|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
świeży puch najlepszy
Ja planuje jakiegoś nightride'a zaliczyć na świeżym puszku, to musi być przeżycie ![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
kiedy ja ostatnio byłem na nartach ehhh czemu ta zima taka krótka
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To chyba jedyny temat w którym jest mowa o śniegu a muszę sobie pobluzgać bo mnie coś już trafia
%^&#@$@#&%^&(^&$##$@@$ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
.......ony snieg z deszczem
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Macie jakiś dobry serwis narciarski albo snowboardowy?
Mam deski do smarowania a chce żeby ktoś to dobrze zrobił. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś był w ostatnich dniach na Śnieżnicy w Kasinie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak było, żeby w styczniu pogoda była taka raczej październikowa. Jak patrzę na pogodę i widzę, że w połowie stycznia ma być 5 czy 6 stopni NA PLUSIE, to się tylko uśmiecham. Na nartach nie jeżdżę, więc mi to pasuje
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
![]() Śnieg ma być i już ![]() Jak co roku jestem za tym żeby spadło nawet z metr i to w mieście. I nie ma na to wpływu fakt że sprzedałem auto ![]() ![]()
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Śnieg ma być w górach. W mieście ma być wiosna.
I tak jadę w Alpy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A kiedy ten sniego bo za 2tygodnie mam urlop...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Na stokach trochę śniegu sztucznego jest pomieszanego z dodatkami. Jeździć się jakoś da wnioskując po kamerkach ze stoków.
Ale co to za śnieg przy + 6 stopniach. Znajomi byli w niedzielę w Bukowinie i pytam ich jak było - w ch.j ludzi. W Białce podobno też. Ale to może w związku z przerwą świąteczno-noworoczną, bo nikt chyba rozsądny nie jeździ po tej brei lub konsystencji sypkiego piasku (w zależności od dodatków do sztucznego śniegu) płacąc TYLE SAMO jak podczas normalnych warunków do jeżdżenia. Przy okazji... W tym roku planuje w końcu córkę uczyć jazdy i czy ma ktoś z Was na zbyciu/wypożyczeniu narty, buty, kijki itp. itd. na 1,50 m w kapeluszu? Nie będę inwestował specjalnie dla niej w sprzęt jak nie mam pewności ile razy w tym sezonie ją zabiorę. EDIT: A na razie polecam wszystkim wyciągnięcie z piwnicy... łyżew. Kilka lodowisk jest w Krakowie, można fajnie pojeździć.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 02.01.2014 o godz. 14:31.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wybieramy się pierwszy raz w Alpy francuskie do Risoul.Był tam może ktoś i może coś o tych górkach i miasteczku napisać.Z góry dzieki za odpowiedz.
![]()
TYLKO WISLA TS.........
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wczoraj byłem na Śnieżnicy w Kasinie. Jak na tak fatalne warunki pogodowe, stok przyzwoity. Rewelacji nie ma, ale 3 godziny dało się pojeździć. Brak oblodzeń i wystających połaci trawy. Śnieg nie roztopiony jeszcze, więc dało się poszlusować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Już niestety po jeździe na Śnieżnicy. Przed bramkami śniegu nie ma wcale a w dolnej części stoku resztki sztucznego się ostało.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Śnieg za oknem !!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Super, odśnieżanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Idźcie marudy - do pracy się jeździ mpk ;P
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może nie myśleli o odśnieżaniu auta tylko chodnika przed domem.
Gwarantuję Ci że to o wiele gorsze niż zmieść troszkę śniegu z auta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
K.O.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak coś to mam fajne ciuchy na deskę/narty gdyby ktoś potrzebował.
Trochę kurtek i spodni damskich, jedna męska, Burton i 686. Żebyście się jakoś na stokach prezentowali ![]() edit: hunter pozamiatał ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
@MatMario, jakieś aukcje na allegro? BO własnie kurtki na deskę potrzebuję nowej
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Męską mam jedną, mam jeszcze damskie jak o takie chodzi to pisz to też pokaże. Będzie zniżka jak coś tutaj jeszcze na innych stronach, lepsze zdjęcia. 686 super firma, jakość wykonania chyba lepsza niż u B. Miała być dla mnie, ale zostawiłem sobie inny model a ta na sprzedaż http://www.dogfunk.com/686-reserved-...ed-jacket-mens http://www.cheapskates.co.nz/product...ed-jacket.html http://supersklep.pl/i88512-kurtka-s...ya-royal-plaid
Ostatnio edytowane przez MatMario : 22.01.2014 o godz. 13:13.
![]()
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Wczoraj po 3 tyg. przerwy ruszyła Kasina. Niech jeszcze coś popada i w weekend będzie można odkurzyć sprzęt
![]() ![]()
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gdzie polecacie na kilkugodzinny wypad? Kasina, Chełm?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Chełm, Myślenicki Chełm ? To on wogóle jeździ ?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Z dwójki Chełm Kasina to ta druga zwycięża bez porównania.
Przede wszystkim dłuższy i ciekawszy stok. Poza tym nie wiem jak w Myślenicach ale w Kasinie parking za free, do każdego karnetu kupon na kawę i jedzenie lub batonika. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|