The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2014, 20:05
Teraz tylko czekać aż my przegramy w Gliwicach. Albo wygramy. Aż ciężko przewidzieć
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 16.03.2014, 22:42
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Teraz tylko czekać aż my przegramy w Gliwicach. Albo wygramy. Aż ciężko przewidzieć
Nie no większym szokiem to by było jeszcze, gdyby strzelił Wam bramkę Rabiola
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 17.03.2014, 11:04
Że też Niemcy z Chorzowa musieli się spiąć akurat u nas ... szlag by to trafił.

A Piast idę o zakład że u siebie przerżnie 4 ucho - standardowo.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.03.2014, 12:48
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No prosze czy ta liga nie jest dziwna?i
nie jest dziwna, jest słaba.

ale w tym naszym folkllorze widze same plusy, przynajmniej jest zaskakujaco.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 17.03.2014, 14:22
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Że też Niemcy z Chorzowa musieli się spiąć akurat u nas ... szlag by to trafił.
.
Wystarczy troche poglowkowac i zobaczyc ze wtedy punkty Ruchowi byly jeszcze potrzebne, od tej kolejki mogli rozdawac i pewnie jeszcze nie raz beda oddane
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 17.03.2014, 14:32
Dokładnie. Limit "szczęścia" na tą rundę już wykorzystali. Teraz pozostaje spokojne doczekania końca sezonu i "walka" o miejsca 5-8. Swoją drogą w przypadku Górnika, czy Ruchu każdy sezon kończy się tak samo. Wszak piłkarze i działacze muszą zasilić budżety na koniec sezonu
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.03.2014, 14:57
Szpen napisał(a):Wyświetl post
minus jest taki ze obstawianie tej ligi coraz bardziej przypomina gre w ciemno.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 17.03.2014, 15:21
Szpen napisał(a):Wyświetl post
nie jest dziwna, jest słaba.

Tak tak szpeniu, same plusy. Emocje ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.03.2014, 16:08
Akurat to że Ruch w końcu pęknie było bardziej niż pewne.. w końcu ile można wygrywać.

Do końca sezonu zasadniczego pozostają 4 spotkania i obstaję przy tym że Ruch przerżnie 2, a i z Koroną może stracić punkty.

Już widać, że reforma ligi wniosła dużo świeżości to naszej kopanej. Może poziom nie jest wyższy, ale przynajmniej będzie się czym emocjonować na koniec.

Legia, Wisła, Lech, Ruch - te drużyny mają praktycznie zapewniony udział w grupie mistrzowskiej.
Górnik jest (standardowo) cieniem samego siebie na wiosnę. Jak tak dalej pójdzie to nie załapią się do 8.
Pogoń według mnie będzie w niej na 90%. Zawisza również kadrowo jest mocna. Daję jej 80%
Zaś Jaga... tu może być różnie. Jeśli sąsiadka dzisiaj wygra to sytuacja stanie się arcy ciekawa. Nie odważę się typować.

W zasadzie też praktycznie pewne jest że nie zobaczymy w grupie mistrzowskiej Śląska i Zagłębia (P b-b i Widzew to wiadomo). Zadziwiające jest jak nisko Lewy spuścił Śląsk... szkoda.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.03.2014, 14:00
Ciekawa rozmowa z Karolem Angielskim - chłopakiem z Korony - i kulisach dotyczących jego nowego kontraktu. Sądzę że takie próby machlojek z młodymi piłkarzami to chleb powszedni.

Oficjalna strona Korony i inne źródła twierdzą, że to ty zdecydowałeś się na odejście z Korony i nie przyjąłeś oferty nowego kontraktu. Tak było?
Karol Angielski:
- To może po kolei. Dyrektor sportowy Andrzej Kobylański twierdzi, że przedstawił mi propozycję umowy 15 stycznia, prawda? To kłamstwo. W tamtym czasie byłem na obozie w Kleszczowie, co wszędzie jest do sprawdzenia. Mieszkałem w pokoju z Mateuszem Jańcem i on może potwierdzić, że nie przeprowadzałem wtedy żadnej rozmowy z dyrektorem. Dopiero w połowie lutego prezes Tomasz Chojnowski wezwał mojego tatę na rozmowę odnośnie kontraktu. Skończyło się tylko na słownych deklaracjach. Prezes powiedział ojcu, żeby zostawił mu numer telefonu, a on się z nim skontaktuje w ciągu trzech tygodni. Tata się zgodził i czekał, ale nikt nie dzwonił. Po rozmowie taty z prezesem poszedłem do trenera Pachety, żeby powiedział, czy chciałby mojego pozostania w klubie, skoro kończy mi się kontrakt. Pacheta odpowiedział, że tak, chce mnie dalej mieć w zespole. Tydzień później zostałem wezwany na rozmowę przez trenera, który... poinformował, że przesuwa mnie do rezerw.

Tata w ciągu trzech tygodni nie doczekał się telefonu i musiał wyjechać za granicę w sprawach służbowych. Następnie, przed meczem z Zawiszą Bydgoszcz, byłem na moment w szatni po sprzęt i spotkałem dyrektora Kobylańskiego. Pyta, kiedy podpiszę kontrakt. To ja pytam: jaki kontrakt, skoro nie dostałem żadnej propozycji? Do ojca przez cały czas nikt nie zadzwonił. Dyrektor wyraził zdziwienie i powiedział, że porozmawia z prezesem i się odezwie. We wtorek 18 marca tata, nadal przebywający za granicą, otrzymał telefon od prezesa Chojnowskiego, żeby natychmiast stawił się w klubie. On odpowiedział, że do 7 kwietnia nie ma takiej możliwości, bo pracuje w delegacji. Koło 9 rano zadzwonili więc do mnie i kazali przyjechać. Pan Kobylański powiedział, że muszę przedłużyć umowę i pokazał mi oświadczenie do podpisania, w którym zapewniam, że otrzymałem ofertę przed 15 stycznia - co jest kłamstwem i jest niezgodne z prawem. Według przepisów oficjalną propozycję powinienem otrzymać listem poleconym z potwierdzeniem odbioru najpóźniej 60 dni przed wygaśnięciem obowiązującego kontraktu, czyli w moim przypadku górna granica to 20 stycznia. Odpowiedziałem Kobylańskiemu, że niczego nie podpiszę, więc on oświadczył, że w takim razie z dniem 21 marca mam zakaz wstępu na obiekt Korony i przestaję być jej piłkarzem.

- Sport.pl twierdzi, że po przedłużeniu umowy zarabiałbyś 5 tys. zł miesięcznie.
- Nie mogę mówić o dokładnych kwotach, ale to kolejna nieprawda. Zarabiałbym mniej.

- Żeby było jasne: chciałeś zostać w Koronie?
- Oczywiście, że tak, jestem wychowankiem tego zespołu. Pod koniec stycznia do klubu przyszło pismo z Włoch z zapytaniem o testy w Serie B złożone przez dwie czy trzy drużyny, nazw już nie pamiętam. Dyrektor Kobylański zapytał mnie wtedy, czy chcę zostać w Koronie. Odpowiedziałem, że chcę.

Pytają (?) o niego kluby z Serie B, kosztuje mniej niż 5k miesięcznie, jest napastnikiem a to towar deficytowy u nas może warto byłoby spróbować go łapnąć. Koleś grywa regularnie w U-18, U-19 jakieś tam bramki strzela. Wiele nie tracimy...
Ostatnio edytowane przez shaggy : 19.03.2014 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 19.03.2014, 20:20
Nie obrażając nikogo ale jak o kolesia pytały 2-3 drużyny z zagranicy a on nazw nie pamięta, to ja pier...e.
Myślałem że kawały o piłkarzach to tylko kawały...
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Stary 19.03.2014, 21:52
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Sądzę że takie próby machlojek z młodymi piłkarzami to chleb powszedni.
heheh oczywiscie ze tak ... do dzis talent i umiejetnosci sa nieczym przy znajomosciach i kontaktach.. oczywiscie nikogo nie interesuje z kibicow Polskiej kopanej ze z 40 mln panstwa praktycznie nie wyciaga sie chlopakow z umiejetnosciami potrafiacymi podniesc poziom naszej ligi bo juz sie do tego przyzwyczaili. Mozna sadzic ze faktycznie tak jest i mamy mlodziez ktora pilki nie potrafi kopnac prosto.. Wystarczy sie na orlika wybrac zeby dostac "objawienia". Szczerze mowie.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 21.03.2014, 09:08
Sytuacja przed 26 kolejką:
1. Legia - 26 pkt (51)*
2. Wisła - 23 pkt (45)
3. Lech - 22 pkt (44)
4. Ruch - 22 pkt (44)
5. Górnik - 20 pkt (40)
6. Pogoń - 20 pkt (39)
7. Jagiellonia - 18 pkt (36)
8. Zawisza - 18 pkt (36)
=====================
9. Lechia - 17pkt (34)
10. Cracovia - 17 pkt (34)
11. Korona - 16 pkt (32)
12. Piast - 16 pkt (32)
13. Śląsk - 15 pkt (29)
14. Zagłębie - 13 pkt (25)
15. Podbeskidzie - 12 pkt (23)
16. Widzew - 9 pkt (17)

* W nawiasach punkty dotąd zgromadzone
Jak widać w pozostałych do rozegrania 4 meczach trzeba wydrzeć rywalom co się da bo po podziale ścisk robi się niesamowity. Z marzeń walki o MP można zostać dość szybko odartym i wylądować poza strefą pucharową.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.03.2014, 09:18
Właśnie każdy patrzy na to ile po podziale straci pkt do lidera czy miejsca w pucharach a chyba zapomnieliśmy, że to również działa w drugą stronę i równie dobrze tak jak można dogonić lidera/puchary to można w łatwy sposób spaść na miejsca 5-8. Taże liga będzie ciekawsza po podziale punktów
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Stary 21.03.2014, 11:32
90minut.pl napisał(a):
Zdzisław Kręcina został nowym dyrektorem Piasta Gliwice. Umowa została podpisana do końca czerwca z możliwością przedłużenia. Kręcina przez wiele lat był związany z PZPN. Od 1997 pełnił funkcję zastępcy sekretarza, a w latach 1999-2011 sekretarza generalnego. Jest byłym członkiem Komisji Federacji Narodowych UEFA.
Zdzisiek wiecznie żywy - wraca do gry PZPN-owski beton został pokruszony ale zaczyna się scalać w trochę innych strukturach.
No to Piast staje się najpoważniejszym kandydatem z grupy pościgowej jeśli chodzi o awans do grupy mistrzowskiej.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 21.03.2014, 12:04
W sam raz na mecz z Legią - pewnie się teraz sędzia obsra jakby miał komuś z Piasta żółtko pokazać *

*teorie spiskowe
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.03.2014, 20:16
Janusz napisał(a):Wyświetl post
Nie obrażając nikogo ale jak o kolesia pytały 2-3 drużyny z zagranicy a on nazw nie pamięta, to ja pier...e.
Myślałem że kawały o piłkarzach to tylko kawały...
Może rzeczywiście był nastawiony na pozostanie u scyzorów i nie zwracał uwagi na oferty z.. nawet nie wiem kto gra w serie b - pewnie jakieś bari, brescia itp. i parę kompletnie anonimowych ekip.
Ciekawie u pejsów... Stawowy ponoć powiedział, że nie przedłuży kontraktu w lecie, pewnie i tak Filipiak by go skasował, ale... czy w tej sytuacji przetrwa przyszły tydzień?
Kręcina nic nie zrobi moim zdaniem - Piast nie wejdzie do top 8.
Ostatnio edytowane przez arti : 21.03.2014 o godz. 20:21.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.03.2014, 12:16
Kręcina napisał(a):
Już w poniedziałek Piast podejmuje Legię Warszawa.

- Może paść tylko jeden wynik: wygrana Piasta.
Można obstawiać
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 23.03.2014, 15:49
To już prędzej odwrotnie Legie z handicapem...Zbysiu zawsze $ przytuli a Piast nie ma z czego płacić
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 23.03.2014 o godz. 15:52.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.03.2014, 22:51
Tak już na luziku, po piwku powiem ,że nikt nawet nie zauważył ,ze na 3 kolejki przed końcem zapewniliśmy sobie miejsce w pierwszej 8 o czym marzyliśmy w sierpniu czy wrześniu .ha ha
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 23.03.2014, 22:59
Zostały tak naprawdę 2 znaki zapytania. Walka o miejsca 7 i 8 będzie bardzo ciekawa.
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 23.03.2014, 23:07
6 drużyn walczy o te miejscówki:
Zawisza
Jaga
Crax
Lechia
Scyzoryki
Piast
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 24.03.2014, 02:36
Górnik wypadnie poza TOP8.
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 24.03.2014, 10:53
muerte napisał(a):Wyświetl post
Górnik wypadnie poza TOP8.
Jest to mało prawdopodobne. Musiałby Górnik wszystko przegrać. Wystarczy im np punkt zdobyty na kauflandzie moga też zapewnić sobie top8 już w pierwszym meczu wygrywając u siebie z Jagą. A w razie klęski w obu tych meczach zawsze można jeszcze spiąć pośladki na Amikorza u siebie w 30 kolejce. Zwróćmy tez uwagę na to ,że niektórzy pretendenci do miejsc 7 i 8 grają jeszcze mecze między sobą ,a Zawisza ma wyjazd na Łazienkowską a potem Ruch u siebie.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 24.03.2014, 11:58
Matematycznie Górnik ma jeszcze szansę spaść poza 8, gdyż gra zarówno z Jagą, jak i Cracovią.

Natomiast mało prawdopodobne jest, że poza 8 wypadną wszystkie drużyny z miejsc 6, 7, 8, a mianowicie Górnik, Zawisza i Jaga.

Wynika to z tego, że:
1. Górnik gra Jagą, gdzie rozkład punktów będzie 3/0 lub 1/1 lub 0/3

Zatem po najbliższej kolejce mamy 3 warianty jeśli chodzi dorobek punktowy tych ekip.

I wariant
Górnik 44 punkty - pewne miejsce w TOP8 w przypadku gdy Cracovia nie wygra z Widzewem
Jagiellonia 37 punktów

II wariant
Górnik 42 punkty - pewne miejsce w TOP w przypadku gdy Cracovia przegra z Widzewem
Jagiellonia 38 punktów

III wariant
Górnik 41 punktów
Jagiellonia 40 punktów

Także z probabilistyki wynika, że 3 układy gwarantują Górnikowi pewne miejsce w TOP8, natomiast 2 układy są warunkiem sine qua non do zapewnienie sobie awansu w 29 kolejce, gdzie Górnik nie będzie mógł przegrać z Cracovią, aby zapewnić sobie awans. Nie wchodząc w szczegóły rachunku prawdopodobieństwa tj. robi to 90minut.pl na odpowiednim modelu obliczania "football odds" to należy zauważyć, że 6 z 9 układów dwóch niezależnych od siebie spotkań preferuje Górnik. Na zielono awans bezpośredni Górnika, a na czerwono awans po korzystnym dla Górnika wyniku w meczu z Cracovią w 29 kolejce.
Górnik - WIN Cracovia - WIN
Górnik - WIN Cracovia - DRAW
Górnik - WIN Cracovia - LOST
Górnik - DRAW Cracovia - WIN
Górnik - DRAW Cracovia - DRAW
Górnik - DRAW Cracovia - LOST
Górnik - LOST Cracovia - WIN
Górnik - LOST Cracovia - DRAW
Górnik - LOST Cracovia - LOST

Jednym słowem jeśli nie zdarzy się jakiś kataklizm to Górnik może spać spokojnie oddając kolejce cenne punkty Amice, albo wspierając punktowo Cracovię w 29 kolejce, gdy sami będą już bezpieczni.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.03.2014, 16:23
z cyklu transferowe nowinki :

Były gracz Widzewa ,niejaki Bartkowski przeszedł do ......
ligi play arena
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Stary 24.03.2014, 18:45
Czy na trybunach w Gliwicach skandowali HUTNIK KRAKOW
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.03.2014, 20:01
W przyszłym sezonie ekstraklasa tylko w nc +

Cytat:
Od trzech sezonów ligę pokazywał także Polsat Sport oraz Eurosport 2. – Obu stacjom kończy się sublicencja i władze nc+ postanowiły, że na przyszły sezon nie będą jej przedłużać – mówi Arkadiusz Mierzwa, rzecznik prasowy nc+. – Wierzymy w produkt, jakim jest nasza liga. Nawet te słabsze mecze, jak np. 0:0 Podbeskidzia z Pogonią oglądało więcej osób niż większość pojedynków w ligach zagranicznych w ten sam weekend – dodaj.

– Najważniejszy jest widz, od nowego sezonu transmisje będą bardziej elastyczne – tłumaczy Tomasz Smokowski, dyrektor redakcji sportowej nc+. – To, że teraz mecze pokazuje kilka stacji, powoduje, że scenariusz jest rozpisany co do sekundy i nie ma od niego żadnych odstępstw. Z tego powodu wiele rzeczy mogło umknąć, w kolejnym sezonie będziemy mieli możliwość większego zaskakiwania widzów i dodawania emocji.
Platforma nc+ ma prawa do pokazywania polskiej ligi jeszcze tylko w przyszłym sezonie. Nie wiadomo, co będzie w sezonie 2015/16, czy na przykład powstanie planowany od dawna, ale dotąd niezrealizowany projekt, kanał Ekstraklasa TV.

– Rozmowy w tej sprawie to na razie melodia przyszłości. Na razie koncentrujemy się na decydujących rozstrzygnięciach w tym sezonie. Warto dodać, że po połączeniu Cyfry+ i platformy nc+ średnia oglądalność meczów ligowych wzrosła – mówi Mierzwa. Nie zapadła jeszcze decyzja, czy w następnym sezonie liga będzie grała wg. tegorocznej formuły czyli 30 meczów sezonu zasadniczego, a później podział na grupę mistrzowską oraz spadkową i siedem dodatkowych kolejek.

– Decyzja należy do Ekstraklasy, a my obiecaliśmy sobie, że podsumowania dokonamy po sezonie, a nie w jego trakcie – mówi Smokowski. – Dziś jeszcze nie wiemy, czy to był pomysł rewelacyjny, dobry czy taki sobie. Jesienią zdarzały się kolejki, które się na siebie niemal nakładały, zaczynały się we czwartek, a kończyły w niedzielę, bo w poniedziałek ruszała kolejna seria spotkań. W pewnym momencie obraz ligi mógł wydawać się zamazany, ale za to teraz zbliżamy się do kluczowych i emocjonujących spotkań, które zadecydują o kolejności w tabeli, a finiszem pasjonować będziemy się w Multilidze. Na kolejny sezon, podobnie jak w obecnej edycji, też postaramy się zaproponować widzom coś nowego. Teraz pojawiła się np. Gorączka piłkarskiej soboty. Staramy się tworzyć więcej programów studyjnych, by obudować i uatrakcyjnić spotkania.

http://przegladsportowy.onet.pl/pilk...671,1,381.html
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 27.03.2014, 20:26
Nowy trener Lechii
Cytat:
Ricardo Moniz został w czwartek przedstawiony jako nowy trener Biało-Zielonych. II trenerem będzie Ryszard Robakiewicz, a asystentem Tomasz Unton. Kontrakt nowego szkoleniowca obowiązuje do końca czerwca 2016 r.
Prezentacja trzech nowych członków sztabu szkoleniowego I zespołu odbyła się na PGE Arenie Gdańsk. 49-letni Moniz ostatnio prowadził węgierski Ferencvaros, a wcześniej zdobywał wicemistrzostwo i mistrzostwo Austrii z Red Bull Salzburg. Pracował również m.in. w Feyenoordzie Rotterdam, Grasshoppers Zurich, Tottenhamie Hotspur czy HSV. Posiada bogate doświadczenie w pracy z młodymi piłkarzami. Jako zawodnik grał przede wszystkim w klubach holenderskiej ekstraklasy.

II trenerem Lechii Gdańsk został Ryszard Robakiewicz. W latach 80-tych ubiegłego stulecia grał jako napastnik w Łódzkim KS i przez jeden sezon w Legii Warszawa, z którą wywalczył Puchar Polski. W polskiej lidze rozegrał w sumie ponad 180 meczów strzelając ponad 50 bramek. Obecnie Ryszard Robakiewicz jest również II trenerem reprezentacji Polski do lat 21.

Asystentem trenera Moniza będzie z kolei Tomasz Unton – ostatnio trener młodych zawodników Lechii Gdańsk rocznika 1998. Unton to przed laty znakomity pomocnik, który poza Lechią Gdańsk występował m.in. w Legii, Polonii Warszawa, Śląsku Wrocław oraz niemieckim Eisenhüttenstädter FC Stahl.
lechia.pl
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 29.03.2014, 15:14
Jak słyszę Koseckiego, to mi się przewraca. Takiego bufona to ze świecą szukać. Może jak by zjadł Snickersa, to przestanie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów