The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2014, 20:13
Oceniając jego wystąpienie to myślałem, że bardziej mu się uda wybrnąć z niektórch pytań, a tu poległ całkowicie. Nie odpowiadał na kluczowe pytania, dla widza jasne było że kłamie lub unika odpowiedzi. A już propozycja lojalki dla ukaranych kibiców to juz poniżajaca ich splunięcie im w twarz. Lizanie po jajkach policję, wojewodę, domaganie się pomocy mediów w rozprawie z kibicami dopełniły całości jego żenującego występu. Dopóli ta kreatura będzie w Wiśle to czeka kibiców okres wielkiej smuty.
Odpowiedz cytując
jakubek78
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 18.03.2014, 20:19
https://www.youtube.com/watch?v=DIet7SOnIG8
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.03.2014, 20:36
"Legia to stara ....a, a Wisła to ubecki klub... i też ....a"... Nie ma co Panie J.B , zapewne dzieci pana nie słuchały...

A za takie słowa, to powinien dostać zakaz: stadionowy, oraz grzywnę za przeklinanie. Dowody są.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 18.03.2014, 20:40
Myślę że jakubek 78 trafił w sedno...nie trzeba więcej pisać...jedni przychodzą dla Wisły jej barw,historii, atmosfery i przyjaciół bo to tworzy ten wspaniały klub. Inni natomiast przychodzą dla tytułów i piłkarzy którzy w każdej chwili mogą się zmienic. Żaden szanujący się kibic nie będzie stał obok policjanta na meczu!!!! Bo chyba nie ma nigdzie tak na świecie!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.03.2014, 20:51
Kumple Bednarza idą za ciosem, wlrótce godzina policyjna w Krakowie:

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...nych,id,t.html
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 18.03.2014, 20:52
Czy może ktoś podać linka do występu naszej dumy pana jacka ?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.03.2014, 20:53
juniho napisał(a):Wyświetl post
Żaden szanujący się kibic nie będzie stał obok policjanta na meczu!!!! Bo chyba nie ma nigdzie tak na świecie!!
Jest, tylko pewnie nawet nieraz o tym nie wiedzą. W Polsce też już nieraz psiarnia stała, teraz ferment - bo jest oficjalne info na ten temat.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.03.2014, 20:55
Jakby komuś było mało mądrości J.B...

http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/BKOA-9HBLUG
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.03.2014, 20:57
Bednarz ma rację w niektórych kwestiach ale jak czytam o tej policji to mi słabo. Trzeba nie mieć pojęcia o tym jak policja postępuje z tłumem i w tłumie, żeby bredzić coś o tym, że tylko przestępca boi się policji. Gdyby policja nie miała wieloletniej tradycji pałowania, gazowania i wyłapywania przypadkowych osób oraz zamykania Bogu ducha winnych ludzi za jakieś pierdoły dla podbicia statystyk, zamiast uderzania w konkretne osoby winne poważnych zajść, to problem jakiegokolwiek chuligaństwa wokół stadionowego zniknąłby kilkanaście lat temu. Bednarz popełnia ogromny błąd bratając się z nieudolną, żenującą i pozorującą zazwyczaj działania polską policją. Jak myślę o tych mundurowych i tajniakach na naszych trybunach to zbiera się mi na wymioty. Strzelasz sobie strasznego samobója panie Bednarz.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Stary 18.03.2014, 21:02
!!IRIVER!! tu będziesz o tym wiedział oficjalnie. Mimo wszystko nie przeszkadza Ci to? Nie widzisz tej nagonki na kibiców? tu nie chodzi o SKWK oni mają na swoim koncie kilka mniej udanych pomysłów a oprócz tego pomyśl ile dobrego zrobili przez te wszystkie lata dla Wisły i ludzii,dzieci potrzebujących? myślisz że bez fanatyków bedzie lepiej?bezpieczniej? Myślę że się grubo mylisz ale to moje zdanie.pozdr
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.03.2014, 21:04
gigant napisał(a):Wyświetl post
Całą jesień SKWK było równorzędnym partnerem a o Miśku nikt nie wspomniał, teraz afera. Zobaczymy jak S.A. zrobi następną akcję na rynku. Bo kto to ochraniał to pewnie wiedzą jerry i iriver czy jak sierżantom tam.
No widzisz, może w klubie (Cupiał) nie zdawali sobie wcześniej sprawy, ze rozmawiali z kumplami Miśka.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Co za typ
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 18.03.2014, 21:06
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
No widzisz, może w klubie (Cupiał) nie zdawali sobie wcześniej sprawy, ze rozmawiali z kumplami Miśka.
proponuje powiedziec mu w twarz swoje ale do niego?
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 18.03.2014, 21:06
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Jakby komuś było mało mądrości J.B...

http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/BKOA-9HBLUG
Czysta prowokacja JB, mam nadzieje, że nie wywoła to działań na jakie liczy łysy...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 18.03.2014, 21:07
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Race na murawie z oprawy nie dotyczą SKWK?
Stowarzyszenie nie ma zdania na ten temat? Nie jest ważne dla klubu i nas kibiców stanowisko stowarzyszenia w tej kwestii?
Proszę Cię...
Kibicom nie jest potrzebne. Klientom tak, aby mogli znów żalić sie na bandytów na wislaportal i czasem tutaj.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
http://skwk.pl/skwk/4-stowarzyszenie-inne/5420-123.html

Jak widzisz, gdy trzeba, stowarzyszenie jest w stanie załatwić ugodę jak nikt inny i wziąć odpowiedzialność za nieodpalenie rac. Nadal twierdzisz że 'ta sprawa danej organizacji nie dotyczy'? Jak może nie dotyczyć skoro oficjalnie się przyznają że tego typu sprawy klub starał się załatwić przez nich?

Jeszcze raz powtórzę - SKWK świadomie przyjęło na siebie odpowiedzialność bądź jej część - brakiem oświadczenia w tej sprawie. Dowody możesz sobie zbierać jedynie na poparcie tego czy było to świadome zaniechanie i próba zrobienia na złość Bednarzowi czy faktyczne stanie za akcją. Ja Ci dowodów zbierał nie będę - nie jestem z policji.
Wynika z tego, że prowodyrem rac na stadionie Wiśly jest łysy...

raindog napisał(a):Wyświetl post
Czyli jeszcze dwa tygodnie temu popierałeś race, ich rzucenie na dwóch meczach, a teraz Ci się odwidziało? Może przypomnisz, o czym pisałeś, zanim pojawiło się info o zakazach i policji?

Po prostu perfidnie tutaj kłamiesz. Gdzie nagle podział się Twój honor?
A może jakieś zaburzenia dysocjacyjne?
Nie mam nic przeciwko racom, nie popieram tylko rzucania nimi. Co nie znaczy, że nie rozumiem tego i potępiam tych co rzucają.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 18.03.2014 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.03.2014, 21:10
Mnie w tej całej kłótni między tymi za a tymi przeciw policji na stadionie dziwi jedna ZASADNICZA sprawa.

Jakim cudem Ci ZA policją cieszą się z OGRANICZENIA SWOICH wolności obywatelskich?

Jak można chcieć oglądać mecze z policją, to dowodzi tylko że degrengolada i zniewieściałość ludzi sięga zenitu.
Rozumiem że jak pod blokiem w sylwestra zaczną odpalać race i fajerwerki to każdy z was zaprosi jednego miłego Pana do domu? Rozumiem że jak na imprezie domowej ktoś komuś da w dziób przeklnie ubliży to na następnej tez będzie miły Pan w "konspiracji" z wami siedział?

Osobiście uważam że SKWK jest tak samo winne jak i Bednarz z tym że, akurat Bendarza uważam za "kreta" który dzieli kibiców, wyczuł moment przechylenia władzy na swoją stronę i próbuje to wykorzystać. SKWK też ma swoje za uszami, ale ma też grono akcji budzących szacunek, z ich strony dziwi mnie to, że ogromne marketingowe sukcesy przeplatają, równie okazałymi porażkami.

Problem polega na tym że kibice tacy szarzy zjadacze kiełbasy mają za mało chęci, może jaj, może czegoś innego żeby pójść do SKWK na spotkanie i powiedzieć to i to mi się nie podoba i trzeba to zmienić, z drugiej strony SKWK olewa zwykłych zjadaczy kiełbasy. Inna sprawa jest taka że jakby nawet SKWK chciało pogadać to nie ma z kim, bo Ci zjadacze kiełbasy nie są w żaden sposób zrzeszeni.

W ten o to sposób mamy podziały wśród WIŚLACKIEJ braci kibicowskiej jakie jeszcze nie widziałem w swoim życiu.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.03.2014, 21:12
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Ty tak poważnie ?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 18.03.2014, 21:12
juniho napisał(a):Wyświetl post
!!IRIVER!! tu będziesz o tym wiedział oficjalnie. Mimo wszystko nie przeszkadza Ci to? Nie widzisz tej nagonki na kibiców? tu nie chodzi o SKWK oni mają na swoim koncie kilka mniej udanych pomysłów a oprócz tego pomyśl ile dobrego zrobili przez te wszystkie lata dla Wisły i ludzii,dzieci potrzebujących? myślisz że bez fanatyków bedzie lepiej?bezpieczniej? Myślę że się grubo mylisz ale to moje zdanie.pozdr
Oczywiście, że widzę. Ale widzę też, jakie straty dla klubu niesie w tej chwili, zarówno pod względem wizerunkowym, jak i finansowym - cały ten spór i robienie na złość Bednarzowi (?) przez troglodytów spoza stadionu, czy w trakcie Derbów. Zresztą nie wiem, czy na Bednarzu to, że SKWK bojkotuje mecz ma jakiekolwiek znaczenie...
Skoro jest powiedziane - NIE DLA PIRO, to należy to respektować. A jak nie respektujecie, to nie dziwcie się, że jesteście jebani przez media. Ja uważam, że media przesadzają i zawsze tak uważałem, nawet po aferze w Bydgoszczy, gdy za "porządki" na stadionie brała się Legia z Lechem. Jednak trzeba krytykować to, co obecnie się dzieje. Kiedy sprawy zaczynały w mojej opinii iść w dobrym kierunku, na Wiśle był spokój, drużyna zaczęła grać lepiej i w ogóle w Polsce sezon wygląda dość ciekawie, frekwencja na stadionach jest umiarkowanie przyzwoita, atmosfera też, to padły dwa strzały w stopę - w Warszawie i Krakowie, które zniweczyły wszystko, co było wokół kibiców w ostatnim czasie 'in plus'. I tacy ludzie jak Kosecki zamierzają się zabrać Wam do dupy, zamiast liberalizować ustawy o imprezach masowych.
Gdyby nie fakt, że na Ukrainie jest jak jest, to TVN, TVP i wszystko inne trąbiłoby o tych wybrykach całymi dniami i bylibyście jebani jeszcze bardziej. I wcale, ale to wcale mnie to nie dziwi, bo za te kretyńskie akcje z meczu z żydami i śmieRdzielami należy się zjeba po całości.

Wsciekly Pies napisał(a):Wyświetl post
Jakim cudem Ci ZA policją cieszą się z OGRANICZENIA SWOICH wolności obywatelskich?
A ja z ciekawości zapytam, w jaki sposób ten policjant ogranicza Twoje wolności? To co Ty chcesz robić na tym stadionie? Zesrać się tam chcesz? Najszczać (jak wiele razy się na C działo kiedy tam jeszcze chodziłem)? Walnąć skręta? Wypić banię z 'małpki'? Nie chodzi o to, żebym w tym momencie chciał Ci powiedzieć, że nigdy w życiu nie zdarzyło mi się odlać w miejscu publicznym, czy napić piwa na osiedlu. Ale też uważam, że skoro jest jakiś niepisany (bądź pisany) kodeks, wg którego ktoś zakazuje mi chlać wódę na stadionie, to powinienem się do niego dostosować, a jak się nie stosuję to nie powinienem mieć "ale", bo policjant mnie spisze.

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
!!IRIVER!!
w powyższym cytacie także przyznajesz mu rację Jeśli tak to rzeczywiście nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Wiśle Kibicuję od urodzenia, a na Jej mecze chodzę od 1986 r. (wówczas Bednarz był trampkiem w AKS-ie Chorzów) i nie będzie ta p...a chorzowsko-warszawska w Moim Klubie się szarogęsić. Już pomijając moją osobę, ale ta menda ma czelność mówić w ten sposób do Ludzi, którzy Kibicowali Wisełce kiedy ten najmita na gówno papu mówił.
Co za sk...syn.
Nie będę płakał za brakiem ludzi, którzy narażają swój UKOCHANY KLUB na straty finansowe. Jak widzisz, Bednarz i tak wyciągnął rękę - dał możliwość osobom, które pewnie niesłusznie dostały zakaz możliwości zakupu biletu o przyjście i "oczyszczenie się". Oczywiście nie uważam, by to było najlepszym wyjściem z sytuacji, bo powinno paść słowo PRZEPRASZAM, wobec ludzi, którzy znaleźli się tam przypadkiem i niczego nie robili, ale Łysy sam przyznał - że zdjęcia z monitoringu były tak nieczytelne, że trudno było karać w inny sposób.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 18.03.2014 o godz. 21:28.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.03.2014, 21:22
Oglądałem wystąpienie naszego prezesa.
Pierwsze pytanie padło na temat odstąpienia od umowy złotówki od biletu. Prowadzący dopytywał, czy faktycznie powodem był warunek klubu, że SKWK ma wziąć odpowiedzialność (także finansową) za to co się dzieje na stadionie. Prezes, nie ostatni raz w tym programie, nie odpowiedział wprost i dopiero na któreś z kolei pytanie dziennikarza potwierdził, że tak właśnie było. SKWK miało odpowiadać za porządek na stadionie i płacić ewentualne kary. W odpowiedzi usłyszał, że byłby to jedyny przypadek w Europie, gdzie za porządek nie odpowiada organizator meczu, tylko kibice .
Na temat zakazów. Prezio wyjaśnił, że lepiej dać zakazy kilkudziesięciu niewinnym, ale przy okazji ukarać winnym. Po burzy medialnej klub łaskawie dał możliwość odwołania się kibicom, Ci mają się zgłosić do klubu, potępić wydarzenia z racami, zapewnić o swojej lojalności i podpisać stosowne oświadczenie, także o tym, że nie będzie im przeszkadzać obecność funkcjonariuszy po cywilnemu. Jestem prawnikiem, jak nasz prezes, ale powiem Wam, że szczęka mi opadła. Falandyzację prawa przerabialiśmy, teraz mamy bednarzyzację. Kibic ma udowadniać swoją niewinność, jednocześnie podpisując lojalkę wobec klubu. TRAGEDIA!!!!
Prezes bardzo bronił policjantów, że mimo, że mieli informację o planowanym odpaleniu rac, to oni nic nie mogli zrobić. Posiadanie rac nie jest zabronione i policjanci nie mogli ich skonfiskować. pokrętne te tłumaczenia prezesa. Policjanci nie mogli, bo im prawo zabrania, ale prezes nakłania zakazu, chociaż nikomu nic nie udowodnił. Bardziej podobałoby mi się, gdyby policjanci zareagowali prewencyjnie i pozabierali race. Prewencja prezesa troszkę w stylu wujaszka Stalina.
Na pytanie, czy wprowadzenie policji na stadion nie zaogni sytuacji na trybunach, prezes powiedział, że skoro przychodzą dzieci i młodzież, to nawet jak kogoś ukarzą za przeklinanie to nic wielkiego się nie stanie. Prowadzący zaproponował, żeby zakazy dać obu ławkom rezerwowych z meczu Legia Wisła, bo tak jechali na pustym stadionie, że uszy więdną.
Na pytanie, czy zgodził się na odpalenie rac na meczu z Zawiszą w zamian za spokój na derbach, prezes nie odpowiedział wprost rzecz jasna. powiedział, że na negocjacje ( bardzo trudne ) z SKWK chodził z kimś z zarządu. Żeby mieć świadka. Stwierdził, że skoro tak miało być, to niech stowarzyszenie idzie na policje albo do prokuratury, żeby to zeznać pod przysięgą, może wtedy będą wiarygodni. Na koniec stanowczo zaprzeczył tym kłamliwym potwarzom. Tak pomyślałem, że skoro dla bezpieczeństwa prezes zabierał świadka na negocjacje, to pewnie je też nagrywał, ale o tym nic nie powiedział .
Aha, dla tych, którzy ultrasów Wisły uważają za przynoszących największe straty dla klubu. Kibice Wisły zostali pochwaleni, bo jako jedni z niewielu nie zostali w żaden sposób ukarani w rundzie jesiennej.
To tyle w skrócie. Albo nie w skrócie.
Na koniec moja refleksja. Obie strony po równo się zasłużyły w tym sporze. Mam jednak wrażenie, że prezes, jadąc na koniunkturze, chce wykreować się na bohatera. Nie podoba mi się prezes, który ma w dupie swoim kibiców i nie zależy mu na tym, czy Ci którzy zostali ukarani, zostali ukarani słusznie. Nie podoba mi się prezes, który eskaluje konflikt, zamiast starać się go złagodzić.
Ale nie podoba mi się manifestowanie, poprzez rzucanie rac na własny stadion. To z Cracovią jeszcze od biedy można jakoś wytłumaczyć, ale bezmyślnego racowiska z Górnikiem nie.
Nie podoba mi się bojkot meczu, który chce narzucić SKWK. Wręcz przeciwnie, swoją obecnością i siłą powinniśmy zaakcentować i pokazać siłę ABG. Ja dlatego na mecz z Zawiszą pójdę. Bo Wisła to mój klub, a nie Bednarza lub SKWK.
A najbardziej nie podoba mi się to, że kibice tego samego klubu się nie szanują. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie i je wyrazić, ale w cywilizowany sposób. Nie zgadzacie się z Bednarzem, Wasze prawo. Nie zgadzacie się z SKWK, ok. Ale nie wyzywajcie swoich braci po szalu od bandytów, bezmózgów, imbecyli, itp. Po to, żeby hasło "cała Wisła zawsze razem nie była tylko pustym frazem".
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 18.03.2014, 21:22
warszawska ....a napisał(a):
[...]Mam nadzieję, że ci ludzie dotrzymają słowa i oni na mecz z Zawiszą nie przyjdą i być może zrobią nam uprzejmość i nie pojawią się tutaj już do końca swojego życia [...]
Arked i !!IRIVER!!
w powyższym cytacie także przyznajecie mu rację Jeśli tak to rzeczywiście nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Wiśle Kibicuję od urodzenia, a na Jej mecze chodzę od 1986 r. (wówczas Bednarz był trampkiem w AKS-ie Chorzów) i nie będzie ta p...a chorzowsko-warszawska w Moim Klubie się szarogęsić. Już pomijając moją osobę, ale ta menda ma czelność mówić w ten sposób do Ludzi, którzy Kibicowali Wisełce kiedy ten najmita na gówno papu mówił.
Co za sk...syn.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 18.03.2014 o godz. 21:26.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.03.2014, 21:25
W meczu z Ruchem rzecz jasna. Sorki za błąd.
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Stary 18.03.2014, 21:33
Nie tylko SKWK bojkotuje mecz i myslę że łysemu to bardzo nie w smak....Nie jestem w SKWK byłem restauracji ale zakazu nie mam(nie wiem jakim cudem..może jeszcze dostanę) ale mimo wszystko nie idę na mecz bo widziałem to na własne oczy i z tymi co maja zakaz sie solidaryzuje jako kibic WISŁY KRAKÓW a nie tylko piłki nożnej. Dla mnie osobiście są ważniejsze rzeczy niz pozycja w tabeli czy zajebista bramka Stilica który po sezonie odejdzie.Popatrz jeszcze tylko na jedno...Jak się zachował prezes Legii po meczu z Jagą a jak się zachował nasz...i dlaczego chcemu mu zrobić "na złość" pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.03.2014, 21:46
Arked i !!IRIVER!!
w powyższym cytacie także przyznajecie mu rację Jeśli tak to rzeczywiście nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Wiśle Kibicuję od urodzenia, a na Jej mecze chodzę od 1986 r. (wówczas Bednarz był trampkiem w AKS-ie Chorzów) i nie będzie ta p...a chorzowsko-warszawska w Moim Klubie się szarogęsić. Już pomijając moją osobę, ale ta menda ma czelność mówić w ten sposób do Ludzi, którzy Kibicowali Wisełce kiedy ten najmita na gówno papu mówił.
Co za sk...syn.
Nie przyznaje mu w powyższym racji i uważam, że z taką gadką daleko nie zajdzie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
mari339
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2007

Stary 18.03.2014, 21:54
Wypowiedz bednarza:
https://www.youtube.com/watch?v=Aolyf4mcnUk#t=277

a tutaj fragment o legii i Wiśle
https://www.facebook.com/photo.php?v=282800385217317
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 18.03.2014, 22:00
Arked dzięki za odpowiedź.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
[...]Nie będę płakał za brakiem ludzi, którzy narażają swój UKOCHANY KLUB na straty finansowe. Jak widzisz, Bednarz i tak wyciągnął rękę - dał możliwość osobom, które pewnie niesłusznie dostały zakaz możliwości zakupu biletu o przyjście i "oczyszczenie się". Oczywiście nie uważam, by to było najlepszym wyjściem z sytuacji, bo powinno paść słowo PRZEPRASZAM, wobec ludzi, którzy znaleźli się tam przypadkiem i niczego nie robili, ale Łysy sam przyznał - że zdjęcia z monitoringu były tak nieczytelne, że trudno było karać w inny sposób.
!!IRIVER!!
wg ciebie 420 osób, które dostało zakazy naraziło Wisłę na straty finansowe
"Piękna mi możliwość" za podpisanie jakiejś kuriozalnej lojalki, jak w stanie wojennym. Chłopie podpisałbyś coś takiego gdyby ciebie sprawa dotyczyła
Szczerze mówiąc także za tobą pewnie nikt nigdy płakać nie będzie.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.03.2014, 22:11
Pier.do.l..ić Bednarza i jego wypowiedzi. Iść na Wisłę. Wspierać Klub na każdym kroku. Wisła to Twój Klub. Każdego z nas. I każdy z nas jest za niego odpowiedzialny. Nie chciałbym żebyśmy dali się wciągać w politykę. To co opowiadał Prezes Bednarz to jest kur..w.a kpina i wiemy już, że mamy do czynienia z człowiekiem, który nawet, jeśli jest w miarę sprawnym zarządcą, to Białą Gwiazdę on ma w d.up.ie a nie w sercu co oznacza, że nie możemy traktować go poważnie. Nie uważam jednak, że niską frekwencją mamy robić na złość Bednarzowi, bo bardziej robimy źle naszej Wisełce. Bardziej Kocham Wisłę niż nie lubię Bednarza, dlatego uważam, że obecność na meczu jest obowiązkiem każdego Wiślaka, który może pojawić się na meczu. Obecność policji? Czuję przypał...
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 18.03.2014, 22:17
!!IRIVER!!
wg ciebie 420 osób, które dostało zakazy naraziło Wisłę na straty finansowe
"Piękna mi możliwość" za podpisanie jakiejś kuriozalnej lojalki, jak w stanie wojennym. Chłopie podpisałbyś coś takiego gdyby ciebie sprawa dotyczyła
Szczerze mówiąc także za tobą pewnie nikt nigdy płakać nie będzie.
Nie wiem, czy bym ją podpisał, bo jej dokładnej treści nie znam, Bednarz podawał hasłowo, na co ktoś się musi zgodzić, by "zakaz" zniesiono... ale poszedłbym tam choćby po to - jeśli czułbym się pokrzywdzony - by powiedzieć bezpośrednio komuś z klubu, co o tym sądzę, bo faktycznie - karanie starszych kibiców za picie piwa w knajpie jest absurdalne.

Nie powiedziałem, że te konkretnie 420 osób naraziło klub na straty. Ale nie powiesz mi też, że w działania mające na celu wstrzelenie rac na stadion nie było uwikłanych więcej osób niż tylko te, które bezpośrednio te race wstrzeliły. Bednarz też zresztą na to zwracał uwagę - nie umiem dokładnie przytoczyć jego odpowiedzi, a nie chcę przekręcić. Jestem zdania, że powinno się wyłapać te konkretne osoby, które to zrobiły + te, które im w tym pomagały i je ze stadionu wywalić. Wywalić i ukarać finansowo też tych 20 mądrych, którzy rzucili racami na murawę w trakcie Derbów, bo ci akurat klub na straty narazili.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 18.03.2014, 22:20
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy bym ją podpisał, bo jej dokładnej treści nie znam, Bednarz podawał hasłowo, na co ktoś się musi zgodzić, by "zakaz" zniesiono... ale poszedłbym tam choćby po to - jeśli czułbym się pokrzywdzony - by powiedzieć bezpośrednio komuś z klubu, co o tym sądzę, bo faktycznie - karanie starszych kibiców za picie piwa w knajpie jest absurdalne.

Nie powiedziałem, że te konkretnie 420 osób naraziło klub na straty. Ale nie powiesz mi też, że w działania mające na celu wstrzelenie rac na stadion nie było uwikłanych więcej osób niż tylko te, które bezpośrednio te race wstrzeliły. Bednarz też zresztą na to zwracał uwagę - nie umiem dokładnie przytoczyć jego odpowiedzi, a nie chcę przekręcić. Jestem zdania, że powinno się wyłapać te konkretne osoby, które to zrobiły + te, które im w tym pomagały i je ze stadionu wywalić. Wywalić i ukarać finansowo też tych 20 mądrych, którzy rzucili racami na murawę w trakcie Derbów, bo ci akurat klub na straty narazili.
Mogę wiedzieć na którym sektorze siedzisz
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.03.2014, 22:21
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Nie mam nic przeciwko racom, nie popieram tylko rzucania nimi. ,,
, .
dobre Dominik !
Świetne.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 18.03.2014, 22:24
Mogę wiedzieć na którym sektorze siedzisz
Od czasu przebudowy stadionu bywam w różnych miejscach. Najpierw chodziłem na F (zanim był rodzinnym), potem na G. W zeszłym sezonie zwykle na B i na Legii na H. W tym sezonie D i E.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.03.2014, 22:37
Ci którzy tak ochoczo namawiaja do pójścia na mecz mimo że nawet nie popieraja łysego dla dobra piłkarzy i Wisły rozumiem że na wyjazdach też będą tak żarliwie wspierać i dopingować piłkarzy ku chwale piłkarzy i klubowi?

Najgorsze w tym wszystkim jest to że pismaki podłapia takie wpisy...no właśnie kogo? pracownika klubu? dziennikarza? parcha? moze samego łysego i będzie cytować w swoich gazetach i pójdzie przekaz że kibice jednak sie solidaryzują z władzami klubu i ich dezyzjami....paranoja.

Tak naprawdę wszyscy powinni dać sobie na wstrzymanie a najlepiej bbyłoby zamknąć ten temat bo do niczego dobrego to nie prowadzi a podziały staja sie jeszcze większe. Każdy ma swoja dupę i od tej pory niech jej pilnuje
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów