|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Chyba butik mu nie poszedł ...
http://sport.fakt.pl/zurawski-otworz...,190275,1.html Drewniany zegarek nie został przebojem to startuje z SLD
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2014 o godz. 23:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Tematu nie rozwijam, bo to nie polityczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Niech robi co chcę,na brak pieniądza to raczej narzekać nie może |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
mnie tam to po prostu wali. Dla kasy to mógłbym iść nawet do znienawidzonego prze ze mnie Pis-u. Mógłbym przytakiwać kaczorowi byle brać taką kasę. Może Żuraw wtopił gdzieś kasę, w klubie może kokosów nie dostaje to gdzieś dorobić trzeba.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najgorzej byłoby gdyby poszedł do ruchu pali kota i startował z tą Grodzką/ tym Grodzkim? (niepotrzebne skreślić
To byłyby dopiero jaja ... ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2014 o godz. 23:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Biedny Żuraw, może wtopił 400 tyś zł. w kasynie? biedulka.. Żuraw może zostać szmatą, ale dopóki pracuje w Wiśle takie numery nie przejdą. ŚMIERĆ ZDRAJCOM NARODU! ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Czasem przed wysłaniem posta warto go przeczytać i zastanowić się czy warto zaśmiecać świat swoimi przemyśleniami. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
News o poglądach Żurawia i od razu uaktywnia się grupa forumowych idiotów. Aż przykro patrzeć, że używacie polskiego języka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że jakikolwiek sportowiec startując z jakiejś partii, traci w tym momencie kogoś zaufanie i uznanie bo nie każdemu taka decyzja może się spodobać ...
Także najlepiej byłoby gdyby sportowcy od polityki trzymali się z daleka i zajmowali się tym co potrafią najlepiej, w przypadku Żurawia to piłka a nie polityka ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.02.2014 o godz. 00:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zasadzie nic gorszego od komunizmu ludzkość nie wymyśliła. Ten system wyciągał z człowieka najgorsze, najpodlejsze, najbrudniejsze, najbardziej plugawe instynkty i wykorzystywał je dla swojego umacniania i trwania. W komunizmie wszystko co w człowieku najgorsze - zawiść, nienawiść wobec tego co udane i godne, nienawiść pogarda i zazdrość wobec tego co zdrowe, honorowe, wściekłość i chęć zemsty na lepszych od siebie, resentyment..to wszystko było motorem napedowym ideologii. Wiedzione najpodlejszymi instynktami masy, sterowane przez cwanych s....__synów ( bardzo często pochodzenia nieeuropejskiego) żerujących na głupocie, w szale niszczyły dorobek pokoleń, mordowały, paliły i dewastowały. Człowiek człowiekowi stał się wrogiem, dookoła szerzył się terror i strach. Poczytajcie o zbrodniach Stalinowców, o tworzeniu sie państwowości ZSRR..poczytajcie o wielkim głodzie na Ukrainie, o śmierci dziesiątek milionów istnień. Poczytajcie o tym co robili Chińczycy, Koreańczycy i o tym co się działo wszędzie, gdzie tylko marksistowska trucizna zatruła cywilizacje i narody. Popatrzcie wreszcie na to czym dzisiaj jest Polska i Europa. Narzekamy na nasze cechy, na korupcje, centralnie sterowaną i rozrośniętą na potęgę demoniczną machinę biurokratyczną. Na państwo wrogie ludziom i na samych ludzi wrogich i nieufnych wobec innych ludzi, patrzących na siebie z niechęcią, niezdolnych do uśmiechu, radości życiowej. Sąsiad nienawidzi drugiego, bo tamtemu się lepiej powodzi. Na każdym kroku przekręty, oszustwa, korupcja..
Można by o tym wszystkim długo pisać, ale nie rozmywając tematu już zbytnio. Nie może być zgody na plugawienie symbolu Białej Gwiazdy komunistycznymi lub post komunistycznymi wpływami. Żyjemy w świecie w jakim żyjemy, na wiele rzeczy wpływu na co dzień nie mamy, ale zarówno w ujęciu jednostkowym w sensie czystości sumienia kibica, jak i ogólnym, jako społeczności Wiślackiej, tu nie może być miejsca na poprawność polityczną, na miękkie i wybiórcze traktowanie historii. Kibic ma prawo stanąć w obronie swoich wartości, wyrażać to co czuje i myśli pełnym głosem. Ludzie związani z dawnym ustrojem, to ci sami, bądź dzieci-rodzina zbrodniarzy stalinowskich, sługusów Moskwy, zdrajców narodu. Jeżeli Maciej Żurawski chce być jednym z nich, to miejsca w sercach Wiślaków, ani też w tej społeczności mieć nie może. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
UP: Popieram w 100%.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zasadzie to samo można powiedzieć o naziźmie czy fundamentalizmie religijnym... Ale to nie czas i nie miejsce.
Głosować na kandydata Żurawskiego nie zamierzam, ale jakim prawem twierdzicie że piłkarz nie może mieć poglądów politycznych? ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Eee i tak się nie dostanie. Może jak dojdzie do skutku koalicja PiS-SLD to niektórzy przebaczą Maćkowi...
http://www.youtube.com/watch?v=RQORlK8sTnE |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Żurawski od dawna śmierdzi degrengoladą moralną i lewicowym gównem. Zainteresowanie modą, "ciepłe" ubrania, itp.
Jednak, gdy przeczytałem news na interii, ze wybrał SLD to jednak i tak byłem w szoku. Wybrał partię zdrajców narodu polskiego, ta partia jest spadkobierczynią PZPR! Czyli ramieniem politycznym okupanta... Jednak coś czuję, że Żuraw w przyszłości jeszcze nas "zaskoczy"...lepiej od razu na najbliższym meczu skończmy z "Jego legendą".
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.02.2014 o godz. 07:02.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Chcieć dostawać przez parę lat dobre pieniądze za nic to normalne - też bym tak chciał.
Jako potencjalny wyborca pozwolę sobie tylko zapytać jakie Żuraw ma kwalifikacje żeby zostać europosłem? Jeśli takie same jak Lato, Tomaszewski, Kosecki, Kucharski itd. (do bycia posłami czy senatorami) i tyle samo ma z tego wyniknąć to bardzo dziękuję.
Ostatnio edytowane przez arti : 01.02.2014 o godz. 13:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie to obojętne z ramienia jakiej partii startuje, i tak go cenię, za to, co dla nas zrobił.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hahaha, głupim też można być ale nie za bardzo
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to dojebałeś, rozumiem, że dla ciebie nie jest problemem to, że legenda klubu zeszmaca się dołączając do komunistycznej partii i razem z takimi pokrakami politycznymi jak np. Senyszyn będzie startować ramię w ramię do PE to nie mam zamiaru z tobą dyskutować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam taką delikatną prośbę , by dyskusje polityczne umieścić w przeznaczonym do tego temacie.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popieram kolegę. Mówienie o zdrajcy narodu itp. to chyba lekka przesada. Dla Maćka wielki szacunek za to, co robił dla nas przez lata. Jak każdy człowiek ma prawo mieć swoje poglądy, jakiekolwiek by one nie były. A mówienie "będąc kibicem/piłkarzem Wisły nie możesz robić/mówić/myśleć tego, tego i tego" jest dla mnie lekko śmieszne i niewiele różni się od komunizmu, który wielu z was przywołało w tym temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Niektórzy są już tak przeżarci nienawiścią do innych którzy myślą inaczej że aż ich dupa boli... Ja na Żurawskiego nie będę głosował bo sld czy inne palikoty to nie moja bajka ale żeby gadać takie rzeczy?
Zapewnie będzie startować z ramienia sld tylko dlatego że tam dają mu miejsce z czym byłby problem w innych partiach. Oddzielnym problemem jest to w jakim celu się do tej polityki w ogole ładuje... Można stracić do Żurawskiego szacunek ale nie wypada wpadać w jakieś rozbestwienie... EOT polityki z mojej strony. Prosiłbym admina o przeniesienie tej jałowej dyskusji gdzies w okolicach tematów politycznych... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Łoo matko ,czytam tu co poniektóych i niedobrze mi się robi. Co to kogo obchodzi co robi Zurawski prywatnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Myślę, że Szymek też jest przeżarty degrengoladą moralną. To zainteresowanie fryzjerstwem jest przerażające. Fryzura na głowie Lucasa też dobrze nie rokuje. Boguski? Teatr! Siedlisko dekadencji i zepsucia. W dodatku książki czyta, pewnie jakieś lewicowe ścierwo. Książki powinno się przecież palić. Żuraw wpadł w kiepskie towarzystwo, to trzeba przyznać, bo jedną rzeczą strugać polityka, drugą robić to w SLD. Ale naprawdę, niektórzy tutaj powinni sobie wziąć na wstrzymanie. ![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Całkiem poważnie - interesuje mnie co Żurawski robi prywatnie, ponieważ pracuje w Wiśle i jest jej "ambasadorem". Kibice Wisły walczyli z komuną i są od zawsze kojarzeni z prawicowymi poglądami. Mnie każda osoba wąchająca się z komuchami mierzi i nie mam zamiaru tego ukrywać. Szacunku za sportowe osiągnięcia u mnie nie straci - jeśli jednak chce sobie politykować i "dorabiać się" (bidulek...) w takim "zaszczytnym" gronie, to droga do Europy wolna. Od Wisły niech jednak trzyma się z daleka. Żenada... To jest postawa młodego pokolenia na Wiśle?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 01.02.2014 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mentalne dzieci zrywają plakaty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 01.02.2014 o godz. 13:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród... Zuraw, wyp...!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Niestety, ale Maciej Żurawski nie ma żadnych kompetencji, aby zostać politykiem. Ta decyzja bardzo źle świadczy nie tylko o nim, ale także o partii, z ramienia której startuje w wyborach.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
To nie jest postawa młodego pokolenia na Wiśle tylko nic nie znacząca opinia jakiegoś internetowego cymbała, który z Wisłą ma tyle wspólnego, że wejdzie na forum, zepnie się na Legię, pojedzie Bednarzowi i ewentualnie zarzuci dziesięcioma linkami z Football Menagera, kogo to nie trzeba kupić. Dobrze, ze takie moralne karły są tylko przed monitorem.
gypsy napisał(a):
"Dla koryta wsyzstko". Brak słów. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|