|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
10 zł za mega kawałek, nawet smaczna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kasina czy laskowa. A może limanowa?
Laskowa znam jeszcze sprzed krzesełka wiec będę wdzięczny za opinie. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
W Harbutowicach fajny stok otwierają https://www.facebook.com/pages/Szkla...27751390732990
cieszę się bo 5 km od mojego domu ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Laskowa ma najdłuższy stok ze wszystkich tutaj beskidzkich stacji - ale jeden z łatwiejszych
![]() Jak ktoś jeździ dobrze to nie poszaleje za bardzo - mnie się udało praktycznie zjechać na krechę całą długość stoku - w Kasinie niewykonalne bo bym się zabił. E: ja tam byłem raz w życiu - warunki były świetne - stok gładziutki - serio jechał praktycznie za każdym razem na pysk, wiadomo, może kilka skrętów. Ale w Kasinie np. zjadę bez zatrzymywania 3x i czuję już mocno uda
Ostatnio edytowane przez Kocur : 28.01.2014 o godz. 20:15.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() Nie chodzi nawet o nachylenie ale o to jak tam jest nierówno i ile jest muld. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba zacznę w Laskowej. Deskę nasmarowalem to powinna jechać
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Laskowa - płasko ( nie licząc pseudo czarnego odcinka który ma chyba 15 m) , w ciul ludzi i kanapa jadąca w tempie pieszego. Limanowa - kawałek przyzwoitego nachylenia zwanego trasą FIS, chyba mniej ludzi niż na 2 poprzednich Generalnie żaden z tych wyciągów nie jest moim faworytem. Gdyby w Kasinie nauczyli się ubijać śnieg i szanować klientów to zdecydowanie byłaby najlepsza a tak to w zasadzie jeden ch... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłem w Laskowej. Jeździło się bdb!
Ludzi w sam raz, tłoku nie było. Trasa przygotowana, muld minimalnie. Widoki super, zima na całego. Kupiłem nowe buty, jakie one są twarde :\ Dobrze ze zacząłem tak spokojnie bo na jakimś wyjeździe tak wystartować to miałbym juz dość ;-) ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sobotę ma być czynne w Myślenicach,czyli następna alternatywa.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie wie ktoś jak ze śniegiem na stokach w Szczawnicy? Da się pojeździć? Mam pobyt od poczatku przyszlego tygodnia i nie wiem czy sens brać narty w ogóle. Byłbym bardzo wdzięczny za info (albo chociaż pomoc jak to sprawdzić).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wczoraj przejeżdżałem koło Palenicy i widziałem, że zjeżdżają na sam dół. Zakładam że orczyki na górze też pracują. Ludzi mało w kolejce do kanapy ale podejrzewam że w sobotę będzie więcej. Sam pojeździłem w Jaworki-Homole ze względu na żonę, która raczej nie wymiata na nartach ))) Warunki w sumie całkiem dobre oprócz widocznych przetarć na dole ale i tak szacunek dla właścicieli bo widać ewidentnie że słońce zrobiło swoje i zaczyna wygrywać tą nierówną walkę. W Kluszkowcach był dla odmiany jakiś dziki tłum (jakieś zawody dla dzieci - milion autokarów) i stąd moja wizyta gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.02.2014 o godz. 15:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Gdyby ktoś jeszcze miał jakąś opinię, to chętnie przeczytam ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Słowacy przejęli SON:
http://www.skionline.pl/stacje/slowa...ewsy,5970.html jeśli Słowacy zrealizują swoje zapowiedzi to będziemy mieli naprawdę piękny ośrodek w Polsce ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam do sprzedania dwa karnety, dwudniowe na Tatrzanska Lomnice i Szczyrbskie Pleso.
Jak ktos chetny to sprzedam za 370 zl czyli 100 zl mniej niz w kasie. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Trzeba odkurzyć temat, tzn. odśnieżyć...
Ma ktoś informacje czy Kasina działa, na ich stronie z 17 że nieczynna a z 23 życzenia Kamerki nie działają.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nie działa ... kilka dni temu montowali jeszcze nowe krzesełka 6 osobowe - ale jak dzwoniłem 24go to nie działała.
Czekam na śnieg bo w końcu zmieniłem sprzęt na nowy i dupa zbita .... Zawoja ruszyła ale śniegu 40 cm ... Białki nie liczę bo to dla dzieci i uczących się jeździć ... Ogólnie pyta, znowu piździ halny chyba i idzie ocieplenie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeszcze Laskowa od co najmniej tygodnia działa ale tam nie lubię jeździć.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Na stronie Kasiny piszą -4 stopnie 60 cm - ale ani słowa czy działa wyciąg czy nie .... ....a.
Chyba się zbiorę i pojadę jutro na Mosorny, dalej ale wiem że na pewno działa. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Wie ktos jak jest obecnie z dojazdem na Kubinska Hole ? Jaki jest stan dróg (bede jechac po raz pierwszy)
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja bym jechał Zakopianką do Rabki i potem na Chyżne (w lecie tak jechałem w tamte rejony).
Jak Zakopianka stoi to z Krakowa od razu na Skawinę i Suchą Beskidzką - dalej jak wyżej. Ja jutro lecę do Kasiny, wq końcu otwarli, ciekaw jestem nowego wyciągu, podobno 3x szybszy ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
A jak wygladaja drogi na Słowacji (od granicy do Kubinskiej)? Są w jakimś normalnych stanie? Czy raczej sporadycznie używane ?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nigdy nie narzekałem nawet po śnieżycach.
Tylko np. w Tatrach i okoliach nie sypią solą jak u nas ale żwirek - więc żeby nie bylo szoku ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|