The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2014, 19:48
Franz powinien zmienić dyscyplinę sportu na koszykówkę. Na euro 2 pkt., tutaj na wiosne 2 pkt. Kobe, Shaq, LeBron- drżyjcie.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.03.2014, 20:00
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Jakie to ma znaczenie. SYtuacje są to i wyniki przyjdą. I tak jesteśmy wyżej niż zakładano przed sezonem.
Tak, tak przyjdą , już idą 5 -tą kolejkę :lol

P.S "sytuację są" he, h, he.
Odpowiedz cytując
eloelo
Member

Od: 04.2013

Stary 31.03.2014, 20:59
Nigdy nie byłem fanem Smudy. Co jeszcze musi się stać aby właściciele klubów otworzyli oczy?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.03.2014, 22:18
Franek ma tragiczny bilans w tym roku. Gdyby tak grali w tamtej rundzie to faktycznie prognozowana walka o utrzymanie byłaby faktem.
What's new?

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.04.2014, 09:34
Smuda gwarantuje jedno,możliwość dogadania się . Nie bez przyczyny kiedy mieliśmy ambicje Franciszek ostawał kopa. Wszyscy wiedzieli, ze z nim nic nie ugramy. Teraz ambicji nie mamy to sobie treneiro trenuje...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.04.2014, 13:02
Nie jest winą Smudy że Miśkiewicz wrzuca sobie 3 razy piłkę do własnej bramki.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.04.2014, 13:23
Smuda jaki jest każdy widzi ale lepszego trenera raczej mieć nie będziemy. Przynajmniej drużyna gra jako tako w piłkę, czego nie można powiedzieć o Wiśle Kulawika i Probierza, których oglądanie groziło uszczerbkiem na zdrowiu. Niech więc sobie Franz spokojnie trenuje. Ten sezon miał być sezonem przejściowym i kiepska seria na wiosnę ani mnie ziębi ani grzeje, a już na pewno nie jest żadnym zaskoczeniem. Nasz skład jest wprawdzie przyzwoity ale nierówny i dziurawy.

To że niektórzy sobie ubzdurali europejskie puchary czy, o zgrozo, walkę o mistrzostwo to już nie wina Smudy. Tak wybrakowany zespół na dłuższą metę nie ma szans w rywalizacji z Legią i Lechem.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 01.04.2014, 13:42
Arked napisał(a):Wyświetl post

To że niektórzy sobie ubzdurali europejskie puchary czy, o zgrozo, walkę o mistrzostwo to już nie wina Smudy. Tak wybrakowany zespół na dłuższą metę nie ma szans w rywalizacji z Legią i Lechem.
Ja należe do tych niektórych ,którzy ubzdurali sobie europejskie puchary i nie wykluczam też walki o mistrzostwo.
Jak w tamtym sezonie w pucharach mogła grac taka potega jak Piast ,to może pozwolisz ,że nieśmiało pomyśle o Wiśle ?
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.04.2014, 13:51
Gdybyśmy zamiast kompromitujących 2 zdobyli w ostatnich meczach poprawne 9 punktów to do Legii mamy 5 straty przed podziałem. Kto by wtedy myślał o mistrzostwie? Wszyscy, a tego przecież nie może być.

GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Ale jest winą, że pierwszy ceny strzał pada w 70 minucie, że gra kontuzjowany zawodnik, że o upragnione trzy punkty walczymy desperacko już pięć kolejek. Rozumiem, że brakuje Boguskiego, ale nie potrafimy wymienić KONSTRUKTYWNIE trzech podań. Czyja to wina? Pogody?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.04.2014 o godz. 14:00.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Stary 01.04.2014, 13:58
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ale jest winą, że pierwszy ceny strzał pada w 70 minucie, że gra kontuzjowany zawodnik, że o upragnione trzy punkty walczymy desperacko już pięć kolejek. Rozumiem, że brakuje Boguskiego, ale nie potrafimy wymienić KONSTRUKTYWNIE trzech podań. Czyja to wina? Pogody?
nie wydaje wydaje mi sie że było aż tak żle ;
Statystyki meczu Zagłębie - Wisła 3:1 (za Canal+):
- strzały: 12 - 11
- strzały celne: 7 - 2
- strzały zablokowane: 0 - 3
- posiadanie piłki: 40% - 60%
- faule: 8 - 15
- dośrodkowania: 22 - 29
- rzuty rożne: 4 - 8
- spalone: 5 - 1
- żółte/czerwone kartki: 0/0 - 3/0
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.04.2014, 14:03
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Nie jest tez jego zasluga ze przez wczesniejszych 28 kolejek bardzo czesto ratowal mu dupe swoimi interwencjami.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.04.2014, 14:34
1906% poparcia dla Franka. Zdobycie 2 pkt. z tym składem przy takich rywalach jest nie lada osiągnięciem. Fabian walczak <3
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.04.2014, 15:17
Arked napisał(a):Wyświetl post
Smuda jaki jest każdy widzi ale lepszego trenera raczej mieć nie będziemy. Przynajmniej drużyna gra jako tako w piłkę, czego nie można powiedzieć o Wiśle Kulawika i Probierza, których oglądanie groziło uszczerbkiem na zdrowiu. Niech więc sobie Franz spokojnie trenuje. Ten sezon miał być sezonem przejściowym i kiepska seria na wiosnę ani mnie ziębi ani grzeje, a już na pewno nie jest żadnym zaskoczeniem. Nasz skład jest wprawdzie przyzwoity ale nierówny i dziurawy.

przejściowy to jest co pół roku, odkąd w klubie jest bednarz. dobrzy zawodnicy przychodzą do nas co pół roku, ale nie dochodzą. polepszenie finansów jest co pół roku, ale ciągle kasy brak. obiecywanie złotych gór odbywa się co pół roku, a gór jak nie było tak nie ma i nie zapowiada się na to, że będą
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.04.2014, 15:46
kristos napisał(a):Wyświetl post
nie wydaje wydaje mi sie że było aż tak żle ;
Widziałem mecz od 60 minuty do drugiej bramki. Wybacz ale ilość niecelnych podań na kilka metrów przy biernej postawie przeciwnika była kłująca w oczy. Przy wyniku 0:0 nie widziałem determinacji do strzelenia gola, a to co się działo po bramce dla nas to szkoda gadać. Potencjał jest ale myśli żadnej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 01.04.2014, 16:49
kristos napisał(a):
Ja należe do tych niektórych ,którzy ubzdurali sobie europejskie puchary i nie wykluczam też walki o mistrzostwo.
Jak w tamtym sezonie w pucharach mogła grac taka potega jak Piast ,to może pozwolisz ,że nieśmiało pomyśle o Wiśle ?
I myślę, że Wisła ostatecznie w tych pucharach zagra. Będzie to miła niespodzianka. Boje się tylko, że możemy zawalczyć w tych pucharach podobnie jak Piast.

19sebawro06 napisał(a):
przejściowy to jest co pół roku, odkąd w klubie jest bednarz. dobrzy zawodnicy przychodzą do nas co pół roku, ale nie dochodzą. polepszenie finansów jest co pół roku, ale ciągle kasy brak. obiecywanie złotych gór odbywa się co pół roku, a gór jak nie było tak nie ma i nie zapowiada się na to, że będą
Do tej gadki się już przyzwyczaiłem. Takie mydlenie oczu będzie trwało dopóki w klubie nie pojawią się poważne pieniądze.

Ja pisząc o okresie przejściowym miałem na myśli pierwszy sezon pracy nowego trenera w dość trudnych warunkach.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Janusz94
Member

Od: 04.2011

Stary 01.04.2014, 17:49
Mnie zastanawia jedno dlaczego Smuda nie wprowadza do drużyny Klaricia ? Chlopak został sprowadzony do klubu żeby patrzył jak grają inni ? Nie mowie o grze przez 90 minut ale powinien wchodzic na końcówki spotkań i sie ogrywać szczególnie że Brożek tak sie zaciął że coś niesamowitego. Na szczeście to nie ja wybieram skład na mecz ale przy kontuzjowanym Brożku który nie może się wyleczyć i zatracił skuteczność w meczu z Widzewem postawiłbym na Klaricia. Przecież gorzej z przodu i tak już być nie może to nic nie ryzykujemy a możemy tylko zyskać.
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 01.04.2014, 22:05
Janusz94 napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia jedno dlaczego Smuda nie wprowadza do drużyny Klaricia ? Chlopak został sprowadzony do klubu żeby patrzył jak grają inni ? Nie mowie o grze przez 90 minut ale powinien wchodzic na końcówki spotkań i sie ogrywać szczególnie że Brożek tak sie zaciął że coś niesamowitego. Na szczeście to nie ja wybieram skład na mecz ale przy kontuzjowanym Brożku który nie może się wyleczyć i zatracił skuteczność w meczu z Widzewem postawiłbym na Klaricia. Przecież gorzej z przodu i tak już być nie może to nic nie ryzykujemy a możemy tylko zyskać.
Dokładnie, a Danijel jest młody. Będzie się chciał pokazać a może cud i wypali. Lepiej dać zagrać ambitnemu(mam nadzieję) młodziakowi w drugiej połowie kiedy Brożek nie ma formy i jest kompletnie bezproduktywny z przodu.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.04.2014, 22:09
Jak pisałem w temacie meczowym, skoro Brożek i tak daje nam ZERO w tym momencie, to za niego niechby zagrał chocby Bieszczad. Na pewno nie będzie gorzej, a może zaskoczy?
Dziwię się takim decyzjom Smudy.

Chociaż, nie.
Nie dziwię się.

Smuda nigdy nie był moim faworytem i nadal nie jest, ale na razie powstrzymuję się od wypominania mu na tym forum jego niekompetencji.
Niedługo przyjdzie i tak czas, ze wszyscy dotychczasowi jego zwolennicy sami będa żądali jego głowy.

Oczywiście, nie umniejszam, że przyniósł Wiśle trochę jakości i (przede wszystkim) szczęścia. Ale to jest do czasu.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.04.2014, 22:51
A ja wiem dlaczego Klaric siedzi na ławie, ale nie będę rozsiewał teorii spiskowych .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 02.04.2014, 11:57
Pewnie kopie piłkę nie tą częścią stopy, którą powinien...
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 02.04.2014, 12:22
Albo jest tak zajebisty, że zachodzi uzasadniona obawa zdobycia korony króla strzelców. A to się rozumie, zatrudnienia go przez Chelsea lub Bayern po wypełnieniu u nas 6-miesiecznego kontraktu...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 02.04.2014, 12:28
Zwyczajnie istnieje obawa, że może coś strzelić, bo jest nowy i nie wie o co chodzi...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.04.2014, 12:38
Nie przesadzajcie, nie róbcie z niego piłkarza....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.04.2014, 13:36
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzajcie, nie róbcie z niego piłkarza....
to kim wg ciebie jest ?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 02.04.2014, 16:07
Pewnie na razie kandydatem na piłkarza, a gdy zadebiutuje i nie daj Boże strzeli bramkę, to będzie nie dość, że piłkarzem, to jeszcze naszym najlepszym napastnikiem.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.04.2014, 21:01
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
to kim wg ciebie jest ?
Biorąc pod uwagę to gdzie grał, to jest to jakiś chłopak siedzący na ławce rezerwowych.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 02.04.2014, 22:34
źle po schodach wchodzi może ?
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 03.04.2014, 23:27
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A ja wiem dlaczego Klaric siedzi na ławie, ale nie będę rozsiewał teorii spiskowych .
Wiem, ale nie powiem...
Coś mi to przypomina ale nie chcę wprowadzać polityki do tematu
c.d.n.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.04.2014, 01:08
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Smuda nigdy nie był moim faworytem i nadal nie jest, ale na razie powstrzymuję się od wypominania mu na tym forum jego niekompetencji.
Po meczu z Zagłębiem.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Mecz dwóch zer.
- Jedno zero na boisku - niepełnosprawny Brożek (tak, to nie jego wina), który nie zagrał ANI JEDNEJ DOBREJ PIŁKI. Niech odpocznie i sie wyleczy.I od początku grać dwoma skrzydłowymi, a nie Sarkim i bezproduktywnym dzis Gargułą.

- Drugie zero na ławce - bo za Brożka wystarczyło wstawić KOGOKOLWIEK dzisiaj. Nawet Bieszczada, a w końcówce dać Ostoję zamiast Fabiana.

Smuda pewnie przygotowuje drużynę na fazę grupową....
Jest tego więcej.

Taaak.
Cóż. Smuda zero, Brożek zero, Jacek - mistrz i zbawiciel, tarcza przed kibolami.

Tak ogólnie, wiara że mamy jakiegoś napastnika poza Brożkiem - urocza. Gdyby nie fakt, że literki układają się w słowa, a słowa w zdania podejrzewałbym, że niektóre posty są efektem kilkukrotnego przejechania w pijackim widzie mordą po klawiaturze. Znaczy, ja rozumiem, gdyby to był ktoś nowy, ale ludzie którzy widzieli w akcji Genkova, Sikorskiego czy (nomen omen) Szewczyka i ile te asy goli naładowały? Pozostaje pytanie - zła wola, czy głupota?
No, ale OK. Smuda jest winien tak samo, jak był winny Kulawik, Probierz czy Moskal (że Maaskanta nie pomnę). Zawsze jest też na ławce ktoś "do wprowadzania". Do niedawna był to Szewczyk.

Jak się ten koleś nazywa? Klarić? Na pewno prze-as. SharksiK ma rację - nie możemy go na razie wpuszczać, bo go Real sprzątnie. Jacek wykalkulował, że na późniejszej sprzedaży zarobimy więcej, niż na zdobytym mistrzostwie i Lidze Mistrzów. Tak wiec zluzujcie - Bednarz wie co robi, bo jest łysy i był w Legii.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.04.2014 o godz. 01:23.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.04.2014, 08:36
lazy napisał(a):Wyświetl post
Wiem, ale nie powiem...
Coś mi to przypomina ale nie chcę wprowadzać polityki do tematu
Zwyczajnie istnieje obawa, że może coś strzelić, bo jest nowy i nie wie o co chodzi...

Wiesz o co chodzi...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów