The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2014, 23:32
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Wstyd.

Pieniędzy mu brakuje czy co ?
Chyba butik mu nie poszedł ...

http://sport.fakt.pl/zurawski-otworz...,190275,1.html

Drewniany zegarek nie został przebojem to startuje z SLD
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2014 o godz. 23:36.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.01.2014, 23:37
ypeeh napisał(a):Wyświetl post
Zaraz wstyd, jeśli SLD jest zbieżne z jego poglądami politycznymi, to niech sobie startuje. Bo jak ktoś ma poglądy lewicowe, to nie może być prawdziwym Wiślakiem? Bez przesady...
On nie startuje z ramienia partii lewicowej, startuje z ramienia partii postkomunistycznej.
Tematu nie rozwijam, bo to nie polityczny.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 31.01.2014, 23:39
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Chyba butik mu nie poszedł ...

http://sport.fakt.pl/zurawski-otworz...,190275,1.html

Drewniany zegarek nie został przebojem to startuje z SLD
Trzeba było na ambasadora zegarka wziąć Grześka Rasiaka to byłby zarobiony po uszy.

Niech robi co chcę,na brak pieniądza to raczej narzekać nie może
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 31.01.2014, 23:47
mnie tam to po prostu wali. Dla kasy to mógłbym iść nawet do znienawidzonego prze ze mnie Pis-u. Mógłbym przytakiwać kaczorowi byle brać taką kasę. Może Żuraw wtopił gdzieś kasę, w klubie może kokosów nie dostaje to gdzieś dorobić trzeba.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 31.01.2014, 23:50
Najgorzej byłoby gdyby poszedł do ruchu pali kota i startował z tą Grodzką/ tym Grodzkim? (niepotrzebne skreślić ) i resztą pajaców ...

To byłyby dopiero jaja ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.01.2014 o godz. 23:57.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.01.2014, 23:54
huberix napisał(a):Wyświetl post
mnie tam to po prostu wali. Dla kasy to mógłbym iść nawet do znienawidzonego prze ze mnie Pis-u. Mógłbym przytakiwać kaczorowi byle brać taką kasę. Może Żuraw wtopił gdzieś kasę, w klubie może kokosów nie dostaje to gdzieś dorobić trzeba.
Trzeba, trzeba, u zdrajców narodu Polskiego.. ale z kim ja dyskutuje, skoro dla kasy zrobiłbyś wszystko.
Biedny Żuraw, może wtopił 400 tyś zł. w kasynie? biedulka..

Żuraw może zostać szmatą, ale dopóki pracuje w Wiśle takie numery nie przejdą.

ŚMIERĆ ZDRAJCOM NARODU!
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 01.02.2014, 00:07
element napisał(a):Wyświetl post
Trzeba, trzeba, u zdrajców narodu Polskiego.. ale z kim ja dyskutuje, skoro dla kasy zrobiłbyś wszystko.
Biedny Żuraw, może wtopił 400 tyś zł. w kasynie? biedulka..

Żuraw może zostać szmatą, ale dopóki pracuje w Wiśle takie numery nie przejdą.

ŚMIERĆ ZDRAJCOM NARODU!
Chyba się kolego zapędziłeś.
Czasem przed wysłaniem posta warto go przeczytać i zastanowić się czy warto zaśmiecać świat swoimi przemyśleniami.
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 01.02.2014, 00:20
News o poglądach Żurawia i od razu uaktywnia się grupa forumowych idiotów. Aż przykro patrzeć, że używacie polskiego języka.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 01.02.2014, 00:20
Prawda jest taka, że jakikolwiek sportowiec startując z jakiejś partii, traci w tym momencie kogoś zaufanie i uznanie bo nie każdemu taka decyzja może się spodobać ...

Także najlepiej byłoby gdyby sportowcy od polityki trzymali się z daleka i zajmowali się tym co potrafią najlepiej, w przypadku Żurawia to piłka a nie polityka ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.02.2014 o godz. 00:27.
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Stary 01.02.2014, 00:36
W zasadzie nic gorszego od komunizmu ludzkość nie wymyśliła. Ten system wyciągał z człowieka najgorsze, najpodlejsze, najbrudniejsze, najbardziej plugawe instynkty i wykorzystywał je dla swojego umacniania i trwania. W komunizmie wszystko co w człowieku najgorsze - zawiść, nienawiść wobec tego co udane i godne, nienawiść pogarda i zazdrość wobec tego co zdrowe, honorowe, wściekłość i chęć zemsty na lepszych od siebie, resentyment..to wszystko było motorem napedowym ideologii. Wiedzione najpodlejszymi instynktami masy, sterowane przez cwanych s....__synów ( bardzo często pochodzenia nieeuropejskiego) żerujących na głupocie, w szale niszczyły dorobek pokoleń, mordowały, paliły i dewastowały. Człowiek człowiekowi stał się wrogiem, dookoła szerzył się terror i strach. Poczytajcie o zbrodniach Stalinowców, o tworzeniu sie państwowości ZSRR..poczytajcie o wielkim głodzie na Ukrainie, o śmierci dziesiątek milionów istnień. Poczytajcie o tym co robili Chińczycy, Koreańczycy i o tym co się działo wszędzie, gdzie tylko marksistowska trucizna zatruła cywilizacje i narody. Popatrzcie wreszcie na to czym dzisiaj jest Polska i Europa. Narzekamy na nasze cechy, na korupcje, centralnie sterowaną i rozrośniętą na potęgę demoniczną machinę biurokratyczną. Na państwo wrogie ludziom i na samych ludzi wrogich i nieufnych wobec innych ludzi, patrzących na siebie z niechęcią, niezdolnych do uśmiechu, radości życiowej. Sąsiad nienawidzi drugiego, bo tamtemu się lepiej powodzi. Na każdym kroku przekręty, oszustwa, korupcja..
Można by o tym wszystkim długo pisać, ale nie rozmywając tematu już zbytnio. Nie może być zgody na plugawienie symbolu Białej Gwiazdy komunistycznymi lub post komunistycznymi wpływami. Żyjemy w świecie w jakim żyjemy, na wiele rzeczy wpływu na co dzień nie mamy, ale zarówno w ujęciu jednostkowym w sensie czystości sumienia kibica, jak i ogólnym, jako społeczności Wiślackiej, tu nie może być miejsca na poprawność polityczną, na miękkie i wybiórcze traktowanie historii. Kibic ma prawo stanąć w obronie swoich wartości, wyrażać to co czuje i myśli pełnym głosem. Ludzie związani z dawnym ustrojem, to ci sami, bądź dzieci-rodzina zbrodniarzy stalinowskich, sługusów Moskwy, zdrajców narodu.
Jeżeli Maciej Żurawski chce być jednym z nich, to miejsca w sercach Wiślaków, ani też w tej społeczności mieć nie może.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 01.02.2014, 00:42
UP: Popieram w 100%.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Stary 01.02.2014, 00:51
W zasadzie to samo można powiedzieć o naziźmie czy fundamentalizmie religijnym... Ale to nie czas i nie miejsce.
Głosować na kandydata Żurawskiego nie zamierzam, ale jakim prawem twierdzicie że piłkarz nie może mieć poglądów politycznych?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.02.2014, 01:36
Eee i tak się nie dostanie. Może jak dojdzie do skutku koalicja PiS-SLD to niektórzy przebaczą Maćkowi...
http://www.youtube.com/watch?v=RQORlK8sTnE
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Stary 01.02.2014, 01:39
lazy napisał(a):Wyświetl post
W zasadzie to samo można powiedzieć o naziźmie czy fundamentalizmie religijnym... Ale to nie czas i nie miejsce.
Głosować na kandydata Żurawskiego nie zamierzam, ale jakim prawem twierdzicie że piłkarz nie może mieć poglądów politycznych?
Poglądy może mieć ale nie takie.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 01.02.2014, 06:37
Żurawski od dawna śmierdzi degrengoladą moralną i lewicowym gównem. Zainteresowanie modą, "ciepłe" ubrania, itp.
Jednak, gdy przeczytałem news na interii, ze wybrał SLD to jednak i tak byłem w szoku. Wybrał partię zdrajców narodu polskiego, ta partia jest spadkobierczynią PZPR! Czyli ramieniem politycznym okupanta...

Jednak coś czuję, że Żuraw w przyszłości jeszcze nas "zaskoczy"...lepiej od razu na najbliższym meczu skończmy z "Jego legendą".
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.02.2014 o godz. 07:02.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.02.2014, 08:07
Chcieć dostawać przez parę lat dobre pieniądze za nic to normalne - też bym tak chciał.
Jako potencjalny wyborca pozwolę sobie tylko zapytać jakie Żuraw ma kwalifikacje żeby zostać europosłem? Jeśli takie same jak Lato, Tomaszewski, Kosecki, Kucharski itd. (do bycia posłami czy senatorami) i tyle samo ma z tego wyniknąć to bardzo dziękuję.
Ostatnio edytowane przez arti : 01.02.2014 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Stary 01.02.2014, 08:23
Jak dla mnie to obojętne z ramienia jakiej partii startuje, i tak go cenię, za to, co dla nas zrobił.
Odpowiedz cytując
lazy
Senior Member

Stary 01.02.2014, 08:40
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Poglądy może mieć ale nie takie.
Hahaha, głupim też można być ale nie za bardzo?
c.d.n.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Stary 01.02.2014, 09:11
lazy napisał(a):Wyświetl post
Hahaha, głupim też można być ale nie za bardzo?
No to dojebałeś, rozumiem, że dla ciebie nie jest problemem to, że legenda klubu zeszmaca się dołączając do komunistycznej partii i razem z takimi pokrakami politycznymi jak np. Senyszyn będzie startować ramię w ramię do PE to nie mam zamiaru z tobą dyskutować.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.02.2014, 09:22
Mam taką delikatną prośbę , by dyskusje polityczne umieścić w przeznaczonym do tego temacie.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Stary 01.02.2014, 10:10
filemon napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to obojętne z ramienia jakiej partii startuje, i tak go cenię, za to, co dla nas zrobił.
Popieram kolegę. Mówienie o zdrajcy narodu itp. to chyba lekka przesada. Dla Maćka wielki szacunek za to, co robił dla nas przez lata. Jak każdy człowiek ma prawo mieć swoje poglądy, jakiekolwiek by one nie były. A mówienie "będąc kibicem/piłkarzem Wisły nie możesz robić/mówić/myśleć tego, tego i tego" jest dla mnie lekko śmieszne i niewiele różni się od komunizmu, który wielu z was przywołało w tym temacie.
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 01.02.2014, 11:12
Niektórzy są już tak przeżarci nienawiścią do innych którzy myślą inaczej że aż ich dupa boli... Ja na Żurawskiego nie będę głosował bo sld czy inne palikoty to nie moja bajka ale żeby gadać takie rzeczy?
Zapewnie będzie startować z ramienia sld tylko dlatego że tam dają mu miejsce z czym byłby problem w innych partiach. Oddzielnym problemem jest to w jakim celu się do tej polityki w ogole ładuje...
Można stracić do Żurawskiego szacunek ale nie wypada wpadać w jakieś rozbestwienie...

EOT polityki z mojej strony. Prosiłbym admina o przeniesienie tej jałowej dyskusji gdzies w okolicach tematów politycznych...
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.02.2014, 11:53
Łoo matko ,czytam tu co poniektóych i niedobrze mi się robi. Co to kogo obchodzi co robi Zurawski prywatnie? Jego sprawa i tylko Jego. Żal ,Polska to kraj skrajności ,przypałów , oszołomów , fanatyków i zawistników. Ogarnijta sie drogie DZIECI. Poziom Naszego forum zjeżdża jak z Kasprowego na krechę. No cóż ,równacie( niektózi) do tych z za Błoń Ps.. Dla każdego myślącego jest oczywiste ze chodzi Maćkowi o dobre koryto. I raczej nic więcej.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.02.2014, 11:58
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Żurawski od dawna śmierdzi degrengoladą moralną i lewicowym gównem. Zainteresowanie modą, "ciepłe" ubrania, itp.
Post roku
Myślę, że Szymek też jest przeżarty degrengoladą moralną. To zainteresowanie fryzjerstwem jest przerażające.
Fryzura na głowie Lucasa też dobrze nie rokuje. Boguski? Teatr! Siedlisko dekadencji i zepsucia. W dodatku książki czyta, pewnie jakieś lewicowe ścierwo. Książki powinno się przecież palić.

Żuraw wpadł w kiepskie towarzystwo, to trzeba przyznać, bo jedną rzeczą strugać polityka, drugą robić to w SLD. Ale naprawdę, niektórzy tutaj powinni sobie wziąć na wstrzymanie.
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.02.2014, 12:09
darotsok73 napisał(a):Wyświetl post
Dla każdego myślącego jest oczywiste ze chodzi Maćkowi o dobre koryto. I raczej nic więcej.
Świetnie, to może zaczniemy pochwalać takie zachowania? Brawo Maciuś! To nic, że startujesz z ramienia takiego bagna jak SLD, wiemy przecież, że chodzi Ci tylko o dobre koryto

Całkiem poważnie - interesuje mnie co Żurawski robi prywatnie, ponieważ pracuje w Wiśle i jest jej "ambasadorem". Kibice Wisły walczyli z komuną i są od zawsze kojarzeni z prawicowymi poglądami. Mnie każda osoba wąchająca się z komuchami mierzi i nie mam zamiaru tego ukrywać. Szacunku za sportowe osiągnięcia u mnie nie straci - jeśli jednak chce sobie politykować i "dorabiać się" (bidulek...) w takim "zaszczytnym" gronie, to droga do Europy wolna. Od Wisły niech jednak trzyma się z daleka.

huberix napisał(a):Wyświetl post
Żenada... To jest postawa młodego pokolenia na Wiśle?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 01.02.2014 o godz. 12:11.
Odpowiedz cytując
Hives4
Banita

Od: 06.2008

Stary 01.02.2014, 12:23
Mentalne dzieci zrywają plakaty
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.02.2014, 13:01
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Post roku
Myślę, że Szymek też jest przeżarty degrengoladą moralną. To zainteresowanie fryzjerstwem jest przerażające.
Fryzura na głowie Lucasa też dobrze nie rokuje. Boguski? Teatr! Siedlisko dekadencji i zepsucia. W dodatku książki czyta, pewnie jakieś lewicowe ścierwo. Książki powinno się przecież palić.

Żuraw wpadł w kiepskie towarzystwo, to trzeba przyznać, bo jedną rzeczą strugać polityka, drugą robić to w SLD. Ale naprawdę, niektórzy tutaj powinni sobie wziąć na wstrzymanie.
Z tą modą to raczej chodzi o to ,ze zdarzało mu sie ubierać jak pajac bo "taka moda". Żurawski był świetnym piłkarzem i nikt mu tego zabierać nie zamierza ale jak chce reprezentować nasz klub to niech nie wchodzi w układy z takimi ludźmi jak np senyszyn. Dopóki jest u nas to mamy prawo żądać od niego pewnych rzeczy.
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 01.02.2014 o godz. 13:10.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 01.02.2014, 13:24
Nie rzucim ziemi skąd nasz ród... Zuraw, wyp...!
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 01.02.2014, 13:30
Niestety, ale Maciej Żurawski nie ma żadnych kompetencji, aby zostać politykiem. Ta decyzja bardzo źle świadczy nie tylko o nim, ale także o partii, z ramienia której startuje w wyborach.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.02.2014, 13:32
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post

Żenada... To jest postawa młodego pokolenia na Wiśle?
To nie jest postawa młodego pokolenia na Wiśle tylko nic nie znacząca opinia jakiegoś internetowego cymbała, który z Wisłą ma tyle wspólnego, że wejdzie na forum, zepnie się na Legię, pojedzie Bednarzowi i ewentualnie zarzuci dziesięcioma linkami z Football Menagera, kogo to nie trzeba kupić. Dobrze, ze takie moralne karły są tylko przed monitorem.

gypsy napisał(a):
Popieram kolegę. Mówienie o zdrajcy narodu itp. to chyba lekka przesada. Dla Maćka wielki szacunek za to, co robił dla nas przez lata. Jak każdy człowiek ma prawo mieć swoje poglądy, jakiekolwiek by one nie były. A mówienie "będąc kibicem/piłkarzem Wisły nie możesz robić/mówić/myśleć tego, tego i tego" jest dla mnie lekko śmieszne i niewiele różni się od komunizmu, który wielu z was przywołało w tym temacie.
Śmieszna to jest co najwyżej Twoja radosna twórczość na tym forum dziewczynko. Szacunek nie jest dany na wieki i można łatwo go stracić, co Pan Żurawski dla kilku srebrników więcej właśnie zrobił. Nie interesuje mnie to co było kiedyś, Żurawski wiążac się z partią, która ma krew wielu osób na rękach i która odpowiada za to, że Polska jest tak rozwinięta, a nie inaczej jest skończony u każdego normalnego Wiślaka. Oczywiście nie mówię tu o internetowych pokemonach, których kodeks moralny mamy zaprezentowany w kilku postach wyżej.

"Dla koryta wsyzstko".

Brak słów.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów