|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A ja marze o takiej zadymie u nas, bądź na wyjeździe - coś pięknego
![]() A co tam, stać mnie! Naprawde nie ma możliwości zamknąć tego forum? Kiedyś tu był naprawdę wysoki poziom. Teraz same pikniki.
Ostatnio edytowane przez UW&I : 03.03.2014 o godz. 14:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
UW&I
Potem zapłacisz z własnej kieszeni 100 000zł. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zwracam tylko uwagę na zbytnie przywiazywanie uwagi do spraw marginalnych oraz robienie (może trafi do Ciebie taka agrikulturalna nomenklatura) z igły widły
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy czasem na Ruch nie jest zamknięta trybuna?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
To znając KL może im zakazywać sprzedaż biletów dla wszystkich, którzy byli obecni na stadionie przez najbliższe kilka kolejek. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
![]() Moim zdaniem z pierwszej szóstki już nikt nie wypadnie, tym bardziej jeśli Pogoń dziś wygra w Bielsku. Na 2 pozostałe miejsca do grupy mistrzowskiej chętnych bardzo dużo. Wątpie by o pierwszą ósemke powalczyło jeszcze Zagłębie mimo dobrej gry ostatnio oraz Piast i Korona. Pozostaje więc: Zawisza, Lechia, Jaga, Garbaci i Śląsk czyli pięciu chętnych na dwa miejsca, osobiście chciałbym Lechijke i Śląsk ale obstawiam że będzie to Lechia i Zawisza lub Jaga Widzewa moim zdaniem nawet podział punktów nie uratuje.
Ostatnio edytowane przez TRZEBINIAnin : 03.03.2014 o godz. 16:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tyle, że Komisja Ligi nie ma prawa w obecnym stanie prawnym karać ZAKAZEM STADIONOWYM. Może to zrobić Sąd lub Klub, nie wiem czy wojewoda może?. Nasza kara na kibiców z trybuny C została nałożona przez nasz klub. O czym informuje stanowisko Komisji Ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
przecież nie tak niedawno u nas mogłoby być to samo co wczoraj....
http://www.youtube.com/watch?v=P2iQUxI5sa8 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Regulamin przewiduje karę max 100.000 zł Mistrzu. Oczywiście można orzec jeszcze zamknięcie obiektu na parę meczów co spowoduje u nas starte kilku milionów zł. Ale samej kary finansowej nie można orzec w proponowanej przez Ciebie wysokości.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co się takiego stało? Parę osób sobie dało po mordzie - jeszcze parę lat temu normalka. A srają tu niektórzy w gacie, jakby co najmniej granat ktoś odpalił na stadionie. Jak czytam takie wpisy, to się nie dziwię, że Ukrainie nikt nie chce pomóc - świat zachodni to świat pedałków, osób, które boją się pierdnąć bez zgody władzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
To bydło trzeba izolować, a jak ktoś popiera masakrowanie człowieka przez kilku zamaskowanych bandytów, to "gratuluję" i polecam wizytę u psychiatry. Za takie zachowania, to powinny byc zarzuty usiłowania morderstwa(kopanie w głowę leżącego prowadzi tylko do jednego...a doskonale, to widac na nagraniach z monitoringu).
Leśnodorski skompromitował się wypowiedzią nt. systemu. Prawo jest i obowiązuje. Niestety kluby w większości umawiają sie z tymi typami i ich kryją. Pan Bogusław mógłby sobie przypomnieć, jakimi "argumentami" sie bronił w czasie dyskusji z wojewodą i jak z niego drwił w programie na żywo, kiedy ten wielokrotnie powtarzał, że na Łazienkowskiej łamane jest prawo. Respektowało sie race, respektowało sie flagi nazistowskie, to dlaczego nie burdy i bicie ludzi? Ale przepraszam...wtedy, przez te lata ponosiło koszty ITI P.S - Bogu dzięki, że nikt nie zginął.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 03.03.2014 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.03.2014 o godz. 17:29.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Wielki mi problem bo ktoś sobie dał po mordzie. I teraz co, zamkna stadion Legii na pół roku i co się niby zmieni? Otworzą go i stanie się enklawą bezpieczeńśtwa? Za wszystko się biorą od dupy strony ci wielcy mędrcy. Gdyby to zamykanie stadionów miało zdać egzamin to by takich sytuacji jak ta czy inne nie miały miejsca. Ale stadion się ....a nie stanie bezpieczenijszy bo się go zamknie na x meczów. Gdyby tak było to wystarczyłoby pozamykać drogi i po ponownym uruchomieniu by nie było problemu z pijanymi kierowcami itp. Także myśleć, kierwa myśleć bo z tym jest dramatycznie słabo. Cytat:
I tylko takie ..... jak ty będe takich ludzi wyzywac od bydła. A tamta sytuacja lub rożne marsze, na których obecni sa przedtawiciele różnych klubów czy pomoc chociażby chłopakom Lechii - poszkodowanym w wypadku rok temu - czy też kibicom Jagi - więzionym w areszcie w Grecji - pokazuje, że kibice to nie jest bydło tylko normalni ludzie, którzy mają specyficzną pasję. I tobie .... do tego jeśli tego nie rozumiesz.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 03.03.2014 o godz. 17:33.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=OJWfV2tLe74
Oglądam kurczę ten filmik i się zastanawiam gdzie były psy przez te 10 minut? Jak to możliwe, że przybycie białych kasków trwało tak długo? Ja po prostu tego nie jestem w stanie ogarnąć. Z jednej strony wreszcie coś się dzieje w tej nudnej jak ....a lidze, z drugiej strony tam naprawdę komuś mogło się coś stać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tyle, że ci "normalni" (ty ich tak nazywasz, ja to określenie zachowuję dla innych) ludzie to jakiś 1% margines, którego kolejne wybryki bawią już wyłącznie ich samych. I mogą sobie przyklaskiwać na patologicznych stronkach typu kibice.net, sęk w tym, że w normalnym życiu nie znaczą nic! Tak więc będą marginalizowani.
I sam włącz że chłopie myślenie. Zamykanie stadionów nie spowoduje, że za pół roku jakiś oszołom zmądrzeje, to oczywiste. To jest bydło niereformowalne, na swój sposób ograniczone Chodzi o to, by uderzyć finansowo w kluby - dopiero wówczas te ostatnie włączą się do walki z tym marginesem. Bo współpracować można z ludźmi poważnymi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Hmm... bydło, nie bydło, to jednak ludzie. Problem jest w tym że nazywają się kibicami a szkodzą klubowi ( I w tym jest problem ). Chcą się lać? Łąki, lasy, pastwiska - jest wiele miejsc do przyjebania sobie w gębę. Kto chciał dostał, kto nie chciał grzecznie zszedł do wyjścia. Zamykać stadionu bym nie zamykał. Problemem jest po pierwsze późne przybycie Policji a po drugie ( kontrowersyjne, tak wiem że was to boli, ale dla mnie ... nic to nie znaczy ), ta ustawa o zasłanianiu twarzy ( chyba że jest tam drugie sedno o którym nie mam pojęcia ), no bo skoro jesteśmy kibicami i przychodzimy na mecz oddawać głos i serce za klub, to po co mamy zasłaniać twarz?
![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
|
Znalazłem bardzo korzystne Info.
Stadion Legii Warszawa zostanie zamknięty do końca sezonu, kara pieniężna - 2,6 mln zł, walkower w meczu z Jagiellonią, wniosek do UEFA o wykluczenie na 2 lata z rozgrywek w Europie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Niepotwierdzone info. Wrzucił je jakiś czas temu na tt niejaki Paweł Steć, po czym usunął stwierdzając, że nie ma sensu rozwodzić się nad spekulacjami.
Poza tym MSW podaje, że Policja będzie wnioskować o zamknięcie stadionu do końca rundy zasadniczej, a nie sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
W związku z postem wyżej.
Ludzie, życzyć Legii jak największych kar to jest czyste skur...stwo! Ja pier...le takie Mistrzostwo Polski, jak wygrać ligę to tylko na boisku. W ogóle nie pojmuję jak można się cieszyć z tego, że takie mecze jak Legia - Wisła czy Legia - Lech będą wyglądały jak stypa a nie piłkarskie święto na całą Polskę. Jeb...cie się w łeb co niektórzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mecz Legii z Wisla bedzie stypa. Tylko zgadnij przez kogo? Ogarniasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wcale mnie nie dziwi to, że wypowiadający się tutaj tak się cieszą na karę dla Legi - przecież to dla nich największy wróg..
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Sportowo jak najbardziej.
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Z najnowszych doniesień kara dla Legii to 3 mecze bez udziału publiczności i walkower dla Jagi.Pytanie czy pasiaki zostaną ukarani
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Patologiczny to jest twój płacz na tą calą sytuację. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I jadą na mecz na Reymonta z szalikiem w plecaku bo ich może ten straszny wróg, czyli Legia skasować po drodze. ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Po niedzielnych manewrach stołecznych baranów dziwisz sie ze traktują kibiców jak traktują.
![]() ,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|