ToTylkoJa napisał(a):

wolałbym mieć sędziów za sobą niż komisję (L)igi. Ci mi z anulowania kartki piątemu kołu u wozu jak i tak to wyniku meczu nie zmieni? Nie pierwszy mecz gdzie sędzia przekręca Legię, mowa też o zeszłym sezonie. Ale tu oczywiście inna rzeczywistość jak to Legii pomagają 
Drozd wymień spotkania gdzie Legii pomagano w 2 ostatnich sezonach. Tak wiem wymienisz mecz z Wisłą, coś więcej, czy to tylko takie pisanie dla pisania? Bo ja wskażę mecze gdzie Legię skrzywdzono. To jak? Dajesz mistrzu.
|
Człowieku jesteś bezczelny.W kwietniu tego roku wygraliście po raz pierwszy po 16 latach przy Reymonta dzięki decyzjom sędziów pod przewodnictwem Siejewicza, który przestał być sędzią po tym jak wyszło na jaw, że obstawiał u buków.. A w lidze + niezawodny Pan Sławek wytłumaczył sytuację z Jarzębakiem w ten sposób, że odbył za mało treningów jako sędzia "zabramkowy".. Mam tutaj wklejać zdjęcie, czy może przestaniesz udawać, że nie pamiętasz tej sytuacji? Małpę w cyrku można wytresować żeby podniosła chorągiewkę w górę jak piłka przejdzie linię końcową. A od sędziego nie można wymagać takich umiejętności, bo odbył za mało treningów żeby móc orzekać, czy piłka pól metra za linią końcową to już aut, czy jeszcze nie aut. Przypomnę jeszcze, że w tym meczu Jodłowiec bezkarnie odbijał sobie piłkę ręka w polu karnym pod czujnym okiem tego samego sędziego. Dalej twierdzisz, że nikt wam nie pomaga ? Ta sytuacja była zwieńczeniem całej serii błędów w wiosennych meczach Wisły.
PS Nie rozumiem czemu moderatorzy tolerują obecność na tym forum kibiców innych drużyn..