|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Tak naprawde zostana za chwile tylko bilety na F i karnety na G2(G1) i E25
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fajno, fajno.. mam zatem nadzieję, że 30 tysięcy pęknie jednak jutro. A ciekawością będę spoglądał na telebim (jednym okiem
) w drugiej połowie meczuNo i czekamy na komunikat klubu po zamknięciu sprzedaży internetowej. Pewnie coś na jutro do kas zostanie, ale będą to prawdziwe ostatki.
Ostatnio edytowane przez QBAS : 22.02.2014 o godz. 15:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A wiecie może jak sprzedaż biletów u panienek z drugiej strony błoń?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Nie chwalą sie czyli pewnie kompletu nie sprzedali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A co się nimi przejmujecie- jak nie sprzedali to pewnie rozdadzą bo Comarch im zasponsoruje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Myślę że biletów naprawdę wystarczy dla każdego, tylko już nie wiadomo czy każdy oglądnie cały mecz, bo z pewnością kolejki będą spore. Nie wierzę że gdy skończą się bilety na H21, to nie otworzą np. G1, bo przecież i tak tam będą ludzie przeniesieni z G2, więc chyba lepiej zapełnić ten sektor. W ostateczności mogą też otworzyć część H11, ale zobaczymy.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie otworzą G1 bo G1 będzie zapełniony karnetowcami z G2.
Jedyne co jutro mogą otworzyć to H11. Jak ktoś ma zamiar jutro kupować bilety to najlepiej być rano jak otworzą Strefę Kibica. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jemu chodziło o to, że będą jeszcze wolne miejsca na które karnetów się nie wykupi. Poza tym jeszcze jest ponad 0.5h sprzedaży internetowej, tak więc jak ktoś chce to jeszcze zdąży kupić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
info z oficjalnej
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W niedzielę w Strefie Kibica od godziny 10.00, będzie można kupić ostatnie 1202 bilety (w tym kategoria VIP).
Wejściówki dostępne są na sektory: F11, F12, F24, sektor VIP (280 biletów) oraz H21 (sektor koło okrąglaka, pierwotnie zamknięty jako bufor). Na sektor G2 dostępne są 234 miejsca, na które można nabyć jedynie karnet! Jeśli zatem ktoś nie ma jeszcze biletu, melduje się w niedzielę w strefie z samego rana!
Ostatnio edytowane przez QBAS : 22.02.2014 o godz. 23:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czyli odliczając VIP i karnety zostało na jutro 650 biletów.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś wie kiedy będzie wznowiona internetowa sprzedaż karnetów?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Za pewne jak klub poda ceny karnetów po obniżce i pewnie po decyzji KL. Czyli środa/czwartek. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.02.2014 o godz. 11:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mój pierwszy w życiu zakaz stadionowy
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Ciekawe jakby raca poleciała z E, czy też by dostali takiego wała. Jaja jak ch.uj! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To już wiemy czemu całego stadionu nie zamknęli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe jaka podstawę prawną zaprezentuje klub dla tych co mają już karnety a co za tym idzie oni już WYKUPILI bilet na ten mecz. Bo to tak jakbyś kupił czteropak browara w markecie a po tygodniu kazaliby Ci oddać jedno piwo.
No na jakiej podstawie prawnej osoba kupująca bilety a nie mająca zakazu stadionowego miałaby być pozbawiona możliwości kupna biletu. Nie kumam. Teraz już wiem co oznaczało na oficjalnej stronie takie info: KARNETY WIOSNA 2014 TO: • 7 lub 8 MECZÓW T-MOBILE EKSTRAKLASY Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 28.02.2014 o godz. 12:26.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Wygląda to na zgrabny deal między władzą, a klubem. Obym się ku.rwa mylił.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jaka jest podstawa prawna nałożenia zakazu stadionowego na 5 tysięcy osób ? Osób, które niczego nie zrobiły ? Ich winą jest tylko to, że BYŁY W NIEWŁAŚCIWYM MIEJSCU O NIEWŁAŚCIWYM CZASIE.
Nie wińmy klubu, to nie w jego biznesie było. To jest wina Wojewody i Komisji Ligi. Ale jakim ....a prawem można karać ludzi bez ich winy ? Czy SKWK nie powinno tutaj wynając prawników i oskarżyć KL o bezprawne działanie ? Rozumiem, że trybuna lub stadion nie spełnia wymogów bezpieczeństwa. Wtedy, nawet jak jest to absurdem, to można to zrozumieć w obecnym stanie prawnym. Jednak jeśli osoba X nie ma zakazu stadionowego, to jakim prawem można jej pozbawić kupna biletu na trybuny spełniające wymogi bezpieczeństwa ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 12:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się wyżej trochę zagalopowałem. Mniejsza o to. Ciekawe też co klub zrobi w dwóch hipotetycznych przypadkach:
- ktoś ma karnet na C, ale nie było go na derbach - ktoś był na derbach na C, a teraz ma fanaberie wykupić dla siebie skyboxa za 8 koła, też zostanie odprawiony z kwitkiem? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jaja...dobrze że Ruch nie przyjeżdża bo by nie miał konkurencji pod względem dopingu
Chętnie teraz usiądę przed telewizorem i będę podziwiał frekwencję jak i doping na meczu ( co nie znaczy że popieram rzucanie racami ) Co do tego, że klub się dogadał nie ma wątpliwości. Inna sprawa, że wielu osób będących na miejscu zarządu zrobiłaby to samo, więc ja się osobiście nie dziwię tej decyzji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Klubowi nie ma co się dziwić. Zresztą On nie był prowodyrem tej decyzji, myślę , że został postawiony pod ścianą. Mam nadzieję, że to wyjaśnią z SKWK.
Ważniejsze są podstawy prawne. Czy mają taką możliwość, aby zgodnie z polskim prawem ukarać np. "Tomasza Nowaka", który był na sektorze C5 bez przedstawienia mu dowodów ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.02.2014 o godz. 13:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Konflikt na linii kibice - klub znów wisi na włosku.
A myślałem, że na lata będzie spokój. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja osobiście złożę reklamację. Pieniędzy nie chcę bo to nie o to chodzi,ale nie po to kupowałem karnet na całą rundę,żeby Komisja Ligi mi wybierała na ,który mecz mogę iść. Dla zasady złożę dokument i innym też to radzę bo sprawa jest z góry wygrana.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To super. Ja nie kupię jkuż karnetu w takim razie bo się to nie kalkuluje po prostu...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kasę odzyskasz, więc karnetowcy nie będą pokrzywdzeni. Ale to nie chodzi o kasę, tu chodzi o zasady i nasze podstawowe prawa jako Obywateli RP..., które rząd i Komisja Ligi łamie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Za wislakrakow.com:
"Kara dla kibiców z trybuny C została nałożona przez Komisję Ligi. Z informacji uzyskanych w klubie wynika, że zapis o sankcjach znalazł się w pisemnym uzasadnieniu decyzji". Może w świetle tych informacji nie dojdzie do konfliktu. Z pewnością byłoby to tragiczne w skutkach wydarzenie. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|