|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się: | |||
| ZWYCIĘSTWEM! |
|
47 | 20,98% |
| ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! |
|
177 | 79,02% |
| Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
||
To są emocje, impuls, klapy na oczach w pozytywnym tego słowa znaczeniu, a nie chęć wskoczenia z kałachem na murawę. Race na murawę były rzucane, są i będą. Od czasu do czasu podczas bardziej 'ekstremalnych" spotkań.
W wielu krajach europy normalnie odpala się race.
Wtedy race straciłby na uroku, a cała robota byłaby sztuczna. Do tego potrzebna jest spontaniczność, a racę odpalane muszą być przez "swojaków", a nie jakichś przydupasów, którzy kompletnie nie nadają się do tego i nie czują klimatu. Pomijam już fakt, porozumiewania się z takimi organami przy projektowaniu opraw, zamiarów, haseł itd. Lepiej odpalać na zakazie, ale z uśmiechem na twarzy, wierząc w swoje przekonania i trzymając się zasad niż, żeby to robiły przypadkowe osoby, które nie mają z nami nic wspólnego, a cała ta otoczka to jedna SZTUCZNA SZOPKA. Nie dla pieniędzy, a z miłości, pasji i stylu bycia. Porzygałem się widząc ławę sterowanych pajacyków przebranych w biało-czerwone koszulki podczas losowania grup MŚ w siatkówce, które odbędą się w Polsce. Chodzili jak w zegarku. Sztuczne, ohydne, pod publikę. Nie zrobią tego z piłką, przynajmniej ligową!
Ostatnio edytowane przez element : 24.02.2014 o godz. 19:01.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mylisz się. Braki intelektualne można by zarzucić komuś, kto, orientując się choć odrobinę w temacie, miałby problem z rozwiązaniem tej skomplikowanej łamigłówki.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Anty Janukowycz, zgadłem?
Jak ktoś zamierza kogoś karać za domysły to zajebiście. 99% osób wie co może oznaczać "AJ" na trybunie Wisły, ale to dalej tylko dwie litery "AJ". Ot pstryczek w nos, cały mecz "AJ" na trybunie... litera A i litera J. Za to mają karać? znając po.......eńców w tym kraju może tak być. Helsińska fundacja praw człowieka musiałaby się przyjrzeć sprawie wtedy.
Ostatnio edytowane przez element : 24.02.2014 o godz. 19:08.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Najlepsze derby? Nie robie z siebie jakiegoś mega wyjadacza na Reymonta ale dla mnie najlepszy klimat był na derbach po powrocie sąsiadki z niższych lig chyba 2004 rok? Nie wiadomo czego się spodziewać, jak to będzie. Teraz coraz mnie klimatu, coraz mniej agresji.
A co do samych rac. Rozumiem was i wasze rozumowanie że kary itd. cytując "je**ć wszystko race na boisko" - pokazanie że nic nam z kamer, prawa, zakazów my jesteśmy ponad tym i się nie ugniemy - przed przepisami, politykami i niestety piknikami. Tacy jesteśmy, teraz te race na murawe są wymuszone, umówione kiedyś był pełen spontan. Takie czasy. Kiedyś sektory A i B na derbach kipiały z podniecenia jak płonął dywan teraz by pewnie gwizdały. Gdzie te czasy ![]() Jedyne za co można karać to symbol sierpa i młota w sektorze gości - propagowanie systemu komunistycznego.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 24.02.2014 o godz. 20:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Chodzi o to co dla kogo w derbach jest najważniejsze. O treść idzie. Jeśli oparcie całej oprawy na sąsiadce, pozdrowienia dla ludzi w pierdlu i rzucanie rac na boisko własnego Klubu, który jest w opłakanej kondycji finansowej uważasz za zajebistą, godną szacunku oprawę, to wybacz - ale mam inne zdanie. Wiocha i już. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jak juz, to przynajmniej 50 tych rac.
Powód: meliska wypita
Ostatnio edytowane przez Grodo : 24.02.2014 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Domyśl się geniuszu czemu było tak mało rac, i czemu te co były wylądowały na murawie, wam to trzeba naprawdę wszystko wprost.
Nie chcieli rac na trybunach mieli na boisku. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Na pohybel po.......eńcom.... |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ja uważam że jak nie chcieli rac na trybunach to powinniśmy nimi obrzucić budynki klubowe - lepszy efekt by był no chyba że szatnię zawodników
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Pierwsze kary za obrażanie innych już poszły.
Można mieć inne zdanie i też być kibicem Wisły wiem że dla niektórych to szok poznawczy ale tak naprawdę może być ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobra zamknijmy ten temat, za dużo "wynalazków" się tu odzywa. Fialo może mieć racje, ze sporo to żydy, a cześć stadion tylko w TV oglądała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Moze pomyslłem fora
Moze to jest www.nakawkę.pl zamaist forum kibiców i fanatykow Wisly Ludzie derby,emocje,ciary na plechach,doping,ekipy,ta adrenalina,ta sila z bycia kibicem Wisly i to jest to to a wy sie tu o jakies race spieracie,o matko boska* Cytat:
nie zagodze sie ,tej agresjii uwazam ze po naszej stronie jest w tej chwili az za nadto.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 24.02.2014 o godz. 20:46.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdanie żydów i kibiców tv, którzy nigdy nie widzieli R22 nie obchodzi nikogo.
Edit: Kominek zakończ temat.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 24.02.2014 o godz. 21:50.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Pany myślę że pomału kończmy temat. Myślę że każdy się wypowiedział dość czasu było.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Widać w sposobie poruszania z i bez piłki, że to jest ktoś inny niż sezony temu.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ale bez jaj, narażanie klubu na straty parudziesięciu tysięcy złotych i ryzykowanie zamknięciem stadionu na parę meczy dla paru śmiesznych rac, gdy Wisła wreszcie ma szanse włączyć się do walki o mistrza to debilizm.\\ /edit : dopiero przeczytałem Kominka. Niech i tak będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam pewne info od żony kumpla, która pracuje w urzędzie wojewódzkim: wojewoda jak zobaczyl 10 rac na murawie to powiedzial "O ja piernicze, rzucili 10 rac! To juz koniec, teraz bedziemy musieli zmienic prawo! Pani Irenko prosze natychmiast połączyc mnie z premierem!"
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że ludzie którzy rzucali race mają w dupie ,czy zamkną stadion ,czy nie.
Mają w dupie innych przychodzących na ten stadion ,kupujących karnety. Najważniejsze że robią coś spontanicznie i w ich mniemaniu na złość władzom . Też kiedyś byłem młody i chodziłem w latach 80-tych na zadymy ,ale to nie było to samo. Inna władza inny system. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To władza ma kibiców w dupie...ludzi, którzy nic nie zrobili, a nawet sprzeciwiali się racom i gwizdali...
Taka władza, taki system. Nie chce im się walczyć z ludźmi, którzy rzucili racę, a wolą ujebać cały klub, wszystkich kibiców, itp.... Mam nadzieję, że wielu z Was, płaczków przypomni sobie o tym przy wyborach, jeśli w ogóle chodzicie na nie. Pamietajcie kto prowadzi taką politykę, pamiętajcie o PO, Tusku i jego przydupasach - wkładach do garnitury, oraz całej obecnej klasie politycznej...Jak głosujecie na PO, Palikota, SLD... |
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie, ten temat zdecydowanie nie powinien być zamknięty. Przynajmniej, do jutrzejszej decyzji o wysokości kar (liczba mnoga nieprzypadkowa).
Kilka osób, mniemając, że są kibicami Wisły- naraziło nasz klub na straty nie tylko finansowe, ale i wizerunkowe. Jeżeli w jakimś chorym umyśle, zrodził się pomysł, że takie zachowanie może przyciągnąć na nasz obiekt rzesze nowych kibiców, to zdecydowanie zalecam kursy na fryzjera-stylistę, bo w prawdziwym biznesie nie wróżę sukcesów. Na przeprosiny i przyjęcie odpowiedzialności nie liczę, liczę jednak na chwilę refleksji (ot, w zaciszu domowym, przed komputerem). I ostatnia prośba- nie dorabiajcie do tego idiotyzmu ideologii. Nie piszcie o chorym prawie i wrednych politykach. Zachowaliście się, jak szczeniak, który kradnie matce ostatnie, ciężko zarobione pieniądze, żeby chłopakom na osiedlu pokazać, jaki jest z niego kozak. Tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W TYM ZAKRESIE MA SUKCESY, MA TEŻ POPARCIE MEDIÓW I LEMINGÓW. I jak ładnie odwraca uwagę.
Trzeba mieć umiar i rozum. Ta władza .......iła o wolności i demokracji, a zachowuje się jak władza autorytarna. Przykład Derbów Rzymu jest tutaj wręcz idealny.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 25.02.2014 o godz. 11:37.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No i oczywiste pytanie: w ramach buntu przeciw wladzy rzuce race. A jak zamkna stadion bedziesz lajkowal strone 'Rzucam race na zamknietym stadionie'? Wojewoda Miller zadrzal na zobaczenie tych rac.
Proba dorabiania ideologi do glupoty. Ale glupsi sa silniejszy w glupocie niz madrzy w swej madrosci. I dlatego zamkna stadion
Ostatnio edytowane przez bódyń : 25.02.2014 o godz. 11:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ze dwa tygodnie temu we Włoszech odbyły sie derby Rzymu. Przez cały mecz napier...o petardami i odpalano race. Sprawozdawcy w canal+ komentowali to jako oczywistość, a jednemu sie nawet wyrwało "wszak to są derby Rzymu". Czyli co ? tam można a u nas ze względu na to że przy żłobie jest ryży oszołom to już stadiony trzeba zamykać ? Gdyby Włochom, ktoś próbował zamknąć stadion za te derby Rzymu to w ciągu kilku dni przepędziliby takiego pajaca z kraju. Za chwilę ryzy moze wydac zakaz noszenia szalików bo sa niebezpieczne, i co wtedy ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Państwo powinno wskazać z imienia i nazwiska kto rzucił racą, ukarac mandatem i tyle. Jeśli tego nie potrafi to nie powinno karać 5 tysięcy osób na trybunie C lub ponad 20 tysięcy na pozostałych trybunach.
To przecież chore. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
domin_czyzyny tak kolego zagłosuj na PIS na pewno wtedy będziesz mógł odpalać race na stadionie. Człowieku ile ty masz lat? Goscie którzy nie mieli jaj żeby pokazać twarze narazili klub na straty, a mnie jako kibica który od 25 lat chodzi na mecze g interesuje ich manifestacja. Chcą coś zdziałać to niech to zrobią poza stadionem, a nie pajacują.
Jesteś zaślepiony i nie przyjmujesz żadnych logicznych argumentów, tak więc może przestaniemy dawać na oprawy, albo to co zostało zebrane teraz przekazane zostanie na pokrycie kary? Czyn był skrajnie idiotyczny, a tych co go bronią nawet szkoda czytać, dlatego proponuje przycisk "ignoruj" |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|