|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
łysy z 7egii napisał(a):
łysy z 7egii napisał(a):
No to jak to jest? Jacek przestań bajdurzyć bo zaczynasz swój ogon zjadać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Te obydwie wypowiedzi Bednarza wcale nie kłóca się ze sobą.
Chyba, że rozumiesz je lepiej niż sam autor, choć ja skłaniam się słabego rozumienia wypowiedzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Cytat:
Jeszcze raz napisze, my(nie tylko C, sam tam obecnie rzadko bywam) nie pojawiamy się na Wiśle dla piłkarzy, bramek czy nazwisk. Jak wszystko wróci do normy, przełam siebie oraz poprawność i stań raz na C. Wtedy, nie krępuj się bo to nie " Mam Talent" a z resztą jesteś między swoimi... Może zrozumiesz dlaczego... i zmienisz zdanie, że wilk nie taki straszny jak go media malują. W tym dniu nie jesteś żadnym klientem, Wisła nie gra dla Ciebie. To ty jesteś i śpiewasz dla Niej... A dla Ciebie tańczy..cracovia. hej.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 02.04.2014 o godz. 12:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Złotousty Jacek zapomniał jednak o jeszcze jednym aspekcie dopingu - deprymującym przeciwnika. Choćby miał to być antydoping to wielu piłkarzy nie jest w stanie wytrzymać pewnej presji ( vide Dolha parę sezonów temu ). Chyba że Jacek ma w planach wymieniać również zawodników u przeciwnika. Wtedy zmienia to postać rzeczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Domyślam się że się domyślasz iż nie chodziło mi tylko o Bednarza. Do tanga trzeba dwojga.
![]() P.S. Urósł ten potencjał po 8 marca 2014? Czy niekoniecznie?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 02.04.2014 o godz. 13:25.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
, dla innych z Widzewem lub Jagiellonią. czasy się zmieniają i patrząc z perspektywy, to ta z Lechią i Śląskiem chyba trwa najdłużej, z krótkimi okresami przerw jak to i w małżeństwie tez bywa z cichymi dniami.Co do mojego widoku z kiełbasą. Do tej pory długiego chodzenia na Wisłę, nie jadłem nigdy na trybunach kiełbasy i nie zamierzam tego robić. Widok obżerających się kiełbasiarzy działa na mnie odpychająco. Zamiast uczestniczyć w meczu zajmują sie trafieniem nią w musztardę na tacce lub uniknięciem pochlapania przez tłuszcz kapiący im z brody. Życzę równie długiego stażu co mój w chodzeniu na Reymonta ale na razie dzięki Bednarzowi przeszedłem w stan spoczynku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najlepsze jest to, że według niektórych jedzenie kiełbaski na Reymonta to szczyt bycia piknikiem, za to na WYJEŹDZIE już można
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o nie żarcie na trybunach, w czasie meczu. Tak jak nie opychasz się kiełbachą w kościele w czasie mszy, czy na koncercie w filharmonii tak samo nie powinno się to robić w czasie meczu. Tu chodzi o pewny typ zachowania, zachowania szacunku dla miejsca i chwili. Uczestniczysz w wydarzeniu a nie obżerasz się jak wygłodniałe prosię czy chłystek popcornem w multikinie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na D nie widziałem by ktoś znosił kiełbase na trybuny. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzę na D i nie widziałem, żeby podczas meczu ktoś żarł kiełbasę na trybunie
Nawet na E jak byłem kilka razy też nie widziałem... Swoją drogą narzekania na catering, że jest jaki jest ale przecież prawdziwy kibic ma w dupie catering na stadionie bo się naje w domu ![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W wywiadzie z Bednarzem pierwsze pytanie i bardzo ciekawa informacja. 1/15 budzetu to 1 mln PLN. Czyli 15 mln budzet... czy ktos w lidze planuje miec mniejszy? To jest raptem niecale 4 mln EUR tyle co w normalnych ligach kosztuje lepszy grajek.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tutaj na forum widzę osoba, która ma tylko inne zdanie niż SKWK to odrazu jest nazywana piknikiem z kiełbasą, żałosne..........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
edit by FraMat: Na złość nie będziesz przestrzegał Regulaminu?
Ostatnio edytowane przez FraMat : 02.04.2014 o godz. 14:55.
![]()
Porter
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Widocznie rachując budżet Jacek B. doszedł do wniosku, że te 15 mln złociszów na ligę i puchary (o których mówi) wystarczy, chyba że chodzi jedynie o budżet na płace zawodników (15 mln zł to też nie jest jakieś eldorado).... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Za to rzucanie "....ami" na lewo i prawo to wyrażenie szacunku dla miejsca i chwili. Ech. Hipokryzja.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 02.04.2014 o godz. 14:50.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale nie będę odmawiał komuś prawa do pozdrawiania kibiców Śląska czy Lechii. Nie "decyzyjnych", ale kibiców. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
W Kościele, czy w filharmonii też nikt nie śpiewa "Wisełko, jazda z ku..ami". Tego zwyczaju nie chcecie przejąć? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Problem w tym, że plastusie nawet nie wiedzą, że krzycząc "Śląsk" czy "Lechia" zawdzięczają to tylko i wyłącznie tym "grupom decyzyjnym".
Tak jak krzyczenie "Jagiellonia" zawdzięczali "grupom decyzyjnym". ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tylko nie rozumiem, po co to okreslenie "plastusie"? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dyskusja o pozdrawianiu na 3 strony a fakt jest taki, że gdy nie było ludzi na C, to niedobitki które tam poszły coś tam zaczęły z pozdrowieniami a reszta to (zresztą jak zwykle) miała w dupie.
Proponowałbym jeszcze pismo o nie wywieszanie flag zgód na stadionie. Dyskusja o niczym. Dyskusja o tym żeby nie robić czegoś czego i tak nikt nie ma zamiaru robić. Kiedyś Ruch czy Widzew, później Jaga dzisiaj Śląsk a jutro może przywoływana Pogoń.. Bądźmy poważni. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
- grać mecz życia - chodzić do wojewody i POlicji, aby zamknęli nam stadion - ładować na oslep zakazy - marginalizować rolę kibiców - rzucać ....a i ubecją w TV.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 02.04.2014 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czytaliście ten wywiad z Bednarzem? Facet brnie coraz bardziej w swojej głupocie. Poczuł, że ma misję do spełnienia. Tacy szaleńcy są najbardziej niebezpieczni. Trzeba wariatowi wyrwać brzytwę zanim potnie nią Wisłę (bo juz skaleczył). Panie Bogusławie Cupiał, czas zająć się Bednarzem ! Jest taki szpital im. Babińskiego w Krakowie. Tak na miesiąc go tam wysłać na badania. Trzeba mu pomóc zanim choroba się nie powiększy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/PlanPos...257CA5002DC165
Bednarz na komisji o zmianie ustawy o BiM jako "ekspert" od 10.35 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co ty k...a jakiś anorektyk jesteś,że przeszkadza ci jak ktoś je ? Rób swoje ; rzucaj k...ami ,śpiewaj ,tańcz ,pozdrawiaj itp ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Guest
|
|
|
A Ty żryj kiełbasę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/PlanPos...257CA5002DC165
"Uważam, że powinniśmy doprowadzić do sytuacji, że klub nawet na podstawie słabej poszlaki może ograniczyć czyjeś prawa konstytucyjne" FraMat tłumacz się ![]() Ogólnie cała dyskusję można streścić - jak obejść prawo żeby wyszło na nasze. Polecam też fragment od 11:09.
Ostatnio edytowane przez SkMk : 02.04.2014 o godz. 17:53.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie gdzie i w jakim trybie łysy kończył prawo? Bo to się w głowie nie mieści jakie bzdury on wygaduje i jakich podstawowych zasad działania państwa prawnego nie rozumie.
Ta dyskusja w większości jest żenująca. O prawie wypowiadają się ludzie, którzy nie mają o nim bladego pojęcia a chcą je jedynie instrumentalnie wykorzystać. Już kiedyś mieliśmy do czynienia z falandyzacją prawa ... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|