|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ja wiem czy to takie śmieszne? Oczywiście można zasłonić oczy i udawać że to kolejna "spiskowa teoria".
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2013 o godz. 00:48.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
1. Skoro Legia ma z góry zagwarantowanego Mistrza to dlaczego tak rzadko tego Mistrza zdobywa? 2. Jak rzadko zdobywa tego Mistrza to jakim cudem go zdobywają inni, skoro z góry już wiedzą, że ligę ma wygrać Legia i dlatego grają chujnię Czyli co, cały świat pomaga Legii, wszyscy o tym wiedzą i grają chujowo ale i tak to wszystko przeszkadza Legii w częstszym zdobywaniu Mistrzostwa? Oczywiście często Warszawka jest faworyzowana tak jak w tym przypadku, tak jak w meczu z nami, tak jak bodajże kiedyś gdy przed meczem Wisła-Legia (?) komisja ligi rozpatrzyła jakąś sytuację wideo i Boguskiego zawiesili na ten mecz itp. Ale ....a, na miłość Boską nie ......., że Legia z automatu ma zagwarantowane MP, że w zdobyciu tytułu wystarczą przekupieni sędziowie bo ośmieszasz tym razem nas, wszystkich kibiców Wisły a tego co pisałeś to .... z ciebie nie kibic Wisełki więc nie wystawiaj nam laurki nie kibicu
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.12.2013 o godz. 01:02.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ktoś zrobił taką fajną kolekcję gifów o rękoczynach Legionistów: http://imgflip.com/i/53lqi http://imgflip.com/i/53uf2 <-- mój ulubiony, z uwagi na pozycję sędziego. http://imgflip.com/i/53ugl http://imgflip.com/i/53ui5 To ile to czerwonych kartek? Nie no, jasne że wszystko było w porządku... Na czym jak na czym, ale na drukowaniu to się Wdowczyk zna. Od razu wyczuł pismo nosem.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.12.2013 o godz. 05:00.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech sobie koledzy z Wawy poczytają mądrych kolegów a nie zgrywają idiotów tutaj:
Z tego co widać tylko na tym forum płacz, że znowu Was skrzywdzili. Jakoś na oficjalnym forum Legii takiego płaczu w Waszym (te 3 osoby) wykonaniu nie ma. Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poza tym chętnych jest więcej, niedawno Lech był tak samo ciągnięty za uszy jak Legia. Bo po dekadzie dominacji Wisły, ktoś wykombinował że nie można wszystkiego zostawiać w nogach i głowach grajków. Pamiętasz jak Lech zdobył mistrzostwo ? Również dlatego Legia wygrywa tak rzadko że chętnych jest więcej. Oczywiście że jeżeli założyć to co widać ewidentnie, ekscytowanie się ....klasą jest nieporozumieniem/naiwnością/idiotyzmem, ale czy to jest moja wina? Możesz sobie myśleć co chcesz ... A czy do ustawienia meczu wystarczy przekupny sędzia to się zapytaj kogoś kto grał w piłkę. Więcej, nawet nie potrzebne są karne czy czerwone kartki. Wystarczy że w jedną stronę będzie gwizdał wszystkie spalone, a w drugą żadnego, jak w Zabrzu. Natomiast bardzo mi przykro ale jeżeli jeszcze masz zamiar decydować kto jest czyim kibicem to znaczy że chyba sie przegrzałeś. Kibic kiedy widzi, że jego drużyna jest kręcona daje temu wyraz, jest bogaty w tym celu wymyślony repertuar, a nie odwraca głowę i zawodzi "nic sie nie stało". Podyskutuj sobie z tym: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2013 o godz. 10:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Biedni Ci Wiślacy, media ich nie lubią, PZPN ich nie lubi, sędziowie tylko Legii pomagają a oni wiecznie przez wszystkich krzywdzeni no nic tylko współczuć
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zajmij sie lepiej meczem swoich ulubieńców na Cyprze i tym czy bez polskich sędziów są w stanie strzelić pierwsza bramkę w 6 meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My dzisiaj będziemy oglądać kolejne popisy pajaców co w 5 meczach bramki nie strzelili. Granie meczów bez swoich sędziów jest bolesne. I PZPN czy Ekstraklasa nie moga pomóc. Komisja UEFA nie anuluje kartki. Jak tu grać panie premierze, jak grać ?
![]() P.S. Ostatni nasz wystep w LE to wyjście z grupy. O ilości punktów i strzelonych bramek nie będę nawet przypominał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak nie masz nic do napisania w temacie, to milcz. To po pierwsze.
Poza tym nikt tu się nie skarży na nasz los (jak na sytuację w klubie i kadrę, to jest super - trzecie miejsce), tylko kilka osób zauważa obiektywny fakt holowania Legii przez sędziów. Dla Was to może norma, u reszty kibiców budzi niesmak. Ja .......ę, jedno mistrzostwo i PP i niektórym już tak w garach nawaliło. Gdyby Wasz klub miał taką serię jak Wisła w ostatnich latach, to by Cię prawdopodobnie w kaftanie wywieźli. Mamy tu wszyscy straszliwy kompleks Legii. Odjechaliście nam i reszcie ligi na lata świetlne. Zwłaszcza, że bez wydatnej pomocy sędziów to karnie co roku przyjeżdżacie po łomot na Reymonta.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.12.2013 o godz. 12:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
My jesteśmy w głębokim kryzysie.
Wy zaś - ciężko powiedzieć, co robicie i gdzie jesteście. Liczę że strzelicie bramkę i 'zmażecie złe wrażenie' bo jeśli nie, to będzie ciężko lodówkę otworzyć tak aby nie usłyszeć o Waszym 'wyczynie'. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
To siadaj przed telewizor i zapinaj pasy. Który to już rok z rzędu?
![]()
![]() My jestesmy chujowi. I kolejny rok najlepsi w Polsce Lukasz napisał(a):
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego mówię - jesteście dziwni....
Wasze '0' z przodu jest wbrew pozorom męczącym i wstydliwym tematem, dla wszystkich. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drugi.
Co do Legii to nie było by pewnie tego śmiechu przy najgorszym w historii "wystepie" polskiego klubu w LE gdyby nie ta bufonada towarzysząca przygotowaniom do sezonu. Prym wiódł oczywiście mega prezio Leśnodorski, który wystarczyło tylko troche poczekać zrobił z siebie durnia jak kopacze Legii na boisku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Bo już się grzeje żelazo ze stemplem frajerów tysiąclecia. To nie nasza liga jest słaba, bo Śląsk potrafił wyeliminować Belgów to Legia jest przyzwyczajona że jak nie idzie to sędzia pomoże i kiedy to nie następuje, bo przecież obcy sędzie nie wie jak cudowna jest Legia i że musi wygrać, to wychodzi szydło z worka. Gdyby media nie tuszowały tej kompromitacji trwającej od "rozgromienia" w dziesiątkę grających Norwegów to dziś u buka topowy byłby jeden zakład ![]() Natomiast jacy najlepsi jesteście to pokazał mecz z ostatnim w tabeli Podbeskidziem .Faktycznie, tylko gratulować. Chociaż nie, jest sposób. Walnijcie sobie jeszcze ze dwa swojaki wtedy nikt wam nie powie że nie strzeliliście bramki ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2013 o godz. 14:13.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, to może za rok albo dwa Fortuna się uśmiechnie
![]() Co w tym dziwnego? Polska piłka jest na dnie i umiera, zaś my jesteśmy zdecydowanie najbogatszym klubem Polski. Nic więc dziwnego, że tutaj generalnie dość łatwo wygrywamy, a tam przegrywamy wszystko. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Levadia, Karabach - Drozd pamiętasz to jeszcze? Nie wywyższaj się, bo Wisła też miała gówniane wpadki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ogólnie patrząc z boku zdania o L są takie ze można pokryć nimi dowolną skalę - cokolwiek nie powiesz, znajdziesz w waszym obozie zagorzałych zwolenników swojej wypowiedzi. Jesteście i idealni i ch..wi zarazem, niezależnie od okoliczności. Dlatego mowie że dziwni jesteście, jako całokształt - dokładnie tak jak ta anulowana kartka. Jednocześnie jest czerwień i nie ma czerwieni.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 12.12.2013 o godz. 14:33.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zresztą jak ci się coś nie podoba to leć na forum Legii i wesprzyj ich dobrym słowem .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Drozdziczku, powiem Ci w tajemnicy, teraz odpuściliśmy LE bo zbieraliśmy na LM za rok, a tam sędziowie no nie są tani.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Koledzy Warszawiacy. Wchodzicie na cudze forum, to tak jakbyście wchodzili do cudzego domu. Trzeba się umieć zachować. Tym bardziej, że Nasz klub to 13-krotny Mistrz Polski, wam do takiego osiągnięcia daleko. Jak kiedyś do nas dobijecie to będziecie się mogli naśmiewać. A póki co okazujcie należyty szacunek lepszym od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sędzia za was bramki nie strzeli ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Życzę Legii zwycięstwa. To zapewne sprawi, że Leśnodorski nie wypieprzy z roboty Urbana, a Walter Leśnodorskiego. A oni i ich piłkarze, tyż artyści w swoim fachu, dadzą nam jeszcze wiele radości.
Faworyzowanie Legii przez polskie media i sędziów jest faktem. Nie ma w tym żadnego sterowanego spisku, to raczej efekt stołeczności. Co nie znaczy, że nie należy tej patologii piętnować. Naszym gościom z Warszawy pro memoria: składacie wizytę u kibiców 13-krotnego mistrza i 12-krotnego wicemistrza Polski, ćwierćfinalisty Pucharu Europy, najbardziej utytułowanej polskiej drużyny piłkarskiej naszych czasów. Drażni Was nasza duma? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aaaaa nieeee, to sorry. Dwa razy na wyjeździe - racja, racja. Pełen szacun i zrozumienie, wręcz brawa że prawie się udało!
Szczególnie ten ćwierćfinał Puchar Europy nas miażdży. Jesteśmy tacy malutcy :( ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma sprawy, ale mógłbyś mnie wyręczyć?
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Drozd no wymieniaj te mecze, wymieniaj, bo żeś się nawymieniał że szok. A oglądałeś np. spotkania Legii z Zagłębiem L, Górnikiem Z., Groclinem Warszawa czy Ruchem Chorzów w zeszłym sezonie? Pewnie nie, bo nie pokazywali w tvp :lol w tych meczach pewnie Legii też pomagali, albo np. w tym sezonie w meczu z Jagą na wyjeździe czy Lechią. Oglądałeś czy tylko piszesz, żeby pisać? wolfy j.w. Wow, znalazłeś mecz z Pogonią, to wszystko? Czy coś jeszcze? To teraz zapoznaj się ze spotkaniami które wymieniłem Drozdowi. Miłego oglądania i rzetelnej analizy. P.S. - a Leśny Was drażni. I dobrze. Takiego prezesa pro kibolskiego nie mieliśmy od czasów Pol Motu. Mi on pasuje, powywalał tych których powinien i jest git. Wy tego nie zrozumiecie, bo Was to nie dotyczy bezpośrednio. W tak krótkim czasie zrobił więcej dla kibolstwa na Legii niż kto inny w tej całej lidze. A Wy sobie patrzcie na niego przez pryzmat jego wypowiedzi itp, bo tyle Wam pozostało. My na własnej skórze odczuwamy jego działania.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 12.12.2013 o godz. 19:08.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Żałosny jesteś drozdzik bo ty najpierw sobie wybierasz tezę a później pod nią fakty podstawiasz. Wiadomo, że Legia ma fory w tych komisjach ligi itp ale ty w tych swoich wizjach to odpływasz. Bo raz sobie wymyślasz, że Legia jest skazana na zdobywanie Mistrza bo ma ciągle pomoc od sędziów. później piszesz, że w sumie nie tylko Legia ma fory bo i Lech lubi kupić mecze i tak zdobyć Mistrza.
Później twierdzisz, że jak się Mistrza kupuje to później w Europie się dostaje w....... bo tam już nie pomagają sędziowie. To jak wytłumaczysz to, że 3 lata temu ta Legia, która ma dobre wyniki tylko w polskiej lidze poradziła sobie dobrze w LE - awans do fazy pucharowej (wraz z nami)? Jak wytłumaczysz, że ten Lech ciągnięty przez sędziów w Europie też potrafił pograć i wygrywać z ManC czy Juventusami (czy tam remisować)? No i do tego Legia pokazała jaka to jest mocna porażką z Podbeskidziem. Czyli w twoim rozumowaniu jeden zły występ przekreśla wszystko. Tylko chwilę później twierdzisz, że nasze porażki z Levadią czy Karabachem to już wyjątek i jakoś nie mówisz, że z nimi przegrywaliśmy bo Mistrza zdobywaliśmy dzięki przekupionym sędziom. To twoje rozumowanie jest tak zawiłe i przyjebane, że aż oczy szczypią jak się to czyta. Gdyby Legia wygrała 3:0 wszystkie mecze w LE to też byś coś wymyślił żeby tylko wykazać iż są drużyną ciągniętą przez sędziów. I żeby było jasne. Ja mam w dupie Legię i jej nie bronię. Uważam też, że w jakimś calu są promowani przez sędziów czy te Komisje Ligi ale żeby pod tą tezę podstawiać wszystkie fakty i wmawiać ludziom, że porażka z Podbeskidziem czy wrzód na dupie Leśnodorskiego jest dowodem na to, że Legia jest mocna tylko w lidze bo jej pomagają (swoją drogą w lidze im tak pomagają, tacy mocni a z Podbeskidziem i 5 innymi drużynami już przegrali w tym sezonie) to jest przegięcie bo jakbyś miał honor i był uczciwym człowiekiem to tak samo musiałbyś drogą dedukcji dojść do wniosku, że nasze porażki z Levadią, Karabachem i Valerengą to też był efekt tego, że w lidze nam ktoś musiał pomagać (mocni w lidze a w Europie w.......). A skoro jesteś kibicem Wisły to na pewno chodzisz na jej mecze. Jeśli tak to po raz kolejny proponuję spotkanie na meczu w celu dogadania się bo tutaj na forum coś ciężko z tym. A jak nie to skończ .......ić w tym i politycznym temacie głupoty bo robisz przypał. PROPOZYCJA DLA LUDZI DOBREJ WOLI Jeśli chcecie się dowiedzieć komu bardziej pomagają sędziowie to załóżcie nowy temat i na bieżąco (na bieżąco bo później to się nie da bo pamięć ludzka krótka i byłyby niedomówienia) wypisujcie komu pomogli. Legii, Amice czy Wiśle, na korzyść czy może przeszkadzali tym drużynom. Jak bardzo pomagali itp. I Tak przejedziecie 30 kolejek i raz na całe życie będziecie mieli spokój. Ja też jestem zdania, że Legii jakoś tam pomagają ale żeby podać kilka przykładów to miałbym problem i może w rzeczywistości jest tak, że prawda jest zgoła inna i np często też Legii przeszkadzają albo w takim samym stopniu pomagają nam. Na pewno w mediach lizą dupę często Legii ale to z faktu, że ci dziennikarze sportowi są z Warszawy (pracują w Wawie) i chcąc nie chcąc kibicują Legii więc niestety mijają się z obiektywnością często.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.12.2013 o godz. 19:40.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehehe jest i Don Kichot z Manchy
Wszyscy wiedzą, że nie bronisz Legii ty tylko lubisz powalczyć z wiatrakami... Przeczytaj jeszcze raz to co urodziłeś bo ja doszedłem ledwie do połowy, a turlałem się już trzy razy... życzę dobrej zabawy. A spotykać się z kimś potrafiącym wysmażyć powyższe nie mam najmniejszego zamiaru . Najpierw musisz ochłonąć...ps. Jakbyś zapomniał to nam pomogli w Zabrzu...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 12.12.2013 o godz. 20:00.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|