The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się:
ZWYCIĘSTWEM! 47 20,98%
ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! 177 79,02%
Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.02.2014, 18:43
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
I właśnie nieświadomie podałeś koronny argument dlaczego race nie będą NIGDY legalne.

Bo jaka jest pewność, że np. kibice gości nie obrzuca sektora rodzinnego bo "klapki na oczach, impuls"?

Takim zachowaniem jak wczoraj tylko potwierdziliście słuszność ustawy, że środki pirotechniczne są zakazane. Niestety.
A obrzucono kiedykolwiek w historii? Kolejny co naciąga wyrwane słowa z kontekstu..
To są emocje, impuls, klapy na oczach w pozytywnym tego słowa znaczeniu, a nie chęć wskoczenia z kałachem na murawę.
Race na murawę były rzucane, są i będą. Od czasu do czasu podczas bardziej 'ekstremalnych" spotkań.

nemox007 napisał(a):Wyświetl post
Przepisy są jakie są i UEFA trzyma się tego kurczowo przez co narazie nie ma szans by się coś zmieniło.
UEFA ma w dupie czy na stadionie Wisły odpalono racę. To nie są przepisy UEFA tylko rządzących w Polsce.
W wielu krajach europy normalnie odpala się race.

WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Z tego co się orientuje w temacie, to UW nie jest za legalizacją pirotechniki. Przynajmniej w takiej formie jak proponowano (oznaczone miejsce, przeszkoleni ludzie i wiadro z piaskiem).
Większość ekip ma podobne zdanie co Wisła.
Wtedy race straciłby na uroku, a cała robota byłaby sztuczna.
Do tego potrzebna jest spontaniczność, a racę odpalane muszą być przez "swojaków", a nie jakichś przydupasów, którzy kompletnie nie nadają się do tego i nie czują klimatu. Pomijam już fakt, porozumiewania się z takimi organami przy projektowaniu opraw, zamiarów, haseł itd.

Lepiej odpalać na zakazie, ale z uśmiechem na twarzy, wierząc w swoje przekonania i trzymając się zasad niż, żeby to robiły przypadkowe osoby, które nie mają z nami nic wspólnego, a cała ta otoczka to jedna SZTUCZNA SZOPKA.
Nie dla pieniędzy, a z miłości, pasji i stylu bycia.

Porzygałem się widząc ławę sterowanych pajacyków przebranych w biało-czerwone koszulki podczas losowania grup MŚ w siatkówce, które odbędą się w Polsce. Chodzili jak w zegarku. Sztuczne, ohydne, pod publikę. Nie zrobią tego z piłką, przynajmniej ligową!
Ostatnio edytowane przez element : 24.02.2014 o godz. 19:01.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.02.2014, 18:47
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Bardzo dobre 60 min. i potem zwyczajna zadyszka. Po okresie przygotowawczym u Smudy to żadna nowość. Cieszy, że w 2 pierwszych meczach zebraliśmy komplet punktów.

Co do oprawy (te całe Pozdrowienia Do Więzienia, Anty Jude etc.) i przede wszystkim race - WIOCHA i tyle.
Coraz bardziej spora część "C", przypomina mi mentalnie zakompleksioną sąsiadkę z drugiej strony Błoń, która własną tożsamość buduje bardziej na Anty-Wisła niż Pro-Cracovia. Smutne to, co zrobić. Głupców nie sieją.
Ale czy PDW czy AJ można rozwinąć na milion sposobow wiec jeżeli ktoś pisze o jakiś rasistowskich haslach to jest debilem...
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 24.02.2014, 19:00
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Ale czy PDW czy AJ można rozwinąć na milion sposobow wiec jeżeli ktoś pisze o jakiś rasistowskich haslach to jest debilem...
Mylisz się. Braki intelektualne można by zarzucić komuś, kto, orientując się choć odrobinę w temacie, miałby problem z rozwiązaniem tej skomplikowanej łamigłówki.
vel HatefulRespect
element
Senior Member

Stary 24.02.2014, 19:01
Anty Janukowycz, zgadłem?

Jak ktoś zamierza kogoś karać za domysły to zajebiście.
99% osób wie co może oznaczać "AJ" na trybunie Wisły, ale to dalej tylko dwie litery "AJ".

Ot pstryczek w nos, cały mecz "AJ" na trybunie... litera A i litera J.
Za to mają karać? znając po.......eńców w tym kraju może tak być.
Helsińska fundacja praw człowieka musiałaby się przyjrzeć sprawie wtedy.
Ostatnio edytowane przez element : 24.02.2014 o godz. 19:08.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 24.02.2014, 19:03
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się. Braki intelektualne można by zarzucić komuś, kto, orientując się choć odrobinę w temacie, miałby problem z rozwiązaniem tej skomplikowanej łamigłówki.
To tak samo powinnoi się karac już za wszystko WTSK czy JZS a może ukazmy od razu za PKO
UW&I
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.02.2014, 19:05
Najlepsze derby? Nie robie z siebie jakiegoś mega wyjadacza na Reymonta ale dla mnie najlepszy klimat był na derbach po powrocie sąsiadki z niższych lig chyba 2004 rok? Nie wiadomo czego się spodziewać, jak to będzie. Teraz coraz mnie klimatu, coraz mniej agresji.

A co do samych rac. Rozumiem was i wasze rozumowanie że kary itd. cytując "je**ć wszystko race na boisko" - pokazanie że nic nam z kamer, prawa, zakazów my jesteśmy ponad tym i się nie ugniemy - przed przepisami, politykami i niestety piknikami. Tacy jesteśmy, teraz te race na murawe są wymuszone, umówione kiedyś był pełen spontan. Takie czasy. Kiedyś sektory A i B na derbach kipiały z podniecenia jak płonął dywan teraz by pewnie gwizdały. Gdzie te czasy

Jedyne za co można karać to symbol sierpa i młota w sektorze gości - propagowanie systemu komunistycznego.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 24.02.2014 o godz. 20:32.
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 24.02.2014, 19:29
To tak samo powinnoi się karac już za wszystko WTSK czy JZS a może ukazmy od razu za PKO
Nie o akronim tu chodzi. Ani nie o kary dla autorów, bo to przecież byłoby kuriozalne.
Chodzi o to co dla kogo w derbach jest najważniejsze. O treść idzie. Jeśli oparcie całej oprawy na sąsiadce, pozdrowienia dla ludzi w pierdlu i rzucanie rac na boisko własnego Klubu, który jest w opłakanej kondycji finansowej uważasz za zajebistą, godną szacunku oprawę, to wybacz - ale mam inne zdanie. Wiocha i już.
vel HatefulRespect
ichigo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.02.2014, 19:41
element napisał(a):Wyświetl post
A obrzucono kiedykolwiek w historii?
Owszem, kilka lat temu kibice Lecha tak właśnie się "bawili" przy Reymonta.
Grodo
Member

Od: 02.2003

Stary 24.02.2014, 19:53
Jak juz, to przynajmniej 50 tych rac.
Powód: meliska wypita
Ostatnio edytowane przez Grodo : 24.02.2014 o godz. 20:10.
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.02.2014, 20:15
Domyśl się geniuszu czemu było tak mało rac, i czemu te co były wylądowały na murawie, wam to trzeba naprawdę wszystko wprost.

Nie chcieli rac na trybunach mieli na boisku.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 24.02.2014, 20:18
Skrót PKO MOŻE być antysemicki!!!!!!!!!!! Skandal!!!!!!

Na pohybel po.......eńcom....
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 24.02.2014, 20:36
fialo napisał(a):Wyświetl post
Domyśl się geniuszu czemu było tak mało rac, i czemu te co były wylądowały na murawie, wam to trzeba naprawdę wszystko wprost.

Nie chcieli rac na trybunach mieli na boisku.
Ja uważam że jak nie chcieli rac na trybunach to powinniśmy nimi obrzucić budynki klubowe - lepszy efekt by był no chyba że szatnię zawodników
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 24.02.2014, 20:39
Pierwsze kary za obrażanie innych już poszły.

Można mieć inne zdanie i też być kibicem Wisły wiem że dla niektórych to szok poznawczy ale tak naprawdę może być
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 20:39
Dobra zamknijmy ten temat, za dużo "wynalazków" się tu odzywa. Fialo może mieć racje, ze sporo to żydy, a cześć stadion tylko w TV oglądała.
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 24.02.2014, 20:43
Moze pomyslłem fora

Moze to jest www.nakawkę.pl zamaist forum kibiców i fanatykow Wisly

Ludzie derby,emocje,ciary na plechach,doping,ekipy,ta adrenalina,ta sila z bycia kibicem Wisly

i to jest to to

a wy sie tu o jakies race spieracie,o matko boska*

Cytat:
Nie robie z siebie jakiegoś mega wyjadacza na Reymonta ale dla mnie najlepszy klimat był na derbach po powrocie sąsiadki z niższych lig chyba 2004 rok? Nie wiadomo czego się spodziewać, jak to będzie. Teraz coraz mnie klimatu, coraz mniej agresji.

nie zagodze sie ,tej agresjii uwazam ze po naszej stronie jest w tej chwili az za nadto.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.02.2014 o godz. 20:46.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 24.02.2014, 21:10
Widzę że zydostwo na forum ma się dalej nienajgorzej Ale to dobrze, bo ma boleć. Ma boleć wynik, mają boleć oprawy, ma boleć widok 27 tysięcy ludzi na meczu, ma boleć ogromny sektor fanatykow, ma boleć fakt ze z roku na rok co raz niżej spadacie koleżanki

Możecie dalej odwracać uwagę od meczu, skupiać się na nic nie znaczącym wydarzeniu, które przerwało mecz na 20-30sekund może, dłużej się nieraz piłkę do gry wprowadza. Wypisujcie tu na forum i u siebie gorzkie żale, bo jak wam zostalo nie raz przypomniane - nic nie znaczycie i jedynym miejscem gdzie możecie zaistniec jest Internet.

95% wypisujacych tu różne brednie to albo jakieś spoleczniaki pewnie z Kielc lub podobnej dziury co stadion Wisły widzą w C+, gdy odpala sobie sopcasta, albo po prostu jak pisałem zydzi, jatrzacy gdzie się tylko da.

Bo jaki normalny kibic mógłby przykładać wagę do wielkiego wydarzenia jakim było przerwanie gry na 20s gdyby się jeszcze komuś coś stało czy coś. 10 niedopalkow poleciało na murawę. Zostały zgaszone i usunięte. Wygraliśmy derby. Na każdym polu. Tylko to się liczy.

Kielczanie pewnie nie pamiętają tych płonących dywanów i różnych innych ciekawych akcji na początku tego wieku. Wtedy internet jeszcze był mało dostępny, jasna sprawa. Ciekawe co to by było jakbyśmy rzeczony dywanik podpalili. Klawiatury kielczan by chyba tez splonely z przegrzania

Zawsze nad wami!
Nie trafiłeś absolutnie z niczym. Dlaczego nie pozwalasz innym mieć innego zdania niż Ty?
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 24.02.2014, 21:41
Zdanie żydów i kibiców tv, którzy nigdy nie widzieli R22 nie obchodzi nikogo.

Edit: Kominek zakończ temat.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.02.2014 o godz. 21:50.
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 24.02.2014, 21:47
Pany myślę że pomału kończmy temat. Myślę że każdy się wypowiedział dość czasu było.
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 24.02.2014, 23:22
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Garguła gra bardzo dobrze trzeba mu to oddać... dodatkowo on ma jakiegoś masakrycznego farta w tym sezonie. Czasami mam wrażenie że nawet jak będzie mierzył gdzieś na aut to ta piłka wpadnie do siatki.
Dla przypomnienia mecz w Kielcach - pierwszy gol to średniej jakości strzał rykoszet i gol. Druga bramka w tym meczu, Łukasz strzela, jest zblokowany ale ta piłka odbija się tak że ma okazje do poprawki. Mecz przeciwko Zagłębiu, Gliwa przepuszcza piłkę w kuriozalny sposób po uderzeniu Garguły z wolnego. Mecz przeciwko Górnikowi Zabrze, dośrodkowuje i Steinbnos wbija sobie piłkę do bramki. Mecz przeciwko Śląskowi Wrocław, Garguła strzela blokuje strzał bodajże Kazmierczak i piłka po rykoszecie trafia do bramki. Teraz w Derbach nie wiem czy on chciał tak strzelić... jeśli mu zeszła to tylko świadczy o tym, że ten fart jest nadal z nim.
A ja powiem tak. Jak ma się forme, to i fart od razu przychodzi, a jak sie jej nie ma to żadne cuda nie pomogą Widać w sposobie poruszania z i bez piłki, że to jest ktoś inny niż sezony temu.

s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.02.2014, 23:46
element napisał(a):Wyświetl post
U nas i tak jest light.. styl argentyński to jest coś - kompletna dzicz, a komentatorzy telewizyjni tylko podkręcają atmosferę.
To są emocje i przeżycia, a nie sranie w banie i ziewanie.

Jeśli będę chciał przymulać, siedzieć jak pi.zda w kącie i obrażać się na każdy wulgaryzm to wybiorę do kawiarni na cappuccino, a nie na mecz piłkarski.
Ja nie mam nic do tego, sam śpiewałem jak wszyscy.
Ale bez jaj, narażanie klubu na straty parudziesięciu tysięcy złotych i ryzykowanie zamknięciem stadionu na parę meczy dla paru śmiesznych rac, gdy Wisła wreszcie ma szanse włączyć się do walki o mistrza to debilizm.\\

/edit : dopiero przeczytałem Kominka. Niech i tak będzie.
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 25.02.2014, 07:15
Mam pewne info od żony kumpla, która pracuje w urzędzie wojewódzkim: wojewoda jak zobaczyl 10 rac na murawie to powiedzial "O ja piernicze, rzucili 10 rac! To juz koniec, teraz bedziemy musieli zmienic prawo! Pani Irenko prosze natychmiast połączyc mnie z premierem!"
DysoN
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.02.2014, 09:24

Możecie dalej odwracać uwagę od meczu, skupiać się na nic nie znaczącym wydarzeniu, które przerwało mecz na 20-30sekund może, dłużej się nieraz piłkę do gry wprowadza. Wypisujcie tu na forum i u siebie gorzkie żale, bo jak wam zostalo nie raz przypomniane - nic nie znaczycie i jedynym miejscem gdzie możecie zaistniec jest Internet.
Jesli dla Ciebie wydarzenie ktore moze spowodowac zamkniecie stadionu jest nic nie znaczace to idz na forum kibicow swojego klubu a nie spamuj tutaj.
kristos
Senior Member

Stary 25.02.2014, 11:00
Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że ludzie którzy rzucali race mają w dupie ,czy zamkną stadion ,czy nie.
Mają w dupie innych przychodzących na ten stadion ,kupujących karnety.
Najważniejsze że robią coś spontanicznie i w ich mniemaniu na złość władzom .
Też kiedyś byłem młody i chodziłem w latach 80-tych na zadymy ,ale to nie było to samo.
Inna władza inny system.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2014, 11:10
To władza ma kibiców w dupie...ludzi, którzy nic nie zrobili, a nawet sprzeciwiali się racom i gwizdali...
Taka władza, taki system. Nie chce im się walczyć z ludźmi, którzy rzucili racę, a wolą ujebać cały klub, wszystkich kibiców, itp....

Mam nadzieję, że wielu z Was, płaczków przypomni sobie o tym przy wyborach, jeśli w ogóle chodzicie na nie.
Pamietajcie kto prowadzi taką politykę, pamiętajcie o PO, Tusku i jego przydupasach - wkładach do garnitury, oraz całej obecnej klasie politycznej...Jak głosujecie na PO, Palikota, SLD...
Member

Od: 12.2002

Stary 25.02.2014, 11:20
Nie, ten temat zdecydowanie nie powinien być zamknięty. Przynajmniej, do jutrzejszej decyzji o wysokości kar (liczba mnoga nieprzypadkowa).
Kilka osób, mniemając, że są kibicami Wisły- naraziło nasz klub na straty nie tylko finansowe, ale i wizerunkowe. Jeżeli w jakimś chorym umyśle, zrodził się pomysł, że takie zachowanie może przyciągnąć na nasz obiekt rzesze nowych kibiców, to zdecydowanie zalecam kursy na fryzjera-stylistę, bo w prawdziwym biznesie nie wróżę sukcesów.
Na przeprosiny i przyjęcie odpowiedzialności nie liczę, liczę jednak na chwilę refleksji (ot, w zaciszu domowym, przed komputerem).
I ostatnia prośba- nie dorabiajcie do tego idiotyzmu ideologii. Nie piszcie o chorym prawie i wrednych politykach. Zachowaliście się, jak szczeniak, który kradnie matce ostatnie, ciężko zarobione pieniądze, żeby chłopakom na osiedlu pokazać, jaki jest z niego kozak.
Tyle.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2014, 11:28
napisał(a):Wyświetl post
I ostatnia prośba- nie dorabiajcie do tego idiotyzmu ideologii. Nie piszcie o chorym prawie i wrednych politykach.
Jeśli władzy notowania lecą na łeb, na szyję, jeśli na wizytę u lekarza trzeba czekać po kilka, kilkanaście miesięcy, a nawet lat. Gdy ludzie umierają, bo są limity na leczenie RAKA! Gdy korupcja zjada państwo, gdy złoża miedzi są oddawane po znajomości, a Lasy Państwowe przygotowuje sie do prywatyzajci (czyli grabieży), gdy wszystkie inwestycje są opóźnione, a wiele firm plajtuje z powodu bałaganu w ustawie o zamówieniach publicznych to rząd może WYKAZAĆ SIĘ W WALCE Z PODSTAWOWYM PROBLEMEM NIEPODLEGŁEJ RZECZYPOSPOLITEJ, CZYLI KIBICAMI.

W TYM ZAKRESIE MA SUKCESY, MA TEŻ POPARCIE MEDIÓW I LEMINGÓW. I jak ładnie odwraca uwagę.

bódyń napisał(a):Wyświetl post
O tak i nastepna wladza jak przyjdzie to szybciutko pozwoli rzucac race na murawe. I bedzie dawac nagrode za celnosc. W jakim Ty swiecie zyjesz?
No i oczywiste pytanie: w ramach buntu przeciw wladzy rzuce race. A jak zamkna stadion bedziesz lajkowal strone 'Rzucam race na zamknietym stadionie'?
Wojewoda Miller zadrzal na zobaczenie tych rac.
A czy ja mówię, że ma pozwalać rzucac race na boisko ?! Nie ! Ma się zachowywac adekwatnie do sytuacji. Gdy kilkanaście osób na 30 tysięcy osób zapala racę, to powinno podejśc do tego jak gdyby nic sie nie stało i najwyżej starać się ukarać tych co popełnili wykroczenie. Tak samo jak robi z ruchem samochodowym, gdy ktoś łamie przepisy to dostaje mandat, a nie zamyka się dróg dla całej gminy!!!! A karac finansowo powinna ewentualnie komisja ligi i tyle.

Trzeba mieć umiar i rozum. Ta władza .......iła o wolności i demokracji, a zachowuje się jak władza autorytarna. Przykład Derbów Rzymu jest tutaj wręcz idealny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.02.2014 o godz. 11:37.
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.02.2014, 11:30
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
To władza ma kibiców w dupie...ludzi, którzy nic nie zrobili, a nawet sprzeciwiali się racom i gwizdali...
Taka władza, taki system. Nie chce im się walczyć z ludźmi, którzy rzucili racę, a wolą ujebać cały klub, wszystkich kibiców, itp....

Mam nadzieję, że wielu z Was, płaczków przypomni sobie o tym przy wyborach, jeśli w ogóle chodzicie na nie.
Pamietajcie kto prowadzi taką politykę, pamiętajcie o PO, Tusku i jego przydupasach - wkładach do garnitury, oraz całej obecnej klasie politycznej...Jak głosujecie na PO, Palikota, SLD...
O tak i nastepna wladza jak przyjdzie to szybciutko pozwoli rzucac race na murawe. I bedzie dawac nagrode za celnosc. W jakim Ty swiecie zyjesz?
No i oczywiste pytanie: w ramach buntu przeciw wladzy rzuce race. A jak zamkna stadion bedziesz lajkowal strone 'Rzucam race na zamknietym stadionie'?
Wojewoda Miller zadrzal na zobaczenie tych rac.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Jeśli władzy notowania lecą na łeb, na szyję, jeśli na wizytę u lekarza trzeba czekać po kilka, kilkanaście miesięcy, a nawet lat. Gdy ludzie umierają, bo są limity na leczenie RAKA! Gdy korupcja zjada państwo, gdy złoża miedzi są oddawane po znajomości, a Lasy Państwowe przygotowuje sie do prywatyzajci (czyli grabieży), gdy wszystkie inwestycje są opóźnione, a wiele firm plajtuje z powodu bałaganu w ustawie o zamówieniach publicznych to rząd może WYKAZAĆ SIĘ W WALCE Z PODSTAWOWYM PROBLEMEM NIEPODLEGŁEJ RZECZYPOSPOLITEJ, CZYLI KIBICAMI.

W TYM ZAKRESIE MA SUKCESY, MA TEŻ POPARCIE MEDIÓW I LEMINGÓW. I jak ładnie odwraca uwagę.
Władzy notowania lecą na łeb, na szyję, jeśli na wizytę u lekarza trzeba czekać po kilka, kilkanaście miesięcy, a nawet lat. Gdy ludzie umierają, bo są limity na leczenie RAKA! Gdy korupcja zjada państwo, gdy złoża miedzi są oddawane po znajomości. A Twoim protestem jest rzucenie rac na stadionie? Co bedzie nastepne? Krzyczenie w domu 'Jeb**ac Tuska' czy wyzywanie go przed Tv(co na jedno wychodzi).
Proba dorabiania ideologi do glupoty. Ale glupsi sa silniejszy w glupocie niz madrzy w swej madrosci. I dlatego zamkna stadion
Ostatnio edytowane przez bódyń : 25.02.2014 o godz. 11:36.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2014, 11:31
kristos napisał(a):Wyświetl post
Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że ludzie którzy rzucali race mają w dupie ,czy zamkną stadion ,czy nie.
Mają w dupie innych przychodzących na ten stadion ,kupujących karnety.
Najważniejsze że robią coś spontanicznie i w ich mniemaniu na złość władzom .
Też kiedyś byłem młody i chodziłem w latach 80-tych na zadymy ,ale to nie było to samo.
Inna władza inny system.
A może zastanowić się dlaczego oszołomieni politycy rodem z państwa totalitarnego, pierd...cy o demokracji stosują takie metody ?

Ze dwa tygodnie temu we Włoszech odbyły sie derby Rzymu. Przez cały mecz napier...o petardami i odpalano race. Sprawozdawcy w canal+ komentowali to jako oczywistość, a jednemu sie nawet wyrwało "wszak to są derby Rzymu". Czyli co ? tam można a u nas ze względu na to że przy żłobie jest ryży oszołom to już stadiony trzeba zamykać ?
Gdyby Włochom, ktoś próbował zamknąć stadion za te derby Rzymu to w ciągu kilku dni przepędziliby takiego pajaca z kraju. Za chwilę ryzy moze wydac zakaz noszenia szalików bo sa niebezpieczne, i co wtedy ?
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2014, 11:31
Państwo powinno wskazać z imienia i nazwiska kto rzucił racą, ukarac mandatem i tyle. Jeśli tego nie potrafi to nie powinno karać 5 tysięcy osób na trybunie C lub ponad 20 tysięcy na pozostałych trybunach.

To przecież chore.
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.02.2014, 11:32
domin_czyzyny tak kolego zagłosuj na PIS na pewno wtedy będziesz mógł odpalać race na stadionie. Człowieku ile ty masz lat? Goscie którzy nie mieli jaj żeby pokazać twarze narazili klub na straty, a mnie jako kibica który od 25 lat chodzi na mecze g interesuje ich manifestacja. Chcą coś zdziałać to niech to zrobią poza stadionem, a nie pajacują.
Jesteś zaślepiony i nie przyjmujesz żadnych logicznych argumentów, tak więc może przestaniemy dawać na oprawy, albo to co zostało zebrane teraz przekazane zostanie na pokrycie kary?
Czyn był skrajnie idiotyczny, a tych co go bronią nawet szkoda czytać, dlatego proponuje przycisk "ignoruj"

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów