The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2014, 13:29
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_z_sektora_c/

To są żarty ?

Ktoś chyba sobie jaja robi ...
No ja mam nadzieję, że to jakaś sprawka żydowskiego hakera!

Inaczej nie widzę innej opcji! Wojna z tymi którzy to wymyślili

Jest chyba podstawa do tego aby zbiorowo pozwać klub.

Pomysł wyśmienity! KOMUNO WITAJ!

P.s Na Legii jak zamknęli żyletę to kibice na Jagiellonii bedą siedziec po drugiej stronie boiska. U nas usunęli 6 tys prewencyjnie. Czy jest to faktycznie sprawka Komisji Ligi czy naszego klubu?
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 13:34.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.02.2014, 13:35
Ciekawe czy jak na nast. meczu pójdzie po racy z C, G i narożników to tez nie wpuszczą nikogo z tych sektorów. Chore...
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2014, 13:37
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
kasę odzyskasz, więc karnetowcy nie będą pokrzywdzeni. Ale to nie chodzi o kasę, tu chodzi o zasady i nasze podstawowe prawa jako Obywateli RP..., które rząd i Komisja Ligi łamie...
dalej nie rozumiesz. Pokazałem tylko, że system rządów demokratycznych i wprowadzanych dzięki niemu zakazów i nakazów nie jest tutaj argumentem. Powinno się włączyć rozum i myślenie i samemu oceniać co jest groźne, a co nie. A nie szafowac jakimiś dyrdymałami o demokracji, wyborach.

Nie wiem czy jesteś lemingiem, jeśli wierzysz głupim dziennikarzom, którzy gówno wiedzą o piłce i kilka rac nazywają strasznym łamaniem zasad bezpieczeństwa, lub politykom, którzy odwracają uwagę społeczeństwa od prawdziwych problemów tematami zastępczymi typu race i kibole to pewnie jesteś lemingiem.

A czy ja rzucałem race na boisko ? idź na spotkanie Kibiców Wisły lub na sektor C i się zapytaj ? Poleciały i juz. Środowisko kibicowskie rózni się od innych środowisk. Mają swoje zasady i zwyczaje. Dzięki temu mamy na trybunach taką atmosferę jaka mamy, a nie teatr...Dzięki Bogu.
Kto jak kto, ale ty akurat nie powinieneś się w tej kwestii wypowiadać.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2014, 13:37
Czemu sie dziwicie? Po co bylo rzucac race? czy ktos z C przemowil do rozsadku tym hojrakom co rzucali? Na pewno nie, zostali na pewno pochwaleni za "odwage". Takim rzucajacym spuscic lomot i by sie oduczyli. Wiem ze i tak bedziecie ich bronic.
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 28.02.2014, 13:40
Czyli od nowa

Lecę po popcorn i colę
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.02.2014, 13:47
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Kto jak kto, ale ty akurat nie powinieneś się w tej kwestii wypowiadać.
Czyli uważasz, że to normalne, że kibice nie mają praw obywatelskich, którymi mogą się cieszyć inne środowiska.
Kibic przestaje być obywatelem i domniemanie niewinności, potrzeba udowodnienia winy przestają obowiązywać ?

Nie rozumiem, dlaczego niby ja mam się na ten temat nie wypowiadać ? Czy ja złamałem prawo ? Czy pokazując absurdy demokracji człowiek traci prawa obywatelskie ?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 13:54
Czyli uważasz, że to normalne, że kibice nie mają praw obywatelskich, którymi mogą się cieszyć inne środowiska.
Kibic przestaje być obywatelem i domniemanie niewinności, potrzeba udowodnienia winy przestają obowiązywać ?

Nie rozumiem, dlaczego niby ja mam się na ten temat nie wypowiadać ? Czy ja złamałem prawo ? Czy pokazując absurdy demokracji człowiek traci prawa obywatelskie ?
Przeczytaj jeszcze raz co wtedy napisałeś. Otóż sugerowałeś, że to że race są nielegalne to nie znaczy, że ultrasi mają ich nie odpalać bo przecież nie ma co się sugerować zakazami i nakazami ustalonymi przez rząd.

No to właśnie władze i Komisja Ligi ci pokazała, że mają podobne podejście do prawa.

A moje zdanie jest takie samo jak w przypadku tamtej sytuacji. Obie nie powinny mieć miejsca.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2014, 13:54
fialo napisał(a):Wyświetl post
Czyli od nowa

Lecę po popcorn i colę
Wykazales sie intelektem...

Jak ktos napisze prawde, ktora w oczy kole, to jest obsmiewany.
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.02.2014, 13:57
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
Czemu sie dziwicie? Po co bylo rzucac race? czy ktos z C przemowil do rozsadku tym hojrakom co rzucali? Na pewno nie, zostali na pewno pochwaleni za "odwage". Takim rzucajacym spuscic lomot i by sie oduczyli. Wiem ze i tak bedziecie ich bronic.
Czyli mam się dziwić że jak ktoś łamie prawo które w sumie nie ma żadnych negatywnych skutków tylko tyle, że 15 sekund przerwany jest mecz a ktoś łamie prawo konstytucyjne łądując 6 tys ludzi do wora stosując na nich karę zbiorową, prawo handlowe, które klub zawarł ze swoim klientem sprzedając mu bilet i pewnie inne artykuły prawne takie jak wolność korzystania z dóbr kultury itd. to już mam się nie dziwić tak?

Czyżby komuna wróciła?
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:00.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2014, 13:57
Przeczytaj jeszcze raz co wtedy napisałeś. Otóż sugerowałeś, że to że race są nielegalne to nie znaczy, że ultrasi mają ich nie odpalać bo przecież nie ma co się sugerować zakazami i nakazami ustalonymi przez rząd.

No to właśnie władze i Komisja Ligi ci pokazała, że mają podobne podejście do prawa.

A moje zdanie jest takie samo jak w przypadku tamtej sytuacji. Obie nie powinny mieć miejsca.
Zakazy i nakazy nałożone przez sąd to nie prawa naturalne niepodlegające dyskusji. Są to nakazy i zakazy, często głupie i bezsensowne.

Jeśli obywatel łamie prawo, Państwo ma narzędzia represji, które mogą tego obywatela ukarać. Powinno to robić jednak zgodnie z prawem - a teraz tak nie jest. Jeśli Państwo łamie prawo, to obywatel nie ma narzędzi, aby to Państwo ukarać.

Znaczy, częściowo ma... poprzez wybory. Pamiętajcie o tym...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.02.2014, 14:01
Sprawa jest prosta Wojewoda i Ekstraklasa dały Wiśle ultimatum albo zamykycie C i nie wpuszczacie kibiców z tego sektora na następny mecz albo zamykamy wam cały stadion(Co dla Wisły by było sporą stratą finansową). Sprawa jest jasna w wojnie z kibicami rząd(Wojewoda) chce się pozbyć po prostu Patryjotów i ludzie myślących inaczej niż ciemna masa.

Odpowiedz cytując
zenders
Member

Od: 05.2007

Stary 28.02.2014, 14:02
Płaczecie jak piz_dy z drugiej strony błooń,było minęło - trudno meczyk w knajpie
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:03
Zakazy i nakazy nałożone przez sąd to nie prawa naturalne niepodlegające dyskusji. Są to nakazy i zakazy, często głupie i bezsensowne.

Jeśli obywatel łamie prawo, Państwo ma narzędzia represji, które mogą tego obywatela ukarać. Powinno to robić jednak zgodnie z prawem - a teraz tak nie jest. Jeśli Państwo łamie prawo, to obywatel nie ma narzędzi, aby to Państwo ukarać.

Znaczy, częściowo ma... poprzez wybory. Pamiętajcie o tym...
Amen!
Inaczej sądząc jesteś zwolennikiem czystej komuny. tyle w temacie

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:04

Jakby psy wpadły podczas meczu na stadion i wytargały siłą tych 20 chłopaków co odpalili race (co byłoby zgodne z prawem) to mam nadzieje, że powiedziałbyś, że brawo dla polskiego wymiaru sprawiedliwości. Jednak szczerze wątpię. Pewnie znalazłbyś kolejne piękne tłumaczenie.

Ale przecież was ta kara powinna cieszyć. Takie męczennictwo w walce legalizacje rac. Powinniście być z siebie być dumni.

A nie, czekaj, fajne to było tylko do momentu jak klub ponosił konsekwencje waszych czynów?

Powiem więcej, skoro chcecie żeby sektor C był traktowany na specjalnych prawach (brak stewardów, brak obowiązku siedzenia na własnym miejscu, możliwość rozkładania sektorówek) to nie dziwcie się, że jest ten sektor inaczej traktowany. W innym wypadku nie byłoby problemu z odnalezieniem tylko tych osób, które były czynnie w tę akcję zamieszane. Proste. Tak to niestety odpowiedzialność zbiorowa.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 28.02.2014 o godz. 14:09.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.02.2014, 14:08
Tu nie chodzi o jeden mecz w knajpie...
Ani o dwa. Problem jest dużo większy.
A taka dobra atmosfera zaczęła panować wokół klubu.

Nie jestem zwolennikiem rzucania pirotechniki na murawę, ale jaki to był problem?
1 minute przerwany mecz?

Tym bardziej, ze widać było iż klub zostanie poinformowany o całej akcji bo straż pożarna już czekała przy boisku na interwencje.

Cytat:
stosowne pismo należy złożyć w sekretariacie klubu przy Reymonta 22.
Co mam napisać? Nie po to jestem wiernym fanem swojej drużyny i od 8-9 lat kupuje rundę w rundę karnet ( za wyjątkiem Sosnowca), żeby klub robił mnie w ch....
I myślę, że to był mój ostatni karnet na pewien okres czasu (władzy pewnych osób w klubie).
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 28.02.2014 o godz. 14:12.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2014, 14:09
Pewnie jakby psy wpadły podczas meczu na stadion i wytargały siłą tych 20 chłopaków co odpalili race (co byłoby zgodne z prawem) to mam nadzieje, że powiedziałbyś, że brawo dla polskiego wymiaru sprawiedliwości. Jednak szczerz wątpię. Pewnie znalazłbyś kolejne piękne tłumaczenie.

Ale przecież was ta kara powinna cieszyć. Takie męczennictwo w walce legalizacje rac. Powinniście być z siebie być dumni.

A nie, czekaj, fajne to było tylko do momentu jak klub ponosił konsekwencje waszych czynów?
wybacz, ale .... mnie obchodzi jak Tusk i POlicja będzie działać. Mnie obchodzi, aby działał zgodnie z prawem. Jeśli łamie przepisy nie ma co liczyć na moje i wielu innych poparcie. Jeśli ktoś się zgadza na takie działania rządu, to jest przykładem homo sovieticus.

Dziś w ten sposób rząd traktuje tak kibiców i patriotów, jutro może to będą cykliści i kierowcy, a pojutrze kto ?
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:16
alkoholik napisał(a):Wyświetl post
Sprawa jest prosta Wojewoda i Ekstraklasa dały Wiśle ultimatum albo zamykycie C i nie wpuszczacie kibiców z tego sektora na następny mecz albo zamykamy wam cały stadion(Co dla Wisły by było sporą stratą finansową). Sprawa jest jasna w wojnie z kibicami rząd(Wojewoda) chce się pozbyć po prostu Patryjotów i ludzie myślących inaczej niż ciemna masa.
Patryjoci

Świetna wiadomość na miły początek weekendu.

Swoją drogą, jeśli komuś przykro z powodu straconych pieniążków: WISŁAZWE się deklarował, że chętnie odda
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 28.02.2014 o godz. 14:20.
.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:17
wybacz, ale .... mnie obchodzi jak Tusk i POlicja będzie działać. Mnie obchodzi, aby działał zgodnie z prawem. Jeśli łamie przepisy nie ma co liczyć na moje i wielu innych poparcie. Jeśli ktoś się zgadza na takie działania rządu, to jest przykładem homo sovieticus.

Dziś w ten sposób rząd traktuje tak kibiców i patriotów, jutro może to będą cykliści i kierowcy, a pojutrze kto ?
A ja powtórze jeszcze raz bo nie rozumiesz. Jak możesz mówić o działaniu zgodnie z prawem skoro sam twierdzisz, że nie ma co się nim za bardzo sugerować tylko trzeba myśleć własną głową co jest dobre, a co złe. Widocznie tam w KL uznali, że taka kara jest dobra. Tak jak ty uważasz, że race są dobre. Zdecyduj się czy prawo to prawo i należy się do niego stosować, a potem ucz innych takiego podejścia. Rozumiesz już o co mi chodzi?

Powiem więcej bo mi od lewaków wyjeżdzasz, a tego nie zdzierże. Brzydze się tym kurestwem i uważam, że oczywiście takie ograniczenia nie powinny mieć miejsca. Oczywiście to jest rewanż tego całego "nierządu" na cała garść patriotycznych i antyrządowych akcji. Tylko co z tego jak ja nie o tym mówie?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:19
Dlaczego komentujecie decyzję KL którą jeszcze można jakoś przyjąć do wiadomości a nie wyrażacie swojego zdania odnośnie decyzji klubu o braku możliwości zamiany sektora?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:20
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego komentujecie decyzję KL którą jeszcze można jakoś przyjąć do wiadomości a nie wyrażacie swojego zdania odnośnie decyzji klubu o braku możliwości zamiany sektora?
Bo brak możliwości zmiany sektora to jest też decyzja KL.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:23
Jakby psy wpadły podczas meczu na stadion i wytargały siłą tych 20 chłopaków co odpalili race (co byłoby zgodne z prawem) to mam nadzieje, że powiedziałbyś, że brawo dla polskiego wymiaru sprawiedliwości. Jednak szczerze wątpię. Pewnie znalazłbyś kolejne piękne tłumaczenie.

Powiem więcej, skoro chcecie żeby sektor C był traktowany na specjalnych prawach (brak stewardów, brak obowiązku siedzenia na własnym miejscu, możliwość rozkładania sektorówek) to nie dziwcie się, że jest ten sektor inaczej traktowany. W innym wypadku nie byłoby problemu z odnalezieniem tylko tych osób, które były czynnie w tę akcję zamieszane. Proste. Tak to niestety odpowiedzialność zbiorowa.
Nie nie było by zgodne z prawem, bo psy też mają swoje prawo mówiące o stosowaniu adekwatnych środków do zagrożenia. 15 rac ....a myśl kacapie! a nie masowe gwałcenie kobiet!

Każdy jest ograniczony prawem! Każdy może luki prawne wykorzystywać na swoją korzyść np po to by móc bezkarnie łamać prawo... ale co to wina kiboli z C, że takie prawo ustanowili? No chyba nie!!! To do kogo masz pretensje? Czemu nie masz pretensji o łamanie praw konstytucji, prawa handlowego przez KL i nasz klub?(tutaj nie wykorzystują żadnych luk, tylko łamią jawnie!) Przyzwolenie społeczne? wirus Marksa?
Pomyśl trochę!

A skąd wiesz? czemu klub od razu nie powiedział tego, tylko zasłąnia się "poprawą bezpieczeństwa" po 2 dniach? Od razu widać, że KL i kluby są w jednej drużynie i nikt nie jest do niczego zmuszany... nie trzeba być psychologiem, wystarczy pismo przeczytać
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:30.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:26
Aha. Może tak, może nie.To zmienia postać rzeczy.

I Jeszcze jedno. Piszecie, że mają prawo nas ukarać bo w świetle przepisów zostało złamane prawo. Tak.
Tylko, że race bez powodu nie wylądowały na murawie.

I tu się zaczyna wierzchołek problemu.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:28
palikot napisał(a):Wyświetl post
Nie nie było by zgodne z prawem, bo psy też mają swoje prawo mówiące o stosowaniu adekwatnych środków do zagrożenia. 15 rac ....a myśl kacapie! a nie masowe gwałcenie kobiet!

Każdy jest ograniczony prawem! Każdy może luki prawne wykorzystywać na swoją korzyść np po to by móc bezkarnie łamać prawo... ale co to wina kiboli z C, że takie prawo ustanowili? No chyba nie!!! To do kogo masz pretensje? Czemu nie masz pretensji do o łamanie praw konstytucji, prawa handlowego przez KL i nasz klub?(tutaj nie wykorzystują żadnych luk, tylko łamią jawnie!) Przyzwolenie społeczne? wirus Marksa?
Pomyśl trochę!
Powtórze jeszcze raz bo nie rozumiesz. Nie popieram tej decyzji tylko odniosłem się do moralności kalego w wykonaniu domin_czyzyny. Przeczytaj rozmowę z nim od początku.

palikot napisał(a):Wyświetl post
A skąd wiesz? czemu klub od razu nie powiedział tego, tylko zasłąnia się "poprawą bezpieczeństwa" po 2 dniach? Od razu widać, że KL i kluby są w jednej drużynie... nie trzeba być psychologiem, wystarczy pismo przeczytać
Wpis TWSD na facebook'u:

Cytat:
Kara dla kibiców z trybuny C została nałożona przez Komisję Ligi. Z informacji uzyskanych w klubie wynika, że zapis o sankcjach znalazł się w pisemnym uzasadnieniu decyzji.
Chyba, że twierdzisz, że klub postanowił stracić jakieś 100k złotych, które zapewne dostałby w biletach, które kupiłyby osoby z sektora C na inne sektory.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 28.02.2014, 14:32
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że race bez powodu nie wylądowały na murawie.
A jaki był niby ten powód?
Odpowiedz cytując
kwader
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 28.02.2014, 14:34
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Ktoś je tam rzucił
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2014, 14:39
A ja powtórze jeszcze raz bo nie rozumiesz. Jak możesz mówić o działaniu zgodnie z prawem skoro sam twierdzisz, że nie ma co się nim za bardzo sugerować tylko trzeba myśleć własną głową co jest dobre, a co złe. Widocznie tam w KL uznali, że taka kara jest dobra. Tak jak ty uważasz, że race są dobre. Zdecyduj się czy prawo to prawo i należy się do niego stosować, a potem ucz innych takiego podejścia. Rozumiesz już o co mi chodzi?

Powiem więcej bo mi od lewaków wyjeżdzasz, a tego nie zdzierże. Brzydze się tym kurestwem i uważam, że oczywiście takie ograniczenia nie powinny mieć miejsca. Oczywiście to jest rewanż tego całego "nierządu" na cała garść patriotycznych i antyrządowych akcji. Tylko co z tego jak ja nie o tym mówie?
może i uważasz się za wielkiego prawicowca, ale w gruncie rzeczy myślisz kategoriami homo sovieticus.
Już Ci tłumaczyłem, że jest dysproporcja możliwości stosowania represji za nieprzestrzeganie prawa w stosunku Państwo - Obywatel - Państwo. Nie będę tego rozwijał, bo wyżej już to napisałem.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:41
Nie wiem. Niestety nie odpowiem Ci na to pytanie. Nie jestem z UW. A jeden z ich członków podał taką informację do internetu.

Podobno klub nie wyraził na coś zgody i w odpowiedzi dostał odpowiedź, ze taka sytuacja ( z racami ) będzie miała miejsce.

A czy to miało jakiś związek z oprawą, transparentem czy czym innym tego juz nie wiem.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:43
może i uważasz się za wielkiego prawicowca, ale w gruncie rzeczy myślisz kategoriami homo sovieticus.
Już Ci tłumaczyłem, że jest dysproporcja możliwości stosowania represji za nieprzestrzeganie prawa w stosunku Państwo - Obywatel - Państwo. Nie będę tego rozwijał, bo wyżej już to napisałem.
Skończmy juz ten temat bo widze, że zaczyna ci brakować argumentów i zaczynasz jakieś dziwne wycieczki.

PS. Masz racje, nie rzucam racami, jestem lewakiem.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.02.2014, 14:44
Cytat:
W związku z błędnymi doniesieniami pojawiającymi się w Internecie informujemy, iż niewpuszczenie na mecz z Ruchem Chorzów kibiców, którzy zasiedli podczas derbowego spotkania z Cracovią w sektorze C, wynika z decyzji Komisji Ligi o zamknięciu trybuny C.
Jak miło, że poinformowali... czy tam debile pracują?

Widzicie co robi poprawność polityczna i zamiast napisać wprost to piszą jakieś bzdury o bezpieczeństwie... normalnie łeb opada:
Cytat:
Sezon 2013/2014 przyniósł nam nie tylko reformę Ekstraklasy, priorytetem stało się bezpieczeństwo na arenach sportowych, wprowadzane są szybkie i zdecydowane działania w wypadku naruszenia obowiązujących na stadionach zasad, ale także prowadzony jest dialog, którego stronami są organy publiczne odpowiedzialne za bezpieczeństwo, Ekstraklasa SA oraz Kluby. Kluby nie istnieją bez kibiców, Biała Gwiazda, to my i Wy, Kibice. Jesteście więc uczestnikami dialogu, który trwa.
dialog? już widać do czego prowadzi nie odpalanie rac. Oni mają w dupie race. Zrobią wszystko, żeby ich pozycja negocjacyjna była silna, żeby je wyjebać, wykorzystując do tego takie narzędzia jak silę gwizdów mniej zagorzałych kibiców i przy ich aprobacie zdyskredytować wszystkie młyny w Polsce.

Należy odpalać co mecz aż do skutku! Żadnego dialogu na ich zasadach!

zostały rzucone na komendę to o czymś świadczy
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.02.2014 o godz. 14:57.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.02.2014, 14:48
Proszę Państwa, nie ma co pier*olić. Trzeba przyjąć zakaz z pokorą, już wolę czasami zakazy niż nudę na trybunach.
Against modern football.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów