|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Twierdzę, że brak wyraźnego stanowiska SKWK i stosownego oświadczenia po ekscesach stawia stowarzyszenie w złym świetle. Zamiast potępienia incydentu z racami zaczynają się ataki na klub związane z brakiem podpisania umowy ("Banda oszustów", 2 marca). To wszystko stwarza wrażenie (może mylne) jakby incydenty z racami i konflikt SKWK z klubem były powiązane. Wiem, że późniejszym tekście z 11 marca SKWK zaprzecza jakoby prowadziło wojnę z klubem ale tak jak widać była kwestią czasu...
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Informacja dla osób z blokadą konta kibica
Data publikacji: 18-03-2014 17:33 Wisła Kraków informuje wszystkie osoby, których konto kibica zastało zablokowane, a czują się tym faktem pokrzywdzone, iż będą miały możliwość odwołania się od tej decyzji. W związku z tym, iż w grupie objętej blokadą wejścia na Stadion Miejski im. Henryka Reymana mogły się znaleźć osoby, dla których dobro Białej Gwiazdy jest najważniejsze, i nie godzą się z łamaniem prawa oraz regulaminu stadionowego, będą miały możliwość odwołania się od decyzji Klubu. W sprawie wyjaśnienia zapraszamy wszystkich, którzy czują się pokrzywdzeni, w środę i czwartek w godz. od 15.00 do 18.00 do siedziby klubu przy Reymonta 22. Osoby niepełnoletnie muszą stawić się razem z rodzicem lub opiekunem prawnym. Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Stowarzyszenie nie ma zdania na ten temat? Nie jest ważne dla klubu i nas kibiców stanowisko stowarzyszenia w tej kwestii? Proszę Cię... Cytat:
Jak widzisz, gdy trzeba, stowarzyszenie jest w stanie załatwić ugodę jak nikt inny i wziąć odpowiedzialność za nieodpalenie rac. Nadal twierdzisz że 'ta sprawa danej organizacji nie dotyczy'? Jak może nie dotyczyć skoro oficjalnie się przyznają że tego typu sprawy klub starał się załatwić przez nich? Jeszcze raz powtórzę - SKWK świadomie przyjęło na siebie odpowiedzialność bądź jej część - brakiem oświadczenia w tej sprawie. Dowody możesz sobie zbierać jedynie na poparcie tego czy było to świadome zaniechanie i próba zrobienia na złość Bednarzowi czy faktyczne stanie za akcją. Ja Ci dowodów zbierał nie będę - nie jestem z policji.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 18.03.2014 o godz. 18:11.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
oglądacie sport raport z Bednarzem?
ten gość jest k...a żałosny.. Uchylał się od odpowiedzi na pytanie dlaczego nie zgodzili się na zlotówkę od biletu. Prowadzący go cisnął kilka razy, aż wydusił, że faktycznie chcieli obciążyć skwk odpowiedzialnością za to co się dzieje na stadionie. Więc Ci co mówili o tym, że skwk kłamie, to polecam. Nie jestem zwolennikiem bojkotu. Wisła to my, kibice, a nie Bednarz. Powinniśmy pokazać jedność i siłę na stadionie. Milczącą siłę i jedność... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Póki co to Bednarz broni się w Orange Sport... jedyna wtopa to ta z 1 zł od biletu.. ale czy on tam gdzieś nie gadał że SKWK chciała tą kasę wydawać na race, oprawy oraz sektorówki ? Zmywarkę puszczałem i nie usłyszałem dokładnie
! Pomysł pomnika bardzo fajny! ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
WLasne sqre=wiel nie wiedzial jak sie wymigac od pytania o odpalenie rac przed meczem z podbeskidziem.. az w koncu stwierdzil ze "WIEM CO MOWIE"... TO ZMIJA!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zaproponował podpisanie lojalki kibicom, na warunkach gorszych niż w stanie wojennym, ukorzenie się przed policją i władzami klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A teraz ten łysy .... będzie się szczycil ze kibice beee... a on załatwił Głowackiego na kolejne 2 lata...
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Słyszałem Ku.rwa z ryja bednarza, mam nadzieję ze jakiś oburzony parch juz pisze donos na pyty, prokuraturę, fifa uefa czy do wojewody.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
pasuje do bednarza : https://www.youtube.com/watch?v=3D6HyPRiNxQ s....ysyn milicją będzie straszył, cwel jebany !
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 18.03.2014 o godz. 19:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nagrał ktoś ten program, albo ma link do niego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to pier....nie o demokratycznym kraju i wspaniałej policji, dziękowanie komendantowi Dąbkowi, wojewodzie, że obiecali mu dalsze zwalczanie kibiców na stadionie pokazuje jasno jakie to teraz będzie miejsce niczym obóz koncentracyjny. Jasno też dał do zrozumienia kary za ...przeklinanie. No i oczywiście chce też wsparcia mediów, aby dalj tak łgały jak obecnie.
P.S. No i co ? poddający w wątpliwość to co mówił SKWK o negocjacjach. Potwierdziło się, ze mówili prawdę, a ten zdenerwowny krętacz w studiu wypadł tak niewiarygodnie, z eschodził na tematy poboczne by nie odpowiedzieć. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 18.03.2014 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja się co do zasady z tym, co JB mówił zgadzam. I jeśli stan zdrowia pozwoli - w piątek, wbrew SKWK, na stadion pójdę.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po tym jak powiedział Legia to stara k...a, Wisłą to stara ubecka k...a, a tu dzieci przychodzą, a tu policja w demokratycznym kraju, która będzie teraz dbać o dobry klimat.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ok. Twoja interpretacja. W piątek przetestuję, dam znać, czy wyszło na Twoje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie moja, dziennikarz w studiu zapytał o przeklinanie na przykładzie Kielc i tu Bednarz tak odpowiadał, ze wynikało że będzie podobnie, słąbo oglądałeś. Potestuj, przeklinanie tylko na serio, a nie wirtualni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja sie zgadzam z tym ze ogladajac mecz niechcialbym dostac raca ktora spadla z nieba.. umowmy sie ze kazdy kto uwaza ze samolociki z racami byly zabawne to debil
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
przystopujcie trochę... rozumiem dyskusje, spory, argumenty, ale nie wzajemne wyzywanie się...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Sprawiedliwym byłoby , gdyby w opozycji do Bednarza wypowiadał się ktoś z Skwk .No cóż polskie media...
Pytanie jest tylko, czy ktoś tam umie się wypowiedzieć przed kamerą? Łysy jednak przekonywujący na razie . Idę na mecz Gwiaździsty skończ wstydu oszczędź . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
A może to i lepiej... Czas pokaże. |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Idżcie wszyscy. Może nawet celną uwagę i ogień, bo zapalniczki pewnie odbiorą dostaniecie od oficera prowadzącego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Jeśli Bednarz rzeczywiście powiedział coś takiego w rozmowach kuluarowych z SKWK to idźcie z nim do sądu, jak macie ludzi którzy zaświadczą, bo na ten moment są to zwyczajne oszczerstwa wobec jego osoby, co zresztą Łysy zauważył. Powiedział, że zawsze przy rozmowach między nim a SKWK byli ludzie ds. bezpieczeństwa. Naprawdę, Bednarz to nie jest prezes z mojej bajki i nie traktuję go jako największe dobro, które się Wiśle kiedykolwiek mogło przytrafić. Ale w tej chwili, co już chyba pisałem, rozlicza się go za robotę w głównej mierze w kwestii sportowej i finansowej, a z tej wywiązuje się dobrze. No i warto dodać co do tych pogłosek o magicznej kwocie 12 milionów - że to zdementował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nagle mu Misiek przeszkadza, bo w 98 rzucil nożem. To jest dobry hit.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
...WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
ma ktoś nagrany ten program ?
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Całą jesień SKWK było równorzędnym partnerem a o Miśku nikt nie wspomniał, teraz afera. Zobaczymy jak S.A. zrobi następną akcję na rynku. Bo kto to ochraniał to pewnie wiedzą jerry i iriver czy jak sierżantom tam.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|