|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Inaczej nie widzę innej opcji! Wojna z tymi którzy to wymyślili Jest chyba podstawa do tego aby zbiorowo pozwać klub. Pomysł wyśmienity! KOMUNO WITAJ! P.s Na Legii jak zamknęli żyletę to kibice na Jagiellonii bedą siedziec po drugiej stronie boiska. U nas usunęli 6 tys prewencyjnie. Czy jest to faktycznie sprawka Komisji Ligi czy naszego klubu?
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 13:34.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ciekawe czy jak na nast. meczu pójdzie po racy z C, G i narożników to tez nie wpuszczą nikogo z tych sektorów. Chore...
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czemu sie dziwicie? Po co bylo rzucac race? czy ktos z C przemowil do rozsadku tym hojrakom co rzucali? Na pewno nie, zostali na pewno pochwaleni za "odwage". Takim rzucajacym spuscic lomot i by sie oduczyli. Wiem ze i tak bedziecie ich bronic.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czyli od nowa
Lecę po popcorn i colę ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czyli uważasz, że to normalne, że kibice nie mają praw obywatelskich, którymi mogą się cieszyć inne środowiska.
Kibic przestaje być obywatelem i domniemanie niewinności, potrzeba udowodnienia winy przestają obowiązywać ? Nie rozumiem, dlaczego niby ja mam się na ten temat nie wypowiadać ? Czy ja złamałem prawo ? Czy pokazując absurdy demokracji człowiek traci prawa obywatelskie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
No to właśnie władze i Komisja Ligi ci pokazała, że mają podobne podejście do prawa. A moje zdanie jest takie samo jak w przypadku tamtej sytuacji. Obie nie powinny mieć miejsca. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wykazales sie intelektem...
Jak ktos napisze prawde, ktora w oczy kole, to jest obsmiewany. ![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyżby komuna wróciła?
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:00.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli obywatel łamie prawo, Państwo ma narzędzia represji, które mogą tego obywatela ukarać. Powinno to robić jednak zgodnie z prawem - a teraz tak nie jest. Jeśli Państwo łamie prawo, to obywatel nie ma narzędzi, aby to Państwo ukarać. Znaczy, częściowo ma... poprzez wybory. Pamiętajcie o tym...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 14:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sprawa jest prosta Wojewoda i Ekstraklasa dały Wiśle ultimatum albo zamykycie C i nie wpuszczacie kibiców z tego sektora na następny mecz albo zamykamy wam cały stadion(Co dla Wisły by było sporą stratą finansową). Sprawa jest jasna w wojnie z kibicami rząd(Wojewoda) chce się pozbyć po prostu Patryjotów i ludzie myślących inaczej niż ciemna masa.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Płaczecie jak piz_dy z drugiej strony błooń,było minęło - trudno meczyk w knajpie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Inaczej sądząc jesteś zwolennikiem czystej komuny. tyle w temacie ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale przecież was ta kara powinna cieszyć. Takie męczennictwo w walce legalizacje rac. Powinniście być z siebie być dumni. A nie, czekaj, fajne to było tylko do momentu jak klub ponosił konsekwencje waszych czynów? Powiem więcej, skoro chcecie żeby sektor C był traktowany na specjalnych prawach (brak stewardów, brak obowiązku siedzenia na własnym miejscu, możliwość rozkładania sektorówek) to nie dziwcie się, że jest ten sektor inaczej traktowany. W innym wypadku nie byłoby problemu z odnalezieniem tylko tych osób, które były czynnie w tę akcję zamieszane. Proste. Tak to niestety odpowiedzialność zbiorowa.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.02.2014 o godz. 14:09.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o jeden mecz w knajpie...
Ani o dwa. Problem jest dużo większy. A taka dobra atmosfera zaczęła panować wokół klubu. Nie jestem zwolennikiem rzucania pirotechniki na murawę, ale jaki to był problem? 1 minute przerwany mecz? Tym bardziej, ze widać było iż klub zostanie poinformowany o całej akcji bo straż pożarna już czekała przy boisku na interwencje. Cytat:
I myślę, że to był mój ostatni karnet na pewien okres czasu (władzy pewnych osób w klubie).
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 28.02.2014 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dziś w ten sposób rząd traktuje tak kibiców i patriotów, jutro może to będą cykliści i kierowcy, a pojutrze kto ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Świetna wiadomość na miły początek weekendu. Swoją drogą, jeśli komuś przykro z powodu straconych pieniążków: WISŁAZWE się deklarował, że chętnie odda ![]()
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 28.02.2014 o godz. 14:20.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powiem więcej bo mi od lewaków wyjeżdzasz, a tego nie zdzierże. Brzydze się tym kurestwem i uważam, że oczywiście takie ograniczenia nie powinny mieć miejsca. Oczywiście to jest rewanż tego całego "nierządu" na cała garść patriotycznych i antyrządowych akcji. Tylko co z tego jak ja nie o tym mówie? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego komentujecie decyzję KL którą jeszcze można jakoś przyjąć do wiadomości a nie wyrażacie swojego zdania odnośnie decyzji klubu o braku możliwości zamiany sektora?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo brak możliwości zmiany sektora to jest też decyzja KL.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Każdy jest ograniczony prawem! Każdy może luki prawne wykorzystywać na swoją korzyść np po to by móc bezkarnie łamać prawo... ale co to wina kiboli z C, że takie prawo ustanowili? No chyba nie!!! To do kogo masz pretensje? Czemu nie masz pretensji o łamanie praw konstytucji, prawa handlowego przez KL i nasz klub?(tutaj nie wykorzystują żadnych luk, tylko łamią jawnie!) Przyzwolenie społeczne? wirus Marksa? Pomyśl trochę! A skąd wiesz? czemu klub od razu nie powiedział tego, tylko zasłąnia się "poprawą bezpieczeństwa" po 2 dniach? Od razu widać, że KL i kluby są w jednej drużynie i nikt nie jest do niczego zmuszany... nie trzeba być psychologiem, wystarczy pismo przeczytać
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:30.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha. Może tak, może nie.To zmienia postać rzeczy.
I Jeszcze jedno. Piszecie, że mają prawo nas ukarać bo w świetle przepisów zostało złamane prawo. Tak. Tylko, że race bez powodu nie wylądowały na murawie. I tu się zaczyna wierzchołek problemu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Już Ci tłumaczyłem, że jest dysproporcja możliwości stosowania represji za nieprzestrzeganie prawa w stosunku Państwo - Obywatel - Państwo. Nie będę tego rozwijał, bo wyżej już to napisałem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem. Niestety nie odpowiem Ci na to pytanie. Nie jestem z UW. A jeden z ich członków podał taką informację do internetu.
Podobno klub nie wyraził na coś zgody i w odpowiedzi dostał odpowiedź, ze taka sytuacja ( z racami ) będzie miała miejsce. A czy to miało jakiś związek z oprawą, transparentem czy czym innym tego juz nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Masz racje, nie rzucam racami, jestem lewakiem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
Widzicie co robi poprawność polityczna i zamiast napisać wprost to piszą jakieś bzdury o bezpieczeństwie... normalnie łeb opada: Cytat:
Należy odpalać co mecz aż do skutku! Żadnego dialogu na ich zasadach! zostały rzucone na komendę to o czymś świadczy
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:57.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Proszę Państwa, nie ma co pier*olić. Trzeba przyjąć zakaz z pokorą, już wolę czasami zakazy niż nudę na trybunach.
Against modern football. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|