The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2014, 11:16
to tak jak z udowadnianiem, że się nie jest wielbłądem. Nie jestem objęty zakazem, ale myślę, że osoby których potraktowano w ten sposób mają swój honor i na pewno nie pójdą się "odwoływać" do bednarza jacka...
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.03.2014, 11:56
kupujesz karnet zgadzasz się na regulami. Owszem owszem szkoda tylko, że regulamin ten zawiera treści które są niezgodne z prawem wg mnie.
Odpowiedz cytując
dodo
Member

Od: 11.2002

Stary 20.03.2014, 12:06
Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć . Oprawy ? Dorzucę się z miłą chęcia ale na pewno nie na "AJ" . Doping ? Uwielbiam bo to jest solą meczu ale nie w kólko że" Legia to stara" , "J...ć Żydów " itp. Race ? Ten protest wychodzi mi już bokiem . Rozumiem że bez rac mecz nie jest już meczem . Tak na marginesie po co robić akcję że piro jest bezpieczne a później rzucać na murawę ? Na koniec , nie życzę sobie zebym moim klubem rządzili kibice .
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.03.2014, 13:37
dodo napisał(a):Wyświetl post
Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć . Oprawy ? Dorzucę się z miłą chęcia ale na pewno nie na "AJ" . Doping ? Uwielbiam bo to jest solą meczu ale nie w kólko że" Legia to stara" , "J...ć Żydów " itp. Race ? Ten protest wychodzi mi już bokiem . Rozumiem że bez rac mecz nie jest już meczem . Tak na marginesie po co robić akcję że piro jest bezpieczne a później rzucać na murawę ? Na koniec , nie życzę sobie zebym moim klubem rządzili kibice .
Cytat dnia!
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.03.2014, 13:48
Boguś nie pie.rdol. Sprzedaj Maybacha,daj na pomnik.

GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
wislak2119
Member

Od: 05.2009

Stary 20.03.2014, 15:38
alterego napisał(a):Wyświetl post
kupujesz karnet zgadzasz się na regulami. Owszem owszem szkoda tylko, że regulamin ten zawiera treści które są niezgodne z prawem wg mnie.
Nie zawiera treści niezgodnych z prawem.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.03.2014, 15:40
Panie Bogusławie, proszę powiedzieć, kiedy wraca Pan do Polski i porozmawia z łysym wężem. To co ostatnio wyprawia woła o pomstę do nieba.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 20.03.2014, 18:37
Bednarz rozdaje darmowe bilety na mecz z Zawiszą żeby była jak największa frekwencja ...

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-za-darmo.html

Brakuje żeby na rynku rozdawali przechodniom ...
Jednym słowem ŻENADA ...

Dużo darmowych voucherów poszło też do firm które są sponsorami Wisły także chyba będzie rekord pod względem rozdanych bezpłatnych biletów

Ostatnio edytowane przez heoij : 20.03.2014 o godz. 18:53.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.03.2014, 18:45
Pejsy sie smialy ze rozdajemy bilety i cos w tym jednak bylo ku uciesze ich propagandy Bednarz coraz glebiej wchodzi w bagno ;]
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.03.2014, 18:46
Gość się zbłaźnił takim zachowaniem, ciekawe co wymyśli na Podbeskidzie.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.03.2014, 18:47
koniak napisał(a):Wyświetl post
Gość się zbłaźnił takim zachowaniem, ciekawe co wymyśli na Podbeskidzie.
Że Idzie idzie Podbeskidzie i rozda bilety w Bielsku Białej.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
dwakroki
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 20.03.2014, 18:50
Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć .
I ja dam kolejne 100zł na taką fundację.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 20.03.2014, 18:53
dwakroki napisał(a):Wyświetl post
I ja dam kolejne 100zł na taką fundację.
Też daję 100 zł, plus drugie na taczki i darmowy masaż bednarza. Tak mi dopomóż Bóg. Czekam na konkrety.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Stary 20.03.2014, 20:40
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Bednarz rozdaje darmowe bilety na mecz z Zawiszą żeby była jak największa frekwencja ...

http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie...-za-darmo.html

Brakuje żeby na rynku rozdawali przechodniom ...
Jednym słowem ŻENADA ...

Dużo darmowych voucherów poszło też do firm które są sponsorami Wisły także chyba będzie rekord pod względem rozdanych bezpłatnych biletów

Jak znam prawdomównosć SKWK to może być kolejny babol. No ale nie jestem Bednarzem i apriori nie nazwę SKWK kłamcami....
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.03.2014, 20:48
Jaki babol ? Kolega z Tele-Foniki sam dostał kilka voucherów, ale i tak nie pójdzie bo jest BOJKOT !
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.03.2014 o godz. 20:50.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.03.2014, 20:49
Cytat:
Wychodzi na to że najbardziej winny Bednarz . Mam kilkudziesięcioletni staż na Wiśle . W życiu nie wymagałem żeby "klub coś mi dawał" . Odnowa pomnika Reymana ? Chętnie się dorzucę i nie 1,00 ale 100,00 zł . Proszę założyć fundację , przyjmowac wpłaty a na koniec roku się rozliczyć
Właśnie tu jest meritum sprawy. My (bo ja również) tylko wymagamy a nic nie dajemy od siebie. Jak uważasz, że masz lepsze pomysły od SKWK na postawienie pomnika Reymanowi czy stworzenie muzeum to albo:
a) zapisz się do SKWK i zmieniaj ich myślenie i działania od środka
b) sam załóż fundację a nie wymagasz od kogoś

Łatwo sobie siedzieć na dupie i wymagać. Nam się nie chce to dajmy działać ludziom, którzy mają do tego zapał i może czasami lepiej pochopnie nie oceniać bo się wszystkiego nie wie i "żyje" się tym co się gdzies usłyszy, wyczyta, dowie z trzeciego źródła.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
robert777
Senior Member

Od: 11.2013

Stary 20.03.2014, 20:57
Przepraszam, czemu przed meczem z Zawiszą grupa tzw "Matematyków" się nie ujawnia? Nie liczy, nie kalkuluje, nie spekuluje. Gdzie jesteście?
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 20.03.2014, 21:05
robert777 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, czemu przed meczem z Zawiszą grupa tzw "Matematyków" się nie ujawnia? Nie liczy, nie kalkuluje, nie spekuluje. Gdzie jesteście?
Liczba darmowych wejściówek jest owianą tajemnicą , do tego nie wiadomo ile osób tym voucherem podetrze sobie dupę a ile przyjdzie na stadion. Na chłodno, jak to kvrwa jest ,że ludzie ,którzy chodzą od lat na Wisłę płacą za bilety a byle łajza może sobie przyjść za free bo łysy mu da bilecik ? bednarz milicyjny cwel !
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.03.2014, 21:07
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Liczba darmowych wejściówek jest owianą tajemnicą , do tego nie wiadomo ile osób tym voucherem podetrze sobie dupę a ile przyjdzie na stadion. Na chłodno, jak to kvrwa jest ,że ludzie ,którzy chodzą od lat na Wisłę płacą za bilety a byle łajza może sobie przyjść za free bo łysy mu da bilecik ? bednarz milicyjny cwel !
Oj tam, przecież jako karnetowicze jesteśmy doceniani program lojalnościowy działa bardzo dobrze, całe 5 czy tam 10 złotych zniżki, w ogóle same rabaty do sklepu klubowego, nie mówiąc już o jakiś dodatkowych korzyściach...

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 20.03.2014, 21:12
robert777 napisał(a):Wyświetl post

Tylko 2 tysiące sprzedanych biletów albo rozdanych voucherów ... Jak kto woli
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.03.2014 o godz. 21:19.
Odpowiedz cytując
hide
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 20.03.2014, 21:58
a na Interii tytuł " Wbrew bojkotowi garną się do kas, by pomóc klubowi"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 20.03.2014, 22:20
Lysa Menda - a dla niektorych Wislacki Mesjasz - rozda olbrzymia ilosc darmowych wejsciowek- rozda je gdzie tylko bedzie mogl - w tv to jakos bedzie wygldalao - tak to bedzie ze 2 -3 mecze - w oficjalnych wiadomosciach bedzie podana ilosc wszystkich karneciarzy oczywiscuie- bez wzgledu czy weszli na mecz czy nie - gorzej z atmosfera i dopingiem - moze pogada z fachowcami z nc+ - moze zrobia jakis podklad Remix - bedzie medialna szopka
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 20.03.2014 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
Lenny_77
Junior Member

Od: 11.2003

Stary 21.03.2014, 00:59
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.03.2014, 07:05
Był już taki co obiecywał nam drugą Irlandię,teraz czas na kolejnego złotoustego warszawiaka. Ten obiecuje drugą anglię
Odpowiedz cytując
Darek olsztyn
Junior Member

Od: 01.2013

Stary 21.03.2014, 07:18
Szkoda piłkarzy, jedyna pokrzywdzona strona będzie klub WISŁA KRAKÓW .
Mały apel do Bednarza i SKWK pomyśleć trochę kto na tym traci .
Co do rozdawanych biletów, może dojdzie kilku nowych kibiców kazda promocja klubu jest dobra .
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 21.03.2014, 08:32
Lenny_77 napisał(a):Wyświetl post
Na Ruchu mimo zamkniętej trybuny C było ponad 10 tys , więc teraz na pewno będzie więcej sprzedanych biletów , część osób z C przeniesie się na D , nie będzie tych 400 sylwestrowych pirotechników od rac bo mają bana i pewnie drugie 400 którzy się z nimi solidaryzują w myśl zasady - " Na przekór Mamie odmrożę sobie uszy". Co do rozdawania biletów -marketingowo pomysł super ,dla mnie może przyjść nawet pies z kulawą nogą jeśli kupi bilet , szalik , kiełbaskę - tak piłka to biznes . W Anglii nie tacy kozacy byli 20 lat temu na trybunach teraz siedzą grzecznie na krzesełkach popijając herbatkę i zajadając się fish and chips. Z przeciętnej ligi angielskiej 15-20 lat temu teraz są najbogatszą ligą świata
To jedz kur... do Anglii...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 09:20
Lenny_77 napisał(a):Wyświetl post
Junior memberze. Na Ruchu nie było jeszcze bojkotu, więc np. byłem razem z kolegami, ale teraz się juz nie wybieramy, więc nie uwzgledniaj nas i podobnie myślących w swoich obliczeniach.

Cytat:
Bo bycie kibicem Wisły kosztuje, dlatego Bednarz przyjał zasadę: jesteś kibicem Wisły to płać i nie dyskutuj, a jak jesteś przypadkowym gamoniem to wchodź za darmo. Bednarz wymienia publikę na stadionie wg. tego wzoru.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 21.03.2014, 09:36
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...za,nId,1360731

Jak ten artykuł jest prawdziwy, to obrońcy Bednarza nabili wiecej spamu w necie niż kupili biletów na mecz
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.03.2014, 09:59
Chyba prawdziwy bo w GK te same dane są, tylko nie piszą, ze sprzedaż 2 tys. biletów to sukces jak na interii , wg. której to dowód, ze ludzie się ....garną na stadion .
Mam nadzieję, ze duża grupa karnetowców (5,5 tys.) zostanie w domu i będzie piękny widok, pustawego stadionu.
Zreszta już mają tą świadomosć:
Tekst z GK:

Cytat:
Na pewno frekwencja będzie dziś niższa niż zwykle. Wisła przed sezonem sprzedała co prawda 5,5 tysiąca karnetów, ale pewne jest, że część kibiców, którzy kupili abonamenty, na mecz nie przyjdzie.
co w konsekwencji oznacza:

Cytat:
W Wiśle są przygotowani na spadek frekwencji, a prezes Jacek Bednarz mówi na ten temat: - Nie mamy odwrotu! My ten kryzys przeżyjemy. Może to oznaczać, że gdzieś na innych polach trzeba będzie zacisnąć pasa.
Przygotuj sie Bednarz do mocnego zaciskania pasa Nie wiem jak ty chcesz przeżyć kibiców Wisły ?
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Stary 21.03.2014, 10:23
Ja bym mu zadał pytanie: na jakim polu Wisła nie zaciska jeszcze pasa ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów