|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
interesuje mnie relacja live z meczu Wisły II pomoże ktoś?
Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez sergio : 09.11.2013 o godz. 11:20.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dziewczyna ma umowę mix plus, której nie przedłuża, zostało jej 12 doładowań. Czy te 350zł na karcie da się jakoś spieniężyć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto wykona mi szablon na allegro. Miałem gotowy szablon ale niestety nie zapisałem go nigdzie a nie mogę sie skontaktować z grafikiem który mi go wykonał. Nagłówek już mam chodzi o dorobienie dołu szablonu, pocięcie go i wrzucenie na serwer. Jeśli ktos może się tego podjąć to proszę na priv info + cena
![]() Szukam też kogoś kto wykonał by mi sklep internetowy - jak najtańszy. może być na standardowym szablonie PrestaShop - zmiana tylko nagłówka.
Ostatnio edytowane przez qqbaa : 13.11.2013 o godz. 16:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy do Fify 14 na PS3 potrzebny jest on line pass żeby grać on line ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Byłam w Londynie już ładnych parę lat temu, ale co nieco mogę ci doradzić. Po pierwsze, najlepiej jest podróżować metrem. Jak jedziecie w więcej osób, to jakieś bilety grupowe kupujcie, czy jakies okresowe, tak żeby jak najtaniej wyszło. Najwięcej do zobaczenia jest raczej w centrum. Wiadomo, Buckingham Palace to obowiązek. Na pewno pojedź też sobie do Hyde Parku i do Greenwich . Co tam jeszcze... Big Ben i Tower of Bridge to też konieczność. Generalnie ja byłam latem, więc spacerki po Londynie były bardzo przyjemne. Tobie trafia się niestety trochę chłodniejsza pora roku, więc możesz nie czerpać z tego tyle radości, co ja czerpałam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
wykupłem wczoraj konto na bestplayer.tv, oglądnąłem 1 film, chciałem kolejny ijuż niestety się "nie da".
Po wejściu w jakikolwiek film wyświetla się czarny ekran (jak na screenie) i nie mamożliwości, aby zrobić cokolwiek (np "play"). Nie ma nigdzie podanego kontaktu do serwisu, aby wyjaśnić ten problem :/ Ma ktoś pomysł co może być tego przyczyną? Brak (nagły) jakiejś wtyczki? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Co to się działy za "wulgarne" sceny że takie oburzenie
http://www.youtube.com/watch?v=TEuU2ZX8EDc ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
poszukuje strażaka mam pytanie priv
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pytanie z MS Excel:
Jaka funkcja umożliwi mi automatyczne skopiowanie całego wiersza z Arkusz1 do Arkusz2 J jeżeli w danej kolumnie(D) w tym wierszu wystąpi nazwa Arkusz2 ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Może spróbuj jako tajemniczy klient. Chyba szybszy zarobek. Z takich najprostszych to można w Mcdonaldzie sobie podjeść ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Które radio polecacie? Jest jakaś specjalna różnica między nimi (poza ceną)?
1. Pioneer MVH-150Ui http://www.pioneer.eu/pl/products/25...0UI/specs.html 2. Pioneer MVH-160Ui http://www.pioneer.pl/pl/products/22...0UI/specs.html ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Z mojej strony - czy ktoś ma namiar gdzie można w fajniejszej cenie kupić markowe zegarki. Dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
mam pewien problem z pendrivem. Mianowicie podłączyłem go do komputera i przez przypadek wychodząc zahaczyłem o niego nogą, trochę się wygiął jednak nic nie pękło w środku ale po ponownym podłączeniu do komputera pendrive odmawia współpracy. Da się w jakiś sposób odzyskać dane tam zawarte? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pewnie się da, ale myślę, że zrobienie tego samemu w warunkach domowych, nie znając się na temacie jest raczej niemożliwe. Najlepiej by było gdybyś się skontaktował z jakimś specem od tego typu urządzeń, on zobaczy sprzęt i ci dokładnie powie o co chodzi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jak najlepiej dojechać z Krakowa do Białegostoku (w tygodniu) ? Bo tak szukałem i znalazłem tylko 1go busa. W ogóle da się tam jakoś szybko dojechać coś a'la Lajkonik (Kraków - Wrocław)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Witam,
Może problem i laicki ale nie dla mnie Czy istnieje jakiś sposób na "spolszczenie" czcionki z Google Fonts? (http://www.google.com/fonts).Chciałem zrobić tak by pobrać czcionkę, edytować w jakimś programie do czcionek, skopiować "asclonz" i pododawać te nasze ogonki. Jednak jak tak patrzę to nigdzie nie widzę opcji na pobranie tej czcionki, ani na późniejszy upload :/ No chyba że jest jakaś inna opcja. Na rozwiązanie tego problemu: Znalazłem tam czcionkę którą chciałbym użyć na swojej stronie www. Problem w tym, że nie posiada ona polskich liter. Gdy dodaje ją do mojej strony www, wszystko wygląda fajnie prócz właśnie tych polskich ogonków :/ Polskie litery są o wiele większe i gróbsze niż we wsomnianej czcionce z Google. Wygląda to fatalnie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Najszybciej to chyba dojedziesz pociągiem albo bezpośrednim albo z przesiadką w Warszawie, bo z busami czy autokarami to ciężko w tamte regiony.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ja ponad rok temu jechałem z ogłoszenia z tablicy agh z nieznanymi mi ludźmi autem do lublina (15zł.) a później pociągiem (bilet studencki coś koło 30zł.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
proste pytanie: co polecacie bardziej xbox 360 czy ps3 ? zastanawiam się na zakupem konsoli (używanej) z kontrolerem move.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Głośniki od wieży podłączone do lapka nie działają. Dzieje sie tak od kiedy przechodząc po ciemku nie zauważyłem, szarpnąłem i kabel sie odłączył. Jakieś rady..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jest jedna wada-brak live.Ja na live i tak nie grałem,więc to dla mnie najkorzystniejsza opcja.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 24.11.2013 o godz. 14:40.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
są jakieś promocje ciekawe teraz na bukach online?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Potrzebuję pompkę do butelki Smirnoffa 3L:
http://sprzedajemy.pl/butelka-3l,305659 Wie ktoś gdzie można nabyć taką pompkę? (oprócz kupna butelki pełnej ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
wybieram się na weekend do Wrocka. Poleci ktoś jakiś fajny, tani nocleg blisko centrum? (dla 2 os.)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy takie urządzenie:
http://www.amazon.co.uk/Silverline-2...CAR+JUMP+LEADS wystarczy do odpalenia golfa 1.8 1995? Bo mam problemy z akumulatorem a muszę zostawić auto na lotnisku na parę dni i nie wiem czy odpali bez problemów... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Proponuje odpiąć jedną klemę na akumlatorze
Nic nie musisz kupować i pewne ![]() ![]()
|
|
|