|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Stokowiec teraz do Zaglebia przychodzi.. może być efekt nowej miotły.. raczej coś zaczną punktować.. Widzew natomiast ma tragiczna sytuacje w dalszym ciągu.. wątpię ze utrzymają to tempo które sobie narzucili od meczu z Wisłą.. fajnie że Piast dziś wygrał.. mam sentyment do tego zespołu
![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam jestem ciekawy czy stawowy dogra sezon do końca.. z filipiakiem nigdy nic nie wiadomo.. Fornalik chyba jakąś swoją godność ma i nie będzie robił za marionetkę profesorka który przez telefon wyda mu komendy kto ma grać ;-)
stawowy: "nie podam się do dymisji bo nie jestem tchórzem ale zarząd ma pełne prawo do podjęcia decyzji o zwolnieniu mnie" - niema to jak zębami trzymać się stołka.. ![]() No ale czas skończyć dyskusję o brzydalach i przejść do ważniejszej kwestii czyli walki o 3 miejsce które daje ligę Europy.. Lechia gładko poradziła sobie z Pogonią.. w końcu Sadajev odpalił.. nic nie odbierając Wiśle myślę że walka o tą lokatę rozstrzygnie się między Lechią a Ruchem.. ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zajebista ta reforma. Żydki prawie załapały się do górnej połówki, a teraz będą walczyć do końca o spadek. Równie ciekawie w górnej połówce - wszystkie drużyny mogą jeszcze spokojnie powalczyć o puchary. Że to średnio sprawiedliwe, że dorobek z większości sezonu jest w pewnym momencie w połowie unieważniony? I co z tego? Zasady są takie same dla wszystkich, każdy wiedział, że trzeba się przygotować najbardziej na końcówkę sezonu. Kto tego nie zrozumiał, teraz płacze.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Guest
|
|
Jeśli chcecie się pobawić z Kazachami itp. i stać Was na to to zapewne je zajmiecie. Fornalik ma być marionetką Filipiaka od nowego sezonu - umowa jest podpisana.
Ostatnio edytowane przez arti : 11.05.2014 o godz. 05:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dziś nadeszła dla nas smutna wiadomość... Wojciech Stawowy oficjalnie zwolniony u sąsiadek :( Szkoda, że tak wielkiemu trenerowi nie dane było dokończyć swojego dzieła :(
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...cracovii/ehdzy ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bardzo smutna to informacja :( o utrzymanie craksy będzie walczył niejaki Hajdo :((
http://www.weszlo.com/news/19747-Fil..._uratuje_lige_ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale wiadomo - zawsze winny trener. Mam nadzieję, że zmiana trenera przyniesie efekt odwrotny do zamierzonego, ale to chyba oczywiste __________________________________________________ _______________ Zmieniając temat - "walka" o puchary to może być niezły kabaret. Nie chcemy ich my, Górnik, nie wiem jak Chorzów i Pogoń. A ktoś będzie musiał dostać wakacyjny oklep od jakiegoś azerskiego albo kazachskiego klubu. EDIT: Jaja będą jak Ruch znajdzie się w trójce, ale nie dostanie licencji na puchary, bo chyba tak kombinują. Może być strach zająć czwarte miejsce.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.05.2014 o godz. 16:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Hajdo? Trener w sam raz na 1 lub 2 ligę. Widać gdzie sięgają ambicje Cracovii.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Swoją drogą to w przeciągu sezonu jak dobrze liczę, to tylko my, Amica i Pogoń obyliśmy się jak na razie bez zmiany trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
podczas kolejnego meczu tej ladacznicy wszyscy będziemy lubinianami... ;-)
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.05.2014 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a w Lubinie w końcu Leńczyk poleciał a na jego miejsce przyszedł Stokowiec.. oby efekt nowej miotły w tym wypadku był pozytywny..
http://www.wroclaw.sport.pl/sport-wr...iec_nowym.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A miał niedawno jeszcze wąsy golić, pejs .......ony. Szkoda, myślałem że pójdzie na dno z tą tratwą. Się mu ....a tiki-taki z tel -awiwu zachciało, hehe łeb.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 13.05.2014 o godz. 17:47.
![]() Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jagiellonią. Profesor raczej nie dopuści do degradacji![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dokładnie, tu mają pewne punkciki. Jagiellonia nie bedzie umierać za Zagłębie. W dodatku wielce prawdopodobne jest to, ze zdobędą punkty u siebie z raczej pewną utrzymania kielecką wieśniarą. Szkoda, ze Podbeskidzie przegrało mecz w Kielcach, bo ćwoki mając nóż na gardle inaczej by grały w Krakowie. A tak, jest już pozamiatane.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i dzis druzyna z warszawy zdobyla Mistrzostwo Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
25 maja
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Spokojnie z tymi teoriami. Cracovia będzie pod presją, a Jaga na luzie. Przypominam, że rok temu w przedostatniej kolejce niewalcząca o nic Jaga w 90 minucie meczu spuściła do 2 ligi Belchatów.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
1. Legia, 2. Lech, 3.
Znamy już komplet uczestników wakacyjnego konkursu na najbardziej spektakularny Eurowp... w pucharach. Ciekawe kto tym razem wygra? |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeśli porażki zespołu w grupach LE jest nazywana eurow.......em, to ja sobie życzę dla naszej Wisły co sezon takich eurow.......i
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A 3 lata temu w sezonie 2010/11 też grali ze sobą w przedostatniej kolejca i Jaga jakoś słaba nie była wtedy z tego co pamiętam, ale przegrała 0:3.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zobaczymy jak w Lidze Mistrzów poradzi sobie Nowa Legia, według mnie bez 3 bardzo dobrych transferów pokroju niedawnego Ljuboji na bank nie przejdą nawet 3 rundy eliminacyjnej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|