Na Podbeskidziu pusty stadion, no chyba, że ktoś z Was chce przybić piątkę lub zrobić sobie pamiątkowe zdjęcie z osobnikami powyżej.

https://pl-pl.facebook.com/WislaHonor

Cytat:
Z szybkich obliczeń wczoraj na sektorze C było ok 30. milicjantów w pełnym rynsztunku + kaski leżące na ziemi. Co przy garstce osób na sektorze jest liczbą przytłaczającą.
Czerwona strzałka wskazuje tajniaków (dwóch z nich miało barwy Wisły), romansowali z czarnymi gadami przed meczem.
Pełna liczba tajniaków jest zdecydowanie wyższa lecz nie wszystkich udało się rozkminić. Było sporo kurew na innych sektorach, których obecność nawet u dziadków mocno irytowała.
https://www.facebook.com/WislaHonor
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.03.2014 o godz. 22:32.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.03.2014, 12:01
I mamy milicyjny stadion...brawo Jacek...
Odpowiedz cytując
Bogdan81
Senior Member

Od: 08.2011

Stary 22.03.2014, 14:47
Może ktoś podać w jakich firmach rozdawano te bezpłatne bilety? Chodzi mi o informacje z pierwszej reki, a nie plotki przeczytane na forum. I czy potrzebne były karty kibica?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 22.03.2014, 15:00
Bogdan81 napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś podać w jakich firmach rozdawano te bezpłatne bilety? Chodzi mi o informacje z pierwszej reki, a nie plotki przeczytane na forum. I czy potrzebne były karty kibica?
Rozdawano vouchery które w kasie można było wymienić na bilet. Co do kart kibica to kto nie miał musiał sobie wyrobić na miejscu, ale bilet miał za darmo. Z firm to na pewno Tele-Fonika a z uczelni to koledzy z AGH i Politechniki Krakowskiej dostali.

Cytat:
"Podsumowując Bednarz rozdał łącznie 3,5 tys. darmowych biletów i voucherów. Sklepy od Tyskiego dostały po 80 wejściówek (normalnie jest to liczba 20)".
https://www.facebook.com/WislaHonor
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.03.2014 o godz. 15:21.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 22.03.2014, 15:06
To teraz dopiero poajwili się prawdziwi kibice...
Jakze się ciesze ze ze stadionu zostało wyrzuconych tylu złych kibicow a na tym stadionie wkoncu pojawili się Ci prawdziwi...

Nareszczie....Jacku 1906% poparcia...

.....łysy chuju...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.04.2014, 16:54
Cytat:
Wisła miała do niedawna zagwarantowane pokaźne wpływy z dnia meczowego. Na rundę wiosenną "Biała Gwiazda" sprzedała ponad 10 tysięcy karnetów. .
Z GK... aż tyle poszło?
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 29.04.2014, 17:13
no poszło bo przed derbami nie była fajna atmosfera
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.04.2014, 21:56
Bardziej dziwi mnie fakt, że na oficjalnej żadnego komunikatu nie było z tego co pamiętam, a przecież prawie się do rekordu zbliżyliśmy (wiosna 2012 - 10 722 karnety).
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2014, 18:54
Liczę, że osoby, które wyzywają fanatyków od osób, które niszczą klub udadzą się na dwa najbliższe wyjazdy (w tym derby). Tym razem Jackowi nie uda się chyba zbłaźnić jak w przypadku wyjazdu na Zagłębie czy Legie. Mam cichą nadzieję, że chociaż jeden z paru wiernych typu Viper, bonawentura,mazo,raindog, jerry.lii.lewis, GrzegorzTS czy FraMat podzieli się relacją z wyjazdu.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 13.05.2014, 20:46
Z tego co wiem to derbów już w tym sezonie nie ma, chyba że są to mnie możesz uświadomić
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2014, 21:27
Uświadomię Cię z miłą chęcią, bo tylko pokazałeś, obraz "konsumentów" i ich/wasz stosunek do klubu. Derby są i to już jutro z Hutnikiem...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.05.2014, 08:52
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Derby są i to już jutro z Hutnikiem...
Której sekcji?

@frg
Ironiczne, oczywiście ironiczne. Tak z nudów.
Sezon ogórkowy trwa - jest to trochę męczące. Nawet nie ma o czym poczytać, czy napisać. Wybacz.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.05.2014 o godz. 09:41.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
frg
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2014, 08:57
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Której sekcji?
mam nadzieje, że to było ironiczne pytanie....
jeżeli jednak nie to podpowiem: piłka nożna. ehhhh
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.05.2014, 12:24
Pytanie do kibiców LECHII GDAŃSK!!!

Czy jak będę na PGE Arenie 3h przed meczem to zdążę załatwić wszystkie formalności, żeby wejść spotkanie z Wisłą?

Pracuję obecnie na Kaszubach dlatego jadę na mecz indywidualnie.

ps. dodatkowe pytanie: jak wygląda sytuacja kibicowska w Bytowie?

pozdr
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.05.2014, 12:32
bez problemu zalatwisz i wejdziesz, mysle, ze nawet spokojnie 1,5h przed meczem .
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.05.2014, 19:24
Ale ten nasz system biletowy jest zjebany.
Wybrałem bilety, dałem wstecz w czasie płatności żeby wybrać inny sektor, a tamto nie zostało anulowane.
Jest cały czas oczekuje na płatność, a ja nie mam innego linka. Nie mam jak wrócić do płatności.
Niby jest jakiś koszyk ale odsyła na ekran początkowy.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.05.2014, 19:38
1. Bojkot
2. Czeka się w takich sytuacjach ok 5h i się odblokuje miejsce i opcja zapłaty
3. I tak już nie kupisz internetowo bo już mniej niż doba do spotkania
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 23.05.2014, 19:47
Tak, widzę właśnie, że 5 godz. trzeba czekać. Komedia. Chyba muszę zbojkotować.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 23.05.2014, 20:58
Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 24.05.2014, 08:08
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie mam czasu tym bardziej ,że idę sam - chciałem iść prosto na mecz, a tak nie wiem jakie teraz są kolejki
i ile czasu trzeba być wcześniej. Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.
Kolejki były kiedyś...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 24.05.2014, 17:42
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
i ile czasu trzeba być wcześniej.
Podejrzewam, że takie same jak zawsze bo pewnie mniej okienek jest czynnych.
hehehehehe... dobrze daje
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 24.05.2014, 20:28
hehehehehehe ..... a kolejki takie same jak przed bojkotem
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.07.2014, 17:08
Sorry Panowie,ale wypadłem ostatnio z obiegu. Dlaczego nie mogę kupić biletów przez neta na jutro?
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 27.07.2014, 17:16
Klub zmienia system sprzedaży, bo inaczej mógłby nie uciągnąć takiego ogromu kibiców...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów