|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No cóż, mimo wszystko pozazdrościć takich przychodów z klubowego sklepu... Ma na to wpływ wiele czynników - od tych wymienionych przez Kocura zaczynając a na zamożności mieszkańców miasta kończąc (oczywiście docenić też trzeba zarządzanie i fifarafę
). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Śmieję się z Rudego,ale bardziej z tych któremu większość daje się dymać od kilku lat. Śmieję się z Palikota, Grodzkiej Środy i Hartmana ale bardziej z tych którzy wierzą w lewackie pierdoły. Śmieję się (za świetnym memem) ze Stanowskiego, który wyśmiewa na każdym kroku sparingi reprezentacji polski a jak ostatni Janusz ubrał koszulkę Barcelony i popędził na mecz towarzyski Barcy B z Lechią a dzisiaj z wypiekami na twarzy zrelacjonował na swojej stronce zimową sparingową kopaninę swojego ukochanego klubu Śmiałem się z Wojciechowskiego i Króla ale bardziej z tych którzy wierzyli w cuda pod ich batutą. Śmiech z wielu rzeczy na tym świecie nie wywołuje u mnie bólu zwieraczy za to wnioskuje że Ty z tym masz jakieś kłopoty, ale nie dziel się tą wiedzą z nami. Trzymaj tą część ciała na zapewne nadchodzące wielkimi krokami sukcesy klubu spod znaku nauki jazdy ![]()
Ostatnio edytowane przez shaggy : 31.01.2014 o godz. 23:05.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No to fajnie masz, specjalnie dla Ciebie foto profilowe abyś mógł się częściej pośmiać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przede wszystkim przyjście tego Gogusia spowodowało wzrost przychodów sklepu Legii. Wcześniej tak różowo nie było.
Do tego za czasów Gogusia przyszło kilku nowych sponsorów, marketing poszedł do przodu, relacje klubu z kibicami i kibolami się uregulowały i wiele innych rzeczy poszło na plus - to są shaggy dla Ciebie czułe słówka, które sprawiły, że zjednał sobie wiele osób? To nie są słówka, to są czyny. I taki shaggy śmieje się z Gogusia. A niech się śmieje, bo śmiech to zdrowie. Ja się śmieję jak czytam shaggego i jego ból 4 liter. A nie śmiejesz się z Bednarza (może on nie kłamie?) i ogólnej sytuacji Wisły w ostatnim czasie (zaleganie z pensjami, brak kasy itp.)? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jakie traumy ToTylkoJa i krwawy przechodzili w przeszłości albo może przechodzą obecnie ale obaj kibice "najlepszego" klubu we wszechświecie na czele którego stoi galaktyczny prezes cały czas wspominają o bólu czterech liter. Jeśli to urazy związane z dymaniem ich klubu przez ostatnie lata to jeszcze pół biedy, ale jeśli to doświadczenia czysto życiowe pozostaje mi współczuć...
Teraz trochę merytorycznie: Nie jest tak jak Ci się wydaje że Goguś jest dla mnie totalnym kosmitą. Parę rzeczy naprawdę poukładał (jaki burdel i amatorka musiała być wcześniej skoro za sukcesy przypisuje mu się np zgodę z kibicami ), ale w wielu przypadkach jego PR jest komiczny (np kiedyś w CF powiedział że Legia szuka lepszego piłkarza niż Paixao a teraz Goguś drepcze koło tego piłkarza - wówczas był PR czy kłamstwo?) "A nie śmiejesz się z Bednarza" - zadziwię Cię ale śmieję się dość często, ale też doceniam to w jakim stanie i z jakimi efektami obecnie zarządza Wisłą. Naprawdę w tym kraju, żeby normalnie funkcjonować trzeba czerpać radość z każdej nadarzającej się okazji a jeśli taką daje np Goguś uwielbiany przez 101% kibiców Legii czy inny Donaldinho to czemu z tego niekorzystać ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Na teksty na poziomie gimbazy nie ma co odpowiadać nawet. Jak napiszesz coś z sensem to pogadamy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Warszawa załatwiła jakiegoś napadziora?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście. Saganowski wraca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Widzę że na bogato, tak jak u nas
My planujemy podobno odkurzyć Darka Dudkę. Szymkowiak niestety odmówił... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tylko u nas nie ma budżetu stumilionowego nie wiem ile potrzeba kasy aby w Polsce zbudować jakiś fajny team 200 300 mln zł.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Daj Boże zobaczyć w maju Legie za nami w tabeli. Zobaczyć ich wpisy u nas na forum. Bezcenne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Co do Saganowskiego, to jestem pod wrażeniem, że gościowi jeszcze się chce. W Polsce już więcej nie osiągnie, żegnałby się z piłką jako mistrz... Jest w tym jakieś drugie dno? ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W sumie zna tylko jedną piosenkę po Polsku i nawet nie wie o czym ona jest, jednak powinno wystarczyć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Albo jak Frankowski - widzi że konkurencja to żenada i chce sobie jeszcze parę lat popykać. Znudzi mu się, przytyje - to zakończy karierę.
Wiele to mówi o poziomie naszej ligi, ale Saganowski, Głowacki czy Brożek prosto z wakacji to są fakty z którymi trudno dyskutować. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wcześniej było tak samo jak Kucharski wracał do Legii, czy Reiss do Lecha. Byli też tacy, którzy po powrocie do Polski nie dali rady. Przykładowo mówię o Żurawskim, czy Mięcielu.
Nie dziwi mnie to zupełnie, a jeśli Saganowi dalej się chce i nie ma dość to czemu nie. Charyzmy i umiejętności ma za kilku młodzików. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
emj10 ile mu jeszcze brakuje do tej setki?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba 4. W zasadzie to nie wiem czy przypadkiem nie jest ostatnim piłkarzem, który ma szanse na tą setkę w naszej lidze za..... naszego życia. Bo drugi jest pewnie ktoś tak absurdalny jak Boguski czy Nowak czy Kucharczyk z 15? 20? bramkami.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ekhm 0 22 zapomniałeś o Pawle Królu Brożku!!!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Brożkowi brakuje 3 bodajże.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No liczę, że Paweł już na wiosnę będzie w Klubie 100
![]() Ale coś mi się wydaje, że chyba mu brakuje więcej niż 3 ?! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Buczo, Pawel ma ustrzelone 97 bramek w 216 meczach. w Wisle strzelil 92 bramki w 200 meczach.
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj już my mieli takiego jednego co chciał do klubu 100 się wbić. Marek Koniarek się bodaj nazywał, supersnajper z 99 golam w dorobku gdy do nasz przychodził.
Odszedł po kompletnie zawalonej rundzie i setkach nie wykorzystanych szans... z 99 golami, niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
no to się zgadza co mówiłem - wypada Pawłowi życzyć dołączenia do Klubu 100 jak najszybciej, najlepiej w meczu z pasiastymi kurtyzanami.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pamiętam jeszcze jak Śrutwa z Ruchu wchodził do klubu 100. Po rundzie jesiennej miał 98 goli, w pierwszym meczu na wiosnę grali z nami przy Reymonta. Odgrażał się, że strzeli nam 2 bramki i wejdzie do klubu 100. Facet się zablokował i 100 bramkę zdobył dopiero w październiku Oby Paweł jak najszybciej zdobył te 3 bramki, bo jak się zablokuje to media będą wywierały na niego sporą presję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc Brożka nie wymieniłem tylko dlatego, że byłem świecie przekonany, że już ma stówkę.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja jestem wręcz przekonana, że Paweł 100 osiągnie w rundzie wiosennej. Co to dla niego te trzy bramki? Szczególnie, jak Chrapek ze Stiliciem będą mu grali fajne piły. Mam nadzieję też, że Brozio poprawi swoją skuteczność, bo często w meczu ma kilka dogodnych sytuacji, a większość z nich marnuje, niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jeśli faktycznie Nakoulma odejdzie za granicę to mamy jednego rywala mniej, w Amice nieciekawa atmosfera i Wisła że średniaka ligowego stanie się liczącą drużyną w walce o MP co pokazuje że dobry trener może zdziałać cuda i niepotrzebne są pieniądze wydawane na super gwiazdy
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|