The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2014, 08:10
No cóż, mimo wszystko pozazdrościć takich przychodów z klubowego sklepu... Ma na to wpływ wiele czynników - od tych wymienionych przez Kocura zaczynając a na zamożności mieszkańców miasta kończąc (oczywiście docenić też trzeba zarządzanie i fifarafę ).
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.01.2014, 22:00
krwawy napisał(a):Wyświetl post
Widzę że przez tego "Gogusia" to masz niezły ból zwieraczy, bo tylko o nim piszesz i zawsze z pianą na pysku.
Jak ty się śmiejesz z "Gogusia" to nam się już śmiać nie chce z Jacusia, za dużo to nie zdrowo i oby był u was jak najdłużej
Śmieję się z Gogusia ale bardziej z tych wszystkich których potrafił pięknymi słówkami raz dwa sobie zjednać.

Śmieję się z Rudego,ale bardziej z tych któremu większość daje się dymać od kilku lat.

Śmieję się z Palikota, Grodzkiej Środy i Hartmana ale bardziej z tych którzy wierzą w lewackie pierdoły.

Śmieję się (za świetnym memem) ze Stanowskiego, który wyśmiewa na każdym kroku sparingi reprezentacji polski a jak ostatni Janusz ubrał koszulkę Barcelony i popędził na mecz towarzyski Barcy B z Lechią a dzisiaj z wypiekami na twarzy zrelacjonował na swojej stronce zimową sparingową kopaninę swojego ukochanego klubu

Śmiałem się z Wojciechowskiego i Króla ale bardziej z tych którzy wierzyli w cuda pod ich batutą.

Śmiech z wielu rzeczy na tym świecie nie wywołuje u mnie bólu zwieraczy za to wnioskuje że Ty z tym masz jakieś kłopoty, ale nie dziel się tą wiedzą z nami. Trzymaj tą część ciała na zapewne nadchodzące wielkimi krokami sukcesy klubu spod znaku nauki jazdy
Ostatnio edytowane przez shaggy : 31.01.2014 o godz. 23:05.
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 01.02.2014, 10:26
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Śmieję się z Gogusia ale bardziej z tych wszystkich których potrafił pięknymi słówkami raz dwa sobie zjednać.
No to fajnie masz, specjalnie dla Ciebie foto profilowe abyś mógł się częściej pośmiać
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.02.2014, 10:32
krwawy napisał(a):Wyświetl post
No to fajnie masz, specjalnie dla Ciebie foto profilowe abyś mógł się częściej pośmiać
Wyglada jak rabin z torą
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.02.2014, 15:42
Przede wszystkim przyjście tego Gogusia spowodowało wzrost przychodów sklepu Legii. Wcześniej tak różowo nie było.

Do tego za czasów Gogusia przyszło kilku nowych sponsorów, marketing poszedł do przodu, relacje klubu z kibicami i kibolami się uregulowały i wiele innych rzeczy poszło na plus - to są shaggy dla Ciebie czułe słówka, które sprawiły, że zjednał sobie wiele osób? To nie są słówka, to są czyny.

I taki shaggy śmieje się z Gogusia. A niech się śmieje, bo śmiech to zdrowie. Ja się śmieję jak czytam shaggego i jego ból 4 liter.

A nie śmiejesz się z Bednarza (może on nie kłamie?) i ogólnej sytuacji Wisły w ostatnim czasie (zaleganie z pensjami, brak kasy itp.)?
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.02.2014, 18:26
Nie wiem jakie traumy ToTylkoJa i krwawy przechodzili w przeszłości albo może przechodzą obecnie ale obaj kibice "najlepszego" klubu we wszechświecie na czele którego stoi galaktyczny prezes cały czas wspominają o bólu czterech liter. Jeśli to urazy związane z dymaniem ich klubu przez ostatnie lata to jeszcze pół biedy, ale jeśli to doświadczenia czysto życiowe pozostaje mi współczuć...

Teraz trochę merytorycznie:
Nie jest tak jak Ci się wydaje że Goguś jest dla mnie totalnym kosmitą. Parę rzeczy naprawdę poukładał (jaki burdel i amatorka musiała być wcześniej skoro za sukcesy przypisuje mu się np zgodę z kibicami ), ale w wielu przypadkach jego PR jest komiczny (np kiedyś w CF powiedział że Legia szuka lepszego piłkarza niż Paixao a teraz Goguś drepcze koło tego piłkarza - wówczas był PR czy kłamstwo?)

"A nie śmiejesz się z Bednarza" - zadziwię Cię ale śmieję się dość często, ale też doceniam to w jakim stanie i z jakimi efektami obecnie zarządza Wisłą.

Naprawdę w tym kraju, żeby normalnie funkcjonować trzeba czerpać radość z każdej nadarzającej się okazji a jeśli taką daje np Goguś uwielbiany przez 101% kibiców Legii czy inny Donaldinho to czemu z tego niekorzystać
Odpowiedz cytując
krwawy
Member

Od: 05.2007

Stary 02.02.2014, 22:11
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jakie traumy ToTylkoJa i krwawy przechodzili w przeszłości albo może przechodzą obecnie....Jeśli to urazy związane z dymaniem ich klubu przez ostatnie lata to jeszcze pół biedy, ale jeśli to doświadczenia czysto życiowe pozostaje mi współczuć...
Napisz jak będziesz wiedział bo chyba mało wiesz.
Na teksty na poziomie gimbazy nie ma co odpowiadać nawet. Jak napiszesz coś z sensem to pogadamy
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.02.2014, 10:43
Warszawa załatwiła jakiegoś napadziora?
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.02.2014, 12:35
Oczywiście. Saganowski wraca.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.02.2014, 18:12
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście. Saganowski wraca.
Widzę że na bogato, tak jak u nas
My planujemy podobno odkurzyć Darka Dudkę. Szymkowiak niestety odmówił...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 03.02.2014, 18:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tylko u nas nie ma budżetu stumilionowego nie wiem ile potrzeba kasy aby w Polsce zbudować jakiś fajny team 200 300 mln zł.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.02.2014, 18:28
Daj Boże zobaczyć w maju Legie za nami w tabeli. Zobaczyć ich wpisy u nas na forum. Bezcenne
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.02.2014, 02:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale moje źródła mówią co innego w temacie Szymkowiaka. Do Turcji po prostu bał się lecieć, ktoś mógłby go wziąć w worek i wywieźć do Trabzonu.

Co do Saganowskiego, to jestem pod wrażeniem, że gościowi jeszcze się chce. W Polsce już więcej nie osiągnie, żegnałby się z piłką jako mistrz... Jest w tym jakieś drugie dno?
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 04.02.2014, 02:22
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Daj Boże zobaczyć w maju Legie za nami w tabeli. Zobaczyć ich wpisy u nas na forum. Bezcenne
Ba, nawet już wiem kto będzie na krakowskim rynku dzierżył mikrofon...Semir Stilic!

W sumie zna tylko jedną piosenkę po Polsku i nawet nie wie o czym ona jest, jednak powinno wystarczyć.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 04.02.2014, 11:54
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Jest w tym jakieś drugie dno?
Klub "100" tuż tuż i to chyba główny motor do tego dlaczego mu się chce.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.02.2014, 18:19
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Klub "100" tuż tuż i to chyba główny motor do tego dlaczego mu się chce.
Albo jak Frankowski - widzi że konkurencja to żenada i chce sobie jeszcze parę lat popykać. Znudzi mu się, przytyje - to zakończy karierę.

Wiele to mówi o poziomie naszej ligi, ale Saganowski, Głowacki czy Brożek prosto z wakacji to są fakty z którymi trudno dyskutować.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 04.02.2014, 19:52
Wcześniej było tak samo jak Kucharski wracał do Legii, czy Reiss do Lecha. Byli też tacy, którzy po powrocie do Polski nie dali rady. Przykładowo mówię o Żurawskim, czy Mięcielu.

Nie dziwi mnie to zupełnie, a jeśli Saganowi dalej się chce i nie ma dość to czemu nie. Charyzmy i umiejętności ma za kilku młodzików.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.02.2014, 21:32
emj10 ile mu jeszcze brakuje do tej setki?
What's new?

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 04.02.2014, 21:47
Chyba 4. W zasadzie to nie wiem czy przypadkiem nie jest ostatnim piłkarzem, który ma szanse na tą setkę w naszej lidze za..... naszego życia. Bo drugi jest pewnie ktoś tak absurdalny jak Boguski czy Nowak czy Kucharczyk z 15? 20? bramkami.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.02.2014, 21:52
ekhm 0 22 zapomniałeś o Pawle Królu Brożku!!!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.02.2014, 21:54
Brożkowi brakuje 3 bodajże.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 04.02.2014, 22:08
wiślakcb napisał(a):Wyświetl post
Za mało Brożek wam napsuł życia ze tak nie pamiętasz o nim ?
I jeszcze nieraz napsuje! Byle by Pawłowi zdrowie dopisywało
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.02.2014, 23:52
No liczę, że Paweł już na wiosnę będzie w Klubie 100

Ale coś mi się wydaje, że chyba mu brakuje więcej niż 3 ?!
What's new?

Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.02.2014, 04:13
Buczo, Pawel ma ustrzelone 97 bramek w 216 meczach. w Wisle strzelil 92 bramki w 200 meczach.
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Stary 05.02.2014, 04:33
Oj już my mieli takiego jednego co chciał do klubu 100 się wbić. Marek Koniarek się bodaj nazywał, supersnajper z 99 golam w dorobku gdy do nasz przychodził.

Odszedł po kompletnie zawalonej rundzie i setkach nie wykorzystanych szans... z 99 golami, niestety.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.02.2014, 08:21
no to się zgadza co mówiłem - wypada Pawłowi życzyć dołączenia do Klubu 100 jak najszybciej, najlepiej w meczu z pasiastymi kurtyzanami.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
4karol4
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.02.2014, 09:41
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Oj już my mieli takiego jednego co chciał do klubu 100 się wbić. Marek Koniarek się bodaj nazywał, supersnajper z 99 golam w dorobku gdy do nasz przychodził.

Odszedł po kompletnie zawalonej rundzie i setkach nie wykorzystanych szans... z 99 golami, niestety.
Koniarek jak do nas przyszedł to już chyba miał 101 goli, ale ręki nie dam sobie uciąć. Fakt był taki, że sezon wcześniej był królem strzelców w Widzewie (29 goli) i wiązaliśmy z nim duże nadzieje. Tym bardziej, że nie była to ostatnia runda przed erą TF i byliśmy w dole tabeli. Facet regularnie obijał słupki, marnował setki, nic mu nie wychodziło. Potem odszedł do Katowic i tam strzelał bramki. Więc tylko u nas miał takiego pecha
Pamiętam jeszcze jak Śrutwa z Ruchu wchodził do klubu 100. Po rundzie jesiennej miał 98 goli, w pierwszym meczu na wiosnę grali z nami przy Reymonta. Odgrażał się, że strzeli nam 2 bramki i wejdzie do klubu 100. Facet się zablokował i 100 bramkę zdobył dopiero w październiku Oby Paweł jak najszybciej zdobył te 3 bramki, bo jak się zablokuje to media będą wywierały na niego sporą presję.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 05.02.2014, 10:35
Szczerze mówiąc Brożka nie wymieniłem tylko dlatego, że byłem świecie przekonany, że już ma stówkę.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.02.2014, 10:55
Ja jestem wręcz przekonana, że Paweł 100 osiągnie w rundzie wiosennej. Co to dla niego te trzy bramki? Szczególnie, jak Chrapek ze Stiliciem będą mu grali fajne piły. Mam nadzieję też, że Brozio poprawi swoją skuteczność, bo często w meczu ma kilka dogodnych sytuacji, a większość z nich marnuje, niestety.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 05.02.2014, 12:08
Jeśli faktycznie Nakoulma odejdzie za granicę to mamy jednego rywala mniej, w Amice nieciekawa atmosfera i Wisła że średniaka ligowego stanie się liczącą drużyną w walce o MP co pokazuje że dobry trener może zdziałać cuda i niepotrzebne są pieniądze wydawane na super gwiazdy
.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów